Hvad gør Bexplus til begyndere?

Da Bitcoin vinder mere popularitet over hele kloden, har Bitcoin-handel tiltrukket millioner af handlende. Som et resultat er snesevis af krypto-udvekslinger sprunget som svampe i de sidste par år, og konkurrencen er virkelig hård. Selvom de er fokuseret på kryptohandel, har de der overlever konkurrencen alle deres specielle funktioner. I dag vil jeg introducere dig til en af ​​de mest brugervenlige kryptobørs, som jeg er stødt på. 

Hvad er Bexplus 

Etableret i 2017, Bexplus er registreret i Saint Vincent og Grenadinerne. Forhandlere kan handle vedvarende kontrakter på BTC, ETH, LTC, EOS og ERP med 100x gearing. Både uerfarne spillere og veteraner kan nyde let handel på Bexplus. 

100x gearing for at drage fordel af op- og nedture ved krypto

Bexplus tilbyder 100x gearing, det højeste niveau i branchen. Sammenlignet med spothandel med den samme mængde startkapital kunne handlende i 100x gearingshandel åbne en position 100 gange større og dermed multiplicere overskuddet 100 gange. 

Forhandlere kan forlænge eller kort krypto på Bexplus. I et sådant ustabilt marked, jo større prissvingningen er, jo mere fortjeneste kan handlende tage. Handlende kan bruge stop-loss og take-profit for bedre at styre deres position. 

Demokonto for at øve så meget som du vil

En af de funktioner, der adskiller Bexplus fra hinanden, er dens handelssimulator. Efter registrering får brugerne en demo-konto med 10 BTC. De kan teste platformens funktioner og afprøve strategier. For nybegyndere er dette en must-have-funktion for dem at lære at handle uden at tage nogen risiko. 

Jeg har prøvet Bybit og BitMEX, og jeg fandt ud af, at de mangler noget i denne afdeling. I disse to udvekslinger kan brugerne bruge testnet-motoren til at lære. Men jeg havde svært ved at finde dem og måtte søge dem i søgemaskinen, og jeg fandt ud af, at de krævede en separat registrering for at få adgang. Derefter opdagede jeg, at for at kunne bruge testnet-motoren er jeg nødt til at købe værdiløse Testnet Bitcoins fra andre kanaler. Selvom disse Testnet Bitcoins er gratis, finder jeg stadig hele processen ret trættende og irriterende. 

Pæn og brugervenlig grænseflade

Bexplus har en af ​​de mest kortfattede grænseflader i branchen, hvilket betyder, at du ikke let går vild i forskellige funktioner og trykker på den forkerte tast. Nogle af de platforme, jeg brugte, ville klemme forskellige slags indikatorer og tabeller i grænsefladen og virke ”laggy” og forældede. Alle funktionerne på Bexplus er integreret i en side. Handlende kunne se al information på et øjeblik uden at skulle rulle gennem siderne. 

På venstre side findes en række tekniske værktøjer, herunder indikatorer og stregtegningsværktøjer. Du kan analysere tendensen og tage skærmbilleder til fremtidig reference. Nederst til højre findes oplysningerne på din konto, så du kan overvåge din saldo og undgå likvidation. 

Opmærksom kundeservice og vejledning

Jeg tror helt ærligt, at Bexplus har den bedste kundesupport blandt de børser, jeg har prøvet. Jeg har kontaktet dem via forskellige kanaler såsom e-mails og live chat, og de hjalp mig alle meget rettidigt og professionelt. Og hvis jeg ikke kontakter dem, holder de afstand og respekterer mit privatliv. De generer mig ikke eller spammer min e-mail, da de holder sig til deres ikke-KYC-politik. Bexplus er kendt for sin gode service, og jeg synes, det burde være en vigtig grund til, at du skal vælge det frem for BitMEX, som har været involveret i en hel del skandaler i løbet af de sidste par år. 

Desuden giver Bexplus en klar vejledning til brugerne. Du kan gå til dens blog for investeringsanalyse og nyhedsopdateringer. Desuden, hvis du bliver VIP-kunde, tildeler de dig din kontoadministrator. 

Ryd gebyrstandard

Bexplus-gebyrstrukturen er meget klar. De opkræver 0,075% for åbning og lukning af BTC / USDT-kontrakter. Ud over dette vil du blive opkrævet en rente over natten på 0,1% af kontraktværdien for at have en position kl. Hvis du lukker det før GMT 0:00, behøver du ikke betale renterne. I mange børser som BitMEX opkræver de et finansieringsgebyr hver 8. time.

P / L-lommeregner

Bexplus er udstyret med en P / L-regnemaskine, som jeg fandt meget nyttig. Før jeg åbner en kontrakt, kan jeg beregne det estimerede overskud / tab og gebyr på det. Så jeg kan komme ind i handlen med et klarere hoved. 

Høj likviditet

Bexplus samler data fra 5 topbørser for at give den mest nøjagtige og bedst mulige pris til handlende. Ordrer udføres øjeblikkeligt med lille risiko for glider og overbelastning. Bexplus-motoren har aldrig lukket ned under stor volatilitet.

Mobilsupport

De kraftfulde Bexplus-apps hjælper dig med at handle krypto på farten. Det er tilgængeligt på IOS & Android (Google Play). og dataene deles let på forskellige enheder.

Mobilappen indeholder alle funktionerne i dens desktop-modstykke. Du kan administrere din konto, foretage indbetalinger, trække penge osv. Du kan indstille en 24/7 underretning for at informere dig om store prisudsving.

Det, jeg kan lide mest ved denne app, er dens pæne format, en egenskab, den deler med Bexplus-nettet. Alle de nødvendige oplysninger er tydeligt anført, og jeg kan nemt finde forskellige faner. 

100% indbetalingsbonus

Bexplus tilbyder brugerne en 100% indbetalingsbonus ved hver indbetaling, hvilket efter min mening er ret generøst. Selv handlende med flere års erfaring vil miste penge fra tid til anden, endsige begyndere. Så de ekstra midler kan øge oddsene for at få overskud. Desuden vil flere penge som margin reducere chancerne for tvungen afvikling.

Afslutningsvis tror jeg Bexplus har sin plads til forbedring, såsom de begrænsede handelspar, og at handlende kun kan vælge 100x gearing. Men jeg vil anbefale Bexplus til begyndere eller dem, der leder efter mere håndhold undervejs. Under min handelserfaring i Bexplus får jeg en fornemmelse af, at de virkelig holder af deres kunder, og selvom du kun indbetaler et par dollars, vil de stadig svare på dine problemer på en hurtig og professionel måde.  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me