Mikä on Bakkt? | Tärkeys ja markkinoiden vaikutus

mikä on Bakkt

Tänään tarkastelemme Bakkt-futuurialustaa ja analysoimme, mitä vaikutuksia sillä voisi olla salausmarkkinoille vuonna 2020.

Mikä on Bakkt?

Bakkt on avoin foorumi, jonka tavoitteena on tarjota monipuolinen valikoima kryptovaluuttapalveluja, mukaan lukien kauppa ja varastointi.

Bakktin perusti sama yritys, joka loi New Yorkin pörssi ja tuli markkinoille vahvan luettelon tuella suurilta yrityksiltä, ​​kuten BCG, Microsoft ja Starbucks. Muita salausalan huippukumppaneita ovat Pantera Capital, Fortress Investment Group, Eagle Seven, Galaxy Digital, Protocol Ventures, Susquehanna International Group ja Horizons Ventures.

Mannertenvälinen vaihto, Bakktin emoyhtiö ilmoitti elokuussa 2018, että he aikovat käyttää Microsoftin pilvipalvelua Azure “avoimen ja säännellyn, globaalin ekosysteemin luomiseksi digitaaliselle omaisuudelle”. ICE: llä on 12 säänneltyä pörssiä ja markkinapaikkaa, mukaan lukien ICE: n pörssit Yhdysvalloissa ja Kanadassa, Liffe-futuuripörssit Euroopassa sekä New Yorkin pörssi (NYSE)..

Liittovaltion säänneltyjen markkinoiden ja lisäpalvelujen lisäksi alusta sisältää myös Bitcoin-fiat-muunnokset, mikä on harvinainen ominaisuus krypto-valuutanvaihdossa sääntelykomplikaatioiden vuoksi.

The-Bakkt

cryptonewsz.com

Alusta on suunniteltu vastaamaan salauksen käyttäjien institutionaalisiin investointeihin. Bakkt näki institutionaalisten sijoittajien halun osallistua kryptovaluuttaan ja päätti tarjota salausjohdannaisia, kuten Bitcoin-futuurisopimuksia.

Suurin osa nykyisestä institutionaalisesta sijoitusalasta on mukana osakkeissa, joukkovelkakirjoissa ja muissa perinteisissä rahoitusvälineissä. Houkuttelemalla rahaa kryptovaluuttaan tämä lisäisi pallon kokonaismarkkina-arvoa valtavasti.

Tämä tarkoittaisi sitä, että Bakkt altistaisi institutionaaliset sijoittajat markkinoille, joiden arvo on 270 miljardia dollaria vuodessa.

“Yhdistämällä säännelty, kytketty infrastruktuuri yhdessä institutionaalisten ja kuluttajasovellusten kanssa digitaalisille varoille, pyrimme rakentamaan luottamusta omaisuusluokkaan maailmanlaajuisesti, mikä on johdonmukaista läpinäkyvyyden ja luottamuksen tuomiseen aiemmin sääntelemättömille markkinoille”, sanoi Intercontinental Exchangen perustaja ja toimitusjohtaja Jeffrey Sprecher.

Yhteenvetona, mikä on Bakkt: salattu futuuripörssi, joka tarjoaa yhden päivän fyysisesti toimitettuja Bitcoin-sopimuksia sekä fyysisiä varastointipalveluja, jotka vakuuttaa takuurahasto. Alusta antaa yksityisasiakkaille, institutionaalisille ja kauppiasasiakkaille pääsyn digitaalisten hyödykkeiden markkinoihin täysin turvallisella, tehokkaalla ja vaatimustenmukaisella tavalla.

Näiden uusien etujen lisäksi virallinen institutionaalinen raha lisäisi salausmarkkinoiden legitimiteettiä ja edistäisi valtavirran hyväksynnän ja hyväksynnän saavuttamista.

