3 pienikokoista salausta katsottavaksi vuonna 2019

Olemme nyt virallisesti tulleet salaushistorian pisimmälle karhumarkkinoille. Kyllä, viimeinen vuosi on ollut tuskallista salauksen kannattajille, ja totuus on, että monet ovat pakanneet laukkunsa ja poistuneet markkinoilta kauan sitten. Jopa näissä testausolosuhteissa monet salausprojektit ovat kuitenkin edelleen rakentaneet ja vahvistaneet niiden perustekijöitä. Sitä vastoin toiset ovat varmasti kamppailleet, ja jotkut ovat ilmoittaneet massiivisista lomautuksista työvoimaansa ja niukkoja kiitotietään valtiovarainministeriön huonon hallinnon vuoksi.

Tällä hetkellä lupaavimpien salausprojektien tunnistaminen ei ole koskaan ollut niin tärkeää. Loppujen lopuksi näyttää todennäköiseltä, että vahvat projektit   

Joten, mitä pienikokoisia kryptovaluuttoja olemme saaneet tarkkailulistallemme vuonna 2019? Total Crypto paljastaa kolmen parhaan valintansa ja selittää, miksi nämä tutkakolikoiden alla voivat olla valvonnan arvoisia.

# 1 Nimiq

Kryptovaluuttamarkkinat ovat täynnä hankkeita, jotka luovat maksujärjestelmiä ja joiden tunnuksia on tarkoitus käyttää valuuttoina. Huolimatta siitä, että Bitcoin on ollut olemassa 10 vuotta, tunnetuinta salausmaksujärjestelmää on edelleen puhdistettu ja se vaatii vielä enemmän käyttöönottoa, jotta sitä voidaan pitää arvon säilyttäjänä tai vaihdon välineenä. Se on avannut oven lukuisille kryptovaluutoille tarjoamaan vaihtoehtoisen maksujärjestelmän Bitcoinille.

Nimiq on yksi näistä vaihtoehtoisista maksujärjestelmistä, ja heidän alkuperäiset NIM-tunnuksensa käydään ekosysteemissä. Mikä erottaa Nimiqin muista maksujärjestelmistä, on tiimin keskittyminen helppokäyttöisyyteen ja yksinkertaisuuteen. 

Toinen mielenkiintoinen asia Nimiqissä on, että se on ensimmäinen selainpohjainen lohkoketju. Tämä tarkoittaa, että kuka tahansa käyttäjä voi muodostaa yhteyden lohkoketjuun lataamatta mitään ohjelmistoa. Tämä tarkoittaa, että Nimiq-ekosysteemissä ei ole asennusta, “se vain toimii” -laatu ja käyttäjät voivat nauttia tästä mukavuudesta tinkimättä sensuuriresistenssistä.

# 2 Oma (CHX)

Tiesitkö, että osakemarkkinoiden ylläpitokustannukset Ison-Britannian vaihtoehtoisilla sijoitusmarkkinoilla ovat yli 290 000 dollaria vuodessa? Nyt on paljon rahaa päästäksesi pörssiin Ison-Britannian pienimmille osakemarkkinoille, ja se on tärkein syy siihen, miksi keskisuuret ja startup-yritykset pysyvät yksityisomistuksessa. On käynyt ilmi, että rahan kerääminen perinteisillä keinoilla merkitsee kiristetyn rahamäärän maksamista pörssinoteerauksesta tai perustajista, jotka hyväksyvät kaiken mahdollisen sopimuksen pääomasijoittajilta (usein epäedullista).

Suojausmerkkien liikkeeseenlaskualustat, kuten Oma tarjota yrityksille vaihtoehto perinteiselle listautumisannille ja mahdollistaa niiden osakkeiden kaupankäynti julkisella sektorilla murto-osalla perinteisen pörssilistauksen kustannuksista. STO-tukijoiden etu on, että he voivat saada pääsyn joihinkin poikkeuksellisen lupaaviin ja alkuvaiheen yrityksiin.

