Ugentlig nyhedsfordeling: IOTA Hack, Binance Futures og Coinbase Leverage

kryptonyheder

I kryptoverdenen sker der altid noget, det være sig et angreb, et partnerskab eller en ny produktlancering. I dag vil vi fokusere på nogle af de mest bemærkelsesværdige kryptonyheder og begivenheder, der fandt sted i denne uge.

Ugens Crypto News:

Attack beder IOTA om at deaktivere treenighed

kryptonyheder

Kilde: Medium

En af de mest omtalte kryptonyheder i denne uge var IOTA-hacket. IOTA er blevet tvunget til at lukke hele sit netværk i en kort periode på grund af et orkestreret cyberangreb, der førte til tab af 891 millioner dollars fra deres brugeres tegnebog.

IOTA Foundation postede torsdag på Twitter, at de “pausede” koordinatoren, som er en valideringsnode for alle transaktionerne i IOTA-netværket. Ved at standse nodens funktionalitet betyder det, at ingen i øjeblikket kan handle med IOTA.

I øjeblikket, #IOTA arbejder med eksperter inden for retshåndhævelse og cybersikkerhed for at undersøge et koordineret angreb, der resulterer i stjålne midler. For at beskytte brugerne har vi sat koordinatoren på pause og råder brugerne til ikke at åbne Trinity indtil yderligere varsel. Opdateringer: https://t.co/ME3Cvki3k9

– IOTA (@iotatoken) 13. februar 2020

IOTA citerede, at netværkets aktiviteter blev standset for at beskytte dets brugere, og at de samarbejder med politiet for at finde kilden til hacket.

Projektet havde planlagt i år at gennemgå “Koordineringsmiddel”, som involverer fjernelse af koordinator og at gøre IOTA til et mere “tilladelsesløst” og decentraliseret system.

”Ikke overraskende skete det aldrig,” sagde en partner hos Castle Island Ventures, Nic Carter. Carter tweetede også, at IOTAs hastige ophør ikke var så ukarakteristisk.

”Et solidt stykke long-tail [altcoins] kan ganske enkelt” slukkes ”efter administratorens eget skøn,” sagde han. “Det er altid sjovt, når de lader sløret glide.”

”På trods af påstande om det modsatte er IOTA aldrig meningsfuldt decentraliseret. Så længe der findes et fundament, der forvalter netværket, og en koordinator, der sikrer transaktionskonvergens, vil det effektivt blive centralt kontrolleret. ” – var Carters svar i interviewet.

Angrebet blev først rapporteret på projektets officielle side den 12. februar og meddelte et par timer senere, at du har til hensigt at lukke koordinatoren for at “sørge for, at der ikke kan forekomme yderligere tyveri, før vi finder ud af årsagen til disse tyverier.”

Trinity-tegnebøger blev advaret om at holde deres konti lukket, indtil problemet er løst. fonden udpegede mindst 10 af ofrene, der mistede deres midler i hacket.

kryptonyheder

Kilde: IOTA.org

IOTA-webstedet siger: “Vi evaluerer stadig flere mulige grundårsager, herunder en udnyttelse af en tidligere Trinity-version med alle dens afhængigheder.”

Deres nyeste stolpe den 14. februar angav, at sikkerhedsproblemet stammede fra et problem med Trinity, Foundationens officielle tegnebog. “Holdet undersøger hver eneste afhængighed (og deres afhængighed) af Trinity.”

Yderligere eksterne cybersikkerhedseksperter har tilsluttet sig efterforskningen med flere sikkerhedsteam, der arbejder på hændelsesanalysen. Undersøgelsen har absolut ikke givet nogen indikation af, at der har været en kerneprotokolovertrædelse af nogen art. Snarere peger alt bevis indtil videre på et problem med afhængighed af Trinity-tegnebogen. 

Angrebsmønsteranalysen viste, at koordinatorens stop afbrød angriberenes forsøg på at afvikle penge ved børser. De stjålne midler er bevidst og gentagne gange fusioneret og delt for at tilsløre efterforskningen og med den nuværende token-valutakurs såvel som børsenes KYC-grænser i tankerne. Vi modtog yderligere feedback fra flere børser (ikke alle endnu), der bekræftede, at ingen af ​​de identificerede transaktioner er modtaget eller afviklet. Vores nuværende antagelse er, at gerningsmanden målrettede konti med høj værdi først, inden de gik videre til mindre konti og derefter blev afbrudt tidligt af koordinatorens stop. (Igen: Brugere af hardware-tegnebogen er ikke berørt.) ”

IOTA har tilsyneladende identificeret de stjålne midler og kanaliseret deres bestræbelser på at forhindre kriminelle i at trække kryptoen tilbage på børser.

