Det masternode-aktiverede blockchain-lotteri BitWin24 afslører sine planer for fremtiden

Blockchain-aktiverede lotterier med masternoder er ikke et nyt koncept for kryptovalutaverdenen. Masternodes er realtidskopier af et blockchain-netværk, der vedligeholdes 24/7 af masternode-operatører. De udfører en række forskellige funktioner, hvoraf de mest bemærkelsesværdige er blokvalidering og transaktionskørsel. Masternode-ejere belønnes med en procentdel af værdien af ​​hver blok, de validerer, og er forpligtet til at sikre fuldtids tilgængelighed af den tekniske infrastruktur samt et minimum af sikkerhedsstillelse i form af den respektive kryptokurrency, der binder deres interesse til den finansielle stabilitet af netværket.

Et nyt blockchain-lotteri ved hjælp af masternodes har intensiveret spillet ved at introducere tre yderligere måder for sine deltagere til at tjene tilbagevendende indkomst på lang sigt og positionere sig som en innovator i spilbranchen. BitWin24 giver mulighed for at tjene penge gennem masternodes, jackpots i lotteriet, staking kontrakter, et henvisningssystem og et airdrop-program, der fungerer som en katalysator for tidlige investeringer.

Vejen indtil videre

Holdet bag BitWin24 har været involveret i kryptovaluta-scenen i mere end 5 år nu. Efter mange års udvikling introducerede BitWin24 verdens første administrerede masternode-pool til kryptoverdenen med deres første projekt GetNode. For dem, der ikke er fortrolige med masternoder, er disse netværksnoder, der gemmer realtidskopier af et blockchain-netværk og derved hjælper det med blokvalideringer og transaktioner blandt andre aktiviteter. GetNode var det første projekt til at samle midler fra flere mindre investorer og administrere dem, hvilket gjorde det muligt for dem at blive masternode-ejere og udnytte et ellers svært tilgængeligt marked på grund af krav til høje kapitalinvesteringer og teknisk infrastruktur. Siden lanceringen af ​​GetNode er samfundet af masternode-ejere vokset til hundreder, og deres anmeldelser har været overvældende positive.

Efter at have fundet flere synergieffekter med begrebet lotterier kom teamet op med ideen til BitWin24, et blockchain-baseret lotteri, der muliggjorde brugen af ​​masternoder, der tilbyder en måde at generere tilbagevendende indkomst samtidig med at det understøtter økonomien og den nødvendige tekniske infrastruktur for dets vitale operationer. Efter flere års udvikling blev projektet annonceret officielt i november sidste år til GetNodes eksisterende kundebase og flere nøgleinvestorer. Kort efter afsluttede BitWin24 med succes deres private salg og skaffede nok midler til at lægge grundlaget for lotteriet og aktivere BWI-tegnebogen. Holdet startede med præ-salg af masternodes og community building efter at have ansøgt om alle nødvendige licenser til at blive et fuldt ud kompatibel lotteri i så mange jurisdiktioner som muligt, hvilket gør det muligt for BitWin24 at målrette mod det verdensomspændende marked og nå global adoption.

I marts i år oplistede BitWin24 alle nuværende BWI-masternoder på masternodes.online-platformen, startede deres globale møntsalg og vigtigst af alt lancerede WinChain-henvisningssystemet og staking-programmet gennem deres online tegnebog. Vi vil gerne røre ved de to, da de er unikke funktioner, der tilbydes af BitWin24-projektet. 

Henvisningsprogrammet kendt som WinChain gør det muligt for ambassadører at bringe nye spillere til BitWin24 for at tjene en procentdel af deres fremtidige gevinster fra jackpots og indtægter fra billetsalg. Som navnet antyder, gør programmet det muligt at kæde dine henvisninger sammen, hvilket betyder at du kan tjene provision fra de henvisninger, der er bragt til økosystemet ved dine direkte henvisninger. Dette system kan gå så dybt som 12 niveauer ned ad linjen for jackpotudbetalinger og 3 niveauer for indtægter fra billetsalg.

Staking-programmet, der tilbydes gennem BitWin24 online tegnebogen, er en enkel måde for både små og store investorer, der genopfinder begrebet “hodl”. Folk, der ønsker passivt at tjene indkomst uden behov for at investere, spille lotteri eller søge måder at bringe folk til BitWin24, kan simpelthen deponere BWI-mønter i tegnebogen. Processen er ret let og kræver ingen opsætning, forudgående viden eller minimumsinvestering for at deltage. Brugeren deponerer et beløb af BWI-mønter efter eget valg i en defineret periode (for eksempel 3 måneder) og får deres indsats tilbage inklusive yderligere 20%, når kontrakten er udløbet. 

Hvad har BitWin24 planlagt for fremtiden

At have en klar retning er nøglen, når det kommer til at bringe et komplekst projekt til liv. God planlægning er et af de grundlæggende krav for at få succes, især i et marked, hvor konkurrencen er hård, og brugeren forventer en høj grad af innovation og pålidelighed..

BitWin24 har planlagt billetsalget til den første lodtrækning og lanceringen af ​​lotteriet, der skal ske i august 2020. Kort efter vil BWI-mønten blive noteret til handel på førende børser og multi-tegnebøger som Bittrex, Binance, Kraken, Bitpanda, Poloniex , Livecoin, Bitlish og mere. Holdet vil fortsætte med at arbejde på udvidelsen af ​​økosystemet og udviklingen af ​​yderligere markeder med det mål at blive markedsleder inden for lotteri- og væddemålssektoren i 2021. I en overskuelig fremtid har BitWin24 sat et mål om at udvikle en API til integration af BWI til eksisterende førende lotterier og spilplatforme og etablering af det som en universel betalingsvaluta.

Et vigtigt træk ved BitWin24 er deres airdrop-program, der belønner investorer, der bidrog inden udgangen af ​​juni i år med 10% af alle fremtidige jackpots og indtægter fra billetsalg. Programmet er allerede live, og alle, der bliver berettiget til at deltage i det, modtager automatisk deres belønninger hver måned. 

Lær mere om BitWin24-projektet på https://bitwin24.com/da/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me