Own’s CHX -tunnuksen käyttötapa on hieman erilainen kuin muissa STO-alustoissa. Kyllä, alustalla olevat yritykset käyttävät sitä edelleen rahoituksen keräämiseksi. Yritysten, jotka haluavat käynnistää STO: nsa omalla alustalla, on kuitenkin mentävä markkinoille ja ostettava CHX-rahakkeita, joiden arvo on 1% kerättävästä rahoituksesta, jotka sitten lukitaan. Tämä mekanismi on suunniteltu parantamaan yritystietojen laatua Own-alustalla. 

# 3 Modum

Toimitusketjun hallinta ja seuranta ovat kenties yksi käytännöllisimmistä blockchain-tekniikan reaalimaailman sovelluksista. Tällä alalla ei ole epäilystäkään siitä, että VeChain johtaa tietä useiden kumppanuuksien ja suosion suhteen. Ainoa ongelma on kuitenkin se, että Vechain on jo hyvin tunnettu ja se voidaan jo luokitella suureksi tai keskisuureksi korkeaksi salaukseksi. Niiden, jotka etsivät reippaampaa toimitusketjun peliä, on etsittävä muualta. Siellä tulee Modumin kaltainen salaus.

Pähkinänkuoressa, Modum on toimitusketjupeli, joka yhdistää aistilaitteet ja älykkäät sopimukset yhdeksi yhtenäiseksi järjestelmäksi. Järjestelmän tarkoituksena on tarjota reaaliaikainen tiedonseurantapalvelu, joka on myös väärinkäytön estävä ja johon ei voida vaarantaa. Osa tästä järjestelmästä on MODSense-niminen ominaisuus, joka on lämpötilaloki ja antaa käyttäjälle mahdollisuuden seurata lähetyksen lämpötilaa tai saada ilmoituksen, jos ennalta määritetty lämpötilakynnys ylittyy.  

Joten mihin Modum-järjestelmä on suunnattu? Sveitsiläinen yhtiö kohdistaa lääketeollisuuteen ja varmistaa, että farmaseuttisten tuotteiden kuljetus on EU: n lainsäädännön mukaista. Nyt iso lääke on massiivinen ala, ja Modumin toimitusketjuratkaisu on räätälöity ratkaisemaan kapean ainutlaatuiset ongelmat. Mahdollisuutta on kuitenkin haarautua muille markkinoille. Esimerkiksi helposti pilaantuva elintarvikeketju voisi hyötyä myös MODSense-kaltaisista ratkaisuista.

Modum on ehkä yksi mielenkiintoisimmista pienikokoisista, blockchain-toimitusketjun näytelmistä. Se on varmasti kohdennettuja markkinoita ja on hyvässä asemassa toteuttaa. Itse asiassa iso lääketeollisuus edustaa 30% Sveitsin vuosittaisesta viennistä, ja siellä asuu suuria teollisuuden toimijoita, kuten Roche ja Novartis. Tämä pienikokoinen kryptovaluutta on varmasti sellainen, jota meillä on tarkkailulistallemme vuodelle 2019 ja sen jälkeen.

Viimeinen sana

Salausvaluuttamarkkinat ovat täynnä innovaatioita ja tiimejä, jotka yrittävät häiritä kokonaisia ​​aloja. Tietenkin on monia muita arvokkaita hankkeita, joita ei ole mainittu tässä artikkelissa. Avoin ja rehellinen totuus on, että kukaan ei todellakaan tiedä, mitä tulevaisuus on varannut kryptovaluuttamarkkinoille. Mahdollisesti me kaikki tuhlaamme aikaa tai meistä tulee varhaisia ​​tienraivaajia seuraavassa häiritsevässä teknologialiikkeessä.

Sinun tulisi olla tietoinen siitä, että salauksen tarkkailulistoja tulisi käyttää yksinkertaisesti työkaluna 2000+ salauksen leikkaamiseen ja auttaa sinua tunnistamaan projektit, jotka kannattaa tehdä lisätutkimuksia.   

Ilmoitus: Kirjoittajalla on jonkin verran NIM: ää & Modum heidän salkussaan ja Nimiq korvaa sen pitkällä aikavälillä riippumattomana konsultointikapasiteettina. Tätä artikkelia ei pidä tulkita sijoitusneuvonnaksi. Tee aina oma tutkimus.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me