Kraken vs Coinbase | Salausvaihtovertailu 2020

Kraken vs Coinbase Nykyään markkinoilta löytyy lukuisia salauspörssejä, mutta Krakenia ja Coinbasea pidetään kahtena suosituimpana ja luotettavimpana salaustilana. Kraken vs Coinbase -vertailussamme tarkastelemme rinnakkain molempien pörssien tarjoamia eri ominaisuuksia selvittääkseen, mikä on sopivin vaihtoehto kaupankäyntitarpeisiisi.

Tietoja Krakenistä 

kraken-alusta Kraken on yksi ensimmäisistä käynnistetyistä pörsseistä, joka perustettiin vuonna 2011 ja joka alkoi julkisesti syyskuussa 2013. Vaihtoa johtaa toimitusjohtaja Jesse Powell pääkonttorin ollessa San Franciscossa. Toimintavuotenaan Kraken keräsi ympärilleen vahvan yhteisön, ja sitä on pidetty yhtenä arvostetuimmista salakirjoituspalveluista. Krakenilla on tällä hetkellä maailman suurin euro- ja Bitcoin-kaupankäyntivolyymi. Vuonna 2013 Kraken listasi Bloomberg Terminalsin Bitcoin-hintatilastonsa, ja siitä tuli ensimmäinen pörssi, joka on koskaan tehnyt niin. Lisäksi pörssi otti ensimmäistä kertaa käyttöön valuutanvaihtotarkastusjärjestelmän, joka perustuu todennettavissa olevaan salaustodistukseen varannoista.

Tietoja Coinbasesta

Coinbase-alusta Kolikkopohja on toinen huippulaatuinen salausvaihto, joka sijaitsee myös San Franciscossa. Lanseerauksensa jälkeen vuonna 2012 se on kerännyt yli 25 miljoonan ihmisen käyttäjäkunnan, ja sen palveluihin pääsevät ihmiset 30 maasta. Alusta on suunniteltu toimimaan samalla tavalla kuin PayPal, mikä helpottaa salausteknologian käyttöä käyttäjäystävällisen ja tutun maksujärjestelmän avulla. Vain vuoden kuluttua sen kasvu houkutteli huippukumppanuuksia, mukaan lukien Expedia, Dell, Time Inc, PayPal ja muut tunnustetut yritykset tukemaan Bitcoin-maksuja. Coinbase antaa käyttäjille mahdollisuuden käydä kauppaa vahvistettuun hintaan salauksen nykyisen markkina-arvon perusteella, mikä tarkoittaa, että omaisuus voidaan ostaa nopeammin, koska tilausten vastaamista ei tarvitse odottaa.

Kraken vs Coinbase: Tuetut valuutat

Kolikkolajikkeen suhteen Krakenillä on selvästi enemmän kaupankäyntivaihtoehtoja. Coinbase listaa tällä hetkellä yli 28 kryptovaluuttaa, mukaan lukien Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, 0x, USD Coin, Basic Attention Token, Ripple, EOS, Stellar, Augur, DAI, USDC ja Zcash. Molemmat alustat hyväksyvät tärkeimmät kryptovaluutat, mukaan lukien:

 • Aaltoilu (XRP);
 • Bitcoin (BTC);
 • Bitcoin Cash (BCH);
 • Ethereum (ETH)
 • Ethereum Classic (ETC);
 • Viiva (DASH);
 • Litecoin (LTC).

Kraken tukee myös viittä fiat-valuuttaa: Yhdysvaltain dollari, euro, Englannin punta, Kanadan dollari ja Japanin jeni..

Kraken vs Coinbase: Maksuvaihtoehdot 

MaksuvaihtoehdotCoinbase tukee seuraavia maksutapoja:

 • Pankkisiirto (samoin kuin ACH Yhdysvalloissa ja SEPA EU: ssa);
 • Luottokortit;
 • Pankkikortit;
 • PayPal (vain kotiutus);
 • Luetellut kryptot;
 • CAD, EUR, GBP, SGD, & USD.

Kraken hyväksyy maksut useilla fiat- ja kryptovaluutoilla sekä SEPA-, SWIFT-, pankki- ja kotisiirroilla.

