Inde i Ripples plan for at bekæmpe SEC-retssag, kan Ripple vinde mod SEC?

SEC-sagen mod Ripple og to af dens ledere for salg af uregistreret sikkerhed bragte undergang for kryptoselskabet i USA. Ripple afviste i sit oprindelige svar alle krav om, at XRP var sikkerhed, og forsikrede endda deres kunder om, at de til sidst ville komme ud som en vinder. Firmaet er nu kommet ud med en detaljeret officielt svar til beskyldningerne mod selskabet i retssagen.

I dag indgav vi vores foreløbige juridiske svar på SEC’s klage. Med det begynder vi at rette rekorden og rette mange misforståelser og modsætninger inden for deres påstande. 1/5 https://t.co/8KVBuSzCGH

– Stuart Alderoty (@s_alderoty) 29. januar 2021

Ripple hævdede i sit officielle svar på retssagen, at de værste ramte af SEC-sagen var detailinvestorer, da prisen på XRP faldt med over 50% i kølvandet på retssagen.

siden SEC indgav sin klage, mistede XRP næsten halvdelen af ​​sin markedsværdi, hvilket medførte, at detailindehavere af XRP uden forbindelse til Ripple – netop de mennesker, SEC hævder at beskytte – at lide milliarder af dollars i tab. Hvad mere er, en del af SECs mission er at opretholde ordnede markeder … og alligevel skabte deres overreach kaos på markedet.

Ripple beskylder SEC for forvrængende fakta

Ripple påstod, at SEC valgte sider i stedet for at være upartisk, da de på et tidspunkt endda hævdede, at Ethereum kunne kvalificere sig som sikkerhed, og med tiden fik det status som en aktivklasse, og XRP kunne meget vel passe ind i den samme parentes.

Ripple beskyldte også SEC for at ødelægge fakta i sagsanlægget ved at kirsebærplukke citaterne og dataene for at vise det i et dårligt lys. Sagde firmaet,

Gennem vores svar begynder vi at afklare posten. Selvom vi ikke kan komme ind på alle detaljerne i dette format (det vil ske, når sagen skrider frem), vil du se, at vi benægtede mange af SEC’s beskyldninger. Med tiden vil du se hvorfor.

Ripple tilbød også et tilbud fra Andrew Ceresney fra Debevoise & Plimpton, der har gennemgået sagen og foreslog, at SEC valgte at overse nøglefakta som XRP, der handles over hele verden uden nogen lovgivningsmæssig indblanding.

Ifølge Andrew er SEC’s sag hidtil uset og dårligt udtænkt. SEC har ignoreret XRPs klare status som en virtuel valuta og modsiger ikke kun resultaterne fra andre amerikanske reguleringsagenturer, men også internationale reguleringsordninger. I løbet af de sidste otte år var XRP-markedet uafhængigt af Ripples aktiviteter vokset til en massiv handelshandel på over 200 børser over hele verden. SEC strækker nu konceptet med en “investeringskontrakt” ud over dets brudpunkt.

Da han blev spurgt om hans synspunkter om emnet, sagde Gabor Gurbacs, direktør hos VanEck,

Det er uklart, om XRP er en valuta eller sikkerhed på dette tidspunkt. Der er ingen lovgivningsmæssig enighed om dette spørgsmål.

Ripple afviser SEC-krav om, at XRP er en investeringskontrakt

SEC beskyldte Ripple for bevidst at sælge en form for sikkerhed eller en investeringskontrakt til købere på trods af at de vidste, at det måske blev betragtet som sikkerhed i henhold til de nuværende regler og hypede prisen yderligere gennem sociale medier og andre kanaler for at pumpe prisen. Ripple afviste i sit officielle svar alle krav om at være en sikkerhed eller en form for investeringskontrakt mellem to parter.

Ripple hævdede, at XRP er en virtuel valuta, der har bygget sit marked i over 7 år. Firmaet sagde, at krav om at være en investeringskontrakt ikke holder jorden, da de aldrig havde en ICO eller lovede fremtidige tokens. Fintech-firmaet tilbød et resumé af sit svar, der blev læst,

  1. XRP er en virtuel valuta og dermed uden for SEC’s jurisdiktion.
  2. Ripple har aldrig indgået en kontrakt om investering med nogen indehavere af XRP.
  3. Ripple havde aldrig en ICO, tilbød aldrig fremtidige tokens for at rejse penge og har intet forhold til langt de fleste XRP-indehavere.
  4. At holde XRP betyder ikke, at en person modtager en del af Ripples indtægter eller overskud.
  5. Ripples XRP-salg udgjorde langt under 1% af det massive XRP-marked, der er vokset i løbet af de sidste 8 år.
  6. XRP Ledger, som XRP bevæger sig på, er helt decentraliseret. SEC ignorerer den økonomiske virkelighed ved en XRP-transaktion.
  7. Ripples XRP-beholdninger opretter ikke en investeringskontrakt mere end DeBeers-beholdninger konverterer diamanter til værdipapirer.

Fortæl os, hvis du er enig i Ripples krav mod SEC. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me