Cardano (ADA) -ennuste vuodelle 2021: Surge näyttää kestävän tällä kertaa

Cardano – Ennusteyhteenveto

ADA-ennuste: H1 2021

Hinta: 1,50 dollaria – 1,80 dollaria

Hintatekijät: Tekniset indikaattorit, salausmarkkinat, Voltairen kehitys.

ADA-ennuste: 1 vuosi

Hinta: 2 – 3 dollaria

Hintatekijät: Voltairen julkaisu, ERC20 Token Converter, tekniset kaaviot

ADA-ennuste: 3 vuotta

Hinta: 10 dollaria – 15 dollaria

Hintatekijät: Cardano kehittyy, kryptomarkkinat, kansainvälinen lainsäädäntö

 

ADA: sta, joka on blockchain Cardanon natiivivaluutta, on tullut viime aikoina korkeamman nousun jälkeen yksi markkina-arvoltaan parhaimmista kryptovaluutoista. Tämä digitaalinen valuutta on noussut yli 1300% marraskuusta 2020, kun taas 85% voitoista on tullut pelkästään helmikuussa, eivätkä ne näytä loppuvan pian. Cardano jatkaa uusien korkeuksien nousua, kun se siirtyy 1,55 dollariin, kun taas muu kryptovaluuttamarkkinat ovat keskellä syvää korjausta, mikä oli muuten kauan myöhässä.

Cardano lanseerattiin vuonna 2017, ja alun perin se kävi kauppaa melko matalalla, noin 0,05 dollarin sentillä, vasta saman vuoden marraskuun alkuun saakka, jolloin kryptovaluuttojen “kultahätä” lähetti heidät korkeammalle. Digitaaliset valuutat, jotka oli hinnoiteltu hyvin alhaisiksi, kuten ADA, nousivat ehdottomasti ja ADA / USD nousi 1,40: ksi, kuten salausvälittäjäni osoittaa. Mutta sitten nousu loppui, ja Cardano päätyi takaisin alkuun 0,001. Se pysyi tällä alueella marraskuuhun 2020 asti, jolloin nouseva liike alkoi, ja tällä hetkellä se on siirtymässä tammikuun 2018 huippuihin, jotka se toteuttaa pian, kuten hintatoiminta osoittaa.    

 

Nykyinen ADA Hinta: $

Viimeaikaiset muutokset Cardano ADA -hinnassa

Aika Muuta ($) Muuta%
1 kuukausi +0,16 +17,6%
3 kuukautta +0,90 +530%
6 kuukautta +0,97 +645%
1 vuosi +1.05 +790%
Vuodesta 2017  +0,60 +130%

Cardano ADA / USD: hen vaikuttavat tekijät

 Cardanoon (ADA) vaikuttaa salausmarkkinoiden, kuten kaikkien muiden digitaalisten valuuttojen, mielipide, mikä on pitänyt ne todella nousussa vuoden 2020 lopussa ja vuoden 2021 alussa. Kommentteja digitaalisiin valuuttoihin suurilta sijoittajilta ja liikemiehiltä, ​​kuten Elon Musk ajaa tunteita näillä markkinoilla. Vaikka ADA on sivuuttanut salausmarkkinoiden ilmapiirin helmikuun viimeisellä viikolla, kun se marssi jatkuvasti korkeammalle, kun taas muu markkina on vetäytynyt matalammalle. Yksi syy tähän on uudet Cardano-päivitykset, kuten Mary Hard -haarukka, joka on juuri otettu käyttöön 1. maaliskuuta. Ne ovat herättäneet huomiota ja varoja, jotka jatkavat ADA / USD: n nousua. 