Bakkt Aikajana

22. heinäkuuta Bakkt aloitti Bitcoin Futures -alustan testaamisen. Projekti on viivästyttänyt futuurisopimustensa käynnistämistä jo jonkin aikaa, koska yhtiö kohtasi monia sääntelyyn ja teknisiin esteisiin.

Syyskuussa Bakkt aloitti vihdoin Bitcoin-futuurisopimuksensa.

Sopimuksemme ovat jo saaneet vihreä valo CFTC: ltä itsesertifiointiprosessin kautta ja käyttäjien hyväksyntätestaus on aloitettu. New Yorkin osavaltion finanssiministeriö hyväksyy Bakkt Trust Companyn, pätevän säilyttäjän, perustamisen. Bakkt Warehouse huolehtii Bitcoinista fyysisesti toimitetuille futuureille. Tämä tarjoaa asiakkaille ennennäkemätöntä sääntelyn selkeyttä ja turvallisuutta sekä säänneltyä, maailmanlaajuisesti saatavaa vaihtoa markkinoilla, joita institutionaalisen tason infrastruktuuri alittaa..

Mutta kun ihmiset odottivat tämän nostavan Bitcoin-hintaa, tapahtui päinvastoin. BTC-futuurisopimusten käynnistämisen jälkeen salausmarkkinat polkumyynnillä olivat 10 miljardia dollaria.

Kun CBOE lanseerasi Bitcoin-futuurinsa vuonna 2017, se johti Bitcoin-hinnan nousuun, mikä nosti sen arvoa yli 15 000 dollariin.

Mutta seuraava korjaus- ja karhojakso, joka viime kädessä sai CBOE: n vetäytymään Bitcoin-futuuritarjouksestaan. Chicago Mercantile Exchange Bitcoin -futuureista tuli siten ainoa Bitcoin-futuurien tarjoaja markkinoilla.

Vaikka Bakktin fyysisen futuurisopimuksen alku oli hitaampi kuin CBOE, sen volyymi on viime aikoina alkanut näyttää joitain parannuksia, ja kuukausittaisten futuurien kaupankäyntimäärät ovat 120 miljoonaa dollaria sen käynnistämisen jälkeen.

bitcoin-futuurisopimus

fi. kryptonomisti. ch

Bakkt vaihtoi 71 Bitcoin-futuurisopimusta ensimmäisenä päivänä, ja nyt se oli vaihtanut 224 kuukausisopimusta lanseerauksen jälkeen.

Vaikka vaikutus Bitcoiniin ei ole ollut havaittavissa, alustalla käydyn kaupan kohteena olevien Bitcoin-futuurisopimusten määrä on kasvanut merkittävästi, ja päivittäisissä kaupoissa kasvu on kasvanut 800% lokakuun ensimmäisellä puoliskolla..

Äskettäin 9. joulukuuta, vain kolme kuukautta kauan odotetun, fyysisesti ratkaistun Bitcoin-futuurituotteen lanseeraamisen jälkeen, Bakkt aloitti toimintansa Bitcoin-optioiden ja käteisellä maksettujen futuurisopimusten kanssa. Tämä merkitsee myös ensimmäisten säänneltyjen Bitcoin-vaihtoehtojen käynnistämistä Yhdysvalloissa.

“Aloittamalla fyysisesti toimitetusta Bakkt Bitcoin (USD) -kuukausitulevaisuudesta meillä on vertailusopimus, joka antaa meille perustan kehittää täydentäviä tuotteita asiakkaidemme tarpeiden mukaan”, blogiviestissä sanottiin..

Bakktin optiosopimus hinnoitellaan nykyisen fyysisen tuotteensa mukaan, kun taas CME: n optiot seuraavat niiden omaa Bitcoin-indeksiä.

Mitä Bakkt tekee salausmarkkinoilla?

Kuinka Bakkt voi vaikuttaa salamarkkinoihin New Yorkin pörssin käynnistämän, Microsoft-tekniikkaan perustuvan ja jo aluksella olevien institutionaalisen tason sijoittajien tukemana projektina?

