ProfitFarmers: Vellykket krypto-handel uden hovedpine?

Dette værktøj lover at arbejde som din ‘crypto co-pilot’.

Forestil dig, at du tager en tur, den kølige luft og det stærke sollys blandes sammen for at blive perfekt- *Ding * – en meddelelse dukkede lige op på din telefon … Åh! Den er fra ProfitFarmers, din signal-kopi-handelsplatform.

“Nyt handelssignal tilgængeligt”

Du klikker for at åbne ProfitFarmers-mobilappen. 30 sekunder går forbi, og du lukker appen og fortsætter din tur i den varme sol. I disse 30 sekunder startede du en automatiseret proces designet for fuldt ud at hjælpe dig med at lave handler, der ser sådan ud:

– Det er tilsyneladende sådan, hvor simpel kopiering af signaler med ProfitFarmers kan være. Men inden vi taler om ProfitFarmers:

Dette er IKKE EN BLIV RIG HURTIG ordning. Jeg kan ikke love dig noget, især palæer eller ferrarier! Jeg vil hellere købe BitConnect end at sidde her og skrive om noget lignende …

Okay, nu hvor du forstår, hvad dette IKKE er, skal du kigge igen på de grønne felter ovenfor.

De kom fra ProfitFarmers ‘ handelssignaler. Tilsyneladende kunne nogen have kopieret dem samme handler med “bare et par klik på en knap”.

ProfitFarmers siger, at de håndterer al handel fra entry-to-exit gennem Binance-børsen. Ingen diagramstart, prisalarmer eller konstant stress.

Jeg vedder på, at du tænker: ”Ingen måde! Det er umuligt for ProfitFarmers at arbejde SÅ godt. “

Nå, find ud af det selv i denne hurtige anmeldelse!

De vigtigste ting ved ProfitFarmers:

 • Hej til Matthew Tansley, grundlæggeren – Hans ansigt er overalt! Det ser ud til, at Mr. Tansley ikke har noget behov for at skjule sig for offentligheden, som de fleste andre krypto-erhvervsdrivende gør …
 • NUL provisioner & gebyrer på handler. Fordi alt sker gennem Binance, har ProfitFarmers absolut ingen evne til at tage nedskæringer
 • Din handelskapital forbliver inde i Binance. IKKE ProfitFarmers. For at give handlende den bedste sikkerhed og funktioner tilslutter ProfitFarmers sig til Binance gennem en API-integration. De penge, du tjener, lander direkte i din tegnebog og giver dig adgang til at hæve, når du vil.
 • Deres firma er registreret i EU – De fleste kryptovirksomheder gemmer sig væk i skatteparadiser … Jeg antager, at legitime virksomheder ikke har brug for det.

Hvordan fungerer ProfitFarmers handelssignaler?

Udforsk med dette interaktive signal:

Det er lidt som eToro med deres social kopihandel. Men i stedet for at kopiere tilfældige fremmede bruger du ProfitFarmers ‘signaler. (Meget bedre end eToros ansvarsfraskrivelse for 78% af de handlende taber penge på deres platform …)

Du vælger bare et handelssignal fra deres dashboard, indtast, hvor mange penge du vil handle med, og tryk på bekræft. Derefter opretter ProfitFarmers forbindelse til Binance for at udføre handlen på dine vegne.

Deres handelssignaler har også en indbygget stoptab. Hvis priserne går for langt den forkerte vej, vil ProfitFarmers automatisk afslutte handlen for dig. Ikke flere søvnløse nætter, der sporer priser!

Hvor godt fungerer deres handelssignaler?

Jeg har taget disse resultatdata direkte fra deres websted:

Det er en gennemsnitlig gevinstprocent omkring 75% i løbet af de sidste par måneder. Dybest set, hvis du følger 10 signaler, ville omkring 7 have tjent dig nogle penge.

Har du nogensinde været så succesfuld handel alene? Det har jeg bestemt ikke!

Er deres resultater reelle?

Lad os være ærlige, disse resultater lyder lidt for godt til at være sandt. Efter at have brugt det selv, har jeg fundet det 5 grunde hvorfor vi kan tro deres resultater:

 1. Der er videobedømmelser af offentligt søgbare (rigtige) mennesker, der tjener penge med ProfitFarmers.
 2. De forklarer Nemlig hvordan de beregner resultater. Dette viser os, at de ikke fortæller ‘hvide løgne’.
 3. De kan ikke falske resultater i din Binance tegnebog!
 4. De har skabt en masse indhold om hvordan deres system fungerer. Hvorfor skulle nogen undervise i noget, der ikke fungerer?
 5. Hver uge, deres grundlægger (Tansley) laver en video taler om deres resultater. Han bliver nødt til at være Dum at risikere sit omdømme, der fremmer falske resultater …

Se mere om resultatet->

Afsluttende tanker

Den bedste ting:

Hvordan ProfitFarmers foretager dine handler for dig gennem Binance, efter at du har valgt et signal, er fantastisk fantastisk.

Du behøver ikke længere bruge timer på udkig efter hvad man skal handle, manuel placering disse handler og derefter opholder sig hele natten ser priserne bevæge sig rundt.

ProfitFarmers er et alt-i-et værktøj til at foretage rentable handler uden alt besværet.

Det værste:

Det er sandsynligvis det ikke alle, der læser min anmeldelse, kan bruge ProfitFarmers. Deres websted siger, at de skal begrænse antallet af medlemmer.

Dette skyldes tilsyneladende, at for mange mennesker, der bruger de samme signaler, vil reducere deres effektivitet. De vil sikre sig, at de mennesker, der gør brug ProfitFarmers får den bedst mulige oplevelse (og rentabilitet).

Jeg er ikke rigtig sikker på, hvor begrænset medlemskab er, men i betragtning af at det er en ny software, er det sandsynligt, at medlemskaber går hurtig.

Tjek tilgængelighed nu ->

Hvordan ved jeg, om ProfitFarmers er noget for mig??

Hvis du:

 • Forstå de risici, der er forbundet med handel med kryptovalutaer
 • Har allerede nogle penge at handle med (3.000 € eller mere)
 • Acceptér, at du ikke bliver millionær natten over

Så lyder det som ProfitFarmers er for dig!

Hvorfor har jeg brug for € 3.000?

Du kan ikke tjene penge uden at have penge til at starte handler med (selvfølgelig).

ProfitFarmers anbefaler sine brugere at have mindst 3K EUR, “-da noget mindre kunne begrænse din rentabilitet ”. Jeg antager, at de henviser til medlemsgebyrerne.

HUSK BARE, de penge, du handler med, er altid under din kontrol. Det forbliver inde i din Binance tegnebog, ikke ProfitFarmers.

Nu er du færdig med at læse denne ProfitFarmers anmeldelse! For at finde ud af mere eller prøv ProfitFarmers for dig selv skal du klikke på knappen nedenfor. Glad handel! &# 128578;

       Lær mere om ProfitFarmers ->

Ansvarsfraskrivelse Det præsenterede indhold kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Lav din markedsundersøgelse, før du investerer i kryptokurver. Forfatteren eller publikationen har ikke noget ansvar for dit personlige økonomiske tab.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me