Cardano Live -taulukko

Cardano ADA -ennuste seuraavan viiden vuoden ajan

Cardano-lohkoketjuverkoston perusti johtava tutkijoiden ja insinöörien ryhmä, mikä tekee siitä erottuvan joukosta, koska se johtaa salamarkkinoita uuden kehityksen kannalta. Tämä on yksi syy jatkuvaan nousuun, kun taas muut kryptot ovat vetäytyneet matalammalle tasolle. Siitä on nyt tullut kolmanneksi suurin kryptovaluutta markkina-arvoltaan yli 38 miljardia dollaria [[Bitcoin]] ja [[Ethereum]] jälkeen. Tämä kryptovaluutta perustuu vertaisarviointitutkimukseen, jolla yritetään tuoda se lähemmäksi yleisöä tekemällä siitä sopeutuvampi. Tämän seurauksena siihen tehdään jatkuvasti pieniä muutoksia. Joten salausmarkkinat ovat laskeneet matalammalle helmikuun lopussa, mutta ADA hallitsi suurimman osan voitoista.

Mary-kovahaarukan lanseeraus

ADA-kolikko käy Cardano-lohkoketjussa. Lopulta se käynnisti Mary-kovahaarukan päivityksen 1. maaliskuuta, mikä tarkoittaa, että siitä on tulossa monipuolinen ketju kovalla haarukallaan. Kova haarukka antaa käyttäjille mahdollisuuden luoda uusia tunnuksia, jotka toimivat Cardano-lohkoketjussa natiivina alustana kyseisille tunnuksille, aivan kuten ADA. Uusien kolikoiden / rahakkeiden käyttöönotto oli yksi ensimmäisistä suurista käyttötapauksista, joka tarttui Ethereumiin, mikä mahdollisti vuoden 2017 monen miljardin dollarin alkuperäisen kolikoiden tarjoamisen (ICO). Ethereumin perustaja Charles Hoskinson sanoi, “siirtymän tulisi olla melko yksinkertainen solmuoperaattoreille. Heidän on vain päivitettävä ohjelmistonsa ja kaiken pitäisi toimia hyvin. “Olemme testanneet sitä melkein kuukauden ajan, ja testi näyttää hyvältä. Pörssit ovat onnellisia ”. Mary esittelee vihdoin älykkäitä sopimuksia Cardanolle, mikä on iso askel.

Lisää kehityksiä Cardanolle

Cardano on blockchain-pohjainen alusta, joka ei tarvitse lompakkoa, kilpailee muiden vastaavien alustojen, kuten Ethereumin ja EOSin, kanssa, mutta Cardano Foundation -säätiön toimitusjohtaja Frederik Gregaard antoi äskettäin seuraavan lausunnon:

“Mielestäni suurimmat kilpailijat ovat todella suurimmat teknologiayritykset, jotka ovat nykyään, suuret teknologia-alustat, kuten Google, Amazon, Tencent, Alibaba, tällaiset pelaajat.”

Hän pyrkii yhdistämään kaikki tällaiset valuutat tarjotakseen asiakkailleen täyden valikoiman palveluja sen sijaan, että he kilpailisivat toistensa kanssa ja puuttuisivat veneen, jonka suuret yritykset käyttävät. Charles Hoskinson mainitsi myös, että he pyrkivät houkuttelemaan suuryritykset blockchainiinsa.

Viime aikoina Cardanon perustaja Charles Hoskinson lisäsi, että Cardano on käynyt neuvotteluja mahdollisten kumppaneiden ja monien alan tärkeiden yritysten kanssa, kuten Prime Trust, Celsius, Fireblocks jne..

Cardanon tiimi työskentelee useiden kehityskohteiden parissa kaikilla aloilla, joista yksi on Volatire. Voltairen tavoite, johon liittyy blockchainin hallintoalue, on kehittää Cardanosta erinomainen innovaatioiden hallinnan foorumi. Cardano julkaisee myös Goguenin – metatietotapahtumien alkuperäinen ominaisuus on jo poissa. Seuraava vaihe muutoksesta yhden omaisuuden järjestelmästä usean omaisuuden järjestelmäksi tapahtuu ensi vuoden alussa, jolloin käyttäjät voivat luoda omia tunnuksiaan. Sen lisäksi tiimi kehittää myös ERC20 Token Converter -ominaisuutta, jonka avulla siirtyminen Ethereumista Cardanoon on helppoa. Voltaire varmisti vastuullisuuden Cardanon rahoitukseen. Voltairen, blockchainin hallintokauden, myötä Cardano kehittyy lopulta yhdeksi markkinoiden parhaista innovaatioiden hallinta-alustoista, kun tuhannet ihmiset osallistuvat blockchainin vastuullisuusprosessiin.

