Faraday taske

Faraday taske Faraday Bag Bundle

 • Blokerer alt radiosignal
 • Stopper al sporing
 • Forhindrer tyveri af nøglefri bil
 • Thwarts kort skimming

Køb nu Køb nu

Kapitel 1:

Du er her af en af ​​to grunde. Enten undrer du dig over, hvad en Faraday taske er, eller du vil vide, hvorfor du skal købe en. Og du får de bedste svar på begge dele.

Tilføjer en til din lineup af cybersikkerhed værktøjer kan være meget kraftfulde, men kun hvis du ved, hvordan du bruger det.

Fra et teknisk perspektiv er de kobberfoliedrevne kabinetter, der blokerer alle radiosignaler.

Magnetfelt og magnetfeltlinjer

Fra et praktisk synspunkt spiller Faraday-tasker rollen som en sikrere “flytilstand” til din telefon eller en hvælving til dit kontaktløse kreditkort.

Stålsikker med kombinationslås

Hvad der er mest fascinerende ved Faraday-tasker er, at de er i stand til at bringe isolation af militær kvalitet i en lille og bærbar formfaktor.

De fortæller en moderne historie om David, der besejrede Goliat, da millioner af dollars til overvågningsudstyr kan besejres, når du lægger dine elektroniske enheder inde i disse tykke lag af kobber og plast..

Faraday taske vs overvågning

Historien om Faraday Cage

Faraday Cage blev først konceptualiseret af Michael Faraday i 1836 og tidligere observeret i de dokumenterede eksperimenter af Benjamin Franklyn og Jean-Antoine Nollet et århundrede før.

Siden deres opdagelse er Faraday-bure blevet brugt forskellige steder lige fra kemilaboratorier, hvor der kræves nøjagtige og følsomme målinger, til amerikanske militær- og NATO-computercentre, hvor enhver uønsket radioemission skal blokeres af hensyn til sikkerhed og udstyrs nøjagtighed.

Populariteten af ​​disse EM (elektromagnetiske) og RF (radiofrekvens) skjolde er så stor, at de skabte “tin folie” internet meme.

Tinfoliehatbærere glæder sig over Faraday Tasker

Du kan endda se dem spille en vigtig rolle i plotudviklingen af ​​”Breaking Bad” prequel Better Call Saul.

Saul Goodmans ældre bror Chuck McFill lider af en sjælden tilstand, der gør ham sårbar over for radiobølger, så han dækker sit hus i tinfolie og undgår at bruge elektroniske enheder.

Mørk digital lydbølge på blå baggrund

Saul er chokeret over at se sin bror, Chuck, pusse huset i tinfolie for at afvise elektromagnetiske bølger.

Til dette lille mål behøver du ikke at beskytte hele rummet, bygningen eller miljøet for at isolere individuelle enheder – det er nok bare at købe en overkommelig Faraday-taske eller bygge din egen ved at skifte lag af plast og aluminium.

Kapitel 2:

Faraday-tasker er små, bærbare, overkommelige tilbehør, der blokerer elektromagnetiske felter. De er mere praktiske versioner af det mægtige Faraday-bur.

Stor Faraday taske

En Faraday taske er en type Faraday bur.

Det beskytter elektronik mod at blive beskadiget af radiofrekvensinterferens (RFI) eller fra en elektromagnetisk puls (EMP) ved ikke at lade radiofrekvens eller elektromagnetiske pulsbølger passere gennem materialet.

Det går under mange navne som RFID-taske, RFID-blokerende taske eller EMP-taske.

Sådan fungerer en Faraday taske?

Det skaber et helt lukket rum, der er omgivet af et net af ledende materialer.

Når et elektrisk felt på ydersiden af ​​Faraday-buret interagerer med materialet, forårsager det, at afgifterne i det beskyttede rum fordeles på en måde, der annullerer virkningerne.

Det fungerer også for at beskytte mod interferens med radiofrekvens.

Realistisk elektrisk kugle eller abstrakt plasmakugle

På denne måde vil hackere, tyve eller regeringsorganer, der prøver at spore din telefon eller anden enhed, ikke være i stand til at komme til det på grund af det ydre lag af Faraday-tasken.

En ekstra bonus: Faraday-tasker kan også beskytte andre data og ejendom!

