3 parasta kryptovaluutta panostavaa kolikkoa aloittelijoille

Jos sinulla on Proof-of-Stake-kryptovaluutta, saatat pystyä panostamaan kolikkosi ansaitaksesi turvallisen, passiivisen tuoton, yleensä välillä 5-20% huhtikuu. Joskus tämä on yksinkertainen prosessi, joka vaatii vain muutaman napsautuksen voiton tuottamiseksi, kun taas toisinaan se voi olla monimutkainen, riskialtis tehtävä, joka on parasta jättää asiantuntijoille.

Niille, jotka ovat vasta käsittelemässä kryptovaluutan panostamista, on parasta pitää kiinni aloittelijaystävällisistä varoista, pitää asiat suoraviivaisina ja vähentää riskit minimiin. Tässä on kolme parhaista kryptovaluutoista, joista voit aloittaa panostuksen nyt.

Qtum (QTUM)

Qtum (lausutaan Quantum) on edistyksellinen blockchain-sovellusalusta, joka on käynnistänyt melkoisen myrskyn siitä lähtien, kun se aloitti mainnetinsa vuonna 2019. Alusta vie useiden muiden vanhempien blockchain-järjestelmien parhaat puolet ja integroi ne yhdeksi yhdistetyksi ratkaisuksi, joka tuottaa jotain, joka on enemmän kuin osiensa summa.

Kuten monet uudemmat lohkoketjut, Qtum toimii energiatehokkaalla Proof-of-Stake (PoS)-konsensusmekanismilla, mutta käyttää myös Ethereum Virtual Machine (EVM) -ominaisuutta rakennetun kerroksen kautta, joka tunnetaan nimellä abstrakti tilikerros (AAL) älykkäiden sopimusten toteuttamiseksi. Tämä kokoonpano on suunniteltu siten, että se on mahdollisimman lähellä yrityksiä ja yrityksiä, jolloin ne voivat luoda ja ottaa käyttöön omat älykkäät sopimuksensa tarvitsemallaan liiketoimintalogiikalla.

Vaikka Qtum on suunniteltu yrityksen käyttöönottoon, Qtum-tunnus (QTUM) on kaikkien ulottuvilla ja se on yksi helpoimmin panostettavista varoista. QTUM-tunnus on noussut yli 50% viime vuonna, mikä yhdessä sen yli 6,3%: n vuotuisen osuustuoton kanssa (kirjoittamisen jälkeen) tekee QTUM: sta yhden parhaiten tuottavista varoista absoluuttisen pääoman suhteen arvostusta.

Viime kuukausi, Qtum otti käyttöön offline-panostuksen päivityksen, joka on kiistatta helpoin ja turvallisin panostusmekanismi siellä. Sen sijaan, että tarvitsisi suorittaa täyttä solmua (lähinnä tietokoneella käynnissä oleva datapainoinen lompakko), QTUM-haltijat sen sijaan delegoivat omaisuutensa Super Stakerille. Tämä on täysin vapausrangaistus, joka eliminoi kaikki menetysriskit ja vähentää samalla massiivisesti QTUM-panostuksen esteitä, mikä tekee siitä täydellisen aloittelijoille.

UutisetCrypto Coin (NWC)

Harvat alustat voivat ylpeillä olevansa yhtä aloittelijaystävällisiä kuin NewsCrypto, foorumi, jonka tarkoituksena on tehdä kryptovaluuttakaupasta helpompaa ja kannattavampaa tarjoamalla laajan valikoiman koulutusresursseja, markkinatietoja ja työkaluja kryptovaluutta-kauppiaille.

Viime vuoden lanseerauksensa jälkeen NewsCrypto on nähnyt suosionsa huipussaan tuotevalikoiman monipuolisten työkalujen ja ominaisuuksien ansiosta – mikä tekee siitä pakollisen käyttöalustan monille kryptovaluutta-kauppiaille. Näihin ominaisuuksiin kuuluu NewsCrypto Academy, ilmainen, järjestetty salausvaluuttakauppakurssi, joka kattaa edistyneempien kaupankäyntistrategioiden perusteet.

NewsCryptosta käyttäjät löytävät myös epäilemättä kattavimman valikoiman markkina-analyysityökaluja, jotka ovat käytettävissä kaikkialla, mukaan lukien kaupankäynnin simulaattori, automaattinen arbitraasitunnistus, mielipiteiden analysointi ja valaiden hälytystyökalut – sekä kymmeniä muita, jotka voidaan avata NewsCrypto-jäsenyydellä käyttämällä NewsCrypto Coin (NWC) ja muut maksutavat.

NewsCrypto Coin -varallisuus on myös yksi yksinkertaisimmista. Käyttäjät, jotka pitävät NWC: tä ulkoisessa lompakossa, voivat yksinkertaisesti siirtyä NewsCrypto-verkkosivuston panososaston yli, jossa he voivat valita kuinka monta NWC-kolikkoa he haluavat panostaa ja valita panostuksen keston. Sitten he voivat siirtää NWC: nsä annettuun osoitteeseen, minkä jälkeen käytetään jopa 30 prosentin vuosikoron tuottoa.

Orion-protokolla (ORN)

Orion-protokolla on avoimen lähdekoodin DeFi-projekti, jonka tarkoituksena on koota useiden eri likviditeettipalvelujen tarjoajien likviditeetti ja asettaa se saataville yhdellä hajautetulla alustalla. Tämä antaa käyttäjille pääsääntöisesti pääsyn koko salausmarkkinoiden likviditeettiin tarvitsematta hypätä useisiin pörsseihin, menettää salausvarojensa huoltajuutta tai kärsiä epälikvidien markkinoiden mahdollisesti aiheuttamasta liukastumisesta..

Orion Protocol (ORN) nousi laajasti yhtenä vuoden 2020 lupaavimmista hankkeista DAO Makerin käynnistämän dynaamisen kolikkotarjouksen (DYCO) myyntiin. Alusta on jo luonut lukuisia kumppanuuksia muiden lupaavien alustojen, kuten AllianceBlock, Elrond ja Holochain, kanssa ja kehittänyt yli tusina tulovirtaa.

Kuva: Orion Protocol

Toisin kuin QTUM ja NewsCrypto, jotka voidaan kiinnittää lompakoiden kautta, ORN voidaan kiinnittää vain tallettamalla tunnuksia joko BitMaxiin tai KuCoiniin ja siirtymällä panososioon. Tämä tarjoaa tällä hetkellä noin 39% todellisen vuosikoron, mutta sitä todennäköisesti pienennetään 22. lokakuuta 2020 jälkeen, kun uusi vuosikorko asetetaan. Teknisesti tämä on esimerkki panostuksesta, koska Orion Protokollan on määrä julkaista koko panostusratkaisu omalle alustalleen myöhemmin, mutta se silti toimii turvallisen tuoton tuottamiseksi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me