Bitcoin Dominance er steget til 70% i 2020. Her er hvorfor.

  • Bitcoin (BTC) er klar til at krydse 70% dominansmærket inden 2020, da prisen stabiliserer sig over $ 7.000 USD.
  • Tekniske indikatorer signalerer et skub til $ 8.000 USD, da altcoins fortsat taber mod den bedste kryptokurrency.

Bitcoin (BTC) har haft en hård uge eller deromkring, da prisen faldt til $ 6.400 USD, før den uventet skyder tilbage over $ 7.000 USD for at handle til 7.190 $ på større børser. Det store opsving i BTC’s pris har set markedsværdien af ​​den Satoshi-byggede digitale mønt stige til 68,7%, som i skrivende stund, da ETH, XRP, LTC og andre topaltcoins mistede terræn i løbet af de sidste 24 timer. I øjeblikket på 61,7 milliarder dollars ud af en samlet markedsværdi på 190 milliarder dollars synes alt-sæsonen at være en fjern virkelighed, i det mindste indtil 2020.

Bitcoin indstillet til at bryde 70% dominans inden 2020

Med et antal analytikere, der forudsiger en klar visning i Bitcoin-prisretning, vil blive afsløret i januar, vipper det nuværende marked mod en bullish tendens. Markedsværdien af ​​Bitcoin er på 128,3 milliarder, hvilket repræsenterer 68,32% af den samlede markedsværdi med den stadige stigning de sidste 3 måneder, hvilket giver Bitcoiners håb om at krydse 70% -markeringen i de kommende dage, når 2019 lukkes.

Spidsen i markedsdominans i de sidste 48 timer kumulerede med øget volatilitet på BTC’s pris, da mønten oversteg de fleste af de bedste kryptoer – den spidsede med 10% i perioden, da ETH, XRP og Bitcoin Cash registrerede lavere gevinster i perioden.

Opdel bevægelse i eterprisen i forhold til bitcoin – se bitcoin-dominansindeks! pic.twitter.com/UWQdKIq8rp

– skæv (@skewdotcom) 19. december 2019

Ethereums svage præstation over for BTC i den sidste uge eller deromkring forårsager de stigende dominansniveauer for BTC. Ifølge Skew Markets er Ethereum-prisen i forhold til Bitcoins pris faldet til 1,85%, da den næststørste krypto forlængede sin tabsperiode til den fjerde dag i træk. Dette repræsenterer det laveste punkt, ETH / BTC har handlet på siden september, og handler i øjeblikket på 0,0177 BTC pr. ETH.

Kan BTC nå 70% dominans i 2020?

Mens 70% dominansniveau er blevet overtrådt så sent som den 5. september, har BTC undladt at holde niveauet, og 2020 kan muligvis give plads til, at mønten kan nå et langt løb over 70% -mærket. Her er nogle grunde til, at Bitcoin kan krydse over det store dominansniveau i 2020.

BTC / USD målretter $ 8.000, da altcoins halter bagefter

Uklarheden om, hvilken retning BTC vil tage i de kommende dage, synes langsomt at afsløre sig selv, da mønten testede det midterste Bollinger Band på de daglige hitlister. Klemmen på båndene signalerer et modkørende større træk på parret. Kan BTC ramme $ 8.000 USD i begyndelsen af ​​næste år?

I henhold til Rekt Capital, en kryptohandler, forventes prisen på BTC / USD at falde mod $ 6.500 USD-regionen, inden nogen flytning til $ 8.000 er sandsynlig.

$ BTC $ BTCUSD

Hvilket et rebound fra cyklus lavt#Bitcoin samledes lige ind i afvisningsområdet og udviklede en række lavere højder mod det

BTC nød et + 20% rally fra ~ $ 6.500 sidste gang, så et argument for en svækket efterspørgselsbase på 6,5K er en at huske på#Crypto pic.twitter.com/z1ACkpGjdI

– Rekt Capital (@rektcapital) 19. december 2019

Efter at have undladt at bryde modstanden fra den bearish kile forventes BTC / USD at falde mod supportniveauet på $ 6.500, da de stigende mængder signalerer interesse på markedet. Et kryds over kilemodstanden vil vække Bitcoin-tyrerne, der forventes at skubbe mønten på mønten mod større modstand på $ 7.900 USD og muligvis teste oktoberhøjder på $ 10.400 USD.

Et svigtende altcoin-marked?

Mens BTCs bullish stemninger lægger vægt på, hvorfor pioner-mønten vil overgå 70% dominans, giver altcoin-markedets død overbevisende bevis. For det første har Bitcoin gennem 2019 dikteret markedet (som det kun har gjort hårdere før) med bullish tendenser på kryptoen, der overgår altcoins hver eneste gang. Er en altsæson mulig, hvis BTC fortsætter med at stige hurtigere?

Ikke desto mindre mister et antal tokens deres værdi gennem 2020 og med investorer, der er hængende på Bitcoin, forventes en procentdel af disse investorer at vælge den øverste mønt som deres go-to-investorer. Dette viser værdibevægelsen fra altcoins til Bitcoin. Dette vil medføre et markant svæv i Bitcoins dominans.

Hvor dominerende kan BTC få i 2020? Del dine tanker nedenfor.  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me