Få mediekanaler fortsætter med at promovere Karatbars på trods af sviganklager

Penge er ikke alt, men det er sikkert, som helvede gør elendigheden meget lettere at bære. Kryptomediesider ville vide det. CoinDesk offentliggjorde for nylig et stykke, der udstødte et klart MLM-svindel kaldet Karatbars; CoinCurb offentliggjorde en fuld tidslinje på Karatbars. Derefter trak medier som Cointelegraph og CCN de annoncer, de havde placeret for Karatbars, ned.

Pointen er imidlertid, at Cointelegraph og CCN tog betydelige pengebeløb for at fremme en klar MLM-ordning. Faktisk var Cointelegraph en aggressiv promotor af Karatbars. I kryptokurrencyrummet gives meget af varmen til ICO-stiftere, men virkeligheden er, at de værste projekter ikke kan nå masserne uden hjælp fra virksomheder som Cointelegraph, som ikke engang gennemførte minimal due diligence for at undgå at tage penge fra svindel.

Imidlertid ser det ud til, at nogle virksomheder har et par resterende dollars at presse fra deres foretrukne kontantko: MLM-svindel kaldet Karatbars.

Faktisk i går, Bitcoinist offentliggjort tilladt en forfremmelse stykke, der forsvarer Karatbars. Dette er ikke det første gang Bitcoinist har forsvaret Karatbars. Mens Cointelegraph og CCN er salgsfremmende kanaler for Karatbars, ser det ud til, at Bitcoinist er forsvarsadvokat. Dette medie er dog ikke alene; Nyheder BTC har gjort en konstant indsats for at fremme karatbarsbedrageriet.

Mens nogle medier har anerkendt deres forkerte, forbliver News BTC fast ved at promovere Karatbars sammen med de førende amerikanske forretningsmedier, Forbes, som fortsatte med at udråbe Karatbars er et førende projekt i Asien. Ironisk nok er Karatbars baseret på Tyskland. Kvalitetsjournalistik.

Nogle ukendte websteder som Netcoo.com og BusinessforHome.org har også promoveret Karatbars.

Hvad er en Ponzi-ordning?

Om Wikipedia, en Ponzi-ordning er …

“En form for bedrageri, der lokker investorer og betaler overskud til tidligere investorer ved hjælp af midler opnået fra nyere investorer.”

Det er svært at starte en succesrig virksomhed. Legitime virksomheder er afhængige af succesrige iværksættere. Imidlertid er ponzier forskellige. Selvom det er ret indlysende at få øje på en for god til at være sand mulighed, falder nogle stadig for Ponzi-ordninger.

Tilbage i 1920’erne Charles Ponzi, med alle de hype og blomstrende ord, kørte en fidus i over et år, før den kollapsede og kostede hans “investorer” 20 millioner dollars. Han grundlagde Ponzi-konceptet, som er blevet genoplivet i nye formater igen og igen.

I år spillede det samme koncept ud under navnet Karatbars, som mange har gjort anklagede. Denne gang solgte dette MLM-firma guldguld! Det lyder skør, fordi salg af bullion er en rigtig forretning. Karatbars kom dog med en fangst. Købere måtte betale enorme engangsbeløb på forhånd for at få et næsten 40x afkast efter et år. Helt betingelsen.

en Karatbars International, hyldet af Forbes som en af ​​10 Blockchain-virksomheder at se i 2019, lovede investorer et 40x afkast om et år. Det er klart, at Warren Buffett ikke fik notatet.

“At revolutionere vores betalingssystem med kraften i blockchain og sikre” sikkert guld “for mennesker som et investeringsmiddel.” Dette er hvad Karatbars-grundlæggerne Harald Seiz, Josip Heit, Alex Bodi og Ovidiu Toma er for gode til at være et ægte løfte for deres investorer.

De hævdede, at de oprettede en ny digital valuta, som de kaldte KaratGold-mønt (KBC) De er stolte af, at de adskiller sig fra andre ICO’er, fordi det understøttes af guld, som offentlige valutaer var i gamle dage.

Karatbars lovede 40% provision til deres datterselskaber og en yderligere “rest passiv indkomst.” Guldsalg, der opererer på hårtynde margener, kan aldrig lovligt tilbyde noget tæt på dette. Dette er dog tydeligvis ikke så storslået et rødt flag som det faktum, at virksomheden lovede en 40x retur. Dette stod imidlertid ikke underligt for Cointelegraph, da det valgte at strengt promovere Karatbars.

Hype Marketing

Meget af strategien bag enhver Ponzi er oprettelsen af ​​hype. Som en del af deres hyping marketingstrategi omdøber de sit oprindelige token, der oprindeligt var “KaratBank Coin” og skiftede det til “KaratGold Coin”.

