Paras kryptovaluutan vaihto: Luettelo parhaista kaupankäyntialustoista

Salauspörssi on erityinen foorumi, jossa käyttäjät voivat myydä tai ostaa kryptoja muille salauksille tai fiat-valuutoille. Salauspuomin jälkeen salausvaihtojen määrä on kasvanut huomattavasti, ja monet ihmettelevät mikä alusta on paras sopii heille.

Helpottaaksemme asioita olemme koonneet luettelon joistakin parhaimmista kaupankäyntialustoista, jotka auttavat sinua löytämään parhaan kryptovaluutan vaihto. Olet ehkä kuullut useimmista niistä, mutta täältä löydät lisätietoja siitä, mitä he ovat ja miten ne toimivat.

CoinBox

CoinBox

CoinBox on yksi luotettavimmista ja turvallisimmista pörsseistä salausmaailmassa, jolla on laajin valikoima salauskolikoita. 100 parhaimman kryptovaluutan lisäksi, mukaan lukien suosituimmat, kuten Bitcoin, Ethereum, XRP ja muut, CoinBox tukee myös kaikkia ERC20-rahakkeita. Käyttäjien käytettävissä olevien kolikoiden määrä, jonka käyttäjät voivat ostaa, myydä ja vaihtaa, on nyt yli 1500.

CoinBox sijoittuu pilvipohjaiseksi matkapuhelimen ja työpöydän kryptovaluutan tallennus- ja vaihto-sovellukseksi keskittyen turvallisuuteen, nopeuteen ja mukavuuteen. Tämä foorumi luo mukavat olosuhteet minkä tahansa operaation suorittamiselle kryptovaluutalla ja kaikkien kryptovaluuttojen ja rahakkeiden hintojen seuraamiselle.

Palvelu on ihanteellinen kolikoiden ostamiseen, myyntiin, vaihtamiseen ja varastointiin ilman rajoituksia. Äskettäin oli mahdollisuus myydä salaus pankkitilillesi SEPA: n kautta suoraan lompakostasi.

Sen lisäksi, että asiakkaat ovat käytettävissä iOS- ja Android-laitteissa, asiakkaat voivat käyttää sitä selaimella. Lisäksi se on ensimmäinen sovellus maailmassa, joka tarjosi salauksen kaupan saataville Apple Watchissa.

CoinBox tarjoaa käyttäjilleen suuren asiakastuen. Erittäin pätevä ja ammattitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin sähköposteihin välittömästi ja ratkaisee ongelmat nopeasti.

Vaihdolla on ainutlaatuinen kumppaniohjelma, joka antaa mahdollisuuden saada jopa 45% provisio käyttäjän ystävien tapahtumista. Käyttäjän on vain lähetettävä viittauskoodinsa ystävilleen, jotta he voivat käyttää sitä ilmoittautuessaan.

CoinBoxilla on monikielisyys, koska se tukee 35 kieltä.

CEX.IO

CEX.IO - paras kryptovaluutan vaihto

Jos olet uusi salausmaailmassa ja etsit helppoa vaihtoa digitaalisten omaisuuserien ostamiseen tai myymiseen, CEX.IO voidaan nimetä parhaaksi salauksenvaihdoksi. Se on Lontoossa toimiva kryptovaluutanvaihto, ja se perustettiin vuonna 2013.

Käyttöliittymä on hyvin yksinkertainen ja helppo ymmärtää. Siksi se on täydellinen valinta sekä aloittelijoille että kokeneille käyttäjille. Pörssi tukee tällä hetkellä 65 kryptovaluutta eri kaupankäyntiparilla.

Fiatin valuutat sisältävät USD, EUR, GBP ja RUB. CEX.IO on yksi turvallisimmista pörsseistä maailmanlaajuisesti. Se on täysin säännelty Yhdysvalloissa ja rekisteröity FinCEN: ään, joten käyttäjät voivat olla varmoja tietojensa ja varojensa turvallisuudesta.

On syytä huomata, että niiden, jotka haluavat säilyttää nimettömyytensä salakirjoituksen aikana, heidän pitäisi todennäköisesti valita vaihto, joka ei pakota KYC-tunnistusta. Voit tarkistaa tämän ei KYC-vaihtolistaa löytää useita sopivia vaihtoehtoja.

Binance

Binance - paras kryptovaluutan vaihto

Binance on kirjaimellisesti suurin kryptovaluutanvaihto kaupankäyntimäärän mukaan. Tämän artikkelin kirjoittamisen aikaan 24 tunnin kaupankäyntimäärä on yli 60 miljoonaa dollaria. Sen lisäksi, että Binance on suurin päivittäinen volyymi, se on myös yksi nopeimmista pörsseistä. Vuonna 2018 se pystyi käsittelemään 1,4 miljoonaa tapahtumaa sekunnissa. Tämä määrä on saattanut kasvaa, kun alusta käyttävien ihmisten määrä kasvaa.

Binance on huippuluokkaa myös turvallisuuden kannalta. Tämä on välttämätöntä, koska niin suuressa transaktiomäärässä asiakkaiden varojen on oltava turvassa, joten pörssi sijoittaa paljon turvallisuuteen. Vaikka se on hakkeroitu kahdesti, se on edelleen yksi turvallisimmista, ja päivityksiä seuraa kutakin hakkerointia varmistaakseen, että samanlainen hakkerointi ei koskaan toistu. Binance tukee suurta määrää kryptovaluuttakauppapareja 9 fiat-valuutalla.

eToro

eToro - paras kryptovaluutan vaihto

eToro on sosiaalinen kaupankäyntialusta. Tämä tarkoittaa, että se antaa uusien kauppiaiden oppia kokeneilta kauppiailta kopioimalla kaupat kopioiden tai peilien avulla. Se on merkittävin salausvaihto tämän ominaisuuden kanssa maailmassa. Israelilainen pörssi tukee muiden omaisuuserien kuin kryptovaluutan kauppaa, mukaan lukien CFD: t, osakkeet, hyödykkeet, valuutat, ETF: t ja indeksit.

