Perustietoa uutiskirjeiden parhaista kryptovaluutanvaihdoista

Kryptovaluutat ja Blockchain-tekniikka ovat saaneet aikaan vallankumouksellisen muutoksen useissa prosesseissa. Maksut ovat hyötyneet erityisesti tämän tekniikan tarjoamista innovatiivisista ominaisuuksista, etenkin antamalla pääsyn verkkomaksuihin miljoonille ympäri maailmaa, joilla ei ole perinteisiä pankkipalveluja. Tältä osin kryptovaluutanvaihdolla on ollut tärkeä rooli, joka on auttanut tuomaan digitaaliset valuutat massoihin.

Mikä on kryptovaluutan vaihto?

Kryptovaluutan vaihtoa kuvataan yksinkertaisesti online-alustaksi, jossa voit muuttaa yhden valuutan toiseen. Eri pörssejä on tuhansia, jotka tarjoavat erilaisia ​​palveluja ja tukevat erilaisia ​​valuuttoja. Monet alustat hyväksyvät perinteiset, fiat-valuutat, kuten EUR ja USD, mikä antaa sinulle mahdollisuuden liittyä kryptovaluuttayhteisöön. Muut pörssit ovat yksinomaan kryptovaluuttapohjaisia, joten saat käyttöösi laajan valikoiman digitaalisia kolikoita ja rahakkeita.

Kryptovaluutanvaihtotyypit

On olemassa useita eri tapoja luokitella kryptovaluutanvaihto. Esimerkiksi saattaa olla yllätys tietäen, että vaikka kryptovaluuttoja kuvataan usein hajautetuiksi, huomattava osa pörsseistä on tosiasiallisesti keskitetty. Tämä tarkoittaa, että kaupankäynti tapahtuu alustalla, jonka keskusyksikkö hallinnoi tapahtumia ja usein käyttäjien pääsyä.

Termi kryptovaluutan vaihto johtuu joistakin ensimmäisistä alustoista, jotka toimivat samalla tavoin kuin hyödykepörssi. Tällaisilla alustoilla, ostajat ja myyjät käyvät kauppaa suoraan markkinahinnan perusteella. Alusta perii normaalisti maksun jokaisesta tapahtumasta.

Toinen suosittu vaihtotyyppi on a välittäjä, joka on osoittautunut erittäin suosituksi aloittelevien kauppiaiden keskuudessa. Välityspalvelua tarjoavat alustat toimivat keskihenkilönä ostajien ja myyjien välillä. Tällä tavalla, olitpa ostamassa vai myymässä, olet aina tekemisissä yksinomaan välittäjän kanssa. Vaikka palkkiot ovat yleensä korkeammat kuin perinteisessä pörssissä, välittäjää käyttämällä saat nopeamman ja yksinkertaisemman transaktion edut.

Peer-to-peer-kaupankäyntialustat (P2P) ovat toinen suosittu vaihtotyyppi. Nämä alustat toimivat avoimina markkinapaikoina ja antavat ostajien ja myyjien neuvotella hinnoista suoraan, ja kustakin tapahtumasta veloitetaan normaalisti maksu. P2P-alustojen ominaisuudet vaihtelevat huomattavasti sekä turvallisuuden että toiminnallisuuden suhteen. Alustat, kuten LocalBitcoins, tarjoavat hyvän turvallisuustason ja tarjoavat samalla mahdollisuuden ostaa Bitcoin PayPalin kautta, pankkisiirrolla ja joskus jopa käteisellä.

Mikä on sinulle tärkeintä kaupankäynnin yhteydessä?

Ei ole väliä aiotko yksinkertaisesti vaihtaa Bitcoinia, tai jos olet ammattimainen kauppias, joka haluaa hyötyä kolikon hintaliikkeistä, on joitain yleisiä piirteitä, joista kannattaa varoa alustaa valittaessa. Seuraavassa on muutamia piirteitä, jotka ovat yhteisiä parhaiden kryptovaluutanvaihtojen keskuudessa:

  • Turvallisuus – Tarkista alustan turvallisuusmaine ja varmista, että sillä on järjestelmät, jotka suojaavat sinua, tietojasi ja varojasi. Salaus, kaksivaiheinen todennus ja IP-kirjaaminen ovat vain joitain näistä toimenpiteistä.
  • Tuetut salausvaluutat – Eri pörssien avulla voit käydä kauppaa useilla digitaalisilla rahakkeilla. Vaikka jotkut alustat tarjoavat sinulle pääsyn vain kouralliseen kolikoihin, toiset erikoistuvat tarjoamaan satoja erilaisia.
  • Tuetut maksutavat – Tilisi rahoittamiseksi ja kaupankäynnin aloittamiseksi sinun on käytettävä tuettua maksutapaa. Käytitpä sitten EUR: ta tai ETH: ta, sinun on varmistettava, että alusta hyväksyy käyttämäsi valuutan ja menetelmän.
  • Palkkiot – Jotkut alustat on suunniteltu ammattimaisille kauppiaille, kun taas toiset ovat erikoistuneet aloitteleville käyttäjille. Toiset tarjoavat edelleen erilaisia ​​työkaluja kaupankäyntitarpeistasi riippuen. Kaikki tämä valinta muunnetaan erilaisiksi maksuiksi ja maksurakenteiksi.

Erilaiset alustat eri käyttäjille

Seuraavassa on joitain parhaat kryptovaluutanvaihdot perustuu erityyppisten kauppiaiden profiileihin. On aina tärkeää lukea pörssin arviot ennen sitoutumista.

Jos olet aloitteleva kauppias, jolla on rajoitetusti tietoa digitaalisten rahakkeiden kaupasta, sinun kannattaa harkita tilin avaamista Kolikkopohja. Käyttäjäystävällinen ja helppo asentaa Coinbase tarjoaa välityspalvelun, joka antaa sinulle pääsyn useisiin suosituimpiin kolikoihin ja tukee maksuja fiat-valuuttana korttien ja pankkisiirtojen avulla.

Pitäisi harkita ammattitaitoisempien kauppiaiden, jotka haluavat saada laajemman valikoiman kolikoita ja haluavat kokeilla edistyneempää kauppaa eToro. Tämän maailmanlaajuisen kaupankäyntialustan avulla voit vaihtaa Bitcoinia ja samalla sijoittaa myös kryptovaluuttasopimuksiin (CFD). eToro tarjoaa kattavan valikoiman maksutapoja, ja sillä on alan alhaisimmat maksut. Heidän palkkionsa ovat hyvin yksinkertaisia ​​ja helposti ymmärrettäviä lisätietoja täältä.

Jos haluat ostaa Bitcoinia tai Altcoineja samalla kun pysyt suhteellisen nimettömänä, Changelly on yksi parhaista kryptovaluutanvaihdoista, jotta voit tehdä juuri sen. Tukee maksuja fiat- ja kryptovaluuttana, alustaa on helppo käyttää, alhaiset palkkiot ja nopea kaupankäynti.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me