EKP, RBA ja NFP tarjoamaan toimia markkinoilla.

Pidän siitä aina, kun tulevalla viikolla on tärkeitä uutisia. Rahan ansaitseminen on aina helpointa, kun markkinat liikkuvat paljon, ja tapahtumat, kuten korkopäätökset, Yhdysvaltain työmarkkinatiedot ja EKP: n korkopäätös, saattavat olla juuri sitä mitä tarvitsemme räjähtävään hintatoimintaan tällä viikolla.

Ensimmäinen tärkeä tapahtuma telakalla on RBA: n (Australian Australian keskuspankki) korkopäätös yhdessä korkoilmoituksen kanssa. Tämä tapahtuu tiistaina klo 3.30 GMT. Tietenkään tämä ei ole ainoa tärkeä uutinen Australiasta tällä viikolla. Maanantaina meillä on vähittäismyyntinumerot 00:30 GMT. Korkopäätöksellä on ilmeisesti enemmän markkinoiden liikkumispotentiaalia kuin vähittäismyynnissä, lukuun ottamatta tapauksia, joissa vähittäismyynnin numero on erittäin äärimmäinen. Katsotaanpa AUD / USD-teknisiä tietoja:

 

AUD / USD – Lyhyt idea pelataan kauniisti

Mainitsin 28. helmikuuta kaupankäyntisuunnitelmassa (Aussie on tulossa alas! Viikoittainen aikataulu ahdistaa AUD / USD: tä), että AUD / USD saattaa kohdata myyntipainetta tulevina viikkoina. Tämä pari on todellakin käynyt kauppaa matalammin tällä välin, ja sen tekninen näkymä on edelleen laskeva. Meidän on kuitenkin oltava varovaisia ​​edellä mainituista tapahtumista, koska ne varmasti pystyvät yllättämään karhuja maanantaina ja tiistaina. Tässä on viikoittainen AUD / USD-kaavio:

EKP, RBA ja NFP 1AUD / USD -viikkokaavio

Mikä oikeastaan ​​sai minut lyhentämään tätä paria, ovat karhun hylkäämisen kynttilät, jotka äskettäin lävistivät tämän punaisen vastusvyöhykkeen yllä olevassa taulukossa. Viikkokaavio sisältää todella paljon tietoa, mikä tekee siitä tehdyn analyysin todella tarkaksi. Viikoittaiset ja päivittäiset aikataulut ovat todella tärkeitä ammattimaisille ja institutionaalisille kauppiaille niiden luotettavuuden vuoksi. Pienemmät aikataulut ovat käteviä kaupan merkintöjen hienosäätöön.

Tarkastellaan AUD / USD: n päivittäistä kaaviota:

EKP, RBA ja NFP 2AUD / USD päivittäinen kaavio

Tässä kaaviossa on selvää, että parin viimeisen kaupankäyntipäivän aikana on tapahtunut rakenteellinen muutos. Ensinnäkin vahva laskeva kynttilä, joka sulki 20 päivän eksponentiaalisen liukuvan keskiarvon alapuolella, osoittaa meille, että markkinat ovat vihdoin päättäneet haluavansa mennä matalammalle. Ennen tätä ratkaisevaa taukoa tämä pari oli käynyt kauppaa pitkälti sivusuunnassa muutaman päivän.

Jos tutkit tarkasti yllä olevaa kaaviota, huomaat, että tällä viimeisellä laskullisella kynttilällä on keskimääräistä suurempi alue. Itse asiassa sillä on suurin valikoima viimeisistä 55 kynttilästä. Kun näemme niin suuren päivittäisen baarin, se on varmasti jotain, joka on otettava huomioon, varsinkin jos kynttilä sulkeutuu lähellä matalaa laskevan kynttilän tapaan, kuten tämän nimenomaisen kynttilän tapauksessa. En olisi yllättynyt, jos näemme tämän laskutehon voimakkaan seurannan tulevina päivinä. Tietysti tällä viikolla Australiassa olevilla taloudellisilla tiedoilla voi olla tärkeä rooli valuuttakurssissa, unohtamatta perjantaina pidettyä Yhdysvaltain Nonfarm-palkanlaskentaa, jonka tiedetään olevan merkittävä markkinoiden liikkeellepanija.

 

GBP / USD – silti sidottu

EKP, RBA ja NFP 3GBP / USD päivittäinen kaavio

GBP / USD käy edelleen kauppaa laajalla alueella. Hinta on käynyt kauppaa 20 EMA: n alapuolella jo pari päivää, ja näyttää siltä, ​​että voisimme mahdollisesti nähdä alueen pohjan uudelleentestauksen seuraavien viikkojen aikana.