Kraken vs Coinbase: Tuetut maat

Kraken tukee kaikkia maita, lukuun ottamatta seuraavia maita:

 • Afganistan;
 • Kuuba;
 • Iran;
 • Irak;
 • Japani;
 • Pohjois-Korea;
 • Tadžikistan.

Kraken on myös Yhdysvaltojen kauppiaiden käytettävissä, lukuun ottamatta Washingtonin osavaltiota ja New Yorkin asukkaita. Coinbasen palvelut ovat käyttäjien käytettävissä seuraavista maista: Yhdysvallat, Iso-Britannia, Kanada, Singapore, Andorra, Itävalta, Belgia, Bulgaria, Kroatia, Kypros, Tšekki, Tanska, Viro, Suomi, Ranska, Gibraltar, Kreikka, Guernsey, Unkari, Islanti, Irlanti, Mansaari, Italia, Jersey, Latvia, Liechtenstein, Liettua, Luxemburg, Malta, Monaco, Alankomaat, Norja, Puola, Portugali, Romania, San Marino, Serbia, Slovakia, Slovenia, Espanja, Ruotsi, Sveitsi ja Meksiko.

Kraken vs Coinbase: Palkkiot

Krakenilla on valmistajan-ottajan palkkiojärjestelmä, joka perustuu 30 päivän volyymiin.

 • Spot-kaupankäyntimaksut: 0,26% – 0,00%;
 • Stablecoin-kauppa: 0,2% – 0%;
 • Pimeän uima-altaan maksut: 0,36% – 0,2%;
 • Marginaalimaksut: 0,002% – 0,001% (sekä avaamis- että 4 tunnin siirtymismaksuista).

Palkkiot vaihtelevat valuuttaparin ja volyymin mukaan, mutta keskimäärin sillä on alhaisemmat hinnat kuin Coinbase. Tämä johtuu siitä, että Coinbase tarjoaa lisäominaisuuksia kuin Kraken, kuten pikakorttisiirrot, jotka ovat melko kalliita. Coinbasella on seuraava maksurakenne:

 • 10 dollaria ja alle: 0,99 dollarin maksu;
 • 10-25 dollaria: 1,49 dollarin maksu;
 • 25–50 dollaria: 1,99 dollarin maksu;
 • 50 dollaria – 200 dollaria: 2,99 dollarin maksu.

Pankkisiirrolla maksetaan yleensä 1,49%: n maksu, kun taas korttiostoksista peritään 3,99%: n maksu.

Kraken vs Coinbase: Tilin luominen

Coinbase-tilin luominen on suhteellisen yksinkertainen prosessi. Lähetät henkilökohtaiset tietosi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja henkilökorttisi. sitten sinun on odotettava tilisi vahvistamista. Coinbase-tili Tämän jälkeen sinun on lisättävä maksutapa. Coinbasessa voit valita pankkisiirron tai luotto- tai maksukortin välillä. Luotto- / maksukorttivaihtoehdot edellyttävät valokuvan lataamista kortista. Pankkisiirrot ovat halvempia, mutta varojen tallettaminen tilillesi voi viedä jopa viisi työpäivää. Pankki- ja luottokorttitalletukset ovat nopeampia, mutta palkkioltaan kalliimpia. Coinbase-tilin tapahtumarajat riippuvat vahvistustilasta, talletusmenetelmästä ja asuinmaasta. Krakenin rekisteröinti on myös yksinkertaista. Rekisteröityit tietosi, odotat tilin aktivointiavainta sähköpostissasi ja aktivoit tilisi. Kraken-tili Vahvistusosa on vähän hankalampi, koska Kraken on pörssi, joka käsittelee erilaisia ​​fiat-valuuttoja. Krakenissa on viisi tarkastustasoa. Jokaisella tasolla on enemmän ominaisuuksia kuin edellisellä rajoitusten ja kaupankäynnin suhteen:

