Monero-kolikon (XMR) ennuste vuodelle 2021: nouseeko XMR / USD edelleen vuonna 2021? Avaintekijät selitetty!

Monero-kolikko (XMR) – Ennusteyhteenveto

Monero-ennuste: Q1 2021

Hinta: 280–300 dollaria

Hintatekijät: Symmetric Pattern Breakout

Monero-ennuste: Q2 2021

Hinta: 360–400 dollaria

Hintatekijät: Bullish Engulfing, EMA-tuki ja MACD Crossover

Monero-ennuste: 1 vuosi

Hinta: 800 dollaria

Hintatekijät: Double Top Resistance, Bearish Correction

Aivan kuten Bitcoin ja Ethererum, kryptovaluutta Monero on myös osoittanut dramaattista nousutrendiä viime aikoina. Ottaen huomioon viime kuukauden suorituskyvyn, XMR / USD-pari on noussut + 150 dollaria, mikä on noussut lähes 300%, käydäkseen kauppaa 220 dollarilla. Kuuden kuukauden aikana XMR / USD-pari on noussut + 150 dollaria eli 273,54% vuotuisessa aikataulussa. Tällä hetkellä XMR / USD Live Price -kaavio viittaa siihen, että Monero (XMR) käy kauppaa 198 dollarilla. Moneron markkina-arvo on 3 653 624 934 USD, ja tällä hetkellä XMR: ssä on 17 837 278 liikkeellä.. 

 

Nykyinen XMR / USD Hinta: $

Viimeaikaiset muutokset Monerossa

Aika  Muuta ($) Muutos (%)
30 päivää  +42,73 30,94%
6 kuukautta  +72,46 66,86%
1 vuosi  +114,73 173,54%

Monero Live -taulukko

Aloittelijoille Monero (XMR) on kryptovaluutta, joka keskittyy olemaan jäljittämätön ja yksityinen. Muutamalla keskeisellä tavalla muotoilu eroaa Bitcoinista, mutta se voidaan ymmärtää Bitcoinin kaltaiseksi kryptovaluutaksi. Sitä voidaan käyttää ostamaan ja myymään asioita, ja se voidaan vaihtaa muihin kolikoihin tai rahakkeisiin. Kuten jo mainittiin, Monero XMR-kolikko keskittyy yksityisyyteen ja nimettömyyteen, joten liiketoimet XMR-kolikoilla voidaan täysin nimettömiksi, kuten fyysinen käteinen. Monero luotiin vuonna 2012, ja se on Bytecoin-lohkoketjun haarukka, joka alun perin nimettiin Bitmoneroksi.

Yksi mielenkiintoisista seikoista Monerosta (XMR) on, että se on vaihdettavissa, ja sinulla on täysi hallinto valuutassa ja liiketoimissa. Monerolla ei ole ennalta asetettua kokorajoitusta, samanlainen kuin Bitcoin, mikä tarkoittaa, että haitalliset kaivostyöläiset voivat tukkia järjestelmän suhteettoman suurilla lohkoilla. Lisäksi Monero (XMR) on asetettu yhdeksi kolmesta parhaiten menestyvästä kryptovaluutasta vuonna 2020 oraakkeliajan mukaisesti, ja Monero on saamassa maailmanlaajuisen hyväksynnän tietosuojakäytäntönsä seurauksena. 

Onko Monero hyvä sijoitus vuonna 2021?

Ennusteidemme mukaan Monero (XMR) käy todennäköisesti nousukauppaa, ja sen hinnan odotetaan nousevan jyrkästi, kuten sen vertaisryptovaluutat, Bitcoin ja Ethereum. Tällä hetkellä Moneron hinta on 193,42 dollaria, mutta vuoden 2021 loppuun mennessä Moneron hinnan odotetaan nousevan 460 dollarin tasolle.

Miksi ostaa Monero (XMR)? 

Moneron markkina-arvo on noin 2,553 miljardia, ja se on markkina-arvoltaan 14. sijalla kaikkien kryptovaluuttojen joukossa. Siksi käyttäjät luottavat sen tulevan kehityksen näkymiin. Ja sen lisäksi Monero, kuten muutkin salaukset, tulisi arvioida muutakin kuin vain maksutapaksi.

Tässä on joitain Moneron merkittäviä etuja:

Salaisuus – Salaisuus pidetään yhtenä tärkeimmistä Monero XMR -kolikon eduista. Kertaluonteisten osoitteiden ja soittoallekirjoitusten avulla lähettäjät ja vastaanottajat voivat peittää tapahtumareitinsä. Moneron käyttäjille voidaan taata, että heidän ostonsa ja siirtonsa on suojattu julkisilta vuotoilta. Tämän lisäksi Moneron kanssa tehdyt liiketoimet ovat myös turvassa hakkereilta. Jos hakkeri onnistuu selvittämään toisen osapuolen tarkat osoitteet, järjestelmän jäsen voi kieltää tapahtuman hämärtymisen vuoksi.