Tunne Cardanolle, joka eroaa kryptomarkkinoilta

Cardanon tunteet olivat aiemmin melko samanlaiset kuin salaustuotemarkkinoilla. Mutta helmikuun viimeisen viikon aikana ne näyttävät eroavan melko nopeasti. Salausmarkkinat ovat käyneet läpi viime kuukausien yhden laskevimmista viikoista, kun taas Cardano nousee edelleen korkeammalle. Vuoden 2017 lopulla tapahtuneen salausvillan aikana, joka aiheutti ADA: n / USD: n nousun 1,40: een ja vuoden 2018 alussa, jolloin Cardano kaatui, tunnelma oli linjassa laajempien salausmarkkinoiden kanssa. Seuraavien kahden vuoden aikana nämä uudet markkinat kävivät kauppaa sivuttain, vakiintumalla lähellä pohjaa, samoin Cardano.

Tärkeimmät kryptot alkoivat nousta marraskuussa, kun taas ADA / USD tuotti vain vähäisiä voittoja. Cardano alkoi tarttua salamarkkinoiden tunteisiin tammikuussa ja helmikuussa, kun aalto jatkui jälleen. Mutta helmikuun viimeisellä viikolla Cardano ja muut markkinat näyttävät olevan toisistaan ​​poikkeavia. Vaikka olemme nähneet syvän vetäytymisen useimmissa digitaalisissa valuutoissa, Cardano jatkaa voimakkaasti ja tekee uusia korkeuksia, kun se siirtyi arvoon 1.55. Yksi tärkeimmistä syistä Cardanon myönteisiin mielipiteisiin on uusi päivitys EDO, kuten edellä selitimme. Tämä suosii Cardanoa, koska kun tunnelma muuttuu jälleen nousuun, tämä kryptovaluutta hyötyy vielä enemmän.  

Cardano ADA: n tekninen analyysi – Onko 20 SMA: ta pian kiinni? 

ADA / USD aloitti elämän melko matalalla ja kävi kauppaa lähellä 0,10 dollaria muutaman kuukauden ajan marraskuuhun 2017 asti, jolloin kryptovaluuttojen kysyntä sai Bitcoinin ampumaan jopa 20 000 dollaria, kun taas ADA nousi 1,40: een. Hinta alkoi laskea tammikuussa 2018, kun kryptojen kullan kiire loppui, ja kyseisen vuoden loppuun mennessä tämä kryptovaluutta oli menettänyt kaikki voitot. Tukialue muodostui noin 0,02 alareunasta, kun taas liikkuvat keskiarvot tuottivat vastusta ylhäältä, heinäkuuhun asti, jolloin ostajat työntivät hinnan 0,1550: een, kun kryptovaluuttojen kysyntä palasi. Hinta laski lopulta takaisin, mutta ADA ei antanut takaisin melkein kaikkia voittojaan, kuten jotkut muut kryptot. Sen sijaan paluu alas pysähtyi 50 SMA: n kohdalla (keltainen), joka näyttää muuttuneen vastustuksesta tueksi. Vaikka nyt nousun jälkeen kestää jonkin aikaa, ennen kuin liukuvat keskiarvot saavuttavat hinnan, varsinkin viime viikon nousun jälkeen, joka nosti hinnan 1,55 dollariin.  

 

ADA / USD teki tällä kertaa uusia korkeuksia 

Kuukausikaaviossa kuva on vielä yksinkertaisempi. Tämä kuva näyttää suuren U: n suurella nousulla vuoden 2017 lopussa ja toisen nousun ollessa vielä käynnissä. Tänä ajanjaksona 20 SMA (harmaa) muuttui tueksi vuoden 2020 lopussa ja hinta palautui kovasti liukuvasta keskiarvosta. On vähän aikaista sanoa, toistaako Cardano edellisen skenaarion, mutta kun otetaan huomioon, että se pitää voittoja, kun taas muut kryptot ovat antaneet takaisin 20-25%, luulen, että näemme uusia huippuja Cardanossa.

Liikkuvien keskiarvojen saavuttaminen vie aikaa

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me