Blockchain-tekniikan käytön lisääminen voi tuoda etuja Afrikkaan

mainos Phemex

Suhteellisen viimeaikainen kokemus ebolan puhkeamisen hillitsemisestä Afrikassa on antanut sen kansoille mahdollisuuden hillitä tehokkaasti koronaviruksen leviämistä. Monet Afrikan maat ovat ottaneet nopeasti käyttöön tehokkaita jäljitys- ja karanteenitoimenpiteitä, jotka ovat olleet huomattavan poissa Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Viruksen taloudelliset vaikutukset lyövät kuitenkin osaa Afrikkaa muilla epäsuorammilla tavoilla. 

Maailmanpankki hankkeita Saharan eteläpuoliseen Afrikkaan suuntautuvien rahalähetysten arvo laskee noin 9% vuonna 2020 pandemian aiheuttaman maailmanlaajuisen taantuman vuoksi. Alueella, jolla monet perheet ovat riippuvaisia ​​ulkomaisten jäsenten rahalähetyksistä, lasku johtaa todennäköisesti lisääntyvään elintarviketurvaan ja köyhyyteen. 

Lisäksi Maailmanpankki on havainnut, että 200 dollarin arvoisten rahalähetysten lähettäminen Saharan eteläpuoliseen Afrikkaan on noin 8,5% – yksi maailman kalleimmista. Siinä todetaan kuitenkin myös, että digitaalisen tekniikan kehittäminen on alue, joka voi auttaa vähentämään rahalähetysten kustannuksia. Kustannusten alentaminen auttaisi nostamaan ulkomailta maksettujen maksujen arvoa, mikä auttaisi kompensoimaan joitain COVID-19-kriisin kielteisiä taloudellisia vaikutuksia. 

Rahalähetysmaksujen alentaminen Blockchainilla

Kun otetaan huomioon maksujen lähettäminen alhaisen ketjun kautta, näyttää todennäköiseltä, että tekniikalla voi olla merkittävä rooli Saharan eteläpuoliseen Afrikkaan suuntautuvien rahalähetysten kustannusten alentamisessa. Se on yksi alue, jonka blockchain-kehitysyritys Jelurida on tunnistanut, missä blockchainilla voisi olla merkittävä vaikutus Afrikassa asuvien ihmisten elämään. 

Afrikan haaran kautta, Jelurida Africa DLT, yritys tekee yhteistyötä paikallisten yritysten kanssa auttaakseen niitä toteuttamaan blockchain-pohjaiset ratkaisunsa liiketoiminnassaan. Jelurida ylläpitää Ardor-moniketjualustaa, jolla on innovatiivinen vanhempien ja lasten ketjurakenne. Kuka tahansa voi käyttää Ardoria perustamaan oman lapsiketjun mihin tahansa käyttötarkoitukseen. 

Bitswift on yksi tällainen esimerkki. Se on toiminut viimeiset kuusi vuotta ja teki päätöksen siirtää blockchain-arkkitehtuurinsa Ardoriin vuonna 2017. Bitswift on yhdistelmä yrityksiä ja verkkoyhteisöä, joka edistää terveellisiä digitaalisia elämäntapoja. Sen Bitswift.cash sivuliikkeen avulla kuka tahansa voi osallistua blockchain-pohjaiseen token-talouteen tarjoamalla edullisen keinon molemmille osapuolille käydä kauppaa arvolla. Se on suunniteltu vetoamaan jopa ei-teknisiin käyttäjiin, jotka haluavat hyötyä merkkimarkkinoiden eduista, mikä tekee siitä toimivan ratkaisun korkeiden rahalähetyskustannusten haasteeseen. 

Kestävän energian potentiaalin vapauttaminen 

Blockchain tarjoaa myös merkittäviä mahdollisuuksia muilla aloilla, puhtaiden maksujen lisäksi, jotka voivat auttaa innovaattoreita, jotka haluavat ratkaista haasteita Afrikan kansakunnissa. Esimerkiksi monet Afrikan maat ovat edelleen voimakkaasti riippuvaisia ​​fossiilisista polttoaineista, mikä saattaa haitata investointeja uusiutuviin energialähteisiin, mukaan Yhdistyneet kansakunnat. Pelkästään Nigeria tukee fossiilisten polttoaineiden tuotantoa jopa 2,5 miljardilla dollarilla vuodessa. 

Siksi on välttämätöntä poistaa esteet kestävämmille energiantuotantomenetelmille. Sveitsiläisen yksikönsä kautta Jelurida on työskennellyt yhdessä Itävallan hallituksen kanssa toteuttaman hankkeen kanssa, jonka tarkoituksena on kierrättää hukkalämpöä. Hankkeen nimi onKuuma kaupunki,”Ja se käyttää pelillistämistä joukkolähteeksi hukkalämpöä varten, joka voidaan kierrättää takaisin energiaverkkoon. Kansalaisia ​​voidaan palkita heidän pyrkimyksistään tunnistaa nämä lähteet käyttämällä blockchain-pohjaisia ​​tunnuksia, jotka on suojattu Ardor-alustalla. Vaikka se toimii tällä hetkellä Wienissä, tällainen aloite voi olla vieläkin arvokkaampi Lagosin kaltaisessa kaupungissa, jossa asuu noin seitsemän kertaa enemmän asukkaita. Se voisi vähentää riippuvuutta fossiilisista polttoaineista, auttaa säästämään kustannuksia ja torjumaan myös ilmastonmuutoksen vaikutuksia. 

Uuden innovaation tukeminen

Jelurida Africa tukee uuden sukupolven blockchain-innovaattoreiden kehittämistä Afrikan Blockchain-instituutti. Instituutti tarjoaa useita alan johtavia ohjelmia, jotka auttavat mahdollisia kehittäjiä luomaan blockchain-tunnisteensa. 

Jelurida on myös viime aikoina ollut keskeinen osallistuja Africa Blockchain Developers Call -sarja, esittelemällä erilaisia ​​Ardor-alustalle rakennettuja sovelluksia, kuten Smart Voting Bot -sovellus ja GiveSafely, turvallinen järjestelmä hyväntekeväisyyslahjoituksiin. 

Niin laajalla ja monipuolisella mantereella kuin Afrikka, mihinkään ongelmaan ei ole “yhtä kokoa” -ratkaisua. Blockchain-tekniikka on kuitenkin tarpeeksi monipuolinen vastaamaan moniin Afrikan maiden kohtaamiin erityisiin haasteisiin. Jelurida Africa keskittyy koulutukseen ja innovaatioihin auttaakseen yrityksiä ja yrittäjiä saamaan aikaan blockchainin todelliset edut. 

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyöttöömme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me