AAX Exchange: käy kauppaa salausvaluutoilla ja futuureilla tehokkaasti tien päällä!

Käy kauppaa tien päällä milloin tahansa maailmanluokan vastaavalla moottorilla

Kryptovaluuttamaailma kasvaa nopeasti, ja sen myötä tulee kilpailukykyinen tausta kriittisten valuuttojen maksupalveluntarjoajilta, jotka tarjoavat ainutlaatuisia palveluja houkutellakseen käyttäjiä alustoilleen. Kryptovaluutanvaihto on näiden palvelujen keskipisteessä, joten hyvän vaihdon löytäminen voi helpottaa matkaa salauksessa.

Tämä artikkeli keskittyy yhteen kapinallisvaihdosta, AAX-vaihto, Tavoitteena on antaa käyttäjilleen paras alusta tallettaa, nostaa ja käydä kauppaa monenlaisilla kryptovaluutoilla. Keskitymme AAX: n ainutlaatuisiin kaupankäyntiominaisuuksiin, alustan maksuihin ja sen maailmanluokan vastaavaan moottoriin, joka parantaa käyttäjäkokemusta futuureissa ja spot-kaupassa. AAX tarjoaa myös laajan valikoiman fiat-to-crypto on ja off ramppeja OTC-alustan kautta ja yhteistyössä erikoistuneiden maksupalvelujen tarjoajien kanssa.

Mutta ensin, pidetään lyhyt historia AAX Exchangesta ja roolista, jonka sillä on tarkoitus olla salakirjoitustoiminnassa.

AAX: n historia

Atomic Asset Exchange, eli lyhyesti sanottuna AAX, on Hongkongissa toimiva kryptovaluutanvaihto, joka käynnistettiin vuonna 2019 19 kuukauden testauksen ja kehittämisen jälkeen. Maltalle rekisteröity pörssi tarjoaa yksityisasiakkailleen ja institutionaalisille asiakkailleen ”institutionaalisen tason” alustan salakirjoitusten, spot-hintojen ja OTC-peer to peer -kaupankäynnin kohteeksi..

LSEG-tekniikka

Vaihdosta tuli ensimmäinen salauspörssi, joka käytti Millennium Exchange ™ -testausta, joka on taistelutestattu sovitusmoottori, jonka on kehittänyt Lontoon pörssiryhmän teknologiaratkaisujen tarjoaja LSEG Technology..

“Millennium Exchangen matala viive, joustava ja skaalautuva yhteensopiva moottori tarjoavat markkinoiden johtavan suorituskyvyn ja luotettavuuden.” – AAX tulee ensimmäinen salausvaihto käyttää LSEG-tekniikkaa

AAX integroi LSEG-alustan, jota käyttävät useat maailman johtavat pörssit, kuten Lontoon pörssi, Borsa Italianan, Johannesburgin pörssi ja Singaporen pörssi, tarjotakseen luotettavan ja nopean kaupankäyntialustan..

AAB-tunnus

AAB on alkuperäinen tunnus AAX-pörssille, joka tarjoaa sisäisiä järjestelmän palkkioita, mukaan lukien 20%: n kaupankäyntimaksualennus. Yhteensä 50 miljoonaa AAB-tunnusta on annettu, joista 20% tarjotaan yleisölle. Samoin kuin Binance BNB, vaihto polttaa rahakkeet vähentääkseen niiden tarjontaa (vaikka AAX tekee sen päivittäin).

Pörssi käyttää 100% futuurituloista AAB: n ostamiseen markkinoilta ja polettien polttamiseen joka päivä. Pörssi toistaa tämän prosessin, kunnes 50% AAB: n kokonaisvarannosta poltetaan.

AAX: OTC, futuurit ja spot-kauppa

Kuten edellä mainittiin, elinkeinonharjoittajat voivat nauttia laajasta valikoimasta parhaiden kryptovaluuttojen ostamista ja myymistä, mukaan lukien Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Tron, XRP ja yhä useammat erikoistuneet apuohjelmakoodit, kuten Kyber, 0x, LINK, BAT ja paljon muuta.

Käy kauppaa tien päällä!

AAX-pörssi takaa kaupankäynnin mukavuuden milloin tahansa ja milloin tahansa maailmanluokan vastaavan moottorin Millennium Exchange kautta. Se on saatavana matkapuhelimiin iOS- ja Android-sovelluskaupoissa. AAX tukee myös API-järjestelmiä ja voi tulevaisuudessa tarjota FIX-yhteyksiä myös institutionaalisille asiakkaille.

Rahastojen turvallisuus on huippuluokkaa monikerroksisilla turvajärjestelmillä, vankalla säilytysjärjestelmällä ja täysin tarkastetuilla järjestelmillä. Vaihto on myös Cryptocurrency Security Standard (CCSS) -yhteensopiva.

Suojellakseen markkinoitaan manipuloinnilta, pitämällä likviditeettipoolinsa puhtaana ja varmistaakseen, että alustalla ei ole huonoja toimijoita, AAX toimii yhdessä Solidus Labsin, Ellipticin ja Refinitivin kanssa markkinoiden valvonnassa, seurannassa ja maailmanlaajuisissa riskitarkastuksissa..

Palkkiot, talletukset ja nostot

Kaupankäyntimaksut

Kuten minkä tahansa muun krypto-pörssin kohdalla, kaupankäyntimaksut tarjotaan porrastetusti, mikä edistää korkean taajuuden kauppaa pörssissä. Spot-kaupankäyntimaksut vaihtelevat välillä 0,01% – 0,06% valmistajille ja 0,01% – 0,1% noutopalkkioihin.