Binance tilføjer VET / USDT Perpetual Futures Contract

kryptonyheder

Kilde: ThecoinRepublic

Binance har afsløret den 13. februar 2020, at den vil tilføje en ny tilføjelse til sin Futures-platform med den evige kontrakt VeChain (VET) / Tether (USDT). Kontrakten indeholder 1-50x gearing, ifølge bloggen stolpe.

Den permanente VET / USDT-kontrakt om Binance Futures vil blive lanceret den 14. februar 2020.

”De evige kontrakter om Binance Futures svarer til handelspar på spotmarkedet. De er prissat og afgjort på samme måde. “- forklarede Binance på deres hjemmeside.

VET er den indfødte krypto i VeChain-blockchain, der i øjeblikket rangerer 30. blandt kryptoer med den højeste markedsværdi.

Yderligere Crypto News: Binance Order Lags

I andre Binance-kryptonyheder har platformens ordrebøger efter sigende oplevet nogle store fejl, som fik mange handlende til at miste penge på deres ordrer.

De mest betydningsfulde tab blev opretholdt af CHZ / BTC-paret, da mønten tiltrak en bølge af nye investorer på grund af det nyligt annoncerede FC Barcelona-Chiliz-partnerskab.

Det blev rapporteret, at snesevis af forhandlere oplevede forsinkelser i ordrebøgerne, hvor ordrer blev blokeret i timevis.

Udvekslingen reagerede på Twitter på sagen flere timer efter klagerne blev fremsat og sikrede, at alle brugerfondene stadig var sikre.

Der er en lille forsinkelse i ordrebogvisning på tværs af nogle handelspar. Team arbejder på det. Midler er #SAFU.

– CZ Binance &# 128310;&# 128310;&# 128310; (@cz_binance) 13. februar 2020

Da ordrebeholdningens forsinkelse har forårsaget tab for mange forhandlere på forskellige par, syntes de, der handlede på CHZ / BTC, at være dem, der tog størstedelen af ​​fejlen.

FC Barcelona spanske fodboldklub meddelte sit samarbejde med Chiliz blockchain-platformen for at lette en mere strømlinet interaktion med sine fans fra hele verden.

Klubben har til hensigt at udstede i 2. kvartal 2020 sin egen kryptokurrency kaldet Barça Fan Token (BAR). Fans og handlende vil kun være i stand til at købe mønten med Chiliz (CHZ) på sin oprindelige udvekslingsplatform Socios.com.

Efter FC Barcelona skabte partnerskabet med Chiliz overskrifter på crypto-nyhedswebsteder, steg mønten en stigning på 64 procent i de efterfølgende 24 timer.

Coinbase tilføjer margenhandel

kryptonyheder

Kilde: Cryptokiemtien

Handelsplatformgrenen for den populære udveksling Coinbase, Coinbase Pro, har gjort kryptonyhederne offentliggjort, at de vil tilbyde 3x marginhandel for en valgt brugerbase.

 ”Vores gearingsmultipel er baseret på markedsanalyse,” sagde en Coinbase-talsmand, når Cointelegraph spurgte. “Vi udruller dette på en måde, som vi føler er ansvarlige over for vores kunder, samtidig med at vi tilbyder dem en tilstrækkelig gearing til at handle videre.”

Per virksomhedens blog bekendtgørelse, aktive brugere af platformen fra 23 stater vil være i stand til at foretage gearede handler på Coinbase Pro.

Sammenlignet med andre børser som BitMEX og Binance, der tilbyder 100x gearing og op, har Coinbase Pro en lav 3x gearingsgrænse.

“Vi overvåger markeds- og kundeforbruget og planlægger at evaluere funktionen løbende,” sagde talsmanden med hensyn til virksomhedens fremtidige planer.

Den 3x margin for Bitcoin, Litecoin og Ethereum blev oprindeligt stillet til rådighed af Coinbase Pro tilbage i 2017, men platformen fjernede funktionen, efter at Ethereum oplevede et flashnedbrud i 2017. På det tidspunkt faldt ETH pludselig fra $ 317 til $ 0,10 på et øjeblik af et øje.

Coinbase-talsmanden forklarede, hvorfor de fjernede margenfunktionen første gang:

”For flere år siden havde vi et andet marginudbud, som vi i sidste ende besluttede at gå ned, fordi det ikke var den rigtige oplevelse. Siden da har vi tænkt igennem erfaringen fra de første principper og bygget, hvad vi mener er en ekstraordinær brugeroplevelse, der er robust nok til at skalere til de største institutionelle brugere og samtidig tilbyde en stor oplevelse til detailbrugere. ”

Fremhævet billede: PYMNTS.com 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me