RioDeFi bygger en bro til Indien inden dets længe ventede IDO på Uniswap

RioDeFi er klar til Indien med INR banktjenester til RioDeFi økosystem & RFUEL-token.

RioDeFi skaber et betalingsøkosystem, der bygger broer mellem traditionel finansiering og det digitale aktivtjenesteunivers. Kernen i dette økosystem er RioChain. Bygget på Parity’s Substrate framework og interoperabelt med Polkadot-netværket, står det for at blive førende inden for tværgående DeFi-tjenester.

RioDeFi har sat sit syn på Indien som et centralt vækstmarked, da det indiske kryptoøkosystem har oplevet et boom, med rapporter, der antyder, at kryptokurrencyværktøjet har set en 400% stigning og 10x vækst i brugere på børser. Stigningen i alternative betalingsmetoder er blevet drevet af den indiske højesterets tilbagekaldelse af bankforbudet mod krypto i marts 2020. Indien er hurtigt ved at blive et stort marked for digitale aktiver, da brugen af ​​mobil teknologi udvides sammen med en interesse i alternativ aktivklasser. RioChain er klar til at være det foretrukne blockchain-økosystem for både Indien-udviklere og brugere.

RioDeFi’s vision om økonomisk fleksibilitet

RioDeFi’s Indien-vision vedrører en af ​​de mest svimlende statistikker om Indien – ifølge Verdensbanken har Indien næsten 190 millioner mennesker uden bank. RioDeFis løsning sigter mod bred tilgængelighed, gennemsigtighed, forbindelse af blokkæder til digitale banktjenester og økonomisk integration for masserne med en jævn brugeroplevelse. RioDeFi-økosystemet åbner Indiens adgang til et væld af tjenester som digital aktivudlån, låntagning, indsats og handel i en superplatform, der inkluderer RioDeFis native betalings- og tegnebogstjenester samt open source-udviklerinitiativer, der kan bygges inden for økosystemet.

Rio ka Raasta – Vejen defineret

Der har været forskellige løsninger til udvikling for at imødekomme kravene på det blomstrende indiske marked. Med en af ​​de største blockchain-udviklerbaser er decentraliseringsrevolutionen en bullish start. Imidlertid foregår det meste af udviklingen stadig på høje gasafgiftsbaserede platforme som Ethereum. Som det i øjeblikket er, fungerer dette som en vejspærring for mange Dapps-bygninger i økosystemet.

RioDeFi’s protokol, RioChain, er indstillet til at fungere som den underliggende kilde til DeFI på tværs af distribuerede netværk med sin tværkædekompatibilitet. Josh er høj med RioFuel (RFUEL) Community Crowdsale med over 65 millioner USD, der kun er forpligtet til det offentlige salg, som var mere end 10 gange overtegnet. Interessen for RFUEL har været særlig stærk fra OM-indehavere, der er medlemmer af MANTRA DAO – det første projekt, der bygger på RioDeFi’s Substrate framework – som har tiltrukket stor interesse fra indiske brugere.

RioDeFi-økosystemet har en børs, tegnebog og Dapps som den populære udlånsplatform MANTRA DAO, alle med INR-baserede tjenester. Kort efter Token Generation Event (TGE) vil RFUEL også blive noteret på de bedste indiske børser, hvilket giver indianerne mulighed for problemfrit at købe RFUEL ved hjælp af INR. RioDeFi arbejder også sammen med teamet i Vauld (tidligere Bank of Hodlers) om at tilbyde INR-fokuseret finansiel infrastruktur for alle udviklere, der ønsker at opbygge deres drømmeforretninger på RioChain.

Darshan Bathija, medstifter af Vauld bemærkede,

”RioDeFi kan løse mange af de problemer, der er forbundet med bankvirksomhed og kryptoverdenen. De gør bankvirksomhed med kryptokurver overkommelig, pålidelig og hurtig. Vi er meget glade for at arbejde tæt sammen med deres team. “

At bygge videre på RioDeFi’s robuste Polkadot-aktiverede økosystem er et fantastisk alternativ for det stadigt voksende udviklingssamfund i Indien; skabe fleksibilitet i netværksudnyttelse og omgå nogle af branchens smertepunkter såsom høje gasafgifter.

For James Anderson, administrerende direktør hos RioDeFi, er denne decentraliserede fremtid for Indiens befolkning en milepæl på virksomhedens rejse:

”Indien er verdens hurtigst voksende store økonomi, men dets finansielle infrastruktur og betalingsinfrastruktur er stadig underudviklet, især sammenlignet med Kina. DeFi-løsninger synes at være ideel til at betjene det indiske folk, og jeg tror, ​​at RioDeFi vil spille en vigtig rolle i at udvide rækkevidden af ​​blockchain og kryptokurver der. Partnerskab med Vauld er en vigtig milepæl på vores vej til at nå denne vision. ” 

RFUEL Indledende Dex-tilbud på Uniswap

brændstof

RioFuel token (RFUEL) vil blive noteret på Uniswap mandag den 28. september kl. 8.30 UTC.

Uniswap er en fuldt decentraliseret protokol til automatisk likviditetsforsyning bygget på Ethereum der har medført bemærkelsesværdige ændringer i handel med kryptokurrency og har været en katalysator for den nylige stigning i DeFi-projekter.

For RioDeFi, hvis mission er at fremme mainstream-vedtagelsen af ​​blockchain-baserede finansielle tjenester, syntes det naturligt at gøre sit oprindelige token tilgængeligt for første gang på denne platform..

Handel starter kl. 8.30 UTC. RFUEL-token kan købes på Uniswap til en indledende pris på $ 0,20. Prisen vil svinge baseret på markedskræfterne mellem udbud og efterspørgsel. I betragtning af at RFUEL Community Crowdsale blev overtegnet massivt, opfordrer vi dig til at være der til tiden!

For at få adgang til tokenet skal deltagerne indtaste RFUEL-kontraktadressen, som vil blive gjort tilgængelig på RioDeFi-webstedet (riodefi.com).

Hvis du har spørgsmål, bedes du deltage i samtalen på vores sociale medier, Telegram (https://t.me/riodefiofficial) og Twitter (https://twitter.com/riodefiofficial).

Om RioDeFi:

RioDeFi fremskynder masseadoptagelsen af ​​digitale aktiver ved at bygge bro mellem traditionel og decentraliseret finansiering. Vores vision er en verden, hvor alle har adgang til decentrale finansielle (DeFi) tjenester. Vi udvikler løsninger, der forbinder bankinstitutioner med blockchain-systemer. Vores applikationer muliggør lavere transaktionsgebyrer, hurtigere bekræftelser, mere effektivitet, bedre afkast for sparekontoindehavere og global rækkevidde.

Internet side: Riodefi.com

Telegram: https://t.me/riodefiofficial

Twitter: https://twitter.com/riodefiofficial

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me