De har meddelt sidste år, at den 4. juli 2019 bliver “Gold Independence Day”, hvor folk kan bytte KBC-mønter til rent fysisk guld med en sats på 100 KBC = 1g

“Vi arbejder virkelig hårdt for at sikre, at der med start på guld uafhængighedsdagen den 4. juli 2019 bliver sat et fuldt udstyret guldcirkulation på verdensplan, og sætningen” Jeg betaler i KBC “betyder” Jeg vil betale med guld “.

“Vi skaber verdens økonomiske fremtid og er glade for at have dig rundt.” – CEO Harald Seiz

Dette kan være en af ​​de bedste hype af deres marketingstile.

Da denne video og gennemsigtighed i teamet er afgørende i denne form for ordning, har CEO Harald Seiz og bestyrelsesformand Josif Heit endda lavet denne video med over 1,6k visninger og erklærede, at de ville købe og holde 5 tons ægte guld til at tjene som fundament for et nyt betalingssystem samt opbakning til Karatbar-mønter

Og for endelig at opfylde deres plan betalte de flere pålidelige medier for at promovere Karatbars med bannerannoncer, sponsoreret indhold og endda organisk indhold med salgsfremmende stik. De fik endda ukendte websteder som Netcoo.com og BusinessforHome.org for at promovere dem.

Den 3. juli toppede KBC med 12,6 cent. Døgnets handelsvolumen brød kort igennem barrieren på 12 millioner dollars.

Og så… godt, hvad der forventes, at en MLM-mønt skal gøre, skete. KBC begyndte at dumpe hårdt. I dag sidder den på lige under 5 cent. Og for at behage og få de vrede investorer tilbage, bestyrelsesformanden Josip Heit udgivet en video den 8. juli.

Administrerende direktør Harald Seiz vendte sit tidligere løfte tilbage og hævdede, at tilknyttede selskaber misforståede, at de kun ville være i stand til at “kræve” deres guld. Han trak også MLM-krypto undskyld de største hits, herunder “svindlere” og “KYC.” Den 11. juli skabte administrerende direktør Harald Seiz sig en Q&En stilvideo, der blev uploadet på virksomhedens embedsmand YouTube-kanal, Seiz forsøgte at berolige sine investorer.

Under hans video, On-demand om “Hvad sker der med vores mønt?” uden tvivl indrømmede Seiz, at der ikke er nogen værdi bag KBC-mønter, fordi “der er ingen forretning knyttet til dem”. Med andre ord er det værdiløst.

Som svar på “Hvad er mere rentabelt nu: Skift KBC for guld eller hold KBC?” Undviger Seiz spørgsmålet og fortæller datterselskaber “ingen kan se i fremtiden, det er op til dig, hvad du laver”

Derefter senere forsøgte han stadig at blive sur på folk ved at gøre endnu en stor løgn med endnu større afkast til investorer og opmuntrede dem til at holde fast i mønten, så deres værdi ikke faldt yderligere.

Mere pertinent dog forklarer det også, hvorfor Karatbars aldrig vil respektere Seiz ‘løfte. Han beviste bare, at KBC slet ikke blev bakket op af guld, at Harald Seiz, Josip Heit, Alex Bodi og Ovidiu Tomas imperium er et ægte Ponzi-skema. Det var alt marketingtullshit for at placere Karatbars-tilknyttede investorer, som kollektivt har mistet millioner, der investerer i KBC.

They’re Hype Marketing var overraskende ekstremt effektiv, dog takket være få opmærksomme øjne i møntrummet, de har allerede markeret sig selv med rødt. Derudover har tyske medier frigivet følgende udsagn om Karatbars ‘seneste kursus:

“Karatbars argumenterede ikke kun i modsætning til hans tidligere retlige erklæring, men beskrev også poletterne som” værdiløse “- bare for at holde det omtvistede beløb nede efter den mistede juridiske tvist.” – dommer ved Højere Regionalret Dr. von Gumpert

Karatbars-grundlæggerne, Harald Seiz, Josip Heit, Alex Bodi og Ovidiu Toma forsøgte at sagsøge konsulenter og underleverandører for at have afsløret sandheden om, at mønterne er værdiløse og krævede forskellige informationskrav, regnskabskrav og også overførsel af KBC’er. Imidlertid fandt de høje omkostninger, at deres ansøgning ikke var underbygget, og nægtede Karatbarerne, hvad de bad om (§§ 935, 940, 917f ZPO)

På trods af alt dette Ponzi beviser, der er stadig nogle mennesker, der vil falde for endnu et pengegreb fra Karatbars. Virksomheden planlægger at lancere KaratNet i oktober, og dette er endnu et stort problem. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me