Hvad gør en Faraday-taske?

I en nøddeskal blokerer de alle radiosignaler lige fra Wi-Fi og Bluetooth til RFID (bruges af kreditkort og bilnøgler) og GPS.

Når du vil forhindre det uønskede angreb på dine elektroniske enheder er det en god ide at placere dem i et Faraday-bur.

Sikkert med penge og kreditkort

Men når du befinder dig i en situation, hvor du har brug for dine enheder på farten, mens du bruger den maksimale sikkerhed, får Faraday-tasker jobbet gjort.

Kompetente hackere kan få det til at virke som om alt er deaktiveret, mens de udnytter enhver form for data. Som den fremtrædende NSA-whistleblower forklarede Edward Snowden under hans interview med Joe Rogan, elektroniske enheder er ikke rigtig slukket, før du fjerner deres batteri.

Edward Snowden var en NSA-whistleblower, der flygtede til Rusland i 2011 efter at have lækket tusindvis af klassificerede dokumenter til en håndfuld journalister.

Edward Snowden Faraday taske

I en æra, hvor størstedelen af ​​telefoner, tablets, GPS-gadgets, smarte ure og fjernbetjeninger leveres med ikke-aftagelige batterier, er det en velsignelse at kunne have en fysisk “slukket” kontakt..

Og at have en Faraday-taske til fuldstændigt at blokere alle signaler er netop denne nedlukningsknap.

Den bedste form for sikkerhed er den, der muliggør forebyggelse af angreb ved at formindske angrebsoverfladen.

Du forhindrer ondsindede angreb, før de endda kan ske.

På denne måde kan du stoppe med at bekymre dig om snigende fjernhacks for evigt og tillade din telefon, bilnøgler, Bitcoin hardware tegnebøger, og RFID-kreditkort for at hvile i et sikkert miljø, mens du ikke bruger dem.

Er Faraday-tasker effektive?

Kemikere, der har brug for at foretage nøjagtige målinger i deres laboratorieeksperimenter, anvender også Faraday-bure, så ingen ekstern stråling kan påvirke resultaterne.

Hjemmelavede Faraday bure

Omvendt er Faraday-tasker de små og bærbare versioner af Faraday-bure.

I modsætning til detaljerede opsætninger, der isolerer et helt rum eller en bygning, passer Faraday-tasker i lommen og giver den samme slags sikkerhed for de elektroniske enheder, der passer ind.

Byggekvalitetsstandarden opretholdes, så tykkelsen af ​​de sammenflettede kobber- og plastlag sikrer de samme signalblokerende effekter.

Kvalitetssikring og kvalitetskontrolkoncept

I en nøddeskal giver Faraday-poser dig fordelen ved at have den beskyttelse, som NATO-operatører har, men i en let og bærbar formfaktor.

Det faktum, at du kan tage denne sikkerhed med dig overalt uden at rejse mistanke er endnu en fordel.

Folk omkring dig vil tro, at du har en billig nylon tegnebog eller en slags almindelig taske.

Let blanding forbedrer dit privatliv, og det er en glimrende sikkerhedspraksis at udelukke dine enheder for hackere i første omgang.

Plastkort på en tegnebog

Derfor er Faraday-tasker effektive som både radiosignalafvisende enheder, der fjerner Bluetooth-, RFID-, GPS- og Wi-Fi-udnyttelser, men også som basale genstande, der beskytter dine elektroniske enheder uden nogensinde at rejse nogens mistanke..

På Let’s Talk Bitcoin-podcasten sagde Andreas Antonopoulos, at han opbevarede sin hardware-tegnebøger i en faraday-taske. Derudover @patrickwagner, a digital sikkerhed ekspert, kalder en Faraday-taske “et must have.” Truslen om en solstorm eller EMP-eksplosion for vores samfund præsenterer sig som en af ​​de største farer for sikkerhed i ethvert moderne land. Hvis vi vil digitalisere vores monetære system på et hvilket som helst tidspunkt i overskuelig fremtid, er det tid til at træffe passende sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte vores aktiver i dag.

Kapitel 3:

Biltyveri er noget, der er observeret siden opfindelsen af ​​bilen. I de tidspunkter, hvor biler havde dørlåse og tændinger med en mekanisk nøgle, fandt folk måder at vælge låsen og hot-wire bilen på.