 • Taso 0: Ei talletuksia ja nostoja. Vaatimukset: Rekisteröidy;
 • Taso 1: Voi tallettaa (ei rajoituksia) ja nostaa (2,5 000 dollaria päivässä & 20 000 dollaria kuukaudessa) kryptoja. Vaatimukset: Koko nimi, asuinmaa, syntynyt, & puhelinnumero;
 • Taso 2: Voi tallettaa (2 000 dollaria päivässä & $ 10k kuukaudessa) ja nostaminen ($ 2k päivittäin & $ 10k kuukaudessa) fiat-valuutalla. Lisäominaisuudet: korkeammat kuukausi- ja päivärajat, marginaalikauppa. Vaatimukset: Tason 1+ osoitteen tarkistus;
 • Taso 3: Korkeammat fiat-talletusrajat (25 000 dollaria päivässä & 200 000 dollaria kuukaudessa) ja nostot (25 000 dollaria päivässä & 200 000 dollaria kuukaudessa). Salauspäivän nostorajaksi tulee $ 50k ja kuukausirajaksi $ 200k. Vaatimukset: Tason 2+ henkilötodistus, osoitetodistus, sosiaaliturvatunnus (vain Yhdysvallat), & Henkilöllisyystodistuksen vahvistusvalokuva;
 • Taso 4: Yritystilit.

Kraken vs Coinbase: Asiakastuki

asiakaspalveluCoinbase asiakaspalvelu tavoitettavissa sähköpostitse ja puhelimitse. Käyttäjät ovat ilmoittaneet, että tukitiimillä on kohtuulliset vasteajat, yleensä tukilipuista vastaamalla 24-48 tunnin kuluessa. Kraken tarjoaa 24/7 chat-tuen sekä lippujärjestelmän. Vaihdon on arvioitu olevan hyvä asiakaspalvelu, mutta tilin vahvistusajoissa on ollut joitain ongelmia. Kun on kyse käyttäjien mielipiteistä Kraken vs Coinbase -asiakasasiasta, molemmat pörssit tarjoavat hyvää asiakaspalvelua.

Kraken vs Coinbase: Turvallisuus

turvallisuusKoska molemmat yritykset sijaitsevat Yhdysvalloissa, niiden on oltava täysin Yhdysvaltain lakien ja asetusten mukaisia. Lisäksi Kraken ja Coinbase soveltavat alan korkeimpia vaatimuksia salauksen ja fiat-tallennuksen suhteen. Krakenia ei ole toistaiseksi koskaan hakkeroitu, ja tämä johtuu siitä, että toimitusjohtaja Jesse Powell työskenteli aiemmin Mt. Gox ja todennäköisesti sovelsi mitä hän oppi tästä kokemuksesta. Pörssit pitävät yritys- ja käyttäjävaroja erillään, ja suurin osa salausvaroista (98%) varastoidaan kylmään lompakkoon. Muita suojausmittauksia, jotka molemmat vaihdot sisältävät, ovat 2-tekijäinen todennus ja monimutkainen henkilöllisyyden todentamisprosessi. Coinbase tarjoaa ylimääräisen turvatoimen, koska se on vakuuttanut online-salausvaransa Lontoon Lloyd’sin syndikaatissa. Yhdysvaltain asiakkaiden USD-lompakot ovat vakuuttaneet FDIC: n vahingoista jopa 250 000 dollaria.

Kraken vs Coinbase: Tuomio

Kraken vs Coinbase-argumentilla ei ole selkeää vastausta. Kaikki riippuu enimmäkseen elinkeinonharjoittajan henkilökohtaisista tarpeista ja mieltymyksistä. Vaikka Coinbase sopii paremmin uusille kauppiaille, Krakenillä on edistyneempiä ominaisuuksia, kuten marginaalikauppa. Jos etsit lisää salausvaihtoehtoja ja alhaisempia maksuja, Kraken on paras valinta. Nopeat kaupat haluavat käyttää Coinbasen välitöntä luottokorttiostosta, mutta muista, että sen hinta on huomattava. Huomaa: Tämä viesti julkaistiin alun perin 26. tammikuuta 2019, ja se on päivitetty kokonaan sisällön täydellisyyden ja oikeellisuuden vuoksi 12. toukokuuta 2020..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me