Cardano (ADA) prisforudsigelse for 2021: Surge ser bæredygtig ud denne gang

Cardano – Prognoseoversigt

ADA-prognose: H1 2021

Pris: $ 1,50 – $ 1,80

Prisdrivere: Tekniske indikatorer, kryptomarkedsstemning, Voltaire-udvikling.

ADA-prognose: 1 år

Pris: $ 2 – $ 3

Prisdrivere: Frigivelse af Voltaire, ERC20 Token Converter, tekniske diagrammer

ADA-prognose: 3 år

Pris: $ 10 – $ 15

Prisdrivere: Cardano-udvikling, kryptomarkedsstemning, international lovgivning

 

ADA, som er den oprindelige valuta for blockchain Cardano, er blevet en af ​​de bedste kryptokurver med hensyn til markedsværdi efter den seneste stigning. Denne digitale valuta er steget mere end 1.300% siden november 2020, mens 85% af gevinsterne er kommet i februar alene, og de ser ikke ud til at stoppe snart. Cardano fortsætter med at lave nye højder, når det bevæger sig til $ 1,55, mens resten af ​​kryptokurrencymarkedet er midt i en dyb korrektion lavere, som forresten var længe forsinket.

Cardano blev lanceret i 2017, og oprindeligt handlede det temmelig lavt på omkring $ 0,05 cent indtil begyndelsen af ​​november samme år, da “Gold Rush” for kryptokurver sendte dem stigende højere. De digitale valutaer, som var meget lave priser, ligesom ADA, steg kraftigt, og ADA / USD steg til 1,40, som vist på min kryptomægler. Men så sluttede bølgen, og Cardano endte tilbage, hvor den startede ved 0,001. Det forblev inden for dette interval indtil november 2020, da det bullish træk startede, og i øjeblikket er det på vej mod januar 2018-højderne, som det snart vil tage ud, som prishandlingen indikerer.    

 

Nuværende ADA Pris: $

Seneste ændringer i Cardano ADA-prisen

Periode Skift ($) Lave om %
1 måned +0,16 +17,6%
3 måneder +0,90 +530%
6 måneder +0,97 +645%
1 år +1,05 +790%
Siden 2017  +0,60 +130%

Faktorer, der påvirker Cardano ADA / USD

 Cardano (ADA) bliver påvirket af stemningen på kryptomarkedet, ligesom alle andre digitale valutaer, som har holdt dem virkelig bullish i slutningen af ​​2020 og begyndelsen af ​​2021. Kommentarer til digitale valutaer fra store investorer og forretningsfolk som Elon Musk driver stemningen på dette marked. Selvom ADA har ignoreret kryptomarkedsstemningen i den sidste uge af februar, da det fortsætter med at marchere højere, mens resten af ​​markedet er trukket tilbage lavere. En af grundene til dette er de nye Cardano-opgraderinger, som f.eks. Mary Hard-gaffelen, der netop er taget i brug den 1. marts. De har tiltrukket sig opmærksomhed og midler, der vedvarende skubber ADA / USD højere. 

Cardano Live-kort

Cardano ADA-prisforudsigelse for de næste 5 år

Cardano blockchain-netværket blev grundlagt af et førende team af forskere og ingeniører, der får det til at skille sig ud fra mængden, da det fører kryptomarkedet med hensyn til nye udviklinger. Det er en af ​​grundene til det fortsatte bullish momentum, mens andre kryptoer er trukket tilbage lavere. Det er nu blevet den tredjestørste kryptokurrency efter markedsværdi på mere end $ 38 mia. Dollar efter [[Bitcoin]] og [[Ethereum]]. Denne kryptovaluta er baseret på peer-review-forskning, der forsøger at bringe den tættere på offentligheden ved at gøre den mere tilpasningsdygtig. Som et resultat gennemgår det konstant små ændringer. Så kryptomarkedet er trukket tilbage lavere i slutningen af ​​februar, men ADA havde de fleste gevinster.

Lanceringen af ​​”Mary” Hard Fork

ADA-mønt kører på Cardano blockchain. Den lancerede endelig “Mary” hard fork opgraderingen den 1. marts, hvilket betyder, at den bliver en multi-aktiv kæde med sin hårde fork. Den hårde gaffel giver brugerne mulighed for at oprette nye tokens, der kører på Cardano blockchain som en indbygget platform for disse tokens, ligesom ADA. Aktivering af nye mønter / tokens var en af ​​de første store brugssager, der blev fanget for Ethereum, hvilket muliggjorde 2017’s multimilliardedollars oprindelige mønttilbud (ICO). Ethereum-medstifter Charles Hoskinson sagde, “overgangen skal være ret enkel for nodeoperatører. De skal bare opdatere deres software, og alt skal fungere godt. ”Vi har testet det i næsten en måned, og testen ser godt ud. Udvekslinger er glade ”. Mary introducerer endelig smarte kontrakter til Cardano nu, hvilket er et stort skridt.