Vaihto ylpeilee käyttäjäystävällisyydestä asiakkaiden kanssa yli 140 maasta ja tuettuja kieliä. Siksi se voi olla yksi kalliimmista pörsseistä siellä. Se on täysin säännelty ja sillä on vahva asema Euroopassa ja Isossa-Britanniassa, mikä tekee siitä erittäin luotettavan.

Kolikkopohja

Coinbase - paras kryptovaluutan vaihto

Coinbase on tunnettu ja hyvämaineinen kryptovaluutanvaihto, joka sijaitsee San Franciscossa, Yhdysvalloissa. Tämän vuoden tammikuussa alustalla oli 35 miljoonaa käyttäjää. Vaikka se on pohjimmiltaan vaihto, Coinbase haluaa tuoda käyttäjilleen mahdollisimman monta omaisuutta, ei ihme, että alustan käyttäjien nopeasti kasvava määrä.

Äskettäin foorumi lanseerasi omaisuuden liikkeeseenlaskualustan, jonka avulla liikkeeseenlaskijat voivat antaa digitaalisia omaisuuseriä itse Coinbasen vähäisessä määrin. Coinbase-asiakkaat valittavat toistuvasti korkeista transaktiomaksuista, mutta pörssillä on erittäin korkea turvallisuusluokitus ja se on täysin säännelty Yhdysvalloissa.

BitMEX

BitMex - paras kryptovaluutan vaihto

BitMEX on erottanut itsensä salakirjoitettujen futuurien kaupankäyntialustana, roolina, jota ei yleisesti näy avaruudessa. Valitettavasti se on vaihto edistyneille kauppiaille, koska vipuvaikutus (jota se tarjoaa) on melko riskialtista. BitMEX tarjoaa jopa 100-kertaisen vipuvaikutuksen futuurien kaupankäyntiin. Vaikka tämä lisää kaupankäynnin voittoja, se lisää myös riskejä, joita uudet kauppiaat eivät pysty lieventämään.

Turvallisuuden kannalta BitMEX on yksi turvallisimmista pörsseistä, koska sitä ei ole koskaan hakkeroitu. Jos olet kokenut kauppias, joka pystyy käsittelemään vipuvaikutusta, tämä on vaihto tarkistaa.

Kraken

Kraken

Kraken on yksi vanhimmista kryptovaluutanvaihdoista. Vaikka se ei ole missään lähellä huippupörssejä, kuten Binance, se on ainoa pörssi, jonka turvallisuutta ei ole koskaan rikottu missään muodossa.

Lisäksi sillä on korkea likviditeetti, joidenkin palveluiden hinnat ovat vain 0 prosenttia. Se on kuitenkin vapaaehtoinen vaihto (ei tallenna käyttäjien varoja). Käyttöliittymä on melko monimutkainen eikä siksi sovellu aloittelijoille.

Kaksoset

Gemini vaihto

Kaksoset on yksi uusimmista vaihtoista. Sen perustivat kaksoset Winklevoss vuonna 2014, ja se on viime aikoina kasvanut tunnetuksi. Toisin kuin Kraken, Gemini ei vain helpota kryptovaluutan vaihtoa, vaan tarjoaa myös säilytyslompakon ja maksupalvelut. Turvallisuuden kannalta vaihdolla on sotilaalliset vakio-ominaisuudet, mikä on varsin merkittävää.

Changelly

Changelly

Changelly on todella poikkeuksellinen alusta, joka voidaan nimetä parhaaksi kryptovaluutanvaihdoksi. Ensinnäkin, se on ainoa pörssi, joka ei vaadi asiakkailta KYC: tä rekisteröinnin aikana. Tämä on melko merkittävää, kun otetaan huomioon, että jotkut kauppiaat haluaisivat pysyä nimettöminä, mutta useimmat pörssit eivät salli sitä. Lisäksi sillä on suurempi määrä tuettuja varoja kuin useimmissa pörsseissä, ja se on nopea. Alustalla on alhaiset palkkiot, joten se on päivittäisen kaupan yksityissijoittajien paikka.

Bitfinex

Bitfinex

Bitfinex on salausvaihto, josta on tulossa yhä suositumpi. Alusta on erittäin suosittu alhaisen vähimmäisostoksensa vuoksi, joka on vain 5 dollaria. Vaihto ei myöskään vaadi salaustalletusten asiakasvahvistusta lukuun ottamatta fiat-talletuksia. Lisäksi sillä on alhaiset palkkiot, jotka ovat 0,1% markkinatakaajille ja 0,2% markkinatakaajille.

Johtopäätös

Tämä on ollut luettelomme, jossa on joitain parhaita krypto-valuutanvaihtoja, joita voit käyttää. Sinun on tehtävä oma perusteellinen tutkimus löytääksesi tarpeisiisi ja hintaluokkaasi parhaiten sopivan vaihdon. Yksi sivustoista, joka voi auttaa sinua haullasi, voi olla CryptoZink, koska on olemassa luettelo kryptovaluutanvaihdoista lajiteltu 24 tunnin kaupankäyntimäärän mukaan.

Huomaa: Tämä viesti julkaistiin alun perin 21. tammikuuta 2020, ja se on päivitetty täysin sisällön täydellisyyden ja oikeellisuuden vuoksi 16. helmikuuta 2021.

Esillä oleva kuva: hackernoon.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me