“Intian hallitus. Liity lopulta salakirjoituksiin ”, sanoo intialainen miljardööri ja poliitikko

mainos Phemex

Bitcoin-edelläkävijä ja BitInstantin perustaja & Bitcoin Foundationin mielestä Intialla on potentiaalia tulla yhdeksi maailman suurimmista salaustoimialoista. Haastattelussa intialaisen miljardöörin ja parlamentin jäsenen Rajeev Chandrasekharin kanssa hän huomasi, että Intian hallitus ei ole täysin salausta vastaan ​​- mutta se vie jonkin aikaa, ennen kuin se liittyy salauspuolueeseen. 

Kuinka salauksen nousu eroaa Internetistä?

Intia on maa, joka edelleen kamppailee siitä, miten salausvaluuttoja säännellään – kieltää ne tai kieltää niitä. Maan keskuspankki, The Reserve Bank of India (RBI), määräsi salauslaitoksille pankkikiellon viime vuonna, ja siitä lähtien monet kryptovaluutan startupit ovat joko siirtäneet tukikohdan maasta tai lopettaneet toimintansa. Kiellon ympärillä on ollut lukuisia korkeimman oikeuden istuntoja, mutta toistaiseksi päätöstä ei ole päästy.

Bitcoin-edelläkävijä Charlie Shrem äskettäin haastateltiin Intialainen miljardööri ja poliitikko Rajeev Chandrasekhar keskustelemaan salauksen tilanteesta Intiassa. Yksi keskusteluaiheista oli, kuinka kryptovaluuttojen nousu eroaa varhaisesta internetistä 1900-luvun kahdella viimeisellä vuosikymmenellä. Siihen Chandrasekhar sanoi, että Internetin alkuaikoina ei ollut sääntelyviranomaisia, jotka tarkastaisivat Internetiä. Mutta Internet on nyt paljon kehittyneempi, ja Internet-avaruuden sääntelyviranomaiset ovat jo mukana kaikessa Internetiin liittyvässä kehityksessä. Hän sanoo, 

“Mutta tässä tapauksessa kryptoavaruudessa annetaan … Siellä on melkein kuin täydellinen myrsky, joka on edessään salauksen kasvua ja innovaatiovoimaa. Eli sinulla on toisaalta laki ja järjestys, terrorismi ja kyberturvallisuusongelmat, ja sinulla on erityisen lisääntynyt tietoisuus siitä, että Internet ei ole kaikki hyvää, ja että sinulla on jonkin verran potentiaalia näistä pienistä paikoista, jotka lepäävät niiden sisällä. Siksi sääntelyviranomaiset käyttävät sitä perusteluna, tavallaan, harhailevat tai osallistuvat enemmän. “

Charlie Shrem oli samaa mieltä Chandrasekharin kanssa ja mainitsi ”India Wants Crypto” -liikkeen, joka oli saanut miljoonia vaikutelmia. Hän huomautti, että Intian hallitus yritti vain suojella ihmisiä, mutta toisaalta hallitus ei ollut myöskään yrittänyt saada salauksen kannattajia mukaan kehittämään kryptovaluuttoja koskevia säännöksiä. Sitten Shrem kysyi Chandrasekharilta, aikooko se olla intialaisen salauksen säännöksiä, tapaa, jolla ne oli kehitetty, kun soluteknologia oli päässyt maahan.

Tähän Chandrasekhar vastasi, että “toimintapuitteet ja kykyarkkitehtuurimme ovat todella kiinniottoja”. 

Intia pelasi turvallisesti sulkemalla oven salauksella

Shrem kommentoi, että salausyhteisö kaikkialla maailmassa kasvoi. Intialla oli valta tulla yhdeksi maailman suurimmista salaustoimialoista. Sitten hän kysyi Chandrasekharilta siitä, miksi RBI otti salauksen kieltämisen kannan. 

Tähän Chandrasekhar vastasi, että hallituksen tai julkisen tilan kenenkään oli vaikea vastata salausvaluutan aiheuttamiin ongelmiin samalla tehokkuudella kuin tuon alueen uudistajat. Siksi he tekivät vaistomaisen vastauksen “pulttaamalla sen johonkin huoneeseen ja sulkemalla oven”. Hän ilmaisi myös tyytymättömyytensä siihen, miten asioita hoidettiin tällä rintamalla. 

“Se ei ole niin, haluaisin sen. En halua, että paranoidi lähestymistapa säätelee innovointia. Koska paranoidinen lähestymistapa sääntelyyn tarkoittaa vain sitä, että… Tiedetään, turvallisin tapa hoitaa asiat on vain sulkea ovi kaikelle, ja sanoa vain, että ei ole innovaatioita, eikä kukaan ole huolissaan muusta kuin kuluttajahuoneessa, joka kärsii rajoitetusta valinnasta innovaatioiden kannalta. “

Intian hallitus. Liittyy lopulta salausjuhliin

Aiheesta, miten hallitus aikoo ratkaista kryptovaluutan sääntelyn, Chandrasekhar mainitsi esimerkin siitä, kuinka nykyinen hallitus oli käsitellyt verkon neutraalisuutta ja kuinka se oli päättänyt vääristää Internetin vapaata ja avointa luonnetta koska muutama televiestintä halusi sitä. Chandrasekhar sanoi, että hallitus aikoo käsitellä myös tätä asiaa kuten kaikki muutkin kysymykset. Hän jopa kannusti salauksen harrastajia puhumaan hänen kanssaan ja luottamaan hänen kykyynsä esittää näkemyksensä hallituksen ihmisille suostuttelemaan heitä tekemään “oikein”. 

“Joten, tämä keskustelu koskee jopa salausta, ja luulen, että kyseessä on tavallaan kyse hallituksesta vs. innovaattoreista, rohkaisen ihmisiä aktiivisesti tulemaan istumaan kanssani ja uskomaan kykyni ilmaista kantansa ja näkökulmansa näkökulmasta hallituksessa oleviin ihmisiin ja heidän johtoonsa hallituksessa, ja toivottavasti suostuttelemaan heidät tekemään oikein. “

Hän totesi myös, että suurin ongelma hallituksessa kryptovaluutassa oli salauksen yhdistäminen kirjanpitoon kuulumattomaan rikkauteen, ongelma, jota Intia oli kamppailen useita vuosikymmeniä.

“Joten, kun puhut salauksesta, luonnollinen huolenaihe tai paranoia olisi luomalla tämä, palaammeko takaisin? Vai olemmeko siirtymässä, siirtymässä käteistaloudesta, käteisen pimeästä taloudesta johonkin, joka on vielä vähemmän jäljitettävissä ja vaikeampaa murtaa. Koska käteinen on päivän päätteeksi, voit aina, tiedät, mennä jonkun taloon ja löytää käteispinoja, myös valuuttaa kasaamassa vai ei. Tämä on paljon kehittyneempää, eikä todellakaan ole jotain, jota normaali rytmin konstaapeli voi nostaa.

Sitten Shrem kysyi Chandrasekharilta siitä, kuinka monella prosentilla poliitikoista oli salausystävällinen kanta. Tähän Chandrasekhar vastasi –

“Voit olettaa, että monet hallitukset ja parlamentin jäsenet tulevat vähän myöhässä tuolle puolueelle, ja he tavallaan pääsevät sinne”, 

Luuletko, että Intian hallitus hyväksyy lopulta salauksen? Vai muuttuuko salauksen pankkikielto tiukaksi yleiseksi kielloksi? Jaa näkemyksesi kanssamme kommenteissa!

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me