EOS-hintaennuste Q4 2020: EOS-kauppa karhukolmiossa

EOS on lohkoketjujärjestelmä, joka on samanlainen kuin Ethereum. Se perustettiin vuoden 2017 lopulla, ja sen markkina-arvo oli 2,68 miljardia dollaria lokakuusta 2020 lähtien. Sillä oli hyvä juoksu elämänsä ensimmäisinä kuukausina. Se tuli oikeaan aikaan, juuri ennen kuin kryptovaluuttojen “kultakuume” alkoi silloin. Kuten tiedämme, Bitcoin nousi lähes 20 dollariin, kun taas EOS / USD nousi 3 dollarista 18,50 dollariin tammikuussa 2018. Sitten hinta veti takaisin alle 4 dollarin, mutta se nousi jälleen saman vuoden ensimmäisten kuukausien aikana. , kun taas muu salausmarkkinat vetäytyivät alaspäin. EOS saavutti korkeimman tasonsa huhtikuussa 2018, ylittäen 23,30 dollaria, mutta se on ollut pitkällä aikavälillä laskusuuntaus, ja tilanne ei näytä liian lupaavalta, kun laskeva kolmio muodostuu suuremmille aikavälikartoille.   

 

Viimeaikaiset muutokset EOS / USD-hinnassa

Aika Muuta ($) Muuta%
30 päivää +0,09  +3,4%
3 kuukautta -0,35

-11,7%
6 kuukautta -0.11 -4,0%
1 vuosi -0,61 -18,7%
Vuodesta 2017 +2.23 +531,5%

EOS: iin vaikuttavat tekijät 

Tekninen kuva ei näytä olevan liian kirkas EOS: lle, koska trendi on pysynyt laskusuunnassa huhtikuusta 2018 lähtien, kun korkeudet ovat laskeneet ja liikkuvat keskiarvot tarjoavat vastarintaa paluumatkojen aikana. Viimeaikainen hintatoiminta ei myöskään näytä kovin optimistiselta EOS / USD: lle, koska muut suuret salausvaluutat kasvavat huomattavasti, kun taas EOS on laskenut elokuusta lähtien. EOS: lle on kuitenkin tapahtunut myönteistä kehitystä, kuten yritysmaailmalle suunnattu ”EOSIO for Business”, mutta samalla on huolta myös osuuksien hajauttamisesta, sillä suurin osa hallitsevista yksiköistä ketju sijaitsee pääosin Kiinassa.     

 

EOS / USD -ennuste: Q4 2020 EOS / USD -ennuste: 1 vuosi EOS / USD -ennuste: 3 vuotta
Hinta: 3 dollaria – 3,20 dollaria

Hintatekijät: Tekniset tiedot, salausmarkkinat, EOS-mielipiteet

    

Hinta: 4,50 dollaria – 5 dollaria

Hintatekijät: EOS: n mukauttaminen yritystoimintaan, salausmarkkinat

Hinta: 8 dollaria – 10 dollaria 

Hintatekijät: Uusia tapahtumia EOS: sta, osakeanti, salausmarkkinat

EOS / USD Live -kaavio

EOS / USD

EOS-hintaennuste seuraaville 5 vuodelle

Viimeaikaiset kehitykset EOS / USD: lle

EOS toimii EOS.IO-järjestelmällä, joka on hajautettu lohkoketjujärjestelmä, joka sallii hajautettujen sovellusten tai Dappien isännöinnin ja suorittamisen sekä Dappien kehittämisen alustalleen. Kuten edellä mainittiin, tämä verkkojärjestelmä on samanlainen kuin Ethereum, mutta vaikka Ethereum haluaa siirtyä työn todistamisesta POW: sta panoksen todistamiseen, EOS toimii jo POS: lla, mikä tekee siitä halvempaa kuin kaivostoiminta.

EOS ei veloita yksittäisiltä asiakkailta tapahtumia, ja sillä on mahdollisuus tarjota miljoona tapahtumaa sekunnissa (TPS) ja suuri skaalautuvuus. Sen sijaan käytetään inflaatiota, jonka EOC-yhteisö äänesti laskevan 5 prosentista prosenttiin. Mutta yksi EOS: n kysymys on tällä hetkellä suuren osan osakkeenomistajista keskittyminen Kiinaan, mikä tekee siitä vähemmän kannattavaa muille osallistujille ja myös vähemmän demokraattiselle. EOS on nyt julkaissut “EOSIO for Business” -ohjelmiston, joka on mallinnanut ohjelmistonsa, joka sisältää Blockchain-as-a-Service (BaaS) -palvelun yrityksiin keskittyvään versioon. LimeChain loi EOSLIME-työkalun saatuaan EOS VC -apurahan auttaakseen mukauttamaan olemassa olevaa EOSIO-moduulia tai ottamaan käyttöön koko järjestelmän.

Tekninen analyysi – Liukuvat keskiarvot työntävät EOS / USD: tä alaspäin?

 

20 SMA on tarjonnut vastustuskykyä EOS: lle vuonna 2020

EOS luotiin oikeaan aikaan, vuoden 2017 lopulla, kun kryptovaluuttojen aalto oli vasta alkamassa. EOS / USD-pari nousi saman vuoden joulukuussa ja tammikuussa 2018, mutta laski takaisin seuraavien kahden kuukauden aikana. Huhtikuussa näimme toisen massiivisen nousun, joka nosti hinnan 23,30 dollariin. Siitä lähtien paine on ollut kohti haittapuolta, ja korkeammat paluumatkat ovat heikentyneet joka kerta. Tukivyöhyke muodostui kuitenkin $ 1.50 -tason ympärille, joka on ollut voimassa vuoden 2018 lopusta lähtien, ja tämä on muodostanut laskevan kolmion yhdessä laskevan trendilinjan kanssa. 20 SMA auttaa myös pitämään EOS: n alhaalla kuukausikaaviossa, ja se on viime aikoina antanut vastarintaa paluureille huolimatta siitä, että se on lävistetty pari kertaa.

 

Stokastinen on nyt ylimyydy ja noussut viikkokaavioon

Viikkokaaviossa myös laskusuuntaus näkyy, ja korkeimmat arvot laskevat joka kerta, mikä osoittaa myyntipaineita, vaikka myyjät eivät ole onnistuneet saamaan uusia matalia. Tänä ajanjaksona 100 SMA on ollut EOS: n / USD: n perimmäinen vastarinta, koska se on antanut vastarinnan helmikuussa 2020, hylkäsi hinnan ja käänsi sen alaspäin sen alla olevan doji-kynttilänjalan jälkeen, joka on laskeva käänteinen signaali palata korkeammalle. 100 SMA hylkäsi hinnan jälleen elokuussa, kun stokastinen indikaattori ostettiin yli. Mutta nyt, stokastinen on ylimyynnissä ja kääntymässä ylöspäin, joten saatamme nähdä 100 SMA: lla korkeamman paluun vuoden loppuun asti ja sitten toisen hylkäämisen ja laskevan kääntymisen.    

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me