Med teknologisk fremskridt blev elektroniske låse introduceret, og nu har biler en central computer, der er låst med en elektronisk nøgle.

Nærbillede af en mand i jakkesæt, der låser sin bil.

Dette er en af ​​de bedste måder at forhindre, at tyve stjæler din bil. Som med enhver teknologi har tyve imidlertid fundet en vej rundt denne sikkerhedsforanstaltning og er begyndt at bruge enheder kaldet kodegribere til at udføre det, der kaldes en SERA (eller ‘Signal Extender Relay Attack’).

SERA-angreb er blevet mere almindelige hver dag, og sagerne om tyveri er steget betydeligt. Folk er ofte forvirrede af spørgsmålet om hvordan man forhindrer nøglefri tyveri af biler?

Hvorfor stiger biltyverier?

Politiets afdelinger over hele verden ser en enorm stigning i biltyveri i de senere år.

Hacking af indre bilsystemer

Disse tyverier har efterladt politiet afdelinger forvirrede, fordi de fleste af disse biler var låst med et elektronisk låsesystem, som er en af ​​de sikreste automatiske sikkerhedssystemer ledig.

Efter undersøgelsen finder du mange videoer, der viser tyve, der bruger en enhed til at åbne bilens lås og stjæle den uden at manipulere med køretøjet direkte. Så hvad er denne enhed, der bruges til at stjæle disse biler?

Tyve er blevet teknisk kyndige og er begyndt at bruge denne enhed til at fange radiofrekvensen på nøglefoben, klone den og derefter bruge det nyoprettede duplikatsignal til at åbne døren til bilerne og køre væk.

Moderne bilnøgleringe fungerer ved hjælp af elektromagnetiske signaler. Når bilnøglen er i nærheden af ​​bilen, er der en radiofrekvens mellem bilen og nøglefoben.

Manden i frakken sendte nøglering til bilen for at låse dorrs op

Når brugeren trykker på oplåsningsknappen på fjernbetjeningen til bilen, åbnes dørene, da bilen ser signalet. Den eneste måde, hvorpå dette tyveri kan stoppes, er ved hjælp af en RFID-blokerende pose, også kaldet en Faraday-taske.

Hvad er en signalmorder Faraday-taske?

Signal Killer Faraday-tasken er designet på baggrund af Faraday Cage.

Forbindelseslinje på fiberoptisk netværk telekommunikation concepy

Buret er lavet af ledere, der ikke lader noget andet elektrisk signal eller bølge trænge ind. Dette princip bruges også til bygning af fly; flyene er designet på en sådan måde, at hvis den rammes af lynet, kan den elektriske kraft ikke komme ind i flyet.

Så alt, hvad der holdes inde i posen, kan ikke tilgås med udvendige elektriske eller magnetiske bølger og omvendt.

Hvordan fungerer Faraday tasker?

Faraday-tasker har været brugt af militæret og politiet i årevis for at beskytte teknologisk bevis såsom telefoner, bærbare computere, smartwatches eller anden hardware, der har vigtige digitale data indeni.

Denne teknologi bruges nu af offentligheden, da data- og biltyverier øges betydeligt.

Forebyggelse af nøglefri biltyveri med en Faraday-taske

Nu er spørgsmålet, hvordan kan du forhindre, at din bil bliver stjålet ved hjælp af Faraday taske?

Med en Billfodl Faraday taske, signalerne fra bilnøglerne bliver blokeret, så radiofrekvensen på dine bilnøgler når aldrig tyvens enhed. Dette sparer din bil fra at blive stjålet.

Bliv bare vant til at smide dine nøgler i posen, når du kommer ind døren. Så behøver du ikke længere bekymre dig om, at din bil bliver stjålet midt om natten.

Billfodl Faraday taske

En Faraday-taske kan være en fantastisk måde at tilføje ekstra beskyttelse til dine elektroniske enheder.

Få ting er lige så effektive for så få penge som en Faraday-taske, og vi skal alle bruge en.

Hvis du har spørgsmål, kan vores team af eksperter her på Billfodl er her for at besvare dem!

Kapitel 4:

De trusler, som en Faraday-taske beskytter mod, kan være naturligt forekommende eller menneskeskabte.

Hvad kan en Faraday taske beskytte dig mod?

