Bitcoin Cash Cash -ennuste vuodelle 2021: BCH on edelleen jäljessä salauksen noususta

Bitcoin Cash – ennusteyhteenveto

Bitcoin Cash -ennuste: H1 2021

Hinta: 1000 dollaria – 1200 dollaria

Hintatekijät: kassavirrat, markkinatunnelma, COVID-19

Bitcoin Cash -ennuste: 1 vuosi

Hinta: 1500 dollaria – 2000 dollaria

Hintatekijät: Turvasataman tila, Post COVID-19, Globaali politiikka

Bitcoin Cash -ennuste: 3 vuotta

Hinta: 5000 dollaria / vahva>

Hintatekijät: Hawkishin keskuspankit? Salausmarkkinat, turvapaikan tila, maailmantalous

 

Bitcoin Cash BCH oli yksi viimeisistä kryptovaluutoista, jotka liittyivät salaustuotemarkkinoiden nousuun, joka alkoi vasta tämän vuoden tammikuussa tälle altoiinille, kun taas muille suurimmille altcoineille nousu alkoi marraskuun alussa 2021. BCH palautui noin 300 dollarista 620 dollariin tammikuuhun mennessä. 10 ja 775 dollaria Bitcoin Cashille 15. helmikuuta mennessä, mutta se on vielä kaukana 4 000 dollarin korkealta vuosilta 2017-18. Tämän lisäksi, vaikka suurin osa salausmarkkinoista on ottanut tammikuun korkeimman arvon helmikuussa, BCH / USD kävi edelleen kauppaa alle 600 dollarin, mikä osoitti, että ostopaine ei ole yhtä vahva, mutta se saavutti edelleen helmikuun puoliväliin mennessä, jolloin näimme toisen nousun. Vaikka se antoi takaisin lähes 40% voitoista helmikuun lopussa. Mutta paine näyttää kääntyvän nousuun maaliskuussa jälleen.

Koronaviruksen ja globaalin taloudellisen taantuman jälkeen, joka jatkuu Euroopassa, kryptovaluutat ovat ansainneet turvapaikan. Mutta Bitcoin Cash ei ole hyötynyt paljon tästä asemasta. Se alkoi kääntyä nousuun tämän vuoden tammikuussa, mutta se on palannut takaisin, joten se menettää suurimman osan toiminnasta. Markkinat shoukutus on ollut positiivinen salaukselle markkinoida, mutta ei BCH: lle ilmeisesti.

Bitcoin Cash -tapahtumat ovat halvempia kuin Bitcoin, koska skaalautuvuus on korkeampi, joten pienet liiketoimet halvempia, mikä oli tärkein syy Bitcoin Cashille poikkesi Bitcoinista vuonna 2017, ja BCH aikoo lisätä lohkokokoa nopeammien tapahtumien mahdollistamiseksi sillä aikaa alentaa myös maksuja. kilpailu Bitcoinin kanssa on loukannut BCH: ta; kuitenkin kuten suuret instituutiot, kuten Paypal, hyväksyä Bitcoin Cash, hinnan pitäisi lopulta nousta uudelleen liittyäkseen muuhun salausmarkkinaan.

Viimeaikaiset muutokset Bitcoin Cash -hinnassa

Aika Muuta ($) Muuta%
3 kuukautta +143 +57,9%
6 kuukautta +125 +43,6%
1 vuosi +36 +9,6%
3 vuotta -1,150 -73,7%
4 Vuotta +110 +9800%

Bitcoin Cashiin vaikuttavat tekijät

Juuri ennen vuoden 2017 viimeisen vuosineljänneksen nousua Bitcoin Cash poikkesi Bitcoinista, joka oli täydellinen aika, aloitushintaan 300 dollaria. Se nousi lähes 1000 dollariin ja vuoden 2017 loppuun mennessä oli saavuttanut 4000 dollaria. Salausmarkkinoilla tapahtunut lasku oli julma myös seuraavana vuonna, ja jossain kohdin Bitcoin Cash päätyi alle 50 dollariin. Kuten mainitsimme, kilpailu Bitcoinin kanssa vahingoitti BCH: ta ja Bitcoin-yhteisön hyökkäykset jakautumisesta vahingoittivat sen maine. Tämä perheveitta on vahingoittanut BCH: n mainetta, mikä on yksi syy siihen, miksi tämä kryptovaluutta on pysynyt muiden suurten kryptovaluuttojen takana, vaikka se onkin markkina-arvoltaan viiden parhaan salauksen joukossa.

Vuodesta 2018 lähtien trendi on ollut hieman nouseva, ja näimme nousun aiemmin tässä kuussa, mikä rohkaisi ostajia, jotka toivoivat Bitcoin Cashin liittyvän muihin salausmarkkinoihin nousussa pitkän aikavälin rikkomisen jälkeen. 500 dollaria. Mutta sitä ei tapahtunut, ja hinta on palannut takaisin vaihteluväliin, vaikka tämä liike on merkki siitä, että BCH on elossa, ja se on todella tuottanut kunnollisia voittoja, kaksinkertaistanut arvonsa useissa kuukausissa.