Turvallisuus – Työtodistusjärjestelmä ja estoketju mahdollistavat tapahtumien väärentämisen tai vakavien DDoS-hyökkäysten poissulkemisen. Monero (XMR) -ohjelmisto toimii Macilla, Windowsilla, Androidilla, Linuxilla ja FreeBSD: llä.

Sijoituspotentiaali – Sen lisäksi, että Monero (XMR) on kryptovaluutta, se on myös loistava sijoitusväline. Haluan muistuttaa teitä, että Moneron (XMR) arvo nousi 1 dollarista 300 dollariin vuosien 2016 ja maaliskuun 2018 välillä. Salaus on sen luomisen jälkeen noussut 8900%. Siksi monet huippuasiantuntijat ehdottavat, että XMR: ää tulisi käyttää sijoitussalkkuihin, koska se on yksi luotettavimmista ja luottamuksellisimmista kryptovaluutoista..

Vahva yhteisö – Mitään kryptovaluutta ei koskaan pidetä epäsuosittuna, kunhan kaivostyöläisten, poolien, käyttäjien ja kehittäjien yhteisö on olemassa. On syytä raportoida, että monet kehittäjäryhmät ovat tällä hetkellä mukana uusien projektiominaisuuksien luomisessa ja toteuttamisessa. Kaivostyöläiset ja tavalliset käyttäjät ovat myös mukana keskustelemassa Moneron tulevaisuudesta. Mielenkiintoisempaa on, että sadat tuhannet käyttäjät ympäri maailmaa käyttävät XMR: ää päivittäin, mikä tekee päivittäisestä kaupankäyntimäärästä erinomaisen.

Tapahtumanopeus – Tämä on suosikkini; keskimääräinen aika kolikoiden siirtämiseen osoitteesta toiseen vie vain 2-30 minuuttia. Kun puhutaan Bitcoin-verkosta, siirtoaika voi olla jopa kaksi tuntia (hieman ladatulla mempoolilla). Monero on luotettava vaihtoehto nykyaikaisille pankkisiirtojärjestelmille, joilla on korkea yksityisyyden suoja.

Pienet palkkiot – Palkkio ei ylitä 0,05 prosenttia siirretystä määrästä. Perinteiset pankkisiirrot puolestaan ​​voivat maksaa jopa 1% tai jopa enemmän.

XMR / USD – Monero-kolikon (XMR) hintaan vaikuttavat tekijät

Nämä vaikuttavat tekijät auttavat sinua ymmärtämään markkinoita ja ennustamaan kasvu- tai laskusuhdanteita ajankohtaisten tapahtumien perusteella. Ennusteet perustuvat tyypillisesti teknisen analyysin periaatteisiin. Tästä huolimatta meidän kaikkien tulisi ymmärtää erilaisia ​​tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa tietyn omaisuuden hintaan, mikä puolestaan ​​antaa meille mahdollisuuden tehdä järkeviä sijoituspäätöksiä muuttuvien tapahtumien perusteella.

 Katsotaanpa kolme tärkeintä tekijää, jotka voivat vaikuttaa Monero-kolikon hintaan:

1- Tarjonta ja kysyntä:

Tarjonnan ja kysynnän välistä suhdetta voidaan pitää keskeisenä tekijänä, joka vaikuttaa aina Monero-kolikon hintaan. On myös syytä huomata, että kysynnän ja tarjonnan suhde itsessään riippuu monista eri tekijöistä. Yksinkertaisesti sanottuna omaisuuden hinta laskee, jos tarjonta on suurempi kuin kysyntä, ja päinvastoin, se nousee, jos kysyntä on suurempi kuin hinta. 

1: Transaktiokustannukset (PoW / PoS) 

2: Palkintojärjestelmä 

3: Kaivosvaikeudet (Hash Rate) 

4: Kolikoiden kierto 

5: Haarukat (sääntömuutokset)

2 – osakemarkkinat:

On olemassa useita erityyppisiä uutisia tai tapahtumia, jotka vaikuttavat salausvaluuttamarkkinoihin joko negatiivisesti tai positiivisesti.

