Quanta Networks ICO anmeldelse, vurdering og komplet analyse

Ingen nyder at betale et ton kontanter for langsomme, upålidelige internettjenester. Og mens vi betaler mere for at få adgang til bedre internethastigheder, ser det ud til at være den bedre mulighed, vi ønsker alle sammenhængen var overkommelig og sikker.

Quanta Networks, en canadisk baseret blockchain-opstart, håber at løse dette problem ved at udvikle blockchain-baserede telekommunikationssystemer uden gebyr for facilitet eller tårn. Via disse systemer vil internetbrugere være i stand til at leje internetforbindelse til venner og fremmede hurtigt og sikkert ved hjælp af peer-to-peer-systemer.

Quanta Networks: Et revolutionerende internet til deling af internettet

Quanta Networks mener, at alle fortjener adgang til internettet uden at omfatte deres ret til privatliv eller sikkerhed. Det er en idé, der tidligere blev delt af grundlæggeren af ​​World Wide Web, Tim Berners-Lee. Imidlertid har overkommelig og sikker adgang til Internettet forblevet en farce for det meste af verden i årtier.

Quanta Networks sigter mod at bruge blockchains sikre digitale hovedbog og smarte kontrakter for at hjælpe med at sprede internetforbindelse over hele verden. Virksomheden investerer ikke i båndbredden af ​​nogen art. I stedet for vil smartenhedsejere være forbundet til et netværk, hvor de kan dele deres internetbåndbredder til andre i nød. Økosystemet fungerer løst som Airbnb eller Uber. Mennesker med hurtig forbindelse kan vælge at leje deres tjenester direkte ud til dem, der er interesserede.

Betalinger sker via smarte Ethereum-kontrakter. Validering foretages på blockchain, og KYC-verifikation er obligatorisk. Ifølge Quanta Networks vil overgangen til at verificere alles identitet bidrage til at øge sikkerheden og gøre det let at pågribe dem, der bryder samfundets regler.

En detaljeret hvidbog

Quanta Networks præsenterer alle vigtige detaljer om sit projekt i en 18-siders hvidbog. Dokumentet definerer opstartsprojektet og kalder det “en ukonventionel tilgang til telekommunikation.” Det giver et overblik over telekombranchen, udfordringer i forbindelse med distribution af overkommelig tilslutningsmuligheder og hvordan Quanta Network vil tackle problemet.

I henhold til hvidbogen vil den nye Quanta Networks-telekomarkitektur hjælpe mobilbrugere med at have adgang til ubegrænset internetforbindelse til enhver tid. Oplysninger om virksomhedens forretningsmodel, dens indtægtsgenereringsstrategier, unikke innovationer og ICO-fondsmål er fremhævet.

Whitepaper går videre for at forklare sin køreplan. I henhold til tidlige fremskrivninger vil Quanta Networks-tjenester blive benyttet af nordamerikanske brugere inden januar 2020. Dens markedsføringsstrategier inkluderer ikke kun online markedsføring, men foretager salgsopkald og e-mail-promoveringer. Hvidbogen slutter med en liste over projektteamet af ledere og rådgivere.

Global teamprofil

Det centrale Quanta Networks-team af ledere, ledere og rådgivere består af 17 medlemmer. Dette er et meget højere antal end den gennemsnitlige ICO, der har 12 eller færre medlemmer.

  • Dan Gahlinger—Beskrevet som projektets hovedopfinder, Dan er en certificeret it-specialist med mere end 43 års erfaring. Han er Quanta Networks ‘CTO og vil overvåge udviklingen af ​​projektets tekniske aspekter. Western University-uddannet teknisk ekspert kan prale af et væld af viden inden for alle sager, it, den viden, han håber, kan hjælpe med at styre Quanta Networks til store højder.
  • Marc Hurst—En medstifter og holdets præsident, Marc vil lede hele holdet, da hvert medlem spiller deres rolle for at bringe Quanta Networks økosystem til liv. Marc har været manager i mere end 25 år og har for det meste styret startups relateret til trådløs bredbånds- og tv-tjenester.
  • Antonio Carvalho— Populært kendt som Tony, Carvalho er rådgiver i Quanta Networks-projektet. Han har en baggrund inden for bankvirksomhed efter at have arbejdet for to af Canadas 5 største banker. Han har også arbejdet i onlinespilindustrien, inden for sundhedspleje og sport. Mens han har lidt erfaring i blockchain, vil Carvalhos rige erfaring inden for forskellige områder komme til nytte i hele projektets udviklingsfaser.
  • Danny Manu – Danny Manu, grundlæggeren af ​​Mymanu®, arbejdede i mange år som en musikproducent med top-globale musikere med hits, der nåede top 10 i hitlisterne. Derefter sluttede han sig til en af ​​verdens førende luftfartsingeniørfirmaer som luftfartsingeniør og produktudvikler. Han besluttede at kombinere sin passion for musik, programmering og innovation med sine tekniske færdigheder. Ved at gøre dette opfandt han verdens første ægte trådløse øretelefoner og et live stemmeoversættelsessystem for at berige folks liv gennem lydens kraft. Han har lige siden arbejdet med flere globale tech-giganter.

