Toinen aalto: Bitcoinin ja salausvaluuttamarkkinoiden uusi aamu

Uuden vuosikymmenen alku päättyy moitteettomaan tyyliin jokaiselle Bitcoin (BTC) -haltijalle, kun hinta asetettiin kaikkien aikojen korkeimmaksi arvoksi 19 788 dollaria 28. marraskuuta 2020, mikä nosti maailman huomion jälleen kerran vuoden 2017 sankarien jälkeen. Tällä kertaa matka huipulle oli kuitenkin hyvin erilainen kuin vuonna 2017, koska markkinat ovat jo kypsiä ja instituutiot alkavat liittyä mukaan.

Puhuminen Business Insider, Oandan vanhempi markkina-analyytikko Craig Erlam kiitti BTC-sonnien sanomaa vastustusta,

“Siirtyminen tuntemattomalle alueelle ja tämänkaltainen muutos saattaisi ajaa Bitcoinia aggressiivisesti korkeammalle.”

Altcoineilla oli myös vahva kasvukausi läpi vuoden 2020 – suurin niistä kaikista, Ethereum (ETH), joka kasvoi yli 3-kertaisesti – lähinnä voimakkaiden DeFi-markkinoiden ansiosta.

Tässä artikkelissa keskitymme raivoaviin salaushärkämarkkinoihin, Bitcoinin kaikkien aikojen korkeaan nousuun, ennusteisiin tulevista hinnoista vuonna 2021 ja markkinoiden yleiseen tilaan tulevaisuudessa.

Uusi aalto Bitcoinille: Voiko tämä ralli kestää?

12. maaliskuuta salauksen kokonaismarkkinat kohtasivat huonoimman päivittäisen prosentuaalisen pudotuksensa, kun BTC romahti alle 3500 dollarin tasolle, kun kriitikot ennustivat BTC: n kuoleman. BTC-markkinat pysyivät kuitenkin koko vuoden ajan joustavina mustan torstain onnettomuuden jälkeen huolimatta verkon puolittumisesta ja globaalista pandemiasta, joka muutti sijoittajien elämäntapaa.

Alla tarkastellaan eri syitä, jotka aiheuttivat nousun Bitcoinin hinta ennätyskorkeuteen 19 907 dollariin Phemex vaihto.

      Institutionaalinen härkätaakka

Toisin kuin vuoden 2017 salaushärkäajo, jonka pääasiassa johti yksityissijoittajien FOMO markkinoille, tällä kertaa näyttää siltä, ​​että institutionaaliset sijoittajat vaikuttivat ajoon suuresti. Grayscale, digitaalisen omaisuuden institutionaalinen sijoituspalveluyritys, ilmoitti 4. joulukuuta, että hallinnoitavien Bitcoin-varojen kokonaismäärä on nyt 10,5 miljardia dollaria sen jälkeen, kun kassaan on lisätty yli 7000 BTC: tä päivässä.

12/03/20 PÄIVITYS: Hallinnoitavat nettovarat, osakekohtaiset omistukset ja osakekohtainen markkinahinta sijoitustuotteillemme.

AUM yhteensä: 12,6 miljardia dollaria$ BTC $ BCH $ ETH $ ETC $ ZEN $ LTC $ XLM $ XRP $ ZEC pic.twitter.com/zse0K5NbZY

– Harmaasävy (@Grayscale) 3. joulukuuta 2020

Tämä yhdessä PayPalin (joka alkoi ostaa ja myydä salausta alustallaan) ja Square (joka integroi Bitcoin-ostot Cash App -sovellukseen) viimeaikaisten BTC-ostosten kanssa osoittaa instituutioiden vaikutuksen raivoavien Bitcoin-härkämarkkinoiden muokkaamiseen.

      Miljardöörin fantasia

Ei vain suuryritykset ja instituutiot, vaan myös korkean nettovarallisuuden omaavat henkilöt. Yksi laajasti jaettu tarina Bitcoin-ostoista on MicroStrategyin toimitusjohtaja Michael Saylor, joka osti yli 275 miljoonaa dollaria Bitcoinia vaikuttaen samalla suureen osaan yhtiöstään, jolla on BTC: tä Treasury-varana.

MicroStrategy on äskettäin ilmoittanut 475 miljoonan dollarin Bitcoin-oston jälkeen lokakuussa suunnitelmistaan ​​a 400 miljoonan dollarin vaihtovelkakirjalaina Fed: ltä lisäämään omia varantovarastojaan – ensimmäinen samanlainen megaliike.