Bitcoin Cash Live -kaavio

Bitcoin Cash Cash -ennuste seuraavalle 5 vuodelle

Bitcoin Cash aloitti kovana Bitcoin BTC -muotona vuonna 2017, sen jälkeen kun useat BTC: n käyttäjät ilmaisivat huolensa siitä, että Bitcoin oli siirtymässä Satoshi Nakamoton Bitcoinia koskevista valkoisista paperitavoitteista. Siitä lähtien BCH on kilpaillut Bitcoinin kanssa, mikä on vahingoittanut sen mainetta. Kuten tiedämme, Bitcoinilla on joitain skaalautumisongelmia, varsinkin kun viimeaikainen hinta nousi, mikä vei sen jossain vaiheessa 40 000 dollariin. Bitcoin päätti kehittää erillisen todistajan, SegWit2x: n, transaktio-ongelmien ratkaisemiseksi, mutta monet Bitcoinin haltijat eivät uskoneet, että tämä hoitaisi ongelman, joten he loivat Bitcoin Cashin ja haarautuivat itsestään lisäämällä lohkoa 8 Mt edelliseen 1 Mt: stä, ja lupaa noudattaa Satoshi Nakamoton valkoisen paperin tavoitteita.

Tämä ei kuitenkaan toiminut hyvin BCH: lle, kun vuoden 2017 lopun yli 4000 dollarin nousu oli seurausta kryptojen “kullan kiireestä”, joka nosti myös BCH: ta korkeammalle. Siitä lähtien kilpailu Bitcoinin kanssa on vahingoittanut Bitcoin Cashia. BCH: ta käyttävät myös maksuvälineenä tietyt yritykset, kuten Sequoia Holdings, Roger Verin mukaan, mikä antaa työntekijöilleen mahdollisuuden saada osa palkastaan ​​kryptovaluutassa – osoitus siitä, että BCH on suosittu henkilöstön keskuudessa. Mutta BCH-tiimin on jatkuvasti lisättävä skaalautuvuutta ja liiketoimien on pysyttävä halvemmina, jotta BCH olisi entistä suositumpi pienille liiketoimille. Tämä tarkoittaa, että Bitcoin Cashin menestymismahdollisuuksien pääelementti on se, päättävätkö käyttäjät, että lohkon koon lisääminen on tehokkaampaa kuin SegWit. 11.000 tapahtumaa sekunnissa (TPS) BCH: n tapahtumanopeus on nopeampi ja se kasvaa entisestään, koska Bitcoin Cash pyrkii nostamaan lohkokoon 32 Mt: ksi.

Myös BCH: n omaksuminen lisääntyy; joukkue Bit.com, turvallinen, korkean suorituskyvyn kryptovaluuttajohdannaisten pörssi tarjoaa tiettävästi Bitcoin Cash (BCH) ikuisia vaihtosopimuksia ja optioita. K.IM Dotcom ottaa käyttöön myös BCH: n maksuja varten. Tiimi sanoi, että vaikka Bitcoin (BTC) on loistava omaisuuden varastoinnille, Bitcoin Cash on hyvä maksamaan palveluista, kuten K.IM. Kilpailu Bitcoinin kanssa on kuitenkin johtanut hyökkäyksiin Bitcoin Cashiin, jotka ovat vahingoittaneet sen mainetta. Kuten edellä mainitsimme, tämä on ollut yksi tärkeimmistä syistä siihen, että BCH ei hyötynyt niin paljon kuin sen pitäisi olla viimeaikaisesta salausmarkkinoiden noususta vuoden 2017 jälkipuoliskolla.

Bitcoin Cashin tekninen analyysi – jatkuuko 50 SMA: n palautuminen BCH / USD: lle?

Bitcoin Cash on kunnioittanut 500 dollarin vastusvyöhykettä muutaman vuoden ajan, peruuttaen matalammin saavutettuaan kyseisen alueen. Mutta forex-välittäjäni mukaan tammikuun alussa se liittyi nousuvirtaan salausmarkkinoilla ja nousi 630 dollariin. Hinta kääntyi kuitenkin alaspäin, ja BCH / USD löysi tukea 20 SMA: sta (harmaa) päivittäinen kaavio yli viikon ajan. Tästä liikkuvasta keskiarvosta ei kuitenkaan tapahtunut pomppua, ja ylösalaisin olevan vasaran kynttilänjalan jälkeen 20 SMA lopulta hajosi ja lasku jatkui, vaikka lasku näyttää pysähtyneen matalammalle 50 SMA: lle (keltainen). Mutta on selvää palautumista ja hinta nousi noin 40 dollariin, mikä osoittaa, että ostajat ovat edelleen täällä, vaikka näemme, jatkuuko palautuminen edelleen ja nousutrendi jatkuu jälleen. 

 Pomppu on alkanut, mutta näemme, jatkuuko se 

Kuukausikaaviossa BCH / USD on käynyt kauppaa sivuttain viimeisten kahden vuoden aikana. Kuten yllä on osoitettu, Bitcoin Cash tuli hyvällä hetkellä juuri ennen suurta kriittisten valuuttojen nousua vuoden 2017 lopussa. Se nousi 4 147 dollariin saman vuoden joulukuun aloitushinnasta 300 dollaria, vaikka se laski kovasti Lyhytaikaisen hinnan kääntämisen jälkeen huhti / toukokuussa 2018 hinta oli pudonnut 75 dollariin kyseisen vuoden loppuun mennessä. Vuonna 2019 näimme palautumisen, mutta nousu pysähtyi 500 dollarin tason ympärille, joka oli toisen kerran tämän vuoden helmikuussa. Lopulta 20 SMA (harmaa) myös tarttui kuukausikaavion hintaan, ja se on antanut BCH / USD: lle vastarintaa siitä lähtien. Vaikka se rikki tammikuussa 2021, kun vastus lävistettiin. Mutta hinta laski taas alle 500 dollarin, joten nyt on vielä nähtävissä, ottavatko ostajat jälleen hallinnan.

Bitcoin Cash on palauttanut suurimman osan tammikuun voitoista

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me