Kuinka voimme tehdä verkkomainonnasta helppoa käyttäjille?

On lähes mahdotonta selata Internetiä näkemättä mainoksia. Huolellisesti kohdennetuista mainoksista, jotka seuraavat käyttäjiä evästeiden seurannan kautta, videoiden suoratoistopalveluiden, kuten YouTuben, yleisiin mainoksiin, monet pitävät verkossa liikkumista sen nykyisessä muodossa ärsyttävänä ja häiritsevänä.. 

Mukaan joitakin arvioita, keskimääräinen verkossa surffaileva käyttäjä altistuu valtaville 5000 mainokselle päivässä. Tämä on kehottanut melkein neljännes verkkokäyttäjiä kääntymään mainosten estäjien, selainpohjaisten lisäosien, jotka estävät mainosten näyttämisen, puhtaamman selauskokemuksen saamiseksi. 

Jopa ne, jotka eivät ole tarpeeksi tekniikan taitoja käyttämään mainosten estäjää, voivat aina vain sulkea verkkosivun, jos heidän mielestään se on ylikuormitettu mainoksilla, ja niille käyttäjille, joita estetään käyttämästä sivustoja, elleivät he poista mainosten estäjiä käytöstä, yli 70% yksinkertaisesti poistuu sivustolta.  

Mainosalalla mainosten estäjät ja ihmisten vastenmielisyys mainoksiin ovat kuitenkin huolestuttava suuntaus. Tämän vuoden loppuun mennessä sen arvioidaan olevan Mainosblokkerit menettävät 35 miljardin dollarin mainostulot. Mainokset auttavat paitsi lisäämään fyysisten yritysten bränditietoisuutta, mutta ne ovat myös ratkaisevan tärkeitä monien verkkopohjaisten yritysten menestykselle. 

Mutta onneksi on olemassa ratkaisu. Monet käyttäjät eivät ole kyllästyneet mainoksiin kokonaan, he ovat yksinkertaisesti kyllästyneitä näyttämään merkityksettömiä tai haitallisia mainoksia. Siksi yritykset, kuten Ystävälliset mainokset käyttävät blockchain-tekniikkaa mainosten toimittamisen käyttäjäystävällisempään. Tutkitaan tätä yksityiskohtaisesti. 

Blockchainin käyttäminen mainosten parantamiseksi

Perinteiset mainoksia tarjoavat alustat, kuten Google Adwords, seuraavat yleensä Internet-käyttäjiä verkkomatkoillaan ja näyttävät heille mainoksia heidän aiemman selaushistoriansa perusteella. Nämä mainokset eivät kuitenkaan välttämättä ole osuvia sivustolle, jolla ne tällä hetkellä ovat, mikä usein saa ne näyttämään häiritseviltä ja paikoiltaan. 

Sen sijaan Kind Ads on estoketjusovellus, joka häiritsee perinteisten mainosalustojen toimintaa, helpottamalla julkaisijoiden ja mainostajien yhteistyötä ja yhteistyötä. Ystävällisten mainosten tunnus, ‘KIND’, on uuden alustan keskipiste, luoden kannustepohjaisen tulomallin julkaisijoille ja käyttäjille.

 Yksi Kind Ads -alustan tärkeimmistä ominaisuuksista on Kind Ads -portaali, jossa kustantajat voivat listata verkkosivustonsa yksityiskohdat, sen kapealla olevan alueen, liikenteen tason ja kohdeyleisön. Tämän ansiosta mainostajien on helpompaa kuin koskaan valita asiaankuuluvat julkaisijat mainosten sijoittamiseen, mikä paitsi lisää tuloksia, mutta myös vähentää käyttäjien epätodennäköisyyden pommituksia.. 

Vaikka perinteiset mainosalustat veloittavat mainostajilta korkeita palkkioita, Kind Ads käyttää tuntemarakennetta, joka toimii sen sijaan KIND-tunnuksella. Tämän seurauksena mainostajien markkinointibudjetit kestävät paljon keskimääräistä kauemmin, mikä antaa markkinointitiimille mahdollisuuden olla valikoivampia mainosten sijoittelussa. 

Ystävälliset mainokset jakavat myös 75% tuloistaan ​​takaisin julkaisijalle, mikä paitsi lisää todennäköisyyttä, että kustantajat käyttävät alustaa, mutta myös edistää rehellisiä ja oikeudenmukaisia ​​julkaisutapoja. Kustantajille maksetaan kuukausittain, kun maksuraja saavutetaan. 

Jotta mainostajien olisi helpompi löytää laadukkaita julkaisijoita, jotka toimittavat mainoksia osuvalle yleisölle, julkaisijat luokitellaan Kind Ads -alustalle pisteytysjärjestelmän avulla. Tämä taustalla olevan lohkoketjuprotokollan tarjoama järjestelmä on muuttumaton ja hajautettu, mikä tekee julkaisijoiden luokitusten muuttamisen mahdottomaksi.

Lisäksi käyttämällä ulkoisia tietolähteitä ystävälliset mainokset voivat näyttää mainostajille asiaankuuluvia tietoja julkaisijoista, kuten Google Analytics -tietoja, sivuston verkkotunnuksen valtuutusta, sivunäkymiä ja muuta.. 

Kaikki nämä ominaisuudet varmistavat, että mainostajat eivät saa vain parasta vastinetta rahalle ystävällisten mainosten kautta, mutta ne asettavat myös mainoksia asiakkaiden eteen, jotka todennäköisimmin sitoutuvat ja tuottavat tulosta. 

Edut mainostajille ja kustantajille ovat selvät, mutta mitä siinä on loppukäyttäjälle – henkilölle, jolle mainostetaan?

Kuinka ystävälliset mainokset hyödyttävät tavallista web-käyttäjää? 

Mainosympäristön sijaan, jossa käyttäjää pommitetaan epäolennaisilla mainoksilla, Kind Ads -ekosysteemi sisältää loppukäyttäjän ja tuottaa arvoa heille. 

Kind Ads -alustan käyttäjät voivat milloin tahansa ottaa käyttöön ilmoitukset tai räätälöidä näytettävät mainokset ansaitakseen KIND-tunnuksia jokaisesta näytetystä mainoksesta. Jos käyttäjä haluaa nähdä kaikki saatavilla olevat mainokset, hän ansaitsee eniten rahakkeita, ja tunnussumma pienenee, kun käyttäjä rajoittaa mainosten näkyvyyttä. 

Tämä on valtava muutos tapassa, jolla mainoksia näytetään verkkokäyttäjille, jotka ovat aiemmin olleet joko epäolennaisen sisällön vankeudessa tai ovat joutuneet käyttämään mainosten estäjiä rajoittamaan altistumistaan ​​mainoksille. Sen sijaan Kind Ads tarjoaa alustan, jolla käyttäjät voivat ansaita rahaa. 

Ystävälliset mainokset eivät ole vain sivumainoksia. Alusta aikoo keskittyä muihin johtaviin kanaviin, kuten push-ilmoituksiin ja sähköpostikampanjoihin – integroituna olemassa oleviin alustoihin, kuten MailChimp. 

Verkkoselaimina huomiomme ei ole koskaan ollut arvokkaampaa mainostajille, mutta sitä ei myöskään ole koskaan ollut vaikeampi saada. Kind Ads -alustan kaltaisten ratkaisujen avulla verkkoselaamisen ansaitseminen ja kannustimien saaminen mainosten katselua varten voisi tulla määrittelemään tulevaisuuden mainosmaisemaa.  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me