      DeFi-aalto

Lopuksi salausala näki myös hajautetun rahoituksen (DeFi) ekosysteemin järjettömän kasvun, jolla oli roolinsa salausmarkkinoiden vauhdittamisessa. DeFi Pulsen mukaan DeFi-tilan kasvu oli suurta, yli 2500% vuonna 2020, kun omaisuuden kokonaisarvo oli lukittu (TVL), ja se nousi alimmasta 559 miljoonan dollarin arvosta 13. maaliskuuta lähes 15 miljardiin dollariin joulukuun alussa..

Ethereum on DeFi-puomin suurin edunsaaja, koska suurin osa sovelluksista on rakennettu blockchainin päälle. Toiseksi suurin merkki ylitti 600 dollarin rajan marraskuussa, asettamalla kolmen vuoden korkeimmaksi 635 dollaria Phemex-vaihtotietojen mukaan.

Kaupankäyntivolyymien nousu keskitetyissä pörsseissä

Marraskuun kuukausiraportissa mennessä Coingecko, kaupankäynti keskitetimmällä salausvaihto kirjattu vuotuinen korkein seurauksena salauksen kysynnän kasvusta markkinoilla. Siitä huolimatta salausyhteisö oli vuoden 2020 viimeisellä neljänneksellä tyytyväinen hajautetun vaihdon, kuten Uniswap, Sushiswap ja Paraswap, käyttöön..

Keskitettyjen ja hajautettujen pörssien kuukausittainen kaupankäyntivolyymi kasvoi 97,8%, mikä nosti spot-kaupankäynnin uuden korkeimman tason, 348 miljardia dollaria. Laskuvesi aiheutti myös pienempiä pörssejä, jolloin muut, kuten Phemex-pörssi, kaksinkertaistivat kaupankäyntimääränsä marraskuussa. Singaporessa toimivan pörssin BTCUSD-parikauppojen volyymi kasvoi 109% kuukaudesta 30. marraskuuta, Coingecko tiedot osoittavat. ETHUSD pörssin kaupankäyntimäärät kasvoivat vieläkin vaikuttavammin – nousivat 150% kuukaudesta 3,96 miljoonaan dollariin.

Jatkuva härkämarkkinat Bitcoinille?

Bitcoinin nouseva markkinoiden vauhti on sittemmin hidastunut kaikkien aikojen korkeimman tason saavuttamisen jälkeen – hinta vakiintuu alle 18 500 dollarin rajan. Useat analyytikot ennustavat kuitenkin edelleen noususuuntauksen jatkumista hinnan asettamiseksi yli 20 000 dollarin psykologisen tason. Mukaan Bloomberg-analyytikot, BTC: n hinta voi nousta 50000 dollariin seuraavalla härkätaistelulla vuonna 2021, mikä merkitsee biljoonan dollarin markkinakorkoa kryptovaluutalle.

Kaiken kaikkiaan, kun salausmarkkinat uhkaavat mahdollista härkäajoa vuonna 2021, sijoittajat, instituutiot ja käyttäjät pyrkivät uudempiin korkeuksiin myös Bitcoinilla ja salausmarkkinoilla.

Hyödyntämällä seuraavaa härkäajoa

Jos on toinen härkäajo (tai olemme edelleen yhdessä), sinun on oltava hyvin valmistautunut siihen. Spot- ja futuurimarkkinoiden ymmärtäminen, turvallisen lompakon omistaminen, käyttäjäystävällisen ja hyvin säännellyn pörssin löytäminen sekä edulliset kaupankäyntimaksut ovat ratkaisevan tärkeitä salaisen matkan kannattavalle matkalle. Phemex tarjoaa kaikki nämä ominaisuudet ja muita ominaisuuksia, jotta salaustoiminta olisi mahdollisimman saumatonta.

Phemex on täysin säännelty rahapalveluliiketoiminnan (MSB) toimittaja, jolla on Financial Crimes Enforcement Network Department -yksikkö, jonka avulla sekä yksityis- että yhteisösijoittajat voivat käydä kauppaa useilla kryptoilla ja muilla rahoitusvälineillä. Pörssi tarjoaa kolme pääkauppamarkkinaa – spot-kauppa, sopimuskauppa (jopa 100X vipuvaikutus), ja simuloitu kaupankäynti (demoversio kaupan oppimisen helpottamiseksi).

Löydät lisää alustan kaupankäynnistä täältä. Palkkiot ja kaupankäynnin ehdot selitetään myös tällä sivulla.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me