Bankera-lån: Den bedste udlånsplatform for kryptoejere?

At finde kryptolån er en skræmmende opgave. Først skal du bekymre dig om ikke at blive snydt. Hvis du finder en legitim kreditor, skal du muligvis nøjes med udnyttende interesser. Men det er ikke tilfældet med Bankera-lån, en hurtigt voksende lånemulighed for kryptoejere.

Et overblik

Bankera Loans er udviklet af det samme team bag Bankera og SpectroCoin med over 6 års erfaring på fintech- og kryptomarkedet. På trods af at andre aktører i branchen tilbyder lignende tjenester, har virksomheden gjort sig bemærket på grund af lave renter og den lette adgang til lånene til både enkeltpersoner og virksomheder over hele verden.

Den største forskel er, at Bankera-lån er et finansieringsalternativ for cryptocurrency-ejere, der har brug for finansiering og ikke ønsker at afvikle deres kapitalandele. Afhængigt af lånebeløbet kan lån, der tilbydes af Bankera, opdeles i tre kategorier:

  • Micro
  • Standard
  • Stor

Mikrolån

Som navnet antyder, er mikrolån den laveste kategori med hensyn til det lånebeløb, der kan opnås, og spænder fra 25 EUR til 1000 EUR. Når man ansøger om et lån, skal klienter vælge mellem tre tilgængelige lånepakker afhængigt af deres behov.

De tre pakker, der tilbydes af Bankera Loans, er: De laveste rater, Mest populære og Max LTV. Disse pakker er beregnet til at lette kundernes forståelse af de renter, der opkræves på de lånte lån og de accepterede sikkerhedsvalutaer.

Kunder kan vælge mellem de tre pakker afhængigt af det lånebeløb, de har brug for, og størrelsen af ​​sikkerhedsstillelse i deres lånebog. Lån til værdi-forholdet (LTV) varierer fra 25% til så højt som 75% (en af ​​de højeste på markedet). Rentesatser vil naturligvis afhænge af den valgte pakke. Laveste LTV-pakke har minimumsrenten, og Max LTV-pakke har den højeste rente.

Når du ansøger om et mikrolån, kan en række kryptokurver bruges som sikkerhed. De inkluderer (BTC), Ether (ETH), NEM (XEM) og Dash (DASH). 

Standardlån

Denne kategori tilbyder lån fra 1000 EUR til maksimalt 5000 EUR. LTV og rentesatser vil igen afhænge af den lånepakke, som en klient vælger. Men hvis en klient vælger den mest populære eller Max LTV som deres lånepakke, vil de accepterede sikkerhedsvalutaer kun være begrænset til Bitcoin og Ether.

Stort lån

Lån, der falder ind under kategorien stort lån, spænder fra 5000 EUR op til maksimalt 1 million EUR. Det er åbent for både enkeltpersoner og virksomhedsorganisationer, og vilkårene for adgang til lånet er de samme som for de andre kategorier.

Processen med at erhverve lån til Bankera Loans

At få et kryptobakket lån på Bankera Loans er ret simpelt. Følg nedenstående trin:

Trin 1. 

Start med at tilmelde dig, så du kan oprette en Bankera Loans-konto. Hele processen tager kun et minut eller deromkring.

Trin 2.

Når du er logget ind, skal du indlæse din Bankera Loans-tegnebog med den kryptokurrency, som du bruger som sikkerhed. Når du har deponeret kryptoerne i din tegnebog, vil du blive instrueret af anmodninger om, hvor du får det tilgængelige lånebeløb til rådighed.

Trin 3.

Inden dit lån godkendes, skal du vælge den lånepakke, der passer dig bedst. Som tidligere diskuteret er pakkerne opdelt i de laveste priser, mest populære og Max LTV. Derefter skal du vælge dit foretrukne udbetalingsbeløb og din valuta. Bankera Loans tilbyder både fiat- og crypto-tilbagetrækningsmuligheder, herunder Euro (EUR), Tether (USDT), Bitcoin (BTC), Ether (ETH), NEM (XEM), Dash (DASH) og Bankeras egen kryptokurrency – Banker-token (BNK). 

Du skal også vælge din lånetilbagebetalingsperiode, som enten kan være kort eller lang sigt afhængigt af dit valg. Der er ingen fast tidsplan for tilbagebetaling af lån, hvilket betyder, at lån kan tilbagebetales, selv før lånets løbetid. Uanset hvad må den maksimale periode ikke overstige 24 måneder. Bankera-lån giver dog mulighed for at forlænge låneperioden til endnu et år med højere renter, hvis fristen ikke overholdes.

Sikkerhedsbeløbet beregnes automatisk afhængigt af det lånebeløb, du låner. Når du er færdig, vil du se dit lånebeløb og alle betingelserne vises på en side. Klik på acceptere og vent på, at din låneansøgning gennemgås. Hvis det er godkendt, modtager du det fulde lånebeløb, der vil blive deponeret på din Bankera-lånekonto.

Betingelser for adgang til Bankera-lån

I modsætning til traditionelle långivere er Bankera Loans tjenester meget mere tilgængelige og tilpasses, så de passer til personlige behov som lånets varighed, beløb, sikkerhedsvalutaer og udbetalingsmuligheder. Derudover erhverves lånene mod det deponerede beløb, hvilket ikke er tilgængeligt i de traditionelle kreditsystemer. 

Når du har læst vilkårene og betingelserne for Bankera-lån, skal du klikke på accept lige inden låneanmodningen er indsendt som en indikation af, at du accepterer alle de givne vilkår.

Gebyr opkrævet 

De renter, der opkræves på lån, afhænger af den pakke, en klient vælger. Hver pakke dikterer den rente, der skal opkræves inden for 1 eller 2 års tidsramme. Pakkerne til lånebetingelser er som følger:

  • Laveste priser fra 6,95% for 25% LTV
  • Mest populære; fra 9,95% for 50% LTV
  • Maks. LTV; fra 12,95% for 75% LTV

Renterne er meget lavere, hvis du vælger BNK-token som tilbagebetalingsvaluta.  

Bankera-lån er også i færd med at indføre flere kryptomønter for at tilføje dem, der accepteres som sikkerhedsvaluta. Sådanne bevægelser letter processen med at få adgang til Bankera-lån, da man ikke behøver at gennemgå valutakonvertering, hvis klienten ikke har den accepterede valuta. 

Kunde support

Bankera Loans tjenester kan tilgås af klienter fra hvor som helst i verden. Virksomheden kan prale af et kompetent kundesupportteam, der er tilgængeligt døgnet rundt. Kontakt firmaets support på [e-mail beskyttet] eller gennem deres live chat-funktion.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me