Kuinka käyttää monimutkaisia ​​hintayhtälöitä pörsseissä Bitcoin-mainosten asettamiseksi

Bitcoin on erittäin epävakaa valuutta, aivan kuten useimmat kryptovaluutat. Ei ole harvinaista nähdä, että hinta säännöllisesti vaihtelee lyhyessä ajassa. Tästä syystä jotkut pörssit, erityisesti vertaisverkkoalustat, jotka tarjoavat käyttäjille mahdollisuuden käydä kauppaa maailman ensimmäisen kryptovaluutan kanssa, ovat suunnitelleet kaavoja, jotka auttavat kauppiaita asettamaan mainoksensa kilpailukykyiseen hintaan varmistaen, että he voittavat muun kilpailun.

Hintayhtälöt voidaan asettaa automaattisesti päivittämään hintasi sen mukaan, miten Bitcoinin hinta liikkuu muissa kryptovaluutan pörsseissä. Nämä yhtälöt ottavat huomioon pörssin algoritmin keräämät tiedot muilta alustoilta ja päivittävät mainoksesi vastaavasti.

P2P-alustojen avulla ostajat ja myyjät voivat määrittää hinnat, joita he haluavat ostaa tai myydä omaisuuserää luomalla mainoksia. Yksi ominaisuus, joka on aina käytettävissä tämän prosessin aikana, on marginaalien asettaminen joko nykyisen hinnan ylä- tai alapuolelle. Ne on melko helppo konfiguroida ja varmistaa, että mainoksesi antavat heidän kanssaan vuorovaikutuksessa oleville tietää, minkä rahamäärän haluat ostaa tai myydä Bitcoinia, täten saamalla voittoa tai säästämällä rahaa ostamalla halvalla.

Niin suuret kuin marginaalit ovatkin, ne eivät riitä edistyneille kauppiaille, jotka saattavat pyrkiä hyödyntämään tiettyjen pörssien tietoja hinnoitellessaan ilmoituksiaan. Nämä tiedot voidaan sitten yhdistää edistyneisiin yhtälöihin parempien hintojen aikaansaamiseksi.

Erilaiset kaavat 

Sinänsä erilaiset P2P-pörssit tarjoavat erilaisia ​​tapoja mukauttaa omaa hintaa. Localcoinswapin kaltainen alusta antaa kauppiaille pääsyn tietoihin kymmenestä salausvaihdosta, mukaan lukien Bitfinex, Binance, Coinbase, CEXio, Polinex, Coinone, Kraken, HitBTC, Bittrex ja Bitstamp. Ja sillä on kaava, jonka avulla käyttäjät voivat hakea hintoja alustoilta; Market.exchange.pair.type.

Kirjoittamalla markkinat. ilmoitat, että haluat saada tietoja vaihtohinnasta. Vaihto. selventää alustalla, jonka haluat noutaa tiedot parista. näyttää pariliitoksen, jota haluat käyttää, ja tämä voi olla Bitcoin / USD ja lopuksi tyyppi. näyttää minkälaisen hinnan aiot saada alustalta. Tämä voi olla korkein, alin, viimeinen, tarjous- tai kysyntähinta ja paljon muuta.

Esimerkki tästä kaavasta toiminnassa on market.coinbase.btcusd.high. Vaihto helpottaa avattavan valikon sisällyttämistä, joka tarjoaa ehdotuksia, kun aloitat kaavan kirjoittamisen, mikä yksinkertaistaa prosessia.

Operaattorit voivat myös auttaa kauppiaita luomaan erilaisia ​​hinnoittelumenetelmiä, jotka vastaavat heidän tarpeitaan. Näitä ovat kertolasku, jako, yhteenlasku ja vähennyslasku. Sitten on vähimmäis-, enimmäis- ja suluissa.

Sinun täytyy olla tietoinen siitä, että kaikki mainoksesi hinnoitellaan fiat-valuuttana operaattoreista riippumatta tai vaihdat tietoja. Siksi on välttämätöntä muuntaa fiat-valuutaksi, jonka kanssa haluat käydä kauppaa.

Toinen pörssi, joka tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden käyttää monimutkaiset hintayhtälöt voittaa mainoksia on Bitcoin Global. Alustalla käyttäjien ei tarvitse huolehtia siitä, että ilmoituksensa ovat epäkunnossa, koska alusta sitoo kauppiaan tilaukset eri pörsseihin. Voit suunnitella oman yhtälön, joka palvelee parhaiten kaupankäyntitarpeitasi, ja tiedot voidaan hankkia ylimmiltä alustoilta, kuten WhiteBIT, Kraken, Bitstamp, Bitfinex ja Coinbase.

Ei vain kauppiailla, joilla on hyvä tämä foorumi, mutta myös kehittäjät, jotka voivat käyttää äskettäin käyttöönotettua API v 1: tä automatisoimaan mainosten hallinnan API-puhelut. On uskomatonta, että pörssi tarjoaa rajoitetun tarjouksen, jossa kaikki alustan kaupat ovat nolla. Ja vaihtoa voi käyttää neljällä kansallisella kielellä, englanniksi, ranskaksi, venäjäksi ja kiinaksi.

Yhden tietolähteen käytön merkitys

Hintayhtälöt käytössä PaikallisetBitcoins ovat johdettuja oletusarvoisesti btc_in_usd, ja elinkeinonharjoittajat voivat käyttää kertolaskuoperaattoria, jos he haluavat sijoittaa marginaalin markkinatietojen päälle. Kaikki ilmoitukset päivitetään viiden minuutin välein. Laskelmissa otetaan huomioon BTC: n hinta eri lähteistä ja palautetaan aina yhden Bitcoinin mediaanihinta eri lähteiden perusteella.

Pörssissä on myös mahdollista tehdä omat hintayhtälöt seuraamalla muutamaa yksinkertaista vaihetta. Ensimmäiseen liittyy tietolähteen tunnistaminen ja valitseminen käytettäväksi. Saadaksesi tarkan vastauksen, käytä vain yhtä lähdettä, kuten coinbaseusd_avg. Tämä kaava toimii hyvin, mutta jos aiot ansaita voittoa, sinun on käytettävä operaattoria.

Oletetaan, että haluat lisätä 25 prosentin marginaalin markkinahinnan päälle. Sinun on käytettävä kertolaskuoperaattoria ja kerrottava lähteestä saatu hinta 1,25: llä, mikä lisää halutun prosenttiosuuden. Tässä tapauksessa tämä näyttää olevan coinbaseusd_avg * 1.25.

Viimeinen vaihe on muuntaa saamasi hinta valuutaksi, jolla haluat käydä kauppaa. Täällä sinun on käytettävä Yhdysvaltain dollaria [valuutta]. Esimerkki tästä coinbaseusd_avg * 1,25 * USD_in_CAD.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me