Facebook bliver ‘All-in On Crypto’, Vægten implementerer funktioner i Ethereum, XRP og stablecoins

reklame Phemex

Facebook afslørede, at det er Whitepaper og de tilknyttede missioner til sin nye kryptokurrency, Libra. Vægten er designet ikke kun som betalingsmiddel, men som en komplet Blockchain-platform. Ran Neuner, en Crypto-reporter, tweeted,

Læs bare Vægten. Facebook gik lige ind på Crypto.

Blockchain-teamet under David Marcus har fokuseret på næsten alle applikationer og flaskehalse i eksisterende blockchain-projekter. Til sidst har de skabt en blandet pose kryptokurver; som udfordrer nytteværdien og funktionaliteten af ​​mange eksisterende kryptokurver. Mark Zuckerberg, administrerende direktør og medstifter af Facebook bemærkede,

Facebook kommer sammen med 27 organisationer rundt om i verden for at starte nonprofit Libra Association og oprette en ny valuta kaldet Libra.

Vægt vs. Ethereum og smarte kontraktplatforme

Den nonprofitorganisation, Libra Association, svarer til flere udviklingsteams bag eksisterende kryptokurver som Ethereum Foundation, Litecoin Foundation og Stellar Organization. Foreningen vil være ansvarlig for implementering og frigivelse af opdateringer eller ændringer på blockchain. David Marcus, lederen af ​​Blockchain Team på Facebook, tweeted,

Det, vi præsenterer, er kun begyndelsen, og der er meget at forbedre. Vi ønskede at dele tidligt og arbejde med dig i stedet for at vente på “perfektion”.

WhitePaper afslørede også, at blockchain-platformen ville udføre programmer, der blev samlet på et nyt programmeringssprog, Move. Dette ligner bemærkelsesværdigt Ethereum og dets ‘programmeringssprog soliditet. Programmerne, der kører oven på disse blockchains, er i det væsentlige kaldet smarte kontrakter. Derfor synes visionen at omfatte det værktøj, der leveres af Ethereum, Tron og EOS på en skalerbar blockchain.

Vægt vs. XRP

Der er to typer blockchain-baseret hovedbog på baggrund af deres valideringsopgaver. De validerende knudepunkter i Bitcoin eller Ethereum er tilladelige, mens de i XRP og JPM-mønt er ’tilladte.’ I den tidligere er blockchain åben for offentligheden til inspektion, minedrift eller indsats og udvikling af smarte kontrakter på den. Mens der senere kræves tilladelse til at slutte sig til netværket.

Der er argumenter for og imod begge protokoller; Facebook har taget tilgangen “tilladelse”. Desuden har dette også gjort det muligt for andre Financial Services-ledere som VISA, MasterCard og PayPal at deltage i bevægelsen. Andreas Antonopolous bemærkede i en tweet,

Mens Facebooks Vægt ikke konkurrerer mod nogen åben, offentlig, tilladelsesfri, grænseløs, neutral, censurresistent blockchains, vil den * konkurrere mod både detailbanker og centralbanker. Dette bliver sjovt at se.

Vægt vs. Stablecoins

Volatilitet har været den største bekymring omkring Bitcoin og kryptokurver siden starten. Globale ledere og økonomer har ofte kaldt dem som et instrument til spekulation og intet andet. Vægten tog også hovedvejen på denne ved at implementere en stablecoin bakket op af en blandet pose med aktiver.

Indtil nu har markedet primært været vidne til dollar-fastgjorte stablecoins med institutioner, der arbejder på andre FIAT-baserede stablecoins. Ikke desto mindre, som Peter Schiff bemærkede, er alle FIAT-valutaer til sidst dømt, holdet har bakket op af en kurv med aktiver (stabile valutaer og statsobligationer). David Marcus sigter mod at gøre valutaen levedygtig i mindst hundrede år.

Vægt mod Bitcoin

Denne sammenligning skulle have været øverst på listen. Alle de ovennævnte funktioner og egenskaber, som Facebook har implementeret på Vægten, sigter mod at transformere Financial Services Industry. Zuckerberg bemærkede også,

Dette er især vigtigt for folk, der ikke har adgang til traditionelle banker eller finansielle tjenester … Vi stræber efter at gøre det let for alle at sende og modtage penge, ligesom du bruger vores apps til øjeblikkeligt at dele meddelelser og fotos.

Vægten kan bruges som betalingsmiddel og også som et værdibud på grund af dets stabilitet. Desuden er den uafhængig af centraliseret kontrol, i dette tilfælde distribueret centraliseret kontrol. Derfor replikerer den ideen bag Bitcoin og har forsøgt at frigive en improviseret version af den.

Vægt ‘airdrop’ eller lancering vil ske engang i 2020. Desuden kan vi indtil da forskellige organisationer, der arbejder på Move og Libra for at integrere blockchain ifølge deres brug.

Tror du, at den ‘ultimative blockchain-version’ fra Facebook vil trone Bitcoin og Ethereum? Del venligst dine synspunkter med os. 

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me