Weekly News Digest: IOTA Hack, Binance Futures ja Coinbase Leverage

salausuutiset

Salausmaailmassa tapahtuu aina jotain, olipa kyseessä hyökkäys, kumppanuus tai uuden tuotteen lanseeraus. Tänään keskitymme joihinkin merkittävimpiin salausuutisiin ja -tapahtumiin, jotka ilmenivät tällä viikolla.

Viikon salausuutiset:

Attack kehottaa IOTA: ta poistamaan kolminaisuuden käytöstä

salausuutiset

Lähde: Medium

Yksi tämän viikon puhutuimmista salausuutisista oli IOTA-hakkerointi. IOTA on joutunut sulkemaan koko verkonsa lyhyeksi ajaksi johtuen kyberhyökkäyksestä, joka johti 891 miljoonan dollarin menetykseen käyttäjien lompakoista.

IOTA-säätiö julkaisi torstaina Twitterissä, että he “keskeyttivät” koordinaattorin, joka on validointisolmu kaikille IOTA-verkon tapahtumille. Pysäyttämällä solmun toiminnot tämä tarkoittaa, että kukaan ei voi tehdä kauppaa IOTA: lla tällä hetkellä.

Tällä hetkellä, #IOTA työskentelee lainvalvonta- ja kyberturvallisuusasiantuntijoiden kanssa tutkiakseen koordinoitua hyökkäystä, jonka tuloksena on varastettuja varoja. Käyttäjien suojaamiseksi olemme keskeyttäneet koordinaattorin ja kehottaneet käyttäjiä olemaan avaamatta Trinityä toistaiseksi. Päivitykset: https://t.co/ME3Cvki3k9

– IOTA (@iotatoken) 13. helmikuuta 2020

IOTA mainitsi, että verkon toiminta pysäytettiin käyttäjien suojelemiseksi ja että he tekevät yhteistyötä lainvalvontaviranomaisten kanssa hakkerin lähteen löytämiseksi.

Projektin oli tarkoitus tänä vuonna käydä läpi “Coordicide”, johon kuuluu koordinaattorin poistaminen ja IOTA: n tekeminen “luvattomammaksi” ja hajautetummaksi järjestelmäksi.

“Ei ole yllättävää, että sitä ei koskaan tapahtunut”, totesi Castle Island Venturesin kumppani Nic Carter. Carter myös twiittasi, että IOTA: n hätäinen lopettaminen ei ollut niin tyypillistä.

“Vankka pala pitkähäntäisiä [altcoineja] voidaan yksinkertaisesti” sammuttaa “yksinomaan järjestelmänvalvojien harkinnan mukaan”, hän totesi. “On aina hauskaa, kun he antavat verhon liukastua.”

”Päinvastaisista väitteistä huolimatta IOTA: ta ei ole koskaan hajautettu mielekkäästi. Niin kauan kuin verkostoa hoitava säätiö ja koordinaattori varmistavat transaktioiden lähentymisen, sitä valvotaan tehokkaasti keskitetysti. ” – oli Carterin vastaus haastattelussa.

Hyökkäys ilmoitettiin ensimmäisen kerran projektin virallisella sivustolla 12. helmikuuta, ilmoittaen muutama tunti myöhemmin, että aiot sulkea koordinaattorin “varmistaaksesi, ettei varkauksia voi tapahtua, ennen kuin löydämme varkauksien perimmäisen syyn”.

Trinity-lompakon käyttäjiä kehotettiin pitämään tilinsä suljettuina, kunnes ongelma on ratkaistu. säätiö nimitti ainakin kymmenen uhreista, jotka menettivät varansa hakkeroinnin yhteydessä.

salausuutiset

Lähde: IOTA.org

IOTA-verkkosivustolla todetaan: “Arvioimme edelleen useita mahdollisia perimmäisiä syitä, mukaan lukien edellisen Trinity-version hyödyntäminen kaikilla sen riippuvuuksilla.”

Heidän uusin lähettää ilmoitti 14. helmikuuta, että turvallisuuskysymys johtui Trinityn, säätiön virallisen lompakon, ongelmasta. “Tiimi tutkii jokaista kolminaisuuden riippuvuutta (ja heidän riippuvuuttaan).”

Muut ulkoiset kyberturvallisuusasiantuntijat ovat liittyneet tutkimukseen useiden tietoturvaryhmien kanssa, jotka työskentelevät tapausanalyysin parissa. Tutkimus ei ole antanut mitään viitteitä siitä, että ydinprotokollan rikkomista olisi tapahtunut. Pikemminkin kaikki tähän mennessä saadut todisteet viittaavat ongelmaan, joka liittyy Trinity-lompakon riippuvuuteen. 

Hyökkäysmallianalyysi osoitti, että koordinaattorin pysähtyminen keskeytti hyökkääjän yritykset selvittää varoja pörssissä. Varastetut varat on tarkoituksella ja toistuvasti yhdistetty ja jaettu tutkimuksen hämmentämiseksi ja ottaen huomioon nykyinen rahakurssi sekä pörssin KYC-rajoitukset. Saimme lisää palautetta useammasta vaihdosta (ei vielä kaikista), jotka vahvistivat, ettei yhtään tunnistetuista tapahtumista ole vastaanotettu tai selvitetty. Nykyinen oletuksemme on, että rikoksentekijä kohdisti ensin arvokkaat tilit, ennen kuin siirtyi pienemmille tileille ja sitten keskeytyi koordinaattorin pysähtyessä varhaisessa vaiheessa. (Jälleen: Tämä ei vaikuta laitteiston lompakon käyttäjiin.) ”

IOTA on näennäisesti tunnistanut varastetut varat ja kanavoinut ponnistelunsa estääkseen rikollisia poistamasta salausta pörssissä.

Binance lisää VET / USDT Perpetual Futures -sopimuksen

salausuutiset

Lähde: ThecoinRepublic

Binance on paljastanut 13. helmikuuta 2020, että se aikoo tehdä uuden lisäyksen Futures-alustalle VeChain (VET) / Tether (USDT) -sopimuksella. Sopimuksessa on 1-50x vipuvaikutus blogin mukaan lähettää.

Binance Futuresin jatkuva VET / USDT -sopimus käynnistetään 14. helmikuuta 2020.

– Binance Futures -liittymän ikuiset sopimukset ovat samanlaisia ​​kuin spot-markkinoiden parit. Ne hinnoitellaan ja lasketaan samalla tavalla. “- selitti Binance verkkosivustollaan.

VET on VeChain-lohkoketjun natiivi salaus, joka sijoittuu tällä hetkellä 30. sijalle korkeimman markkina-arvon omaavien kryptojen joukossa.

Muita salausuutisia: Binance Order Lags

Muissa Binance-salausuutisissa alustan tilauskirjoissa on ilmoitettu esiintyneen joitain merkittäviä häiriöitä, jotka ovat saaneet monet kauppiaat menettämään rahaa tilauksistaan.

Merkittävimmät tappiot kärsivät CHZ / BTC-pari, koska kolikko houkutteli uusia sijoittajia uuden FC Barcelona-Chiliz -kumppanuuden ansiosta.

Ilmoitettiin, että kymmenet kauppiaat kokivat viivästyksiä tilauskannoissa, tilaukset estettiin tuntikausia.

Vaihto vastasi Twitterissä asiaan useita tunteja valitusten tekemisestä varmistaen, että kaikki käyttäjävarat olivat edelleen turvassa.

Joidenkin kaupankäyntiparien tilauskannassa on pieni viive. Tiimi työskentelee sen parissa. Rahastot ovat #SAFU.

– CZ Binance &# 128310;&# 128310;&# 128310; (@suomimeemit) 13. helmikuuta 2020

Koska tilauskannan viive on aiheuttanut tappioita monille kauppiaille eri pareittain, CHZ: llä / BTC: llä kaupankäynnin kohteet näyttivät olevan ne, jotka ottivat häiriön..

Espanjan FC Barcelona -jalkapalloseura ilmoitti yhteistyöstä Chiliz blockchain -alustan kanssa helpottaakseen sujuvampaa vuorovaikutusta faniensa kanssa ympäri maailmaa.

Klubi aikoo laskea liikkeeseen oman kriittisen valuuttansa nimeltä Barça Fan Token (BAR) vuoden 2020 toisella vuosineljänneksellä. Fanit ja kauppiaat voivat ostaa kolikon vain Chilizin (CHZ) kanssa sen alkuperäisellä vaihtoalustalla Socios.com.

Sen jälkeen, kun FC Barcelona, ​​yhteistyö Chilizin kanssa, pääsi otsakkeisiin salausuutissivustoilla, kolikko kasvoi 64 prosentin nousua seuraavien 24 tunnin aikana.

Coinbase lisää marginaalikauppaa

salausuutiset

Lähde: Cryptokiemtien

Suosittujen pörssi Coinbasen kaupankäyntialustan haara, Coinbase Pro, on tehnyt salausuutiset ilmoittamalla julkisesti, että se tarjoaa 3x marginaalikaupan valitulle käyttäjäkunnalle.

 “Moninkertainen vipuvaikutus perustuu markkina-analyysiin”, totesi Coinbase-tiedottaja Cointelegraphin kysyessä. “Otamme tämän käyttöön tavalla, jonka mielestämme olemme vastuussa asiakkaistamme ja tarjoamme heille riittävän määrän vipuvaikutuksia kauppaa varten.”

Yrityksen blogin mukaan ilmoitus, alustan aktiiviset käyttäjät 23 osavaltiosta voivat tehdä vipuvaikutteisia kauppoja Coinbase Prolla.

Verrattuna muihin pörsseihin, kuten BitMEX ja Binance, jotka tarjoavat 100x vipua ja enemmän, Coinbase Prolla on alhainen 3x vipuvaikutusraja.

“Tarkkailemme markkinoiden ja asiakkaiden käyttöä ja aiomme arvioida ominaisuutta jatkuvasti”, sanoi tiedottaja yhtiön tulevaisuuden suunnitelmista.

Coinbase Pro alun perin tarjosi Bitcoinin, Litecoinin ja Ethereumin kolminkertaisen marginaalin takaisin vuonna 2017, mutta alusta poisti ominaisuuden sen jälkeen, kun Ethereum koki salaman kaatumisen vuonna 2017. Tuolloin ETH putosi yhtäkkiä 317 dollarista 0,10 dollariin hetkessä. silmän.

Coinbase-tiedottaja selitti, miksi he poistivat marginaaliominaisuuden ensimmäisen kerran:

”Useita vuosia sitten meillä oli erilainen marginaalitarjous, jonka päätimme lopulta laskea, koska se ei ollut oikea kokemus. Siitä lähtien olemme miettineet ensimmäisistä periaatteista saadun kokemuksen ja rakentaneet mielestämme poikkeuksellisen käyttökokemuksen, joka on riittävän tukeva skaalautumaan suurimmille institutionaalisille käyttäjille ja tarjoaa samalla hyvän kokemuksen vähittäiskaupan käyttäjille. “

Esittelykuva: PYMNTS.com 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me