ECB, RBA og NFP sørger for en vis handling på markederne.

Jeg kan altid lide det, når den kommende uge indeholder nogle vigtige nyhedshændelser. Det er altid det nemmeste at tjene penge, når markederne bevæger sig meget, og begivenheder som rentebeslutninger, amerikanske arbejdsmarkedsdata og en ECB-rentebeslutning kan være lige, hvad vi har brug for til en eksplosiv prishandling i denne uge.

Den første vigtige begivenhed på docket er en rentebeslutning fra RBA (Reserve Bank of Australia) sammen med deres renteopgørelse. Dette vil være tirsdag kl. 03:30 GMT. Selvfølgelig er dette ikke den eneste vigtige nyhed i Australien denne uge. Mandag har vi detailsalget kl. 00:30 GMT. Rentebeslutningen har naturligvis mere markedsbevægelsespotentiale end detailhandelsnummeret, undtagen i tilfælde af en meget ekstrem retailsalgslæsning. Lad os se på AUD / USD-tekniske:

 

AUD / USD – Kort idé, der spiller smukt ud

Jeg nævnte i handelsplanen den 28. februar (The Aussie is Coming Down! Ugentlig tidsramme hjemsøger AUD / USD), at AUD / USD kan blive udsat for noget salgstryk i de kommende uger. Dette par har faktisk handlet lavere i mellemtiden, og dets tekniske udsigter er stadig bearish. Vi skal dog være forsigtige med de ovennævnte begivenheder, da de bestemt har potentialet til at overraske bjørnene mandag og tirsdag. Her er et ugentligt diagram over AUD / USD:

ECB, RBA og NFP 1Ugentligt AUD / USD-diagram

Hvad der faktisk fik mig til at kortlægge dette par, er de bearish afvisningslys, der for nylig gennemboret denne røde modstandszone i diagrammet ovenfor. Et ugentligt diagram indeholder virkelig en masse data, hvilket gør analysen udført på det virkelig nøjagtig. De ugentlige og daglige tidsrammer er virkelig vigtige for professionelle og institutionelle forhandlere på grund af deres pålidelighed. Mindre tidsrammer er praktiske, når det kommer til at finjustere handelsposter.

Lad os se på et dagligt diagram over AUD / USD:

ECB, RBA og NFP 2AUD / USD dagligt diagram

På dette diagram er det indlysende, at der har været en strukturændring de sidste par handelsdage. For det første indikerer det stærke bearish lys, der lukkede sig under det 20-dages eksponentielle glidende gennemsnit, for os, at markedet endelig har besluttet, at det vil gå lavere. Før denne afgørende nedbrud, havde dette par handlet stort set sidelæns i et par dage.

Hvis du nøje undersøger diagrammet ovenfor, vil du se, at dette sidste bearish lys har et over gennemsnittet interval. Faktisk har den det største udvalg af de sidste 55 lys. Når vi ser en så stor daglig bar, er det bestemt noget at være opmærksom på, især hvis lyset lukker tæt på det lave i tilfælde af et baishert lys, som det var tilfældet med netop dette lys. Jeg ville ikke blive overrasket, hvis vi så en stærk opfølgning af dette bearish momentum i de kommende dage. Selvfølgelig kunne de økonomiske data fra Australien i denne uge spille en vigtig rolle i valutakursen, for ikke at glemme de amerikanske nonfarm-lønninger på fredag, som er kendt for at være en vigtig markedsmotor.

 

GBP / USD – stadig rækkevidde

ECB, RBA og NFP 3GBP / USD dagligt diagram

GBP / USD handler stadig i et stort interval. Prisen har allerede handlet under 20-EMA i et par dage, og det ser ud til, at vi muligvis kunne se en gentest af rækkevidde i de næste par uger.

Den britiske økonomi overskygges stadig af den mørke Brexit-sky af usikkerhed. Det er svært at sige, hvordan pundet vil klare de næste tolv til atten måneder. I øjeblikket kan det være bedre at være reaktiv på prishandlingssignaler snarere end at prøve at forudsige, hvor valutakursen vil være et par måneder fra nu. Lad os se, om vi får en retracement til 20-EMA i de kommende dage. Måske finder vi et nyttigt salgssignal i denne region til at drage fordel af.

 

EUR / USD – Strukturændring?

ECB, RBA og NFP 4EUR / USD dagligt diagram

Fredagens daglige lys på EUR / USD er en klar advarsel til bjørnene om at være forsigtig. Først og fremmest er dette lys virkelig aggressivt med en rækkevidde på over 100 kerner og tæt på det høje. For det andet lukkede det sig over det 20-dages eksponentielle glidende gennemsnit, hvilket bestemt ikke er noget, du gerne vil se, når du er i en kort position.

Det ser ud til, at EUR / USD kan forblive begrænset inden for et interval i en god tid fremover. Jeg ville gerne have set parret handle ned til det årlige lavpunkt, men det ser ud til, at bjørnen er løbet tør for damp for nu.

Hvis du handler EUR / USD eller ethvert andet Euro-par i denne uge, skal du være forsigtig med ECBs rentebeslutning og pressekonference på torsdag. Disse begivenheder kan forårsage stor FX-volatilitet, især i Euro-par.

Forresten, hvis du gerne vil skærpe dine handelsfærdigheder, skal du sørge for at tjekke alle vores forskellige forex trading strategier!

 

Nikkei 225 – Også rækkevidde

ECB, RBA og NFP 5Nikkei 225 dagligt diagram

Nikkei hoppede i sidste uge, men var ikke i stand til at rydde den øverste rækkevidde, som også indeholder den årlige højde. Måske vil vi støde på yderligere sidelæns prishandling i de kommende uger. Bare husk, at dette japanske aktieindeks er i en opadgående tendens, når vi ser på det store billede og handler langt over det 200-dages glidende gennemsnit. Sandsynligheden ligger på topsiden, så hvis du gerne vil spille serien her, ville det være bedre at købe i sortimentstøtten end at sælge i sortimentstoppen. Dette indeks vil sandsynligvis bryde højere til sidst.

Hvis du ikke har handlet Nikkei endnu, er dette et af de helt nye instrumenter, som vi tilbyder handelssignaler på.

 

S&P 500 – Stud Bull

ECB, RBA og NFP 6S&P 500 dagligt diagram

Denne massive tyretrend er virkelig imponerende! Jeg kan kun anbefale at købe dips på dette aktieindeks. Prisen kan komme tættere på 20-EMA i de næste par dage, hvis vi får en slags konsolidering. Hold øje med bullish afvisningslys for at få en trigger til at blive lang. Disse hjælper dig med at komme ind i handler med høj sandsynlighed. Her er et eksempel på et bullish afvisningslys, jeg handlede for et par uger siden. Jeg skrev også om det i denne artikel: Handel med amerikanske dollars på bagsiden, mens aktier korrigerer lavere.

ECB, RBA og NFP 7S&P 500 dagligt diagram

Som du kan se, var dette særlige lys en rigtig god udløser til en lang handel, der producerede en betydelig fortjeneste. Måske får vi endnu en gylden mulighed i de næste par uger til at fange en anden af ​​disse skønheder.

Det er alt for nu, fyre. Husk at være forsigtig med alle disse hændelsesrisici, og glem ikke den amerikanske NFP-rapport fredag. Hav en rentabel uge!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me