Flere udviklinger til Cardano

Cardano er en blockchain-baseret platform, der ikke har brug for en tegnebog, der konkurrerer mod andre lignende platforme som Ethereum og EOS, men Frederik Gregaard, administrerende direktør for Cardano Foundation, afgav for nylig følgende erklæring:

“Jeg tror, ​​at de største konkurrenter virkelig er de største teknologivirksomheder, der findes i dag, de store teknologiske platforme som Google, Amazon, Tencent, Alibaba, den slags spillere.”

Han sigter mod at bringe alle disse slags valutaer sammen for at tilbyde hele spektret af tjenester til kunderne snarere end at de konkurrerer mod hinanden og savner den båd, som de store virksomheder vil tage. Charles Hoskinson nævnte også, at de sigter mod at tiltrække de store virksomheder til deres blockchain.

For nylig tilføjede Cardanos grundlægger, Charles Hoskinson, at Cardano har været i forhandlinger med potentielle partnere og mange vigtige virksomheder i branchen som Prime Trust, Celsius, Fireblocks osv..

Cardanos team arbejder på en række udviklinger på alle områder, hvoraf den ene er Volatire. Voltaires mål, som involverer styringsområdet for blockchain, er at udvikle Cardano til en enestående innovationsstyringsplatform. Cardano frigiver også Goguen – det oprindelige træk ved metadatatransaktionerne er allerede ude. Den næste fase af transformationen fra et system med et enkelt aktiv til et system med flere aktiver kommer tidligt næste år, hvilket gør det muligt for brugerne at oprette deres egne tokens. Derudover udvikler teamet også ERC20 Token Converter-funktionen, som gør det let at migrere fra Ethereum til Cardano. Voltaire sikrede ansvarlighed for finansiering på Cardano. Med Voltaire, blockchains styre æra, vil til sidst udvikle sig Cardano til en af ​​de bedste innovationsstyringsplatforme på markedet, da tusinder af mennesker vil deltage i blockchains ansvarlighedsproces.

Sentiment for Cardano afviger fra Crypto Market

Følelsen for Cardano plejede at være meget lig den følelse på kryptomarkedet. Men i løbet af den sidste uge i februar ser de ud til at afvige ret hurtigt. Kryptomarkedet har gennemgået en af ​​de mest bearish uger i de seneste måneder, mens Cardano fortsætter med at stige højere. Under krypto-dille i slutningen af ​​2017, der sendte ADA / USD, der steg til 1,40, og i begyndelsen af ​​2018, som så Cardano ned igen, var stemningen i tråd med det bredere kryptomarked. I de næste to år handlede dette nye marked sidelæns og konsoliderede nær bunden, og det samme gjorde Cardano.

De vigtigste kryptoer begyndte at stige i november, mens ADA / USD kun opnåede mindre gevinster. Cardano begyndte at indhente stemningen på kryptomarkedet i januar og februar, da bølgen genoptog igen. Men i den sidste uge i februar ser Cardano og resten af ​​markedet ud til at være divergerende. Mens vi har set en dyb tilbagetrækning i de fleste digitale valutaer, fortsætter Cardano med at stige og skabe nye højder, da den flyttede til 1.55. En af hovedårsagerne til den positive stemning i Cardano er den nye opgradering EDO, som vi forklarede ovenfor. Dette går til fordel for Cardano, da når følelsen bliver bullish igen, vil denne kryptokurrency have endnu mere fordel.  

Cardano ADA teknisk analyse – Skal de 20 SMA snart indhente? 

ADA / USD startede livet temmelig lavt og handlede tæt på $ 0,10 i et par måneder, indtil november 2017, hvor efterspørgslen efter kryptokurver sendte Bitcoin til at skyde op til $ 20.000, mens ADA steg til 1.40. Prisen begyndte at falde i januar 2018, da guldrusken for kryptoer sluttede, og ved udgangen af ​​det år havde denne kryptokurrency mistet alle gevinsterne. Et supportområde dannet omkring 0,02 i bunden, mens glidende gennemsnit gav modstand øverst, indtil juli, hvor købere skubbede prisen til 0,1550, da efterspørgslen efter kryptokurver vendte tilbage. Prisen faldt til sidst tilbage, men ADA gav ikke næsten alle sine gevinster tilbage, ligesom nogle andre kryptoer gjorde. I stedet stoppede retrace ned ved 50 SMA (gul), som synes at have vendt sig fra modstand til støtte. Selvom det nu efter stigningen vil tage noget tid for de glidende gennemsnit at indhente prisen, især efter stigningen i sidste uge, hvilket tog prisen til $ 1,55.  

 

ADA / USD skabte nye højder denne gang 

På det månedlige diagram er billedet endnu enklere. Dette billede viser en stor U med den store bølge i slutningen af ​​2017 og den anden bølge stadig i gang. I denne tidsramme blev 20 SMA (grå) til støtte i slutningen af ​​2020, og prisen sprang hårdt ud af det glidende gennemsnit. Det er lidt tidligt at fortælle, om Cardano vil gentage det foregående scenario, men i betragtning af at det holder gevinsterne, mens andre kryptoer har givet 20-25% tilbage, tror jeg, at vi vil se nye højder i Cardano.

Det vil tage tid for glidende gennemsnit at indhente nu

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me