Historisk høring af senatet Diskuter Bitcoin og Libra med eksperter – Her er de afsluttende synspunkter

reklame Phemex

Vægtenes høring har været et af de mest lokkende emner, da mediehuse fra hele verden sendte den levende høring for US House Committee on Financial Services. David Marcus, lederen af ​​Libra Association, blev grillet i timevis på Libra-netværkets autonomi og specifikt om Facebooks rolle i det.

Som det skete dagen før, under høringen med Bank-, bolig- og byudvalget, skaber Facebooks omdømme et dårligt præcedens for Libra-netværket.

Begge komiteer har udtrykt fuldstændig tilsidesættelse af Social Media Giant og udtrykker derfor også utilbørlighed for dets kryptokurrencyindsats. Desuden fastslog Finansudvalget også, at Vægten ikke er en kryptovaluta.

Vægtpanel 2Vægt på det amerikanske senats høring: Panel II

Mødet i dag omfattede også et andet talerpanel. Det omfattede eksperter fra forskellige områder som lov, økonomi, markedsføring osv., Der valgte at tale om emnet. Paneldeltageren inkluderede kryptokurrencyentusiast. Men selv de udtrykte bekymring omkring Vægten.

Du kan downloade deres vidnesbyrd her. Under høringen var paneldeltageren og senatorerne i modsætning til den med David Marcus enige om det. Ikke alene stoler de ikke på Facebook sammen, men anerkender også, at ‘Vægten ikke er en kryptovaluta.’

Vægt: Gensidig fond eller ETF?

Vidnesbyrdet, som panelet præsenterede, glædede Senatet, da det talte om lignende bekymringer omkring Facebooks kryptokurrencyplaner. Mens det normalt er vanskeligt at klassificere disse nye tidsaldre, var bestyrelsen hurtig til at konkludere dette. Som hr. Gensler bemærkede, “Det er enten en gensidig fond eller en ETF.”

Fru Demirors fortsatte med at sige det,

Vægten er en privat profit, der gavner store virksomheder og fortjeneste for enheder, der allerede har en enorm mængde magt.

På Bitcoin 

Fru Demirors bemærkede også,

”SEC har længe drøftet sikkerhedslove… og for nylig etablerede Bitcoin er ikke en sikkerhed. CFTC behandler Bitcoin og nogle af produkterne omkring Bitcoin som en digital vare. Imidlertid behandler IRS dem som ejendom. ”

Schweiz – Jurisdiktionscenter for kryptovalutaer – men hvorfor?

Valget om at flytte Libra Association til Schweiz var lovgivningsmæssigt og tjente ifølge panelet som en fordel for at udføre ulovlige aktiviteter.

Mr. Gensler note,

Under schweizisk lov er det sandsynligvis mindre sandsynligt, at det er sikkerhed end under amerikansk lov

Fru Demirors bemærkede,

“Facecook har oprettet en sammenslutning, der formodes at være non-profit, og som den bruger til at pløje sin fortjeneste tilbage til sine medlemmer.”

Hr. Brummer svarede også til senator Sherman på lignende linjer. Han rejste bekymring over svagheden ved de schweiziske finansielle love. Han sagde,

”USA ville ikke overholde … Og den største udfordring ligger i de jurisdiktioner … der falder uden for internationale aftaler, som den gang FATF for nylig har aftalt i juni. Bestemt, schweiziske regler, der især vedrører både privatlivets fred og økonomi, ikke bare forskellige, men har bestemt historisk været betydeligt svagere. ”

Desuden synes panelet endda enstemmigt at være enig i, at når de bliver store, i sidste ende de ikke også ville overholde de amerikanske sanktionslove.

Shitcoins, Token-taksonomi og sikkerhedslove

Senator Davidson gjorde samfundet opmærksom på nødvendigheden af ​​yderligere at beskære sikkerhedsloven. Den aktuelle Howey-test definerer ikke helt betingelserne for new age digitale aktiver.

Ikke desto mindre har SEC gjort fremskridt med at komme med nye love, der specifikt henvender sig til kryptokurver. Desuden, som hr. Grenseler nævnte, at en ‘god advokat let kunne udnytte en simpel sort-hvid test.’ Derfor skal de være forsigtige med at definere disse love. Desuden opfordrede han også senatet og lovgiverne til at bevæge sig for at eskalere token-taksonomilovene.

Stol på, men bekræft, Ronald Regan Style

Hr. Gensler bemærkede tidligere i høringen, at al forretning er baseret på ’tillid’, og det faktum, at vi ikke kan stole på Facebook, kommer i vejen for Vægten. Han bemærkede også de konkurrencebegrænsende effekter, som Facebook og medlemmerne af Libra-organisationen kan fremme ved hjælp af dette foreslåede netværk. Han sagde,

Ingen andre virksomheder kan gøre, hvad Facebook kan gøre.

Mr. Weissman fortsatte derefter med at uddybe, hvordan medlemmerne vil hjælpe illoyal konkurrence på de globale markeder, der for det meste bevæger sig til internettet for at drive forretning. Han sagde,

”Hvis Facebook bliver både den sociale oligopolist eller monopolist, som det er, og en stor finansiel tjenesteudbyder … Pludselig kan de kombinere finansiel information med deres sociale medieplatform. De kan annoncere efter baseret på, hvad du køber. De kan gå i forretning og levere varer og tjenester og give dig rabat på Vægten … Uretfærdig konkurrence og presse enhver rival ud, der ikke er en del af systemet. ”

McHenry lukkede høringen for Kongressen. Han gengældte tvivlen omkring Vægten

På trods af Facebook

”På grund af teknologien i Bitcoin kan regeringer ikke dræbe den, og heller ikke de og du må ikke dræbe digitale valutaer bredt. De vil holde ud, de vil være stærke. Det er den nye ramme for den næste generation af internettet. ”

Han tilføjede: “Og i løbet af en generation håber jeg, at der er nogle udsagn her i dag, der stadig vil blive peget på som faktiske ukorrekte om, hvad vi vil gennemleve i denne iteration af finansiel teknologi.”

Formanden brød en regel og gav paneldeltageren en bifald. I sin afsluttende tale bemærkede hun, at en privat organisation eller en gruppe private organisationer efter al sandsynlighed ikke ville få denne enorme mængde magt til at kontrollere pengepolitikken. Hun bemærkede, at hun ikke ville lade ‘billion-dollars drenge’ overtage Financial Services-branchen.

Endelig afbrød hun mødet efter følgende erklæring

”Og vi skulle få Mr. Zuckerberg selv. Jeg er med det ”

Hvordan opfatter du fremtiden for kryptokurver herfra? Del venligst dine synspunkter med os. 

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me