En guide til, hvordan man vælger den bedste platform til handel med bitcoin

Interessen for Bitcoin-handel fortsætter med at stige år efter år, og det samme gælder tilstrømningen af ​​handlende til de forskellige handelsplatforme. Desværre sætter de fleste Bitcoin-handelsplatforme negative mærker på brugere og potentielle forhandlere med mange bekymringer. Mange handlende er efterladt hjælpeløse efter at have mistet alle deres midler, og andre har deres indskud låst. Et typisk eksempel er den nedlagte Mt.Gox og mange andre populære handelswebsteder. Det er rigtigt, at alt kan ske med enhver udvekslingsplatform til enhver tid: dog risikoen for at miste alt kan styres. Denne artikel introducerer dig til, hvordan du vælger den bedste platform til Bitcoin-handel.

Sikkerhed – Bedre sikkert end undskyld

Sikkerhed bør være den første ting at overveje, når du vælger en handelsplatform. Årsagen er enkel: platformen vil kræve dine personlige oplysninger inklusive dit navn, adresse, skatteydernes identifikationsnummer, kreditkortoplysninger og andre følsomme oplysninger. Dette giver dem indirekte adgang til en del af dit økonomiske og private liv, så at give alle disse detaljer til den forkerte platform vil påvirke dig langt. Du bør også være bekymret for sikkerhed, fordi platformen er vært for alle dine handelsindskud og millioner af andre. Det er vigtigt at kontrollere, om platformen bruger kølerum eller varm oplagring til at gemme aktiver. Selvom kølig opbevaring har sine ulemper, er det en mere sikker måde at gemme aktiver på fra hackers rækkevidde.

I forbindelse med sikkerhed er det også vigtigt at kontrollere, om børsen er forsikret eller ej. For at være ærlig over for dig er de fleste handelsplatforme ikke forsikret. Bare et par af de populære som Gemini og Coinbase er forsikrede. Dette kan hjælpe med at inddrive en del eller alle dine mistede aktiver, hvis virksomheden gennemgår en overtrædelse af fysisk sikkerhed, cybersikkerhed og medarbejdertyveri. 

Vigtigst er det at overveje at vælge en platform, hvilken webadresse er HTTPS i stedet for HTTP. Sørg for, at der er en tofaktorautentificeringsbekræftelse og e-mail-bekræftelse for logins.

Ægtheden 

Det er lettere at oprette en handelsplatform, end du tror. Hvorfor? Fordi alt hvad du behøver er et domænenavn, webhosting og nogle midler. Dette har gjort det muligt for mange falske og uregistrerede platforme at komme ind i branchen. For at beslutte, hvilken handelsplatform du skal vælge, skal du først gå gennem webstedet for at se, om der er nogen anden fysisk adresse end dens P.O.BOX-adresse. Derefter skal du kontrollere, om platformen virkelig er registreret. Prøv så meget som muligt at kende grundlæggerne og teamet bag platformen. Hvis alle disse synes at mangle, bedes du rådgive dig selv. En enkel måde at finde alle disse oplysninger på er at søge på Google. Kryptovalutaindustrien har en masse information om søgemaskinen for lægmænd til at finde alt, hvad de har brug for at vide.

Placering – Kan den givne kryptoplatform fungere i dit land?

På grund af omstændighederne omkring kryptokurrencybestemmelser anbefales det at kontrollere, om dit land er berettiget til at bruge en betragtet handelsplatform. De fleste af børser eller handelsplatforme begrænser brugere fra nogle lande, for det meste USA. Selvom nogle af dem muligvis accepterer brugere fra nogle stater i USA, begrænser et antal af dem handlende fra mange andre stater. I denne situation forsøger nogle handlende at spille smart ved hjælp af VPN. Dette er meget farligt, da låste midler næsten er umulige at hente. 

Gebyrer og priser på handelsplatforme

Gebyrer og satser er meget vigtige kriterier for valg den bedste platform til Bitcoin-handel. Nogle handelsplatforme opkræver forhandlere for producent- og takergebyrer. De fleste af de store handelsplatforme har et lavt gebyr sammenlignet med de nye. Satser på Bitcoin og andre kryptokurver varierer også fra udveksling til udveksling. For det meste bestemmes satserne på Bitcoin af handelsvolumen eller samspil mellem efterspørgsel og udbud på de forskellige platforme. Dette gør satserne forskellige fra handelsplatforme. Med hensyn til gebyrer anbefales Binance.

Desuden er det vigtigt at bemærke, at det mindste tilbagetrækningsbeløb for Bitcoin og andre aktiver er højere på nogle handelsplatforme end andre. Dette betyder noget, fordi det er meget frustrerende at deponere 0,003 BTC og få at vide, at du skal udstede en minimumsanmodning om tilbagetrækning på 0,005 BTC..

Likviditet og låst i funktion

Handelsplatforme med høj likviditet garanterer hurtige transaktioner sammenlignet med dem med lav likviditet. Det er meget frustrerende at vente i timevis på, at en køber viser interesse for en foreslået salgsordre. Jo længere ordren forbliver og venter på købere, jo mere sandsynligt kæmper sælgeren med prisvolatilitet. Bemærk, likviditet varierer med par. BTC / ETH kan have høj likviditet end ETH / BTCP. 

Kontroller også, om platformen tilbyder låst funktion. Låst i funktion sikrer, at sælgere får den nøjagtige pris for deres salgsordre uanset ændringen i markedsprisen.

Derudover skal handelsplatforme være brugervenlige og have effektiv live chat eller e-mail support system.

Eksempler på registrerede og legitime Bitcoin-handelsplatforme ifølge offentlige anmeldelser er Binance, Coinbase, Gemini, CREX24, Kraken og HitBTC.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me