Et eksempel på en naturligt forekommende trussel er en solstorm. Tro det eller ej, solstorme, der kommer fra solen, har potentialet til at udslette elnet og elektronik her på jorden. En sådan storm kaldes Carrington-begivenheden og fandt sted i 1859. På det tidspunkt havde menneskeheden ikke næsten det niveau af afhængighed af elektronik, som vi gør i dag. Men på det tidspunkt stoppede telegrafsystemer i Europa og Nordamerika med at arbejde, udstyret gnistede og gav chok til operatørerne og startede endda brande.

Rumudsigt på solens lyse overflade med solstråler

Hvis en solstorm af denne størrelsesorden skulle forekomme i dag, ville den i vid udstrækning beskadige og forstyrre elektronik som biler, computere og elnet. Selv mindre genstande kan blive påvirket, f.eks. Et almindeligt USB-drev. En sådan solstorm opstod i 2012 af en lignende størrelse, men den ramte ikke jorden (den gik glip af kun 9 dage).

I 1989 ramte en anden solstorm jorden, og canadierne tog størstedelen af ​​den, skønt den ikke var af samme størrelse som Carrington-begivenheden. Alligevel gik elnettet offline, og nogle 6 millioner canadiere blev efterladt uden elektricitet – nogle i timevis og andre i flere dage.

Menneskeskabte trusler forudsiges at komme i form af nukleare eller EMP-bomber. Nukleare eksplosioner udsender elektromagnetiske stødbølger, der kan udslette elektronik og strømnettet ligesom solstorme. En menneskeskabt bombe, der udsender elektromagnetiske stødbølger, kunne endda detoneres et stykke over et mål for at være effektiv. Dette emne blev endda bragt op blandt GOP-præsidentkandidater under valgløbet i 2016.

Eksplosion af atombombe over byen

Faktum er, at på trods af den mulige trussel mod elektronik er mennesker og nationer ikke parat til at forsvare den teknologi, som vi i stigende grad er afhængige af.

Hvad skal jeg opbevare i en Faraday taske?

Der er ikke noget endeligt svar på dette spørgsmål.

I sidste ende kommer det ned til ethvert element, der kan hackes eksternt, og som du foretrækker, at det ikke er.

Liste over varer til Faraday taske

Følgende liste indeholder almindelige genstande, man kan opbevare i Faraday taske.

 • mobiltelefoner
 • bærbare computere
 • Bitcoin hardware tegnebøger
 • fjernbetjeninger til bilnøgler
 • kreditkort
 • pas
 • smarte ure
 • tabletter
 • opbygning af adgangskort

Cheshire Police i Storbritannien anbefaler chauffører at holde deres bilnøgler i en Faraday taske for at forhindre, at tyve kan klone dem. Alt, hvad de skulle gøre, er at komme tæt på dine nøgler uden at se dem, medmindre de var beskyttet i en RFI-blokerende Faraday-taske.

Faraday tasker

USB’er og Bitcoin-hardware-tegnebøger passer ind i Billfodls mindre Faraday-taske. Hvis du vil beholde en telefon eller en lille tablet, vil du gerne få den større.

Under hans præsentation i december 2018 fra 35C3 konferencen, Josh Datko fra tegnebog.fail holdet har demonstreret, hvordan han var i stand til at sende angreb til Trezor og Ledger hardware tegnebøger.

I tilfælde af forsyningskædeangreb, hvor en ekstra RFID-antenne placeres i din hardware-tegnebog, bliver det meget simpelt at fjernstyre din enhed og sende mønter til vilkårlige adresser.

Derfor er det bestemt bedre at opbevare din hardware-tegnebog i et Faraday-bur, hvis du vil være 100% sikker på, at ingen kan forsøge at eksternt hacke din enhed.

Hacker i en jakke med hætte med en bærbar computer sidder ved bordet

Hvis du er målrettet af regeringer eller udførlige hackere, er det meget sandsynligt, at de vil forsøge at kompromittere alle dine enheder.

Selvom du er en lovlydig borger, kan vores moderne overvågningskapitalisme måske finde undskyldninger for at gøre denne type bagdørsadgang helt legitim og muligvis obligatorisk.