Haluan jakaa joitain keskeisiä seikkoja:

i) Säännöt: Hallitukset ympäri maailmaa alkavat ymmärtää kryptovaluutat joko laillisina varoina tai todellisina valuuttoina. Tällä tavoin he luokittelevat ne ja kokeilevat aloittavan omaisuusluokan sääntelytoimenpiteitä. Salauksen suurimpien markkinoiden sääntelytoimet sitovat hinnat. Markkinat ottavat yleensä huonosti sääntelytoimenpiteitä, jotka rajoittavat digitaalisen omaisuuden käyttöä.

ii) Turvallisuusrikkomukset: Digitaalisen omaisuuden kenttä on kuuluisa hakkereiden joukkojen tietoturvaloukkauksista, jotka ansaitsevat tällä tavoin suuria summia. Siten kryptovaluuttamarkkinoiden vaarallinen tila lähettää hinnat yleensä tukitasolta tukitasolle aina, kun hakkeroinnista tulee uutisia.

iii) Ajankohtaista:  Kun modernit sijoittajat saapuvat digitaalisen omaisuuden tilaan, tällä uutisella on myös keskeinen rooli digitaalisten omaisuuserien hintojen vaikuttamisessa. Yhä useammat ihmiset alkavat suojautua kryptoiksi varmistaakseen arvonsa perinteisten järjestelmien aiheuttamasta epävarmuudesta.

3 – Korko

Koska kryptovaluutat eivät anna sijoittajille korkomaksuja, korkojen nousu tekee digitaalisesta valuutasta vähemmän houkuttelevan markkinakauppiaille. Jos keskuspankki asettaa korkeammat korot, kryptovaluutan hinnat yleensä heikentyvät, kun markkina-sijoittajat siirtävät rahansa pois spekulatiivisista sijoituksista. On syytä mainita, että vahvempi Yhdysvaltain dollari on historiallisesti vahingoittanut kryptovaluuttojen arvoa, ja koronnosto vain lisää dollaria. 

Tekninen analyysi – XMR / USD-kaupankäynnin symmetrinen kolmion kuvio – kannatin purkautumiseen

Tällä hetkellä XMR / USD-pari käy kauppaa voimakkaalla nousupolitiikalla lähellä $ 200 -tasoa, ja XMR / USD: n tekninen puoli näyttää myös melko nousevalta. XMR / USD-pari on muodostanut ylöspäin suuntautuvan kanavan päivittäisessä aikataulussa, jonka odotetaan tuottavan vastarintaa 210 dollarin tason ympäri. Kolmen valkoisen sotilaan mallin sulkeminen päivittäiseen aikatauluun tukee vahvaa nousevaa ennakkoluuloa sijoittajien keskuudessa; MACD: n ja RSI: n mukaan Monero on kuitenkin tullut yliostetulle alueelle. Sen pitäisi osoittaa hieman korjausta ennen noususuuntauksen jatkamista. XMR / USD-pari voi siis palata takaisin $ 177 (38,2%) Fibonacci-tasolle ennen kuin lisäät nousevia vetoja. Toisaalta, $ 177: n purkautuminen voi pidentää laskevaa korjausta 61,8%: n Fibo-tasoon, joka on 157 dollaria. Ylemmällä puolella nouseva 210 dollarin purkautuminen voi ajaa ostotrendiä 287 dollarin tasoon asti.

XMR / USD – Päivittäinen kaavio – Ylöspäin asetettu kanava on rikottu

XMR / USD-pari on sulkenut symmetrisen kolmiokuvion, joka laajentaa vastusta 200 dollarin tasolla kuukausittain. Kun otetaan huomioon viimeaikainen nouseva hintatoiminta, XMR / USD sulkee todennäköisesti nousevan kynttilän kuukausittain, ja jos näin tapahtuu, voimme nähdä nousevan trendin jatkumisen XMR / USD-parissa. Ylemmällä puolella nouseva nousu 200 dollaria voi ajaa teräviä ostoksia XMR / USD-parissa; parin tulisi kuitenkin sulkea muutama kynttilä symmetrisen kolmion kuvion ulkopuolella, jotta voidaan vahvistaa kuvion puhkeaminen. 

XMR / USD – Kuukausikaavio – Symmetrinen kolmion kuvio pelissä

Johtavat ja jäljessä olevat indikaattorit, kuten liikkuvat keskiarvot, RSI ja MACD, tukevat ostotrendiä kuukausittain. Tällä hetkellä XMR / USD-markkinahinta on lähellä 200 dollaria, ja se on EMA: n 50 jakson ajan, mikä viittaa ostotrendiin. Lisäksi MACD- ja RSI-arvot pitävät myös ostoalueen sisällä, yli 0 ja 50, mikä viittaa vahvaan nousevaan ennakkoluuloon kauppiaiden keskuudessa. Nouseva nousu 200 dollarin tasolla saattaa avata lisää tilaa XMR / USD-parin ostotrendille 470 dollariin saakka vuoden 2021 puoliväliin saakka ja myöhemmin, vuoden toisella puoliskolla, ja saatamme nähdä laskevan korjaus XMR / USD: ssä 270 dollariin saakka. 

Vuodelle 2021 pidetään kiinni, pitämällä tarkemmin silmällä markkinoiden perustavaa puolta, vangitsemaksemme kaikki muutokset XMR-tunnelmissa. Onnea!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me