29% amerikanere tror stadig på, at den amerikanske dollar understøttes af guld, finder undersøgelsen ud

reklame Phemex

En nylig undersøgelse foretaget af verdens førende hash-udbyder, Genesis Mining afsløret nogle interessante fund om, hvordan den gennemsnitlige amerikaner opfatter penge og bankvirksomhed. Undersøgelsen har titlen “Opfattelse af penge og bankvirksomhed i USA 2019. ”

 Digitale penge vil afslutte transaktionel privatliv

Undersøgelsen blev udført med det formål at bestemme, hvor godt den gennemsnitlige amerikanske forbruger målte begreberne bag bank, fiat-penge og Federal Reserve. Undersøgelsen blev udført den 19. september med 1.000 respondenter, der besvarede en række på 23 spørgsmål.  

Ud af 1000 adspurgte respondenter mener ca. 29% af respondenterne stadig, at den amerikanske dollar understøttes af guld, 4% mente, at den blev bakket op af olie, 5% sagde obligationer, 7% sagde intet, 23% sagde, at de ikke ved , og kun 30% præciserede nøjagtigt den amerikanske regering.

Kilde- Genesis Mining Report

Faktisk flyttede USA den 14. marts 1909 til en guldstandard, hvilket gjorde både guld og sølv til de lovlige betalingsmønter i De Forenede Stater. I henhold til denne standard kunne den amerikanske dollar konverteres til 25,8 korn (1,672 gram, 0,05375 troy ounces) guld, lidt over $ 18,60 pr. Ounce. For at bekæmpe svær deflation i 1933 implementerede præsident Roosevelt derefter en handling, der suspenderede guldstandarden.

Ikke kun dette, når du bliver spurgt om det “Hvem beslutter, at der udskrives flere dollars?”, 18% af respondenterne havde ikke noget svar, 58% mente, at det var Federal Reserve, og det tredje højeste svar var, at den amerikanske regering er ansvarlig for det samme. På trods af at traditionel finansiering igen og igen har undladt at imødekomme massernes forventninger, fortsætter troen på det samme muligvis på grund af den manglende økonomiske læsefærdighed. 

Kilde- Genesis Mining Report

Interessant nok var 76% af respondenterne imod idéen om, at den amerikanske regering skulle erstatte papirpenge med kun digitale penge.

Dette indikerer igen, at amerikanerne stadig ikke er klar til fuld gennemsigtighed, når det kommer til pengesager. Interessant nok er perspektivet ikke begrænset til en gennemsnitsamerikaners, selv bankledere synes også at gentage de samme følelser.

Kilde- Genesis Mining Report

For nylig sagde cheføkonom for den populære hollandske bank ING, Mark Cliffe, at inden for et tidsrum af 5 år vil digitale valutaer være en fuldgyldig virkelighed inden for 5 år. Når nationer kommer frem for at opbygge deres egne centrale digitale valutaer, vil forbrugerne miste anonymitet, som med centralbankers kontrollerede digitale valutaer, vil transaktioner blive helt sporbare for myndigheder.

24% respondenter mener, at Fed sikrer amerikanske guldreserver

24% af respondenterne mener, at Federal Reserve er ansvarlig for at sikre amerikanske guldreserver, mens 50% svarede, at de er ansvarlige for at føre tilsyn med den amerikanske pengepolitik. 54% af respondenterne mener, at Federal Reserve Banks kun ejes af den amerikanske regering.

Kilde- Genesis Mining Report

Desuden mener 26% af de adspurgte, at det er nødvendigt med banker for at beholde 100% af de penge, der er deponeret af kunder i banken. 52% af de adspurgte mener også, at bankerne ikke bør holde 100% i reserver. Mens 9% mente, at bankerne altid skal have 1-10%.

Kilde- Genesis Mining Report

Når det er sagt, drejer vores liv sig om penge, og det er forbløffende, at folk derude stadig har brug for at få stor klarhed om pengestrømmen og den interne funktion af dem. Det er også muligt, at når en sådan klarhed opnås, synes ideerne om almindelig vedtagelse af kryptokurver ikke fremmede og får bredere accept.

Alt, hvad der glitrer, er dog ikke guld. De negative følelser omkring kryptokurver fortsætter med at være fremherskende på grund af deres anvendelse i ulovlige aktiviteter og terrorisme og flere tilfælde af hvidvaskning af penge. August måned afslørede Nordkorea ved hjælp af “udbredte og stadig mere sofistikerede” kryptokurrencyhacks til at indsamle ca. 2 mia. $. Midlerne blev brugt til køb af masseødelæggelsesvåben.

Vil digitale valutaer i sidste ende blive accepteret af mennesker? Fortæl os, hvad du synes i kommentarerne nedenfor!

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me