Intian valtiovarainministeriö keskustelee heidän suuresta salausliikkeestään Intian salaushärkäiden perustajien kanssa

Intian kryptoekosysteemi on hiljaa vetämässä pian sen jälkeen kun Intian kunniakas korkein oikeus on tehnyt historiallisen päätöksen.

Itse asiassa ei ole epäilystäkään siitä, että päätöksestä salauspankkikiellon kumoamisesta tulee tie eteenpäin kansainvälisille sijoittajille ja maan omille tunnetuille sijoittajille sijoittaa intialaisiin krypto- ja blockchain-startup-yrityksiin. Tämän lisäksi päätös avasi tien maan sääntelyjärjestelmässä oleville salauksen kannattajille askel eteenpäin salauksen innovatiivisella liikkeellään Intiassa.

Vaikka Intian keskuspankin (RBI) vuonna 2018 julkaisema salauspankkikielto oli melkein tappanut useita salausyrityksiä ja sijoittajien toiveita, salauspankkikiellon poistaminen Apexin tuomioistuin ja äskettäinensalauksen sääntelyraporttiBloombergin jakama Quint palautti toivon salauksen innovaatioista maassa.

Tästä huolimatta Intian kryptohärät ovat katalysaattori miljardin intialaisen käyttäjän pääsemiseen nousevaan salauksen ja lohkoketjun ekosysteemiin. Intialaiset Crypto Bulls on lontoolaisen Cashaa- ja Dubai-pohjaisen O1Ex: n käynnistämä valtakunnallinen roadshow, joka pidetään yli 14 Intian suurkaupungissa. Aloitetta vetävät Kumar Gaurav ja Gaurav Dubey, joilla on visio edistää salauksen innovaatiota ja tuoda salaisten joukkojen käyttöönotto toiseksi suurimmalla asutulla kansakunnalla.

Alkuperäisen suunnitelman mukaan Intia-salakirjoja oli tarkoitus pitää 15 päivän ajan 03. huhtikuuta – 24. huhtikuuta yli 14 kaupungissa – mutta terveysministeriön ohjeiden mukaan nykyisen Coronan pandemian takia Intian kryptohärät päättivät lykätä aikataulun mukaista tapahtumaa . Vaikka uudet päivämäärät ovat vielä harkittavissa, India Crypto Bulls -tiimi takaa jatkuvasti salauksen käyttöönoton Intian massoille.

Intian kryptohärät tapaa Rajasthanin ministerin

Intian Crypto Bulls -yrityksen perustajaryhmällä oli etuoikeus tavata Amin Pathan, Dargah-komitean puheenjohtaja Dargah Khwaja Saheb, Ajmer (vähemmistöministeriö) ja Rajasthanin krikettiliiton varapresidentti keskustelivat näkemyksistään salauksen kehittämisestä, investoinneista ja innovaatioista maassa. Kokouksessa todetaan, että valtio aikoo isännöidä konferenssin osallistujien kanssa, mukaan lukien Intian hallintopalveluvirkamiehet, jotka ovat huolissaan bitcoiniin ja muihin digitaalisen omaisuuden rahoituspalveluihin liittyvistä avainasioista..

Lisäksi Rajasthanin ministerin tuleva osavaltiossa pidettävä konferenssi käsittää myös koulutustilaisuudet vaatimustenmukaisuudesta, siitä, miten salausvaluuttainvestoinnit voidaan kypsyttää, varotoimet, joita sijoittajan on noudatettava ennen kauppaa tai aikomusta sijoittaa kryptovaluuttaan ja useita muita tekijöitä. Tästä huolimatta he uskoivat, että Intian kryppa sonnien roadshow on läheisesti yhdenmukainen heidän näkemyksensä kanssa järjestää tulevia konferensseja.

Urheilijasta tuli ministeri ja hurskas Ajmer Sharif Dargahin puheenjohtaja. Amin Ji on johtaja, jota on etsittävä eteenpäin ajattelusta ja rakkaudesta tekniikkaan. Olemme varmoja, että Intian Crypto-härät pystyvät levittämään oikeaa tietoa Rajasthanin kryptovaluutoista valtavan ulottuvuuden kanssa hänen viisaalla ohjauksellaan, sanoi toimitusjohtaja Gaurav Dubey & Toimitusjohtaja, O1ex.

Toistamalla vastaavanlaisen muistiinpanon Cashaa: n perustaja ja toimitusjohtaja Kumar Gaurav toteaa sen;

Löysin Shrin. Amin Pathan Ji inspiraationa nuorille Intiassa ja aluksella, jotka menettivät toivon intialaisilta poliitikoilta. Tavattuani Aminjin olen vakuuttunut siitä, että hänen johdollaan ja BJP: n tuella nousevat teknologiat, kuten Blockchain, saavat intialaisen valtion vahvan tuen, kehitti Kumar Gaurav ja lisäsi, että hän oli myös erittäin ystävällinen liittymään syntymäpäiväjuhliini ja jakanut visio korruptiosta ja nuorten vaikutusmahdollisuuksista Intiassa ICB-tiimin kanssa. Minä ja koko ICB-joukkue olemme innoissamme saadessamme hänet laivaan Intian kryptohärkien roadshow’lle.

Näin ollen kokous päättyi futuristiseen keskusteluun salauksen käyttöönotosta ja kehityksestä Intiassa. Tämän lisäksi ministeriö kutsui Intian Crypto-härät Rajasthaniin keinona korostaa salauskeskustelua.

Se oli iloinen tapaaminen arvoisalla herra Amin Pathanilla ja kävi lyhyen keskustelun Trade Dogista, kertoi TradeDogin perustaja Ateeq Farooqui. Hän oli hyvin vaikuttunut tavasta, jolla TradeDog johtaa projektia, ja sai häneltä erittäin kirkkaita ehdotuksia siitä, että lähipäivinä TradeDog aikoo ottaa käyttöön järjestelmässään antamaan käyttäjille oikean tiedon ja haluaisin viimeinkin todella kiittää häntä arvokkaasta ajastaan.

On syytä huomata, että äskettäinen tapaaminen Mr.Aminin kanssa tapahtui seuraavana päivänä 15. maaliskuuta pidettyjen India Crypto Bulls -tapahtuman strategisten tapaamisten kanssa salauksen johtajien kanssa. On syytä huomata, että intialaiset salauksen johtajat, vaikuttajat, projektin omistajat ja pörssin perustajat ovat aktiivisesti antaneet näkemyksensä ja mielipiteensä siitä, mitkä vaiheet voisivat olla seuraava iso muutos koko Intian salauksen ekosysteemille.

Lyhyesti sanottuna Intian kryptohärät, läheisessä vuorovaikutuksessa näiden johtajien ja sääntelyviranomaisten kanssa, ovat kaikki valmiita tuomaan uuden salausliikkeen aallon Intiassa.

Pysy kuulolla tietämään salatun roadshow’n tarkistetut päivämäärät.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa osoitteessa – Verkkosivusto  Viserrys | Facebook | Instagram | Linkedin | Sähke

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me