Weekly Roundup: Bitcoinin suorituskyky, Ethereum & Tezos -kasvu ja mitä odottaa tulevalla viikolla

Salausvaluuttamarkkinat ovat olleet kaoottisia viimeisten seitsemän päivän aikana, kun Bitcoin-hinnat heilahtelivat 7000 dollarin vaihteluväliltä, ​​Tether rikkoi 7 miljardin dollarin markkinakorkomerkin, Vaaka julkaisi uuden valkopaperin ja Binance saattoi loppuun suurimman palamisensa. Tässä on, mitä olet ehkä unohtanut viikon aikana.

Bitcoinin raportti: Hashrate palaa takaisin ATH: hen; Musta täplä BTC / USD: ssä

Bitcoin (BTC) käy tällä hetkellä kauppaa 7146 dollaria suurissa pörsseissä, mikä tarkoittaa 5%: n nousua viime viikolla sonnien vuokraajana markkinoilla juuri ennen puolittamista. Bitcoinin hajautusaste laski vuoteen 96 Exahashes-tason alimmalle tasolle 25. maaliskuuta, mikä johti massiiviseen spekulaatioon kaivostyöläisten antautumisesta..

Kuva: Blockchain.com

Siitä lähtien kaivosvoima on kohdennettu uudelleen Bitcoiniin kaivostyöläisten kanssa, jotka ovat päättäneet varmistaa viimeiset lohkot, jotka palkitsevat 12,5 BTC: n ennen puolittamista (odotettavissa alle 24 päivässä). Hajautusaste nousee takaisin vuotuiseen huippuunsa – tällä hetkellä 118 Exahashesissa, mikä on 8%: n nousu viime viikolla.

BTCUSDKuva: TradingView

BTC / USD-hinta ylitti SMA 50 -resistanssitason 7000 dollaria yli tarjoten ostosignaaleja parille. Lisäksi suhteellinen lujuusindeksi värähtelee ostovyöhykkeellä nousevalla projektiolla. Ainoa musta täplä erittäin nousevissa indikaattoreissa on viime viikolla laskevat pistemäärät.

Vakaa kolikkoraportti: Tether saavuttaa 7 miljardin dollarin markkina-arvon

“Mustan torstain” kaatumisen jälkeen vakiomallit ovat kasvaneet räjähdysmäisesti, kun käyttäjät ohjaavat sijoituksensa vähemmän haihtuviin varoihin. Viime viikolla Tether on tulostanut 480 miljoonaa dollaria varastojen täydennyksessä, mikä nosti SC: n markkina-arvon kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle. Tether (USDT) hallitsee kenttää, jolla on 86% stablecoinin kokonaismarkkinoista ja jonka markkina-arvo on 7,52 dollaria biljardia.

Tether-markkinakorkojen kasvu viimeisen kuukauden aikana. (Kuva: StablecoinIndex)

Circlen USD-kolikko (USDC) on myös nousussa, kun se on rikkonut 700 miljoonan dollarin markkina-arvon rajan – tällä hetkellä 730 miljoonaa dollaria. Paxos (PAX), TrueUSD (TUSD) ja Gemini USD (GUSD) täyttävät viisi suurinta kryptovaluutta-luetteloa.

Vaaka tuo markkinoille uuden valkoisen paperin

Libran toimitusjohtaja David Marcus julkaisi tällä viikolla päivitetyn valtakirjan Libra-projektista. Facebookin johtamassa projektissa suunnitellaan siirtymistä kohti säännellympää ja vaatimustenmukaisempaa vakiomuotoa tarjotakseen maailmanlaajuisten rahoitusalan sääntelyviranomaisten kasvavan sääntelypaineen.

b) kattava verkkotason järjestelmä rahanpesun torjumiseksi, terrorismin rahoituksen torjumiseksi ja seuraamusten valvomiseksi. 4/8

– David Marcus (@davidmarcus) 16. huhtikuuta 2020

Hankkeessa tuodaan myös esiin yhden fiatin tukemia stablecoineja. Vaaka Euro (LEUR), Vaaka USD (LUSD) e.t.c. monipuolisen LBR-stablecoininsa rinnalla.

Viikoittainen salausraportti: markkinoiden parhaimmat esiintyjät

4. Ethereum (ETH)

ETH on yhtäkkiä kiinnostunut ETH 2.0: n käynnistämisen kärsimättömyydestä, joka siirtyy panostusprotokollaan. Toiseksi suurin kryptovaluutta nousi 16% viimeisen viikon aikana käydessään kauppaa 183,03 dollarilla kirjoitushetkellä.

3. Ketjulinkki (LINK)

Chainlink on yksi nopeimmin kasvavista kryptovaluutoista viimeisen vuoden aikana. Hajautettu oraakeli on saanut ylistäviä arvosteluja ylimmiltä salaushenkilöiltä, ​​mukaan lukien Geminiin perustaja Tyler Winklevoss, joka sanoi, että kolikko näyttää samanlaisia ​​ominaisuuksia kuin Bitcoin ja Ethereum.

LINK vaihtaa tällä hetkellä omistajaa 3,73 dollariin, mikä tarkoittaa 15,9 prosentin nousua viime viikolla, säilyttäen 12. sijansa lokissa.

2. Binanssiraha (BNB)

BNB: n röyhkeä viikon alku ilmoitti mahdollisesta härkäajosta sen dollariparissa. Keskiviikkona lähtien kolikon kasvu on ollut 15%, kun se on ilmoittanut kaikkien aikojen suurimmasta neljännesvuosittaisesta palamisesta. BNB käy kauppaa 14,46 dollaria, 58%: n nousu viime kuussa ja 20% viime viikolla.

1. Tezos (XTZ)

Panoskäytäntö, Tezos, on viimeisen 30 parhaan kolikon suosituin voitto 23,3%. XTZ / USD käy kauppaa 2,73 USD: lla kirjoitushetkellä.

Corona Virus -päivitykset

COVID-19 on edelleen rutto yhteiskunnalle ja lopettaa jokapäiväisen elämän, kun hallitukset pyrkivät hillitsemään taudin leviämistä. Blockchains-yhteisöt ja yritykset ovat myös tulleet yhteen helpottamaan kansalaisten, yritysten ja jopa jalkapalloseurojen yleistä kipua ympäri maailmaa.

kuinka lohkoketjut etenevät tämän Covid-19-kriisin aikana eksklusiivisella uutissivullamme täällä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me