Fire ting at vide om at købe Bitcoin sikkert

Da kryptokurrency gør så stor en overfladebehandling som den er, er det vigtigt for alle, der ønsker at dykke ned i den, at have en fuld forståelse af, hvordan det fungerer. Når alt kommer til alt, som med alt, hvad der har fået hurtig popularitet, vil der være mennesker, der forsøger at misbruge og drage fordel af systemet, især ved at plyndre dem, der måske ikke er så fortrolige med den måde, som kryptokurrency fungerer på. Ingen ønsker, at dette skal ske for sig selv, hvilket gør det endnu vigtigere at have en solid forståelse af, hvad der gøres, inden man gør det. For at komme i gang med bitcoin kan man f.eks. Lære mere om de bedste måder at købe bitcoin sikkert på. Dette åbner porten til at kunne bruge kryptovalutaen, hvilket gør det til et af de vigtigste første skridt at tage. 

  1. Arbejd altid med pålidelige platforme

Dette bør generelt gå uden at sige, men for at forblive så sikker som muligt, når du arbejder med bitcoin, er det vigtigt altid at undersøge de platforme, der bruges. Der er mere end et par forskellige websteder, hvor man kan købe bitcoin, men kan ende med at miste værdifuld information i processen, fordi webstedet blev oprettet til at stjæle information snarere end at være en transaktion for bitcoin. En af de bedste måder, man kan forsøge at sikre, at en platform er sikker, er at overveje at se på anmeldelser. Fordi der er så mange mennesker derude, der gør en indsats for at komme ind i kryptokurrency, vil der være mennesker derude, der stiller de samme spørgsmål om, hvor sikre nogle platforme kan være. Med tilstrækkelig tid og energi lagt i projektet vil man hurtigt kunne finde en håndfuld pålidelige platforme at købe bitcoin fra uden at skulle tænke over sikkerheden ved det. 

  1. Beskyt den digitale tegnebogsnøgle

Et andet kernekoncept til ideen om kryptokurrency er, at pengene alle opbevares i en online tegnebog. Selve valutaen er helt digital, hvilket betyder, at der ikke vil være noget sted, hvor man kan indløse det for mønter, selvom der er specialiserede bitcoin-pengeautomater. I stedet for kolde, hårde kontanter opbevares bitcoinsne inde i en digital tegnebog. Denne “tegnebog” kommer med to nøgler til den. De er unikke for den tegnebog, de går til, hvilket gør det vigtigt at beskytte og huske disse nøgler på den måde, man kan.

De to nøgler vil være en privat og en offentlig nøgle. Den offentlige nøgle kan sammenlignes med et konto-brugernavn på sociale medieplatforme. Det bruges til at deponere og hæve penge fra den digitale tegnebog. Den private nøgle kan på den anden side svare til adgangskoden i stedet for et brugernavn. Det er nødvendigt at købe, sælge og handle bitcoin i tegnebogen. Det er helt afgørende, at denne digitale tegnebogsnøgle beskyttes enten ved kryptering eller med en kold opbevaringsmetode. 

  1. Undersøg Bitcoin-udvekslinger

Når man går til køb bitcoin, det gøres via online markedspladser, der er kendt som “børser”. På en mærkelig måde kan disse typer markedspladser sammenlignes ret ens med de platforme, som forhandlere bruger, når de køber aktier. Den måde, de arbejder på er, at når en person opretter forbindelse til markedet, bytter den person sin traditionelle valuta til bitcoin. Nogle mennesker tror måske, at den digitale tegnebog og bitcoin-udvekslingen er de samme ting, men de er ret forskellige. Børsen er, for at sige det enkelt, en anden variant af et valutamarked. På den anden side er tegnebogen et sted, hvor en person opbevarer sin bitcoin, inden han overfører den eller bytter den til flere penge senere.. 

Med alt dette sagt er der et par forskellige udvekslingsplatforme, som man kan arbejde med, når man kommer ind i verdenen med at arbejde med bitcoin. Ligesom det vil være vigtigt at undersøge, hvilke platforme man skal stole på for at håndtere bitcoin i første omgang, vil det være lige så vigtigt at sikre, at man laver den samme mængde forskning, hvor bitcoin-udveksling vil være den mest nyttige til hans eller hendes formål. Med tilstrækkelig forskning kan man være sikker på, at han eller hun træffer de rigtige valg og bevæger sig mod at tjene penge på bitcoin. 

  1. Tilslut kontiene efter behov

Sidst, men bestemt ikke mindst, vil det være afgørende at huske at linke den digitale tegnebogskonto med ens egen bankkonto. Hvis det ikke er en praktisk mulighed at linke tegnebogen til bankkontoen, kan man som regel også slippe af med at linke et debet- eller kreditkort med tegnebogen. Dette giver mulighed for overførsel af bitcoin til penge, som man kan lægge i banken og officielt tjene penge på bitcoin. Dette vil være en af ​​de mest effektive måder at gøre bitcoin-fortjenesten til kontanter, der kan bruges langt lettere end bitcoin som en valuta uden for onlinebutikker.. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me