EOS-prisforudsigelse Q4 2020: EOS-handel på en bjørnetriangel

EOS er et blokkædesystem svarende til Ethereum. Det blev oprettet i slutningen af ​​2017, og dets markedsværdi stod på $ 2,68 milliarder pr. Oktober 2020. Det havde et godt løb i de første måneder af sit liv. Det kom på det rigtige tidspunkt lige før “Gold Rush” for kryptokurver startede dengang. Som vi ved, steg Bitcoin tæt på $ 20, mens EOS / USD steg fra under $ 3 til $ 18,50 i januar 2018. Derefter trak prisen sig tilbage under $ 4, men den steg igen i løbet af de første par måneder af det år , mens resten af ​​kryptomarkedet trak lavere. EOS nåede sit højeste niveau i april 2018 og toppede på $ 23,30, men det har været på en langsigtet bearish tendens siden da, og situationen ser ikke alt for lovende ud, med en bearish trekant, der er dannet på større tidsrammer..   

 

Seneste ændringer i EOS / USD-prisen

Periode Skift ($) Lave om %
30 dage +0,09  +3,4%
3 måneder -0,35

-11,7%
6 måneder -0,11 -4,0%
1 år -0,61 -18,7%
Siden 2017 +2.23 +531,5%

Faktorer, der påvirker EOS 

Det tekniske billede synes ikke for lyst for EOS, da tendensen har været bearish siden april 2018, hvor højderne bliver lavere og glidende gennemsnit giver modstand under tilbagetrækning. Den nylige prishandling ser heller ikke særlig optimistisk ud for EOS / USD, da andre større kryptovalutaer stiger i et betydeligt tempo, mens EOS har været faldende siden august. Der sker dog nogle positive udviklinger for EOS, såsom “EOSIO for Business”, der er rettet mod virksomhedsverdenen, men på samme tid er der også bekymringer for decentralisering af indsatser med den største andel af enheder, der styrer kæden ligger hovedsagelig i Kina.     

 

EOS / USD-prognose: 4. kvartal 2020 EOS / USD-prognose: 1 år EOS / USD-prognose: 3 år
Pris: $ 3 – $ 3,20

Prisdrivere: Teknisk information, kryptomarkedsstemning, EOS-følelse

    

Pris: $ 4,50 – $ 5

Prisdrivere: Tilpasning af EOS til forretning, kryptomarkedsstemning

Pris: $ 8 – $ 10 

Prisdrivere: Ny udvikling fra EOS, udstedelse af aktionærer, kryptomarked

EOS / USD Live-diagram

EOS / USD

EOS-prisforudsigelse for de næste 5 år

Seneste udvikling for EOS / USD

EOS kører på EOS.IO-systemet, som er et decentraliseret blockchain-system, der muliggør hosting og udførelse af decentrale applikationer eller Dapps og udvikling af Dapps på dets platform. Som nævnt ovenfor svarer dette netværkssystem til Ethereum, men mens Ethereum ønsker at flytte fra proof-of-work POW til proof-of-stake, kører EOS allerede på POS, hvilket gør det billigere end minedrift.

EOS opkræver ikke individuelle kunder for transaktioner, og det har evnen til at tilbyde 1 million transaktioner pr. Sekund (TPS) og stor skalerbarhed. Det bruger i stedet inflation, som EOC-samfundet stemte for at blive reduceret fra 5% til 1%. Men et spørgsmål for EOS i øjeblikket er koncentrationen af ​​en stor del af dets aktionærer i Kina, hvilket gør det mindre rentabelt for andre deltagere og også mindre demokratisk. EOS har nu udgivet “EOSIO for Business” efter at have modelleret sin software med Blockchain-as-a-Service (BaaS) til en version med fokus på virksomheder. LimeChain oprettede EOSLIME-værktøjet, efter at de modtog et EOS VC-tilskud, for at hjælpe med at tilpasse et eksisterende EOSIO-modul eller implementere et helt system.

Teknisk analyse – Bevægelige gennemsnit skubber EOS / USD ned?

 

De 20 SMA har leveret modstand til EOS i 2020

EOS blev oprettet på det rigtige tidspunkt i slutningen af ​​2017, hvor stigningen i kryptokurver lige begyndte. EOS / USD-paret steg kraftigt i december samme år og i januar 2018, men trak lavere tilbage i de følgende to måneder. I april så vi en anden massiv stigning, der tog prisen til $ 23,30. Siden da har trykket været mod nedadrettede, og tilbagegangen højere er blevet svagere hver gang. Imidlertid dannede en supportzone omkring $ 1,50-niveauet, som har været i drift siden slutningen af ​​2018, og dette har dannet en faldende trekant sammen med den bearish trendlinje. De 20 SMA hjælper også med at holde EOS nede på det månedlige diagram, og det har ydet modstand på tilbagetrækninger for nylig, på trods af at det er blevet gennemboret et par gange.

 

Den stokastiske er nu oversolgt og viser sig på det ugentlige diagram

På det ugentlige diagram er den bearish tendens også synlig, hvor højderne bliver lavere hver gang, hvilket indikerer salgspres, selvom sælgere ikke har formået at lave nye nedture. I denne tidsramme har 100 SMA været den ultimative modstand for EOS / USD, efter at have leveret modstand i februar 2020 ved at afvise prisen og vende den ned, efter en doji-lysestage under den, hvilket er et baisse reverseringssignal efter spore højere. 100 SMA afviste prisen igen i august, da den stokastiske indikator blev overkøbt. Men nu er den stokastiske oversolgt og vender opad, så vi kan muligvis se en retrace højere på 100 SMA indtil slutningen af ​​året, og derefter endnu en afvisning og en bearish vending.    

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me