Ison-Britannian taloutta varjelee edelleen pimeä Brexit-epävarmuuden pilvi. On vaikea sanoa, kuinka punta menee seuraavien 12–18 kuukauden aikana. Tällä hetkellä saattaa olla parempi reagoida hintatoimintojen signaaleihin sen sijaan, että yritettäisiin ennustaa, missä valuuttakurssi on muutaman kuukauden kuluttua. Katsotaanpa, saammeko uudelleen-EMA: n tulevina päivinä. Ehkä löydämme hyödyllisen myyntisignaalin kyseiseltä alueelta.

 

EUR / USD – rakennemuutos?

EKP, RBA ja NFP 4EUR / USD päivittäinen kaavio

Perjantain päivittäinen kynttilä EUR / USD: ssä on selkeä varoitus karhuille varovaisuudesta. Ensinnäkin, tämä kynttilä on todella aggressiivinen, sillä sen alue on yli 100 pistettä ja lähellä sen korkeutta. Toiseksi, se sulkeutui 20 päivän eksponentiaalisen liukuvan keskiarvon yläpuolelle, mikä ei todellakaan ole sellaista, mitä haluat nähdä lyhyessä asemassa.

Näyttää siltä, ​​että EUR / USD voi pysyä rajoitetulla alueella vielä jonkin aikaa. Olisin halunnut nähdä parin vaihdettavan vuotuiseen matalaan, mutta näyttää siltä, ​​että karhut ovat loppuneet höyrystä toistaiseksi.

Jos vaihdat tällä viikolla EUR / USD- tai muuta euro-paria, ole varovainen EKP: n korkopäätöksessä ja torstaina pidettävässä lehdistötilaisuudessa. Nämä tapahtumat voivat aiheuttaa suurta valuuttakurssien volatiliteettia, etenkin europareissa.

Muuten, jos haluat terävöittää kaupankäyntitaitojasi, muista tarkistaa kaikki erilaiset valuuttakaupastrategiamme!

 

Nikkei 225 – myös sidottu alueeseen

EKP, RBA ja NFP 5Nikkei 225 -taulukko

Nikkei pomppi viime viikolla, mutta ei pystynyt tyhjentämään alueen huippua, joka sisältää myös vuotuisen korkeimman. Ehkä kohtaamme joitain uusia sivuttain tapahtuvia hintatoimia tulevina viikkoina. Muista vain, että tämä japanilainen osakeindeksi on nousussa, kun tarkastelemme laajempaa kuvaa ja käymme kauppaa selvästi yli 200 päivän liukuvan keskiarvon. Todennäköisyys on yläosassa, joten jos haluat pelata tuotevalikoimaa täällä, olisi parempi ostaa Range-tuesta kuin myydä Range-huipulla. Tämä indeksi todennäköisesti nousee lopulta korkeammaksi.

Jos et ole vielä käynyt kauppaa Nikkeillä, tämä on yksi upouudista instrumenteista, joilla tarjoamme kaupankäyntisignaaleja.

 

S&P 500 – Stud Bull

EKP, RBA ja NFP 6S&P 500 päivittäinen kaavio

Tämä massiivinen härkätrendi on todella vaikuttava! Voin vain suositella dippien ostamista tälle osakeindeksille. Hinta saattaa siirtyä lähemmäksi 20-EMA: ta lähipäivinä, jos saamme jonkinlaisen konsolidoinnin. Varo nousevia kynttilöitä liipaisimen saamiseksi pitkäksi. Nämä auttavat sinua pääsemään suuritehoisiin kauppoihin. Tässä on esimerkki nousevasta hylkäyskynttilästä, jonka vaihdoin muutama viikko sitten. Kirjoitin siitä myös tässä artikkelissa: Yhdysvaltain dollarin kauppa takajalalla, kun osakkeet korjaavat matalampaa.

EKP, RBA ja NFP 7S&P 500 päivittäinen kaavio

Kuten näette, tämä kynttilä oli todella suuri laukaisu pitkälle kaupalle, joka tuotti huomattavaa voittoa. Ehkä saamme uuden kultaisen tilaisuuden lähiviikkoina kiinni toisen näistä kauneuksista.

Siinä kaikki nyt, kaverit. Muista olla varovainen kaikkien näiden tapahtumariskien suhteen ja älä unohda Yhdysvaltain NFP-raporttia perjantaina. On kannattava viikko!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me