Kuinka Ethereum Classic selviytyi ”tietystä kuolemasta” nostaakseen 250% viime kuussa

Kun Ethereum Classic -yhteisö juhlii ensimmäistä vuosipäiväänsä valitettavan 51 prosentin hyökkäyksen jälkeen, markkinoilla on tunne, että 23. joulukuuta lähtien tapahtunut 250 prosentin piikki on vasta alkua alkuperäiselle Ethereumille..

Ethereum Classic (ETC) – alkuperäinen Ethereum – on palannut huomattavan pitkän matkan päässä salausmediasta, ja se on palannut valokeilaan yhdeksän kuukauden korkeimman 12,00 USD: n nousun jälkeen 17. tammikuuta 2020, mikä tarkoittaa 250%: n nousua lopusta joulukuussa. Tämä on vaikuttava salaus salaukselle, jota kerran pidettiin “kuolleena ja menneenä” sen jälkeen, kun lohkoketju taisteli 51%: n hyökkäyksen vaikutuksista yli vuosi sitten.

Tässä artikkelissa keskitymme siihen, miten estoketju selviytyi, mitä alan monet pitävät “katastrofaalisena hakkerointina”. Siitä on tullut toiseksi eniten kasvava salaus korkeimpien altcoiinien joukossa vuoden 2020 alusta. Siitä huolimatta ETC sai 61% dollarin pari viikkojen aikana kauas kaupankäynnin kohteeksi 8,94 dollaria suurimmissa pörsseissä, mikä oli jyrkkä nousu 4,32 dollarin hinnasta, kun 51 prosentin hyökkäys tapahtui.

Tuhoisa 51%: n hyökkäysvaikutus?

Monet kryptovaluutan asiantuntijat ja analyytikot pitävät 51-prosenttista hyökkäystä Bitcoinin loppuna, jos sitä koskaan tapahtuu. Tällainen hyökkäys antaa hakkereille mahdollisuuden järjestää lohkoketju uudelleen ja saattaa kaksinkertaistaa kolikoiden kulutuksen, mikä voittaa muuttumattomuuden piirteen. Tämä on käsitys, jonka suurin osa salausmaailman ihmisistä oli kuullut Ethereum Classicin 51%: n hyökkäyksestä 5.-7. Tammikuuta 2019 alkaneina päivinä..

Kaikki alkoi 5. tammikuuta, kun pari kehittäjää huomasi epätavallista toimintaa ETC-lohkoketjussa. Kun havaittiin, että hyökkäys oli meneillään, joukko parhaita pörssejä keskeytti kaupankäynnin kolikoilla, jotka olivat kerran kymmenen parhaan joukossa. Jotkut ehdottivat mahdollista pudotusta alle 1 dollarin dollariin, jolloin hyökkäys kesti kaksi päivää..

Mikään äärimmäisistä ennusteista ei kuitenkaan toteutunut, koska ketjun mittarit, mukaan lukien hajautusvoima ja päivittäiset tapahtumat, pysyivät melko vakaina, kun yhteisö käsitteli hyökkäystä nopeasti.

Kuinka Ethereum Classic selvisi 51 prosentin hyökkäyksestä

Hinta ja markkina-arvo kärsivät suuresti, kun markkinat reagoivat työn todistamisen (PoW) estoketjun mahdolliseen “kuolemaan”. Hyökkäyksen alusta tammikuun loppuun asti ETC: n hinta laski yli 30%, mikä johti spekulointiin kolikon pudotessa edelleen alle $ 1 -tasoon. Lasku oli kuitenkin synkronoitunut salauksen kokonaismarkkinoiden laskusuuntauksen kanssa ja markkinoiden uudelleen herääminen helmikuun puolivälissä otti ETC: n mukaan.

Kuinka ETC selvisi hyökkäyksestä? Ottaa loistava joukko lahjakkuuksia ympärillä, tappaa FUD ympäröivät 51% hyökkäykset ja yleinen ETC-sietokyky.

Ketjun uudelleenjärjestely on asiakas-paikallinen ilmiö; koko Ethereum-verkko ei "järjestää uudelleen" samanaikaisesti. On todennäköisempää, että joku löysi kaikki kolikkopohjaiset jne. Solmut ja ‘ympäröivät’ niitä

– dontpanic ?? (@DontPanicBurns) 6. tammikuuta 2019

Yksi johtavista analyytikoista, jotka työskentelevät ETC: n parissa kosketti joustavuutta blockchain-sanonnasta,

“51 prosentin hyökkäys ei ole hyökkäys itse verkkoon, vaan pikemminkin naiiveihin verkon osallistujiin. Aina kun teemme liiketoimen, voimme päättää niiden lohkojen lukumäärän, joita olemme valmiita odottamaan “vakuuttamaan itsemme”, että kauppa on kivissä. “

Kokeilun kautta yksi asia tehtiin selväksi useimmille PoW-lohkoketjuille, 51% hyökkäyksistä ei ole salaus tappaja, mutta merkki siitä, että estoketju toimii normaalisti ohjeiden mukaan. Lisäksi Ethereum Classic (ETC) on edelleen yksi joustavimmista lohkoketjuista huolimatta uskottavuuden menettämisestä DAO-hakkeroinnin ja 51-prosenttisen hakkeroinnin jälkeen.

Voisiko ETC saavuttaa 10 dollaria USD tulevina viikkoina?

Markkinat näyttävät olevan kypsiä noususuuntauksen jatkumiselle, kun ETC-yhteisö juhlii ensimmäistä vuosipäiväänsä valitettavan hyökkäyksen jälkeen. ETC vaihtaa omistajaa 8,809 dollariin kirjoitushetkellä, mikä on pieni 3%: n muutos päivänsisäisiin mataliin 8,500 dollarin dollareihin. Ylimääräinen psykologinen vastarinta 9000 dollarin dollarissa merkitsee mahdollista nousua kaksinumeroisten hintojen nousuun Bitcoinin puolittamiseen.

Kuva: TradingView

Hintojen lasku ylemmän 20 päivän ekspansiivisen Bollinger Bandin alapuolelle ei kuitenkaan tarjoa toivoa sonneille, koska keskikaista tukee lähiajan tukea ETC / USD: lle.

Pitämällä hermoaan kaikkein testausjaksojensa aikana, ETC antaa kauppiaille ja sijoittajille tunteen, että se on “joustava kolikko, jolla on keskeiset perustekijät” ja 1000X: n lisäys ei ole ollenkaan mahdotonta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me