Her er endnu et argument til fordel for Faraday-tasker: da de er små, bærbare og lette at skjule i hverdagslige ting som tegnebøger (eller endda skjule i din kuffert eller rygsæk), giver de dig en grad af sandsynlig benægtelse.

Ingen vil føle sig mistænksomme, når de ser en, og det er lettere at skjule dem som almindelige genstande.

Og for kun $ 15 for en lille Faraday taske eller $ 25 for en stor, den pris, du betaler for at beskytte dine dyrebare data og ejendele mod RFID-, Bluetooth- og WiFi-angreb, er ekstremt lille i forhold til mere detaljerede sikkerhedsindstillinger.

Billfodls Faraday Tasker

Omkostningerne ved at købe ruller af plast og tin for at bygge din egen Faraday-taske er endnu mindre, men det tager lidt tid og eksperimenter at få den rigtige slags resultat.

Og … det vil ikke være næsten lige så gennemførligt.

Hjemmelavede Faraday taske materialer

Hvad skal jeg opbevare i et Faraday-bur?

Faradays bure er til store genstande, som du ikke har med dig.

Beskyttelse af din internet router fra hackere uden for dit hus eller sørge for, at ingen prøver at fjernangribe din stationære computer, er kun to af de mest populære brugssager.

Bare husk, at militære organisationer, der overholder Stormstandarder benyt Faraday-bure for at forhindre, at elektriske signaler og støj opfanges.

Ofte forveksles Faraday-kasser med Faraday-bure, men forskellene kan indsnævres til skala.

Førstnævnte er mindre og bruges til sikker langvarig opbevaring af elektroniske enheder, mens sidstnævnte henviser til større overflader, der midlertidigt eller permanent isoleres fra eksterne radiofrekvenser.

For mere information om Faraday-bure og deres praktiske brugssager, se stort udvalg af YouTube-videoer om sagen. Ikke kun at de giver grundige forklaringer, men de har undertiden også komplette DIY-guider, der giver dig mulighed for at bygge dine egne Faraday-bure.

Indvendinger mod at eje en Faraday-taske

Så hvad betyder det for Bitcoinere? Hvorfor er det så meget vigtigere for os at overveje sådanne trusler og træffe passende foranstaltninger? Og er det en ‘passende foranstaltning’ at få en Faraday-taske?

Almindelige indvendinger mod at eje en Faraday-taske er, at det er unødvendigt, hvis du har din mnemonic frø (private nøgler) sikkerhedskopieret på din Billfodl allerede, og at sandsynligheden for en EMP-eksplosion er lav nok til, at du ikke vil bruge pengene.

Risikobelønningsforholdet ved at eje en Faraday-taske er stærkt vippet for at få en. Sandsynligheden for risikoen kan være lav (eller måske ikke), men prisen på en Faraday-taske er også meget lav.

Forretningsmand hånd stopper faldende træblokke eller domino

Det giver simpelthen ikke mening for en Bitcoiner at argumentere for, at verden skal støttes af et digitalt monetært system, der gør det muligt for enkeltpersoner at være helt suveræne over deres penge, og derefter på den anden side at argumentere for, at enkeltpersoner, der gør det, skal være skødesløse nok til ikke at beskytte værdsatte elektroniske enheder, der i høj grad forbedrer sikkerheden ved at få adgang til pengene.

Så du har en Billfodl allerede. Det er bestemt en højere prioritet end at eje en Faraday taske, EMP taske, RFI blokerende taske. Og hvis vores elektronik går ned på grund af en eller anden form for katastrofe, vil Bitcoinere ikke have adgang til deres midler, medmindre de også har adgang til fungerende elektronik, der kan bruges til at interagere med bitcoin-netværket..

Billfodl-produkt i en Faraday-taske

Og i et sådant tilfælde, hvis en Bitcoiner skulle bruge en ikke-betroet computer til at få adgang til midler, kunne det bare være en meget risikabel indsats at bruge de private nøgler og bør undgås. Hvis kun Bitcoiner havde opbevaret en tablet eller Bitcoin hardware-tegnebog i en Faraday-taske, ville alt være godt.

Hvornår skal du bruge en Faraday-taske

I sidste ende kommer svaret ned til omfanget af dine signalblokerende operationer og dine forventninger til bærbarhed.

Hvis du vil beskyt din mobiltelefon eller Bluetooth-kompatible enheder fra eksterne angreb, og du rejser eller er på flugt, er det simpelthen bedre at få en Faraday-taske.