Vaikka salauksen harrastajien näkökulmasta laillisten Bitcoin-futuurien lanseeraus on hämmästyttävä läpimurto salausteollisuudelle, on silti melko vaikeaa ennustaa Bakktin käynnistämisen vaikutuksia.

Jos Bitcoinin hinta nousee jälleen 100 000 dollariin ensi vuonna, spekuloidaan, että tämä johtui satojen miljardien dollarien virrasta institutionaalisilta sijoittajilta. Mutta silloinkin tällaista nousua ei voitu katsoa vain Bakktille. Sinun on suljettava pois kaikki muut tekijät, jotka voivat nostaa hintaa. Ei voida kuitenkaan täysin kumota sitä, että Bakkt olisi vaikuttanut jossain määrin BTC: n nousuun ja laajentamalla salausmarkkinoita.

Vuonna 2020 on myös suuri tapahtuma Bitcoinille, koska kaivospalkinto puolittuu 12,5: stä 6,25: een. On ollut paljon spekulaatioita ja ennusteita siitä, kuinka ennen BTC: n ja BTC-pohjaisten rahoitustuotteiden hinnan puolittamista nähdään nousua.

Bakktin varatoimitusjohtaja on myös ollut varovainen sen futuurimarkkinoiden ennustamisen suhteen korreloinnissa vuoden 2020 Bitcoin-puolittamistapahtuman kanssa.

Bakkt salausmarkkinoilla

criptotendencia.com

Bakkt ajaa adoptiota?

Oletetaan, että jos Bakkt pääsi alukseen niin monelle sertifioidulle institutionaaliselle sijoittajalle, on vain ajan kysymys, kunnes muut suuremmat yritykset liittyvät puolueeseen. Tämä skenaario todennäköisesti kehittyy, jos Bakkt noudattaa edelleen SEC-sääntöjä ja saa hyväksynnän kaikille tuleville toiminnoilleen ja tuotteilleen.

Jos suuret sijoittajat hyväksyvät Bakktin toiminnan, se saattaa pakottaa myös piensijoittajat osallistumaan alustaan, koska heidän noudattamisensa herättää luottamusta. Koska salamarkkinoihin suhtaudutaan tällä hetkellä paljon skeptisesti monien sääntelyharmaiden alueiden takia, laillinen tuki ja hyväksyntä voisi houkutella useampia ihmisiä olemaan vuorovaikutuksessa salauksen kanssa.

Lisäksi Bakktin tuotteet ovat turvallinen pääsy markkinoille ottamalla konservatiivisempi lähestymistapa tarjota Bitcoinia sijoitusvälineeksi.

Teknologian näkökulmasta Bakkt on rakennettu Microsoftin pilvipalvelualustalle Azure, ja koska Microsoft on suuri toimija henkilökohtaisen tietojenkäsittelyn ja yleisten ohjelmistojen markkinoilla, tämä voi johtaa siihen, että pienemmät kehittäjät integroivat Bakktin vaihtoehdot omiin tuotteisiinsa.

Yritysten ei tiedetä luovan sovelluksia tai alustoja käyttämällä tekniikkaa, jota ei vielä ole mukautettu laajempaan mittakaavaan. Microsoftin hyväksyntämerkinnän avulla kehittäjät todennäköisesti luottavat Bakktin integrointiin.

Johtopäätös

Nyt kun tiedät mikä Bakkt on ja miten se toimii, sinulla voi olla laajempi käsitys siitä, miten se voi vaikuttaa salausmarkkinoihin. Kuten minkä tahansa ennustuksen, on vaikea ennakoida tarkasti, miten Bakkt vaikuttaa tulevaan vuoteen, joten ota kaikki nämä spekulaatiot jyvällä suolaa.

Esillä oleva kuva: namecoinnews.com

Huomaa: Tämä viesti julkaistiin alun perin 18. joulukuuta 2018, ja se on päivitetty kokonaan sisällön täydellisyyden ja oikeellisuuden vuoksi 14. joulukuuta 2019..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me