Julkkissijoittajat ja ensirahatarjoukset

Ihmisten pääsy alukselle digitaalisen valuutan kanssa on jokaisen tällä hetkellä toiminnassa olevan verkon on taisteltava. Vastaavasti muutama vuosi sitten bitcoin yritti kovasti saada ihmiset mukaan toimintaansa ensin kaivostyöläisinä, mutta pian sen jälkeen sijoittajina.

Nykyään kryptovaluutat ovat yleisesti tunnettuja, mutta todellisten käyttäjien määrä on edelleen suhteellisen pieni huolimatta siitä, että koko ekosysteemin markkina-arvo räjähti vuonna 2017. Tämä liittyy kuitenkin siihen, että monet sijoittajat omistaa useita miljoonia salkkuja, jotka käyttävät suurimman osan samasta markkina-arvosta. Nämä henkilöt kattavat mielenkiintoisen ryhmän pääomasijoittajia, teknologia-alan yrittäjiä ja perinteisiä taloudellisia toimijoita, kuten hedge-rahastojen hoitajia, jotka ovat kokeneet mahdollisuuden saada nopea ja merkittävä sijoitetun pääoman tuottoprosentti.

Nyt, kun yhä useammat ihmiset, joilla on erittäin korkean profiilin ura (ja jopa elämä), alkavat tulla sala-areenalle, markkina-arvo nousee. Mitä se tarkoittaa kuitenkin yksittäisten verkkojen mahdollisuudelle, ja onko sillä mitään vaikutusta blockchain-valuutan käytön seuraavaan odotettuun vaiheeseen?

Marc Cuban

Pääoman ja huippuluokan sijoitusten maailma on perehtynyt Marc Cubaniin. Sijoittaja ja yrityksen omistaja ovat onnistuneet keräämään uskomattoman rikkauden, samalla kun hänestä tuli itsenäinen julkkis. Äskettäin hän luonnehti varojen tuloa kryptovaluutta-alueelle kuplana, jolla on mahdollisuus räjähtää milloin tahansa, mutta nyt näyttää siltä, ​​että hän aikoo olla mukana ICO (alkuperäinen kolikoiden tarjoaminen).

Tämän vuoksi Kuuba liittyy muihin perinteisiin sijoittajiin, jotka uskovat ajatukseen tukea pääoman hankkimista myymällä salaustunnuksiaan. Osoittaakseen sitoutumisensa ajatukseen hänen yrityksensä Unikrn aikoo perustaa oman ICO: nsa lähitulevaisuudessa. Prosessi on suunniteltu täydentämään pääomaa, jonka yhtiö sai perinteisillä sijoituskierroksillaan.

Aikaisemmin monet varovaisemmista sijoittajista kieltäytyivät osallistumasta suoraan merkkikauppaan. Kuubalainen ei todellakaan ole heidän joukossaan, koska hän sanoi osallistuvansa todelliseen tarjoukseen.

Unikrn-tarina

Vuonna 2014 perustettu Unikrn on Seattlessa toimiva foorumi, johon on keskitytty vedot eSportsista. Tämä prosessi on jotain, joka kiinnitti monien talouspiirien huomion, koska se on yksi harvoista luonnollisista paikoista aina tuottoisan vedonlyönnin laajentamiseksi. Itse asiassa eSports-ilmiöiden suosio on kaukana julkisuuden parrasvaloista 1990-luvun lopulta lähtien..

Nykyään se on miljardin dollarin arvoinen verkkotunnus, jolla on monia sivuhaaroja kauppatavaroista tapahtumien hallintaan. Luonnollisesti Unikrnin kaltaiset yritykset yrittivät lihaksia markkinoille, joilla ihmiset ovat jo aktiivisesti uhkapeli bitcoinilla.

Tähän mennessä Unikrn onnistui saamaan 10 miljoonan dollarin sijoituksen sellaisten sijoittajien kanssa kuin Ashton Kutcher, 500 Startupia ja Elisabeth Murdoch. Alustan tarkoituksena on antaa käyttäjille mahdollisuus lyödä vetoa eSportsista käyttämällä yrityksen luomaa digitaalista tunnusta Unikoinsia tai käyttää fiat-rahaa, jos he asuvat Isossa-Britanniassa tai Australiassa. Siitä lähtien yritys on siirtänyt yli 250 miljoonaa unikoiinia, mutta nyt yritys aikoo siirtyä näistä kolikoista turvallisempaan salaustunnukseen.

UnikoinGold

Yhtiö aikoo siirtyä UnikoinGold-kolikkomerkkiin, joka asetetaan saataville suurena määränä, joka on miljardi. Ne kaikki kalibroidaan noudattamaan ERC-20 ethereum -standardia. Kolikoiden markkinoinnin odotetaan alkavan viimeistään elokuussa, jonka myyntiin tarvittavan infrastruktuurin on tarkoitus tulla käyttöön saman kuukauden lopussa.

Sekä yhtiö että kuubalainen itse odottavat selvästi tätä prosessia. Se voisi helposti tarjota sille valtavan taloudellisen virran, jos muut viime kuukausien ICO: t ovat mitä mennä.

Mutta samalla kysymys tämän prosessin pätevyydestä viipyy sen yläpuolella. Mitä sama ICO tarkoittaa, jos prosessi ei onnistu, koska UnikoinGold-kolikot on silti lyötävä ja laskettava liikkeeseen? Lisäksi, jos myynti epäonnistuu, kuinka paljon sen on epäonnistuttava vaikuttamaan prosessiin? Tällä hetkellä on outo tunne, että ICO menee hyvin riippumatta siitä, miten se todella päätyi katsomaan loppua.

ICO-puomi

Marc Cuban suhtautui hyvin äänekkäästi ajatukseen digitaalisen valuutan noususta ja mahdollisesta kaatumisesta, mutta näyttää siltä, ​​että samanlaisen tilanteen potentiaali on tällä hetkellä heitettävissä ICO: issa. Samalla tällä ajattelutavalla on selkeä psykologinen ulottuvuus, joka voidaan havaita täällä.

Digitaalisia valuuttamarkkinoita ohjaavat tarjonta ja kysyntä sekä niitä säätelevän lohkoketjun kiinteät protokollat. Kolikoiden lanseeraava yhtiö vahvistaa kuitenkin tietyssä määrin ICO: n säännöt. Tämä vetoaisi selvästi sijoittajiin, jotka haluavat riskoida rahalla tietylle tasolle, mutta myös saavuttaa korