Parhaat Dash (DASH) -lompakot vuodelle 2019

Dash-lompakot

Tämän päivän artikkelissa tarkastelemme parhaita Dash-lompakoita ja analysoimme joitain niiden merkittävimpiä ominaisuuksia.

Tietoja Dashista

Joillekin Dash ei ole muuta kuin merkintä maailman 20 parhaan salausvaluutan mukaan markkina-arvolla. Muille Dash on paljon enemmän: se on erittäin älykäs vertaisverkko-blockchain-alusta, joka on suunniteltu tarjoamaan välittömiä, yksityisiä ja turvallisia maksuja.

Tämä altcoin on myös ensimmäinen salausvaluutta, joka otti käyttöön masternode-käsitteen, joka on sitten käytetty useita muita salausalustoja. Nämä masternodit varmistavat, että Dashilla on hajautettu hallinto. Masternodit voivat äänestää Dash-verkon uuden kehityksen puolesta tai vastaan.

Dash käyttää myös jotain nimeltä PrivateSend, joka sallii yksityiset tapahtumat (mikä tarkoittaa, että kuka tahansa voi lähettää varoja nimettömästi). Toinen hyödyllinen tekniikka on InstantSend-ominaisuus, jonka avulla käyttäjät voivat vahvistaa varojen siirrot reaaliajassa.

Huomioon otettavat asiat ennen Dash-lompakon valitsemista

Ensinnäkin haluat valita lompakon, joka tarjoaa tukea DASH-tunnukselle sekä kaikille verkon ainutlaatuisille ominaisuuksille (InstantSend, PrivateSend jne.). Jos aiot käyttää lompakkoa muiden salausvaluuttojen tallentamiseen, niin monivaluuttainen lompakko on paras vaihtoehto.

Tietenkin tietoturva on luultavasti tärkein näkökohta salauslompakossa. Etsi lompakoita, jotka tarjoavat täyden hallinnan yksityisillä avaimillasi ja mahdollisuuden suojata ne PIN-koodilla tai kaksivaiheisella todennuksella. Koska joskus asiat voivat mennä pieleen, on myös tärkeää, että valitset lompakon, jolla on erittäin hyvät varmuuskopiointi- ja palautusvaihtoehdot, jotta voit helposti noutaa varasi odottamattoman epäonnistumisen, virheen tai virheen sattuessa.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on erittäin suositeltavaa valita lompakko, jolla on hyvä käyttöliittymä. Kryptovaluutat voivat olla hämmentäviä sellaisina kuin ne ovat, viimeinen asia mitä tarvitset (aloittelijana), on lompakko, joka vaatii päiviä oppimiseen.

Kun tämä on poissa, tässä on luettelo parhaista Dash-lompakoista tällä hetkellä markkinoilla.

Atomic-lompakko

dash_coin_crypto_wallet

Atomic-lompakko on monikryptoinen lompakko, jonka Changellyn toimitusjohtaja loi vuonna 2017. Paitsi että se tukee Dashia, mutta sen luettelossa on myös 300 muuta salausta, kuten Bitcoin, Ethereum, Ripple, Stellar ja monet muut.

Sen atomivaihtotoiminnon perusteella käyttäjät voivat muuntaa kolikkonsa Dashiksi tai päinvastoin. Heidän vaihto-ominaisuutensa tukee myös Visa- ja Mastercard-luottokorttien lisäämistä ja kryptien ostamista fiatilla.

Jos sinulla on laite, jossa on Windows-64-bittinen, macOS, Ubuntu, Debian, Fedora, Android tai iOS, löydät yhteensopivat lompakon versiot.

Lompakko ei tallenna mitään palautussiemenistä, yksityisistä avaimista ja salasanoista. Olet ainoa henkilö, joka voi käyttää niitä ja muuttaa niitä. Turvallisuuden kannalta Atomic Wallet käyttää AES-symmetristä salausalgoritmia pitääkseen käyttäjän tiedot suojattuna ulkoisilta uhilta, ja kaikki nämä tiedot pysyvät käyttäjän laitteessa.

Dash Core (työpöydän lompakko)

Dash Core on virallinen lompakko, ja siinä on tuki kaikille Dash-ominaisuuksille, kuten InstantSend ja PrivateSend, eli se on suunniteltu erityisesti DASH: n tallentamiseen, lähettämiseen ja vastaanottamiseen. Lisäksi lompakko asentaa tietokoneeseen täydellisen DASH-solmun.

Huomattava asia on se, että tämä ei ole kevyt ratkaisu. Lompakko käyttää paljon enemmän kiintolevytilaa ja enemmän prosessointitehoa kuin muut vaihtoehdot. Dash Core voidaan ladata omistettu osio Dashin virallisella verkkosivustolla ja on saatavana Windowsille (molemmat 32 ja 64-bittinen), Mac käyttöjärjestelmä, ja Linux (32 ja 64-bittinen).

Guarda-lompakko

Guarda on salauslompakko, jota voidaan käyttää useilla alustoilla ja laitteilla. Käyttäjät voivat hallita omaisuuttaan käyttämällä työpöytää, kannettavaa tietokonetta, tablettia, älypuhelinta ja verkkoselainta.

Sovellus on yhteensopiva Windows-, Linux- tai Mac OS-, Android-, iOS- ja Chrome-laajennusten kanssa.

Guarda tukee lukemattomia digitaalisia kolikoita ja rahakkeita, mukaan lukien Dash ja muut yksityisyysrahat, kuten Zcash ja Monero. Se tukee myös Bitcoinia, Ethereumia ja Litecoinia.

