Bitcoins voksende modenhed og faldende volatilitet holder gaden positiv ved et bull run

I løbet af de sidste 24 til 48 timer har Bitcoin opholdt sig i intervallet $ 6.400 til $ 6.750, hvilket viser god konsoliderende support på omkring USD 6500. I løbet af den sidste uge har mønten været temmelig omkring USD 6500 og har ikke brudt supporten markant, selv når altcoins har været bi flygtige omkring det. Denne pludselige nedgang i volatilitet, gadesentimenter og tekniske indikatorer giver klare tegn på markedets modenhed og får en til at tro, at et bull run måske bare er i nærheden.

Bitcoin forbliver stærk på trods af tilbageslag

Kryptovalutaer har generelt handlet lavere det meste af dette år på grund af faktorer som øget lovgivningsmæssig kontrol, en stigning i regeringens nedbrud og frygter, at den almindelige vedtagelse af digitale valutaer kan tage længere tid, end nogle havde forventet. Men hvis man i løbet af de sidste 2 måneder observerer den førende kryptokurrency, har Bitcoin været temmelig stabil på trods af en hårdtslående negativ nyhedsstrøm. Siden begyndelsen af ​​august har Bitcoin været stabil i området $ 6.300 til $ 6.800 og har sjældent brudt sig ud af $ 6.800-modstandsniveauet og støtten på USD 6300.

Bare i sidste måned afviste SEC anmodninger om at notere ni kryptokurrencyfonde med henvisning til fortsat bekymring over manipulation, blandt andet selvom de bragte dem tilbage til genovervejelse. Allerede i sidste uge har US Securities and Exchange Commission (SEC) igen udsat en beslutning om ansøgningen om en Bitcoin Exchange Traded Fund (ETF) fra VanEck og SolidX. Bortset fra denne sidste uge havde den licenserede japanske kryptokurrencyudveksling Zaif rapporteret om endnu et kryptovaluta-tyveri til en værdi af $ 60 mio. Børsen blev hacket mellem kl. 17 og kl. 19 den 14. september. Tre typer digitale mønter – Bitcoin, Bitcoin Cash og Monaco i – blev stjålet fra Zaifs ‘hot tegnebøger (tilsluttet netværkene til enhver tid), ifølge Nikkei.

Disse var den slags nyheder, som bitcoin ville være drastisk nosedive til, men denne gang har mønten været stabil på trods af tilbageslag, der absolut viser tegn på stabilitet og modenhed. Stigningen i stabiliteten af ​​Bitcoin har også gjort det muligt for markedet at blive mindre følsom over for hype og specifikke begivenheder.

Også, Læs: Bitcoin træg til $ 6.510, men en vild sving er på vej

Eksperter mener også, at Bitcoins bliver stabilt og er i horisonten af ​​et stort rally

Mange forskere, analytikere og investorer på gaden mener, at Bitcoin-markederne er modnet og kan være grunden til, at kryptokurrency kan se en stigning i priserne. Sidste uge kom forskere ved Chainalysis med en rapport om, at Bitcoin-markedet er modnet i løbet af de sidste ni måneder. På trods af et kraftigt fald i Bitcoin-prisen holdt størstedelen af ​​investorerne på deres investeringer og minimerede ændringer i deres positioner selv i en periode med usikkerhed og ekstrem volatilitet.

Der var også et par personligheder til fordel for dette. ShapeShift CEO Erik Voorhees dukkede op på CNBC og erklærede, at bjørnemarkedet for Bitcoin og andre større kryptokurver gradvis nærmer sig en ende.

”Jeg forventer ikke, at det [bjørnemarkedet] slutter snart, selvom jeg tror, ​​at sammenbruddet er aftaget betydeligt. Generelt i disse bobler, efter at du har gennemgået flere måneders nedadgående tendens, hænger du ud i en række et stykke tid […] Men jeg tror, ​​vi er færdige med størstedelen af ​​sammenbruddet. ”

Milliardærinvestor Mike Novogratz erklærede, at markedet er begyndt at demonstrere tegn på sælgers træthed, da bjørne er begyndt at blive ubehagelige med at sælge kryptokurver til et så lavt prisklasse. Novogratz understregede, at kryptokurrencymarkedet er kommet ud på basis af forskellige tekniske indikatorer.

”Jeg tror, ​​vi satte en lav i går. Retoucheret højdepunkterne i slutningen af ​​sidste år og accelerationspunktet, der førte til den massive rally / boble. Markeder kan lide at tracke tilbage til breakout. Vi trak hele boblen tilbage. ”

Da bitcoin ikke viser nogen større reaktion på positiv eller negativ nyhedsstrøm, og dens konsolidering omkring USD 6500-zoner får de fleste analytikere og eksperter til, at dette kan være bunden for Bitcoin, og et rally kan være lige rundt om hjørnet.

Vil forudsigelserne af Bitcoin Bull køre gå i opfyldelse? Fortæl os dine synspunkter om det samme.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me