Salausharjoittelu: Löydä paras ilmainen salakirjoituskilpailu

Bitcoins on ollut trendissä jo jonkin aikaa, mikä herättää kaikkien kiinnostuksen talouselämään – sekä veteraanien että aloittelijoiden keskuudessa. He ovat kiinnostuneita näistä kryptovaluutan muodoista, koska se on uusi valuutta, jonka avulla voi käydä kauppaa ja hyötyä siitä. 

Mutta ansaitseminen ylittää sen, koska on olemassa alustoja, jotka paitsi lisäävät salausvaluuttataitojasi myös antavat mahdollisuuden hioa kaupankäyntitaktiikkaa salakirjoituskilpailujen muodossa. Nämä lyhytaikaiset kilpailut pakottavat paljon intensiivisyyttä ja jännitystä, kun ne testaa elinkeinonharjoittajan taitoja ja järkeä, kun he taistelevat vivusta ikäisensä keskuudessa. Ja kyllä, kuka tahansa voisi ansaitse bitcoinia ilmaiseksi jos heillä on onni voittaa.

Mitä ovat salakirjoituskilpailut?

Salauskauppakilpailut ovat lyhytaikaisia ​​tapahtumia, joita isännöi tietty foorumi. Ne ovat uusi tapa ansaita voittoa Bitcoin-valuutalla. Nämä sponsoroidut toiminnot tuottavat tuloja paikan päällä ja johdannaispörssejä, jotka kestävät yleensä muutaman tunnin tai kestävät useita päiviä.. 

Voit aloittaa kaupankäynnin, vaikka olet aloittelija, etsimällä isäntä ja oma foorumi. Kun löydät sopivan kilpailun, tutustu sen kilpailun sääntöihin, johon olet liittymässä. Kuten huomaat, kaupankäyntialustoilla on omat rekisteröinnin ja kaupankäynnin suuntaviivat, joista toiset vaativat yksityishenkilöitä, kun taas toiset pitävät tiimejä. Jotkut vaativat myös vähimmäispääomaa ja seuraavia talletuksia kaupankäynnin aikana. Mutta jos kaikki nämä menettelyt saavat sinut hieman hermostumaan, on olemassa demokaupan alustoja, jotka tarjoavat opetusohjelmia ja jäljittelevät kauppapaikkoja, joissa voit harjoitella ensin hioa taitojasi.

Yleensä salakirjoituskilpailuissa kauppiaat kilpailevat muiden kauppiaiden kanssa. Heidän pistemääränsä lasketaan yhteen tulostaulukkoon, ja parhaat kauppiaat palkitaan vastaavilla käteispalkinnoilla tai heille tehdään ainutlaatuinen palkintojen jakojärjestelmä. Pisteet ovat yhdistelmä sijoitusten volyymia ja voittoa tai tuottoa (ROI). Nämä on esitetty taulukoissa, ja suurimmille kauppiaille myönnetään vastaavat palkinnot kilpailun lopussa.

Mitkä ovat palkkiot?

Elinkeinonharjoittajat eivät vain kilpaile käteispalkinnosta näissä kilpailuissa, mutta alustat tarjoavat myös kannustimia kauppabonusten, alennusten kaupankäyntimaksuista ja lahjojen muodossa osallistujille. Palkinnot voivat tulla USDT: n tai muun kryptovaluutan muodossa.

Vaikka se houkuttelee kauppiaita usein liittymään käteisen takia, näihin kaupankäyntikilpailuihin osallistumisesta on muita etuja. Sillä on myös henkinen ja psykologinen näkökulma, koska peli yhdistää kauppiaat näkemään, kenellä on parempi strategia keksiä enemmän voittoja. 

Salauskauppakilpailut voivat siis olla erittäin hyödyllisiä kaikille vakaville Bitcoin-kauppiaille. Näiden kilpailujen kautta saadut taidot ovat etu, koska nämä ovat taitoja ja strategioita, jotka on saatu tavallisen Bitcoin-kaupan lisäksi. Sen lisäksi, että liityt salauskauppakilpailuihin, voit myös saada lisää vinkkejä siitä, miten parantaa salauskauppaa taitoja liittymällä foorumeihin ja ryhmiin, joilla on sama kiinnostus ja intohimo kryptovaluutta kohtaan. 

Parhaan salauksen kaupankäyntialustan valitseminen

Verkosta löytyy useita salakirjoituskilpailualustoja. Useimmat tekevät erittäin houkuttelevia tarjouksia kolikon ja siihen osallistuvien vaihtoiden mainostamiseksi. Prosessi voi myös lisätä kaupankäynnin kohteena olevan kryptovaluutan arvoa. Jotkut näistä tapahtumista käynnistetään jopa odotettavissa olevina vuosittaisina tai puolivuosittaisina tapahtumina, joita kauppiaat odottavat pelissä olevien palkintojen vuoksi. 

Vaikka siellä on melko kourallinen, tässä on muutamia ominaisuuksia, jotka voisivat erottaa yhden parhaasta krypto-valuuttakaupan kilpailusta: 

  • Antaa osallistujien osallistua kilpailuun ilmaiseksi tai pienellä summalla kaikkien kilpailuun kiinnostuneiden tyydyttämiseksi 
  • Antaa kauppiaiden luoda profiilinsa ja perustaa salkun menestyksen seuraamiseksi
  • Näyttää käytettävissä olevat bitcoinit nykyisillä kauppamarkkinoilla ja antaa kauppiaille mahdollisuuden käyttää ennustamistaitoja
  • On reaaliaikainen tulostaulukko, joka näyttää sijoituksesi ja kilpailijoiden
  • Laaja palkintojenjako palkitaan huippukauppiaita ja tarjoaa myös kannustimia kaikille mukana oleville 
  • Tarjoaa kannustimen kauppiaille oppimaan erilaisia ​​taitoja ja strategioita, joita tarvitaan korkean riskin ja aikarajoitteisten kaupankäyntikilpailujen kannalta
  • Kannustaa kauppiaita jatkamaan Bitcoinin käyttöä pitkään kilpailun päättymisen jälkeen 
  • Alusta tulee a hyvämaineinen isäntä ja siinä on turvaominaisuudet henkilöllisyyden todentamiseksi ja palkinnon peruuttamiseksi

Kapealla kryptovaluutassa

Salauskauppakilpailut ovat nousussa, ja niistä voi hyvinkin tulla katkottua Bitcoin-areenaa taitojen esittelemiseksi ja lisätulona voittojen ansaitsemiseksi. Elinkeinonharjoittajat voivat osallistua näihin tapahtumiin hyvin paitsi keinona laajentaa taskuaan, mutta ennen kaikkea parantaa markkinoiden analysointia ja kaupankäyntikykyjä. Kaupankäyntikilpailut auttavat myös herättämään kiinnostusta ja lisäämään intensiteettiä kryptovaluutan maailmassa.        

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me