Faraday taske

På den anden side, hvis du vil isolere et helt rum eller en bygning fra radiofrekvenser, bluetooth-indtrængen og uønskede WiFi-signaler, er det meget bedre at bruge Faraday-bure.

Hus dækket med glaskuppel realistisk vektor

Interessant nok kan tykke metalaffaldsdåser, hvor du indsætter en plastikpose, være fremragende Faraday-bure til din mobiltelefon, tablet, hardware tegnebog eller bærbar computer.

De er dog ikke særlig bærbare, og det at gå rundt med dem vil bestemt rejse mistanke.

Derfor, hvis du simpelthen har brug for at isolere små enheder, så er det bestemt bedre for driftssikkerhed (op-sec) at bære en Faraday taske i lommen, kufferten eller rygsækken.

Faraday taske versus Faraday bur

I slutningen af ​​dagen er forskellen meget enkel: Faradays bure er til åbne rum, hvor du bruger enheder, der ikke kræver mobilitet.

Disse enheder kan omfatte:

 • internet routere
 • stationære computere
 • tykke laptops, som du aldrig har med dig
 • dit HAM-radioapparat, hvis du forbereder dig til SHTF

Mens Faraday tasker er til sikring af din mobiltelefon, bil nøgleringe, og emner som bitcoin hardware-tegnebøger på farten.

Bestemt kan du også bruge en Faraday-taske i dit hus, hvis du vil undgå at pusse op på væggene eller rejse mistanke om din mentale sundhed, når nogen besøger dig.

Faraday Tasker vs Mylar Tasker

Mylar-poser er meget populære løsninger til opbevaring af mad på lang sigt.

Mylar tasker er ikke gode faraday poser

Det faktum, at de har aluminiumsfolie indvendigt, betyder, at dine grøntsager forbliver friske i køleskabet i længere tid.

Til sammenligning er Mylar-poser tyndere end Faraday-poser – førstnævnte har en tynd og minimal aluminiumsfolie, mens sidstnævnte er bygget af et tykt lag, der skifter plast og aluminium.

Bestemt kan du stable flere Mylar-poser for at opnå resultater, der ligner dem, du får med Faraday-poser.

EN populært Reddit-indlæg har kun undersøgt problemet for at opdage, at der er to Mylar-tasker ikke nok til at blokere AM-radiosignalet.

Forskellen mellem et Faraday-bur og en Faraday-taske ligger hovedsagelig i varens størrelse og bærbarhed.

Faraday-tasker er gode til små genstande, der passer i lommen, mens Faraday-bure bruges mere til at beskytte stationære genstande eller hele udstyrsrum.

Der er flere muligheder for Faraday-tasker på markedet, men vi synes, vores er ret forbandet godt, og det kommer også til en god pris.

Kapitel 5:

En Faraday taske er et meget simpelt produkt, men mange mennesker er stadig forvirrede over, hvordan de arbejder, og hvad de gør.

1050D ballistisk nylon

Nylon ikon

Vores Faraday-tasker er lavet af vandtæt 1050D ballistisk nylon, kendt for sin intense styrke og hårdhed, fordi din elektronik skal være sikker fra mere end bare radiofrekvenser.

Bekræftelsesvindue

Øjeikon

At se er at tro, hvorfor vores store Faraday-taske har et vindue til forhåndsvisning af enheden for at bekræfte signalafbrydelse og batterilevetid på alle elektroniske enheder indeni. Stol ikke på. Verificere.

5. generations enhedsafskærmning

Intet trådløst ikon

Blokerer WiFi (2.4 & 5GHz), bluetooth, cellesignaler (5G & 4G LTE +), GPS, RFID og radiosignaler med 60-80dB gennemsnitlig dæmpning giver 5. generations enhedssikringssikringer.

Tredobbelt lag, dobbelt parret søm

Parringsikon

Tre lag af højafskærmende stof på alle sider sås sammen med dobbelt parret sømkonstruktion, hvilket gør posen holdbar og klar til at arbejde under dårlige forhold.

Nem adgang

Markeringsikon

Den dobbelte rulle- og velcrolukning betyder, at det er let at få adgang til din elektronik. Vores tasker er designet til at holde radiofrekvenser ude, ikke dig.