Forretningsmodel: QN-tokens

Quanta Networks planlægger at samarbejde med konnektivitetsnetværk rundt om i verden for at hjælpe med at sprede sine ideer globalt. Mens det vokser, bruger økosystemet en simpel forretningsmodel. For at få adgang til tjenester vil betalinger blive valideret gennem blockchain.

Økosystemet understøtter flere datakrypteringsmetoder, og medlemmer af samfundet har frihed til at vælge enhver metode. Båndbreddedata overføres via Quantas netværk, men da trafikken bliver krypteret, kan Quanta ikke kompromittere brugernes data.

Alle betalinger i økosystemet gennemføres ved hjælp af QN-tokens. Quanta håber at opbygge en intern udveksling samt liste tokens på tredjepartsmarkeder for at hjælpe brugerne med at købe og sælge dem. QN-mønter er ERC20-kompatible og kan opbevares i ethvert Ethereum-tegnebog.

Backing Technology: Testnet lanceret

Quanta Networks har et ambitiøst mål om at udnytte Ethereums blockchain til at hjælpe med at sprede internetforbindelse globalt. Det har dog ingen planer om at lancere et mainnet snart. I stedet vil alle dets aktiviteter stole på Ethereums blockchain gennem en decentral applikation.

Udover smarte kontrakter håber Quanta at lancere en decentral udveksling for at hjælpe sine samfundsmedlemmer med at købe og sælge QN-tokens bekvemt.

Krypto-modstandsdygtighed

KYC-verifikation vil være et obligatorisk krav for at blive medlem af Quanta Networks økosystem. Dette hjælper med at beskytte alle og sikre, at kun medlemmer af goodwill får adgang til projektets tjenester. Bortset fra det vil Quanta arbejde med mennesker over hele verden, inklusive USA.

Token Distribution

Når det drejer sig om fordeling af fonde, vil 67% af de indsamlede penge gå til at gennemføre ICO Quanta-projektet. Holdet og rådgiverne beholder 15% af fonden, mens markedsføring og andre udgifter tildeles de resterende 18%.

Quantum sigter mod at rejse mindst 20 millioner dollars via en ICO, der løber fra den 15. april i år. Projektets hårde loft er sat til $ 300 millioner. Interesserede investorer skal investere mindst $ 100 i projektet, hvor hvert QN-token sælges til en pris på $ 0,70.

Fællesskabsaccept

Selvom Quanta blev lanceret i 2017, er dens ICO et helt nyt projekt. Som sådan er virksomheden lige begyndt at markedsføre sine tjenester. Holdet har en eksisterende Reddit-, Medium- og Twitter-konto, men de er næppe aktive. Indtil videre er ICOs mest aktive sociale mediekanal Twitter.

Køreplan

Quanta-netværket er i øjeblikket i sin pre-ICO-fase. Du kan dog ikke stadig købe tokens som en privat investor. ICO-tokenfasen starter den 15. august og finder sted i et uspecificeret antal dage. Derefter afsluttes projektet. Starten har allerede oprettet et foreløbigt blockchain-baseret netværk og QN-token.

Holdet håber at liste sine tokens på tre børser inden oktober 2019, mens dets vigtigste tjenester vil blive tilbudt fra januar 2020.

En note til investorer

Quanta Network blev lanceret i 2017 og har hidtil arbejdet med sit projekt. Indtil videre har opstarten udviklet et webbaseret netværk og QN-token for at lette fundraising. Den offentlige ICO vil ske denne måned, og midlerne vil yderligere hjælpe med at realisere Quanta.

Projektet har ubegrænset potentiale i betragtning af at der er mere end 5 milliarder smartphone-brugere i verden. Det vil dog ikke være let at forstyrre den nuværende telekommunikationsindustri, medmindre dets “facilitetsfrie” økosystem vil være objektivt overkommeligt over hele verden.

Skulle virksomheden overbevise nordamerikanske og europæiske kunder om, at dets idé om P2P-internetdeling er det værd, er der ingen højder, som Quanta ikke kunne nå.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me