Futuurikaupan palkkio on kiinteä sekä markkinatakaajille että ostajille kiinteästi 0,02%.

Nostot ja talletukset

Salaus- tai fiat-talletuksista sekä alustan sisäisistä siirroista ei peritä maksua. Pörssi perii kuitenkin nostomaksut, jotka ovat erittäin kilpailukykyisiä verrattuna muihin huippupörsseihin, kuten Binance. Jokaiselle salaukselle on vähimmäisnostoraja (0,001 BTC: lle ja 0,02 ETH: lle) ja nostomaksut vaihtelevat myös omaisuuserittäin – 0,0004 BTC bitcoin-nostolle ja 0,003 ETH eetterin nostolle.

Aloittaessaan AAX-pörssi hyväksyi vain kryptovaluuttatalletukset ja nostot, mutta äskettäin kumppanina EPayn kanssa, Coinify, Mercuryo ja muut mahdollistavat talletukset ja nostot yli 20 eri fiat-valuutalle.

Ekstrat

Kaupankäyntikilpailut

Pörssi järjestää säännöllisesti talletus- ja kauppakilpailuja tarjotakseen palkkion käyttäjien sitoutumisesta. 13. heinäkuuta 2020 ja 7. elokuuta välisenä aikana pörssi järjestää kampanjan, jolla palkitaan ensimmäiset 500 asiakasta, jotka tallettavat vähintään 200 dollaria päivittäin, 10 USDT-palkinnolla.

Pörssi tarjoaa myös käyttäjille mahdollisuuden koota yhteen ja voittaa jopa 20 BTC jaetussa palkintopotissa. Voit rekisteröityä tässä ennen 24. heinäkuuta.

AAX-heimo

AAX tarjoaa myös kumppaniohjelman, AAX Tribe, joka tarjoaa jopa 40% palkkioina ja 10% toisen tason provisioina. Tytärohjelma Sage, Guru, Chief, Hallitsija, Valloittaja ja Monarch on kuusi tasoa.

AAB Plus passiivinen tulo -aloite

Pörssi toi markkinoille AAB-tunnuksensa, joka on samanlainen kuin Binancen BNB: n natiivimerkki, joka tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden ansaita passiivisia tuloja. AAB Plus -aloitteen kautta käyttäjät voivat pitää merkkinsä AAX Holvissa lupaamalla vuotuisen tuoton 4,50%. Hinta syntyy minuutilla, ja käyttäjät voivat nostaa summan holvista milloin tahansa ilman maksua. AAB Plus toimii myös siten, että jos AAB: n hinta laskee USDT: tä vastaan, suhteellinen tuotto on suurempi. Jos AAB: n arvo kuitenkin nousee, käyttäjät tietävät mielellään, että maksettua määrää ei alenneta.

Vähimmäistalletusarvo AAX Holviin on 100 AAB+.

Kaupankäyntinäkymä

AAX sisältää myös integroidun Trading View -rajapinnan, joka tarjoaa laajan valikoiman kaavioita, grafiikkaa ja instrumentteja teknisen analyysin suorittamiseksi pörssissä suoraan vaihtamatta.

AAX: lla Salauskauppadojo, AAX Academy -sivustolta löytyvät käyttäjät voivat oppia parhaiten käyttämään AAX-sovellusta, mukaan lukien kaikki kartoitustyökalut. Lisäksi Dojo opettaa kauppiaita käyttämään teknisiä indikaattoreita ja analyyseja kaupankäynnin parantamiseksi.

Johtopäätös

Kun kryptovaluutanvaihtoteollisuus lämpenee markkinoille tulevien kasvavien vähittäiskauppiaiden vuoksi, AAX tarjoaa laadukkaita palveluja, jotka haastavat status quon.

Yksi alustan parhaista ominaisuuksista on käyttöliittymä ja kokemus. Pörssissä on käytetty alan johtavaa alustaa, joka helpottaa vaihtamista futuuri-, OTC-, spot- ja suorat ostotilit välillä, jolloin käyttäjät saavat saumattomasti tunteen kaupankäynnistään..

UKK

  • Mitä AAX Exchange tarkoittaa?

AAX on lyhenne sanoista Atomic Asset Exchange.

  • Mitä palveluja AAX tarjoaa?

Kuten edellä mainittiin, AAX tarjoaa käyttäjille alustan futuurien ja spot-hintojen kaupankäyntiin. Pörssi tarjoaa myös peer-to-peer OTC -kauppapalvelun.

  • Voinko liittää pankkitilisi AAX: ään?

Kyllä, henkilökohtaiseen tilillesi on mahdollista lisätä erilaisia ​​maksutapoja, kuten pankki, mutta myös PayPal, AliPay ja muut maksutavat. AAX: n OTC: n kautta käyttäjät voivat sitten ostaa ja myydä salausta vastineeksi USD, HKD, CNY.

  • Hyväksyykö AAX Exchange fiat-talletuksia??

Joo. Tällä hetkellä AAX-vaihto tarjoaa fiat-to-crypto -ramppeja, jotka tukevat yli 20 paikallista valuuttaa.

  • Mikä on AAX: n fiat-talletuspalkkio?

Pankkitilin fiat-siirroista (Hong Kong ja SEPA) ei veloiteta talletusmaksua, mutta E-valuutan talletuksesta kertyy 5% talletusmaksu.

Vastuuvapauslauseke Esitetty sisältö voi sisältää tekijän henkilökohtaisen mielipiteen ja on markkinaehtoinen. Tee markkinatutkimuksesi ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin. Kirjoittaja tai julkaisu ei ole vastuussa henkilökohtaisista taloudellisista menetyksistäsi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me