Resumé

 • Faraday taske af militær kvalitet designet til retshåndhævende retsmedicinske efterforskere, også brugt til udøvende rejser, personlig sikkerhed, EMP- og CME-beskyttelse
 • Beskytter mobiltelefoner, GPS-enheder, elektroniske vejafgiftstranspondere (som E-ZPass), nøgleringe eller andre lignende enheder fra ALLE trådløse signaler
 • 5. generation af enhedssikring
 • EMI afskærmning & RFI afskærmning
 • Tre lag af højafskærmende stof på alle sider med dobbelt parret sømkonstruktion
 • Blokerer WiFi (2.4 & 5GHz), Bluetooth, cellesignaler (4G LTE +), GPS, RFID og radiosignaler med 60-80dB gennemsnitlig dæmpning
 • Lukkelig lomme på bagsiden for at placere firma- / agenturinformation
 • Vandtæt ydre materialer med ballistisk nylon
 • Dobbelt rulle og velcrolukning

Dimensioner

Stor taske

Udvendige mål: 9,75 “x 9,5” x 1 “

Indvendige dimensioner: 9,5 “x 5,5”

Lille taske

5 “x 3,25” x 0,25

Gratis fragt

Flyikon

Alle amerikanske ordrer og internationale ordrer på $ 120

Nem retur

Opdater ikon

Ingen spørgsmål – bare 125% pengene tilbage garanti

Sikrede betalinger

Hængelåsikon

Alle kortbetalinger er sikret via Shopify-betalinger

Kunde support

Hængelåsikon

Få gratis og hurtig e-mail / chat support med vores interne kryptoeksperter

Køb Billfodls Faraday-taske

Kapitel 6:

Fungerer Faraday-tasker virkelig?

Ja de gør. De fungerer som et skjold mod påvirkninger udefra. De er let at transportere, pakke, lette og er ikke særlig dyre.

Blokerer Faraday-tasker GPS?

Når du placerer en GPS-enhed i en Faraday-taske, kan den ikke modtage eller sende potentielt forstyrrende radiofrekvenssignaler.

Hvorfor holder Faraday-tasker op med at virke?

En Faraday-taske af høj kvalitet bør aldrig stoppe med at virke. Imidlertid kan billigere tasker slides, hvis de ofte åbnes og lukkes. Det er her det er vigtigt at finde en taske af høj kvalitet.

Er det sværere at stjæle nøglefri biler?

Sikkerhedseksperter siger, at det tager cirka tre minutter at stjæle en bil uden nøglefri adgang, og at det næsten er umuligt at stjæle en bil, når nøglefoben er inaktiv eller i dvaletilstand.

Kan min telefon spores, hvis Location Services er slået fra?

Placeringshistorik er en funktion, der holder styr på de placeringer, du har været, og alle adresser, du indtaster. Hvis du slukker for den, bruger din enhed kun GPS til at vide, hvor du er. Når det er sagt, er der ingen måde at være sikker på, at lokaliseringstjenester og GPS virkelig ikke længere er aktive, medmindre du bruger en faraday-taske.

Hvordan ved jeg, om nogen sporer min telefon?

Sandheden er, det er meget svært at vide, om en sofistikeret angriber sporer din mobiltelefon. Og … du spores næsten helt sikkert af mange af de apps, du har installeret. I tvivlstilfælde er det bedre at antage, at din telefon spores.

Hvorfor skulle jeg have brug for en Faraday taske?

Hvis du vil beskytte enhver form for elektronisk udstyr mod at blive manipuleret eksternt, skal du bruge en Faraday-taske. En Faraday-taske fungerer som et beskyttende skjold mod indgående og udgående radiosignaler.

Blokerer Faraday-tasker WIFI?

Ja de gør. Wi-Fi-signalerne kan ikke trænge igennem kobbernettet inde i en Faraday-taske.

Hvad bruges en Faraday taske til?

Faraday tasker bruges til at sikre din mobiltelefon, bærbare computere, nøgleringe til biler og emner som bitcoin hardware tegnebøger på farten, kreditkort, pas, smart ure, tablets og bygning adgangskort. De forhindrer fjern manipulation af disse enheder fra dem, der stjæler data fra dem eller forsøger at slette eller spore dem på afstand.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me