DeFi-projektet Kava inkorporerer strenge sikkerhedsforanstaltninger som Apples App Store

Apple får ofte kritik for sine strenge retningslinjer for App Store, som virksomheden sætter på plads for at isolere sine brugere med den bedste oplevelse. Udviklere af applikationer skal overholde høje standarder og krav ellers ser deres afvisninger afvist. En lignende tilgang foreslås også af udviklerne af Kava blockchain til hele DeFi-økosystemet for udviklere. Hard Protocol er den første app på Kava, der fungerer som et pengemarked på tværs af kæder af brugere, der har aktiver, herunder Bitcoin, XRP, USDX og andre. På samme måde som Apple kræver Kava, at udviklerne af applikationer anvender et strengere udviklerøkosystem, hvor samfundet deltager i styringen, stemmer om forslag og opretholder stramme udviklerregler. F.eks. Kræves regelmæssig kode revision. 

Apples tilgang beskytter kunder

Ansøgning til Apple App Store er en prøvelse. Betingelserne skitseret af teknologigiganten angiver klart, hvilke typer indsendelser der accepteres. Apple kræver en ren og rigtig proces fra sit udviklerøkosystem, der ikke giver plads til fortolkning. Samtidig kan afviste ansøgninger indsendes igen, hvis de nødvendige ændringer foretages. 

Alle disse foranstaltninger træffes af Apple for altid at beskytte sine kunder. Mens Apple App Store er en slags gatekeeper for fremtiden for udvikling af mobilapps, hjælper implementering af en lignende tilgang til decentral finansiering eller DeFi til at fjerne hveden fra agnet. Gennem lenseudviklerne, der bygger på Kava-blockchain, skal effektiv håndhævelse af en sådan gatekeeping-proces være påkrævet for apps, der bygger den finansielle infrastruktur til fremtidens bank.

Den nuværende tilstand af DeFi er ikke bæredygtig

Kerneprincippet med landbrug af DeFi-udbytter på Ethereum er muligvis ikke muligt i det lange løb. Hvis målet med DeFi er at øge effektiviteten og rækkevidden af ​​teknologi til de bedste servicebrugers behov med finansielle tjenester. Mere end industrien inden for branchen har brug for at understøtte de sikkerhedskrav og krav, der kræves for at betjene brugernes behov sikkert. Specifikt tilskyndes nye projekter næsten til at love større belønning til investorer sammenlignet med deres konkurrenter. Et spil med en-upmanship kan kun gå godt så længe, ​​før alt falder ned, fordi DeFi burde være mere end incitamentskrigene og fokusere på at betjene brugere med sikre og sikre finansielle tjenester bedre end bankerne

Kilde: CoinGeckoKilde: CoinGecko

I sin nuværende tilstand er de fleste DeFi-entusiaster i det for kortsigtede gevinster. At være i det “for teknologien eller kerneværdierne” er tilsyneladende af mindre betydning. I stedet for at skabe mere spænding mellem dem, der sætter pris på principper, og brugere, der ønsker at tjene flere penge, er det nødvendigt med en ny handlingsplan. 

Givende bidragydere snarere end spekulanter

En mulig forretningsmodel kommer i form af givende netværksbidragere i stedet for dem, der spekulerer i tokenpriser. Enhver, der udfører opgaver for netværket – såsom at fungere som validator eller staker – kan belønnes for deres indsats. Dette skaber et incitament for dem, der bidrager, og sikrer, at udviklere af protokoller kan fokusere på, hvad de gør bedst: strømlining af koden. 

Et projekt, der udforsker denne model, er Kava, et lag en blockchain designet til at skabe et fundament for DeFi-udviklere til at opbygge cross-chain apps. Bygget med Cosmos SDK kan apps på Kava også fungere problemfrit med andre Cosmos SDK-kæder. Den første app, der udnytter Kava, kaldes Hard Protocol. Det vil arve tværgående funktioner såvel som de robuste sikkerhedskrav, som Kava-valideringsnoder giver. Derudover kan apps på Kava som Hard Prtocol udnytte Chainlink Oracles til sikre prisfeeds. Nuværende likviditetsudbydere leverer aktiver til Hard Protokols pengemarked tjener HARD, styringstoken for Hard Protocol. Dette tjener som et incitament for eksisterende bidragsydere til at fortsætte med at gøre, hvad de allerede gør.

Et voksende fokus på sikkerhed

Sikkerhed er et problem for DeFi-projekter, der er bygget på Ethereum. Mere specifikt har der været snesevis af nye projekter, der støder på fejl, problemer eller tæppetrækker. Kodeproblemerne kan løses ved revisioner, alligevel er tæppetræk klare eksempler på sikkerhedsbrud med ondskabsfuld hensigt. Beskyttelse af kunder skal have en større prioritet i DeFi-sektoren, hvis større finansielle institutioner vil bruge teknologien. 

Fra dette synspunkt opretholder Kava aktivt en tilgang svarende til finansielle institutioner, smeder partnerskaber og arbejder med traditionelle banker. Mere specifikt er Kavas netværk repræsenteret af nogle af de største finansielle institutioner i rummet. Efterhånden som projektet fortsætter med at vokse, vil flere apps starte, og flere validatorer føjes til økosystemet. Som et resultat af dette liste over validatorer er vokset temmelig stort de seneste uger med over 80 institutioner, der kører noder. Hver validator, vælger og staker decentraliserer netværket yderligere. Mere decentralisering vil give bedre sikkerhed for alle brugere. 

Et andet aspekt at huske på er, at koden, der driver dette DeFi-projekt, er specialbygget med stærkt fokus på skalerbarhed og hastighed. Derudover udføres regelmæssig revision af koden for at undgå uventede fejl undervejs. Disse revisioner er et andet eksempel på det voksende fokus på sikkerhed. 

Denne tilgang strækker sig også til enhver, der bygger oven på Kava økosystem. Noget beslægtet med de krav, der er håndhævet af Apples App Store, vil Kava kræve flere kodeovervågninger og give brugerne et mere sikkert miljø. Desuden vil koden for enhver ny applikation, produkt eller service blive undersøgt under en revision for at skabe et sikkert miljø for brugere af DeFi-produkter og -tjenester..

Afslutning af tanker

DeFi-landskabet er vokset markant, men har stadig specifikke problemer at løse. Kavas lancering af pengemarkedet Hård protokol vil bekræfte, om holdets tilgang til decentraliseret finansiering kan betale sig. Det er en native blockchain snarere end et projekt, der kører på Ethereum. Det adskiller sig fra mange nuværende “top” DeFi-ventures på markedet i dag, fordi ethvert token i lighed med Ethereum kan bygge og starte deres egne projekter som applikationer på Kava.. 

At levere et alternativ til Ethereums decentrale finansieringsøkosystem kan give talende resultater. KAVA er stadig relativt nyt, og det er ikke kendt. Projektet er ikke opført på DeFi Pulse og er endnu ikke tilgængeligt på Coinbase. Det forventes dog at blive listet snart. Få har hørt om KAVA-projektet i betragtning af, hvor mange penge der i øjeblikket er låst i DeFi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me