Fidelity slutter sig til Crypto Race, da det lancerer den institutionelle platform for Bitcoin og Ethereum

reklame Phemex

Wall Street Financial-virksomheder bliver langsomt tiltrukket af kryptoer, og listen over firmaer, der starter kryptotjenester, bliver bare længere. Den seneste tilføjelse til denne liste er Boston-baseret multinationalt selskab med finansielle tjenester, Fidelity, da det annoncerede en institutionel platform for Bitcoin og Ethereum.

Fidelity fratager Fidelity digitale aktiver for at komme ind i kryptovirksomheden

Fidelity Investments, den femte største kapitalforvalter i verden, annoncerede, at den spinner et separat firma dedikeret udelukkende til at bringe kryptokurver til institutionelle investorer. Dette nyligt selskab med begrænset ansvar kaldes Fidelity Digital Assets og vil fokusere på at levere opbevaringsløsninger af virksomhedskvalitet, en platform til udførelse af kryptokurrencyhandel og institutionelle rådgivningstjenester. Dette firma leverer sine tjenester 24 timer i døgnet, syv dage om ugen designet til at tilpasse sig blockchain’s altid-handlende cyklus.

Fidelity har allerede adgang til 13.000 institutionelle rådgivningsfirmaer og mæglere, hvorigennem de leverer finansielle tjenester, clearing, depot og investeringsassocierede tjenester og administrerer 7,2 billioner dollars i kundeaktiver. Med dette nye firma vil Fidelity Digital Assets tilbyde tre hovedtjenester til dette allerede etablerede netværk og de nye kunder, det er ombord. Den mest detaljerede af disse ser ud til at være forældremyndighedstjenester for bitcoin, ether og andre digitale aktiver. Især er tjenesten designet til at give institutionelle investorer en kompatibel måde at sikre deres aktiver ved at holde dem i et fysisk hvælving.

Andre Fidelity Digital Assets-tjenester vil omfatte tjenester til udførelse af handel, der udnytter en intern crossing-motor og en smart ordrerouter, der udfører handler ved hjælp af flere tredjepartsleverandører af kryptokurrencylikviditet. Det er vigtigt, at disse handelstjenester ikke udgør en børs, men rørledningen, der direkte forbinder Fidelity-kunder med eksisterende børser. For at gøre det lettere for institutioner, der er nye med kryptokurrency, at blive involveret, vil Fidelity Digital Assets også tilbyde et dedikeret klienttjenesteteam til at hjælpe med ombordstigningsprocessen.

At lede Fidelity’s krypto-spin-off-forretning ville være Tom Jessop, Fidelitys tidligere leder af forretningsudvikling. Mens Jessop bestemt ikke er et nyt navn til verden af ​​kryptokurrency og blockchain, sluttede han sig for nylig til Fidelity, kun med det udtrykte formål at hjælpe Fidelity med deres digitale aktiver. Jessop blev bragt om bord som præsident for Chain i april 2017 efter 17 år hos Goldman Sachs og fik til opgave at hjælpe med at udnytte sin dybe Rolodex af kontakter for at hjælpe med at bygge bro over kløften mellem virksomhedens finansielle institutioner og applikationer, der ikke er kryptokurrency, af distribueret hovedbogsteknologi.

”Vores kunder tænker på dette som en investerbar aktivklasse,” sagde Jessop. “De laver deres forskning, de udvikler en afhandling om, hvorfor disse tokens kan have værdi i fremtiden, og det kører virkelig en masse interesse.”

Dette er ikke den første stint af Fidelity med kryptoer, da det var begyndt at eksperimentere med blockchain-teknologi siden 2013 med den diskrete lancering af sin Blockchain Incubator, en del af Fidelity Center for Applied Technology. I 2015 begyndte Fidelity Charitable at acceptere bitcoin-donationer, og inden februar i år tegnede kryptokurrency for den nonprofitorganisations hurtigst voksende form for donation og bragte mere end $ 69 millioner ind.

Der var en vis spænding set på gaden med Fidelitys meddelelse, da nogle af de fremtrædende navne i kryptoindustrien tweetede om det

Her er hvad CZ fra Binance tweetede med at dele Forbes nyhedslink

Ikke en lille fond. https://t.co/J785D8gTWW

– CZ Binance (@cz_binance) 16. oktober 2018

Joseph Young tweetede også og sagde, at dette træk fra Fidelity var lige så optimistisk som bitcoin-ETF

Fidelity er verdens største uafhængige mæglervirksomhed med $ 2.45 billioner aktiver under forvaltning, vil lette kryptotransaktioner.

Jeg vil sige, at dette er lige så optimistisk som godkendelsen af ​​en Bitcoin ETF

– Joseph Young (@iamjosephyoung) 15. oktober 2018

Mens CryptoManRan, Ran NeuNer tweetede og sagde, at store navne helt sikkert vil tiltrække institutionelle penge i kryptoer

https://twitter.com/cryptomanran/status/1051889828021833729   

Vil dette træk fra Fidelity bringe enorme institutionelle penge ind i kryptoer, er noget tiden vil vise, men det er bestemt et stort positivt for kryptovaluta-økosystemet.

Hvad synes du om dette strategiske skridt fra Fidelity’s mod kryptos? Fortæl os dine synspunkter om det samme.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me