Turvallisen säilytyksen lisäksi Guarda-lompakossa on myös integroitu salauksen ostopalvelu, jonka avulla voit ostaa salauksen suoraan fiatilla pankkikortilla. Siellä on myös integroitu vaihtopalvelu, jonka avulla voit vaihtaa kolikoita lompakon sisältä. Nämä ominaisuudet tekevät Guardasta yhden mukavimmista Dash-lompakoista luettelossamme.

Kaikki Guarda-sovelluksen versiot eivät ole vapaudenrajoittajia, joten yritys ei tallenna julkisia / yksityisiä avaimia eikä käyttäjän tietoja lompakon takana.

Dash-lompakko (mobiililompakko)

Dash-lompakko on aiemmin kuvatun Dash Core -sovelluksen mobiiliversio. Se on virallinen Dashin mobiililompakko, se on avoimen lähdekoodin HD-lompakko, jolla on erittäin käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja jonka avulla voit hallita yksityisiä avaimiasi täysin..

Koska se on mobiiliratkaisu, se on vähän minimalistisempi kuin työpöydän vastaava. Esimerkiksi Dash Wallet sisältää vain InstantSend-ominaisuuden tuen (PrivateSendiä ei tueta). Lompakko muodostaa tämän kuitenkin ainutlaatuisen ominaisuuden avulla, jonka avulla voit käsitellä tapahtumia offline-tilassa laitteen Bluetooth-tekniikan avulla. Lompakko on saatavana molemmille, iOS ja Android, ja voi ladata virallisista myymälöistä vaivattomasti.

MyDashWallet (verkkolompakko)

Kehittänyt yritys nimeltä DeltaEngine.net, MyDashWallet pyrkii tekemään Dashille mitä MyEtherWallet tekee

Kuvan tulos dash-logon png: lle

joukkueelle Ethereum. Se on verkkolompakko, joka tarjoaa nopean tavan muodostaa yhteys Dash-lohkoketjuun, samalla kun varmistat, että pysyt koko ajan hallinnassa yksityisiä avaimiasi..

Se tukee sekä InstantSendiä että PrivateSendiä ja tarjoaa yhteensopivuuden kahden markkinoiden parhaimman laitteistolompakon kanssa, Ledger Nano S ja Trezor.

Ledger Nano S -lompakko (laitteistolompakko)

Ledger Nano S on markkinoiden suosituin laitteistolompakko. Se tarjoaa huipputason kylmäsäilytyksen ja markkinoiden parhaimmat turvaominaisuudet. Sen avulla voit tallentaa yksityiset avaimesi PIN-koodilla, kaksivaiheinen todennus ja tapahtumat on vahvistettava manuaalisesti. Se on myös hierarkkinen deterministinen lompakko, mikä tarkoittaa, että jokaisella tapahtumalla on uusi osoite.

Sen mukana tulee tuki yli 1000 kryptovaluutalle (mukana DASH), ja sitä voidaan käyttää missä tahansa Windows-, macOS- tai Linux-laitteessa Ledger Manager -nimisen ohjelmiston kautta..

Dash Core (paperilompakko)

Laitteiden lompakot ovat turvallisuuden kannalta erittäin hyviä, mutta jos sinulla on budjetti, paperilompakko voi säästää paljon rahaa. Paperilompakot tarjoavat uskomattoman turvallisuuden (koska ne eivät ole yhteydessä Internetiin), kunhan vain säilytät niitä oikein. Dash Paper -lompakko on suunniteltu tästä syystä. Lisätietoja Dash Core Paper -lompakko on saatavilla virallisilla verkkosivuilla.

Valitettavasti Dash Paper Wallet ei sisällä tukea InstantSendille ja PrivateSendille.

Jaxx-lompakko (matkapuhelin & Lompakko työpöydälle)

Anthony Diiorion vuonna 2014 luoma Jaxx-lompakko on mennyt hyvin pitkälle. Nykyään Jaxx on tuote, joka tunnetaan monipuolisuudestaan ​​ja ylevistä käyttöliittymistään. Jaxx on saatavana Windows-, Linux- ja macOS-työasemilla sekä Android- ja iOS-mobiililaitteilla, ja se on saatavana jopa Chrome-selainlaajennuksena.

Jaxx sisältää tuen joillekin suosituimmista kryptovaluutoista, kuten Bitcoin, Litecoin, Ethereum ja Dash. Sen avulla voit hallita yksityisiä avaimiasi täysin tallentamalla ne suoraan laitteellesi. Jaxx sallii lisäksi viedä yksityiset avaimesi. Jaxxin toinen hieno piirre on se, että siinä on ShapeShift-integraatio, jonka avulla voit muuntaa kryptovaluutat poistumatta lompakosta.

Jaxxin tärkein haittapuoli (ainakin Dashin tallentamisessa) on se, että siinä ei ole InstantSend- ja PrivateSend-integraatiota.

Johtopäätös

Dashin varastoinnissa on paljon erittäin hyviä vaihtoehtoja. Jos turvallisuus on tärkein huolenaiheesi, laitteistolompakko näyttää olevan paras vaihtoehto, vaikka tarvitset päivittäiseen kaupankäyntiin monipuolisemman ja käytännöllisemmän vaihtoehdon. Dash on virallisesti hyväksynyt kaikki luettelossamme olevat lompakot, joten on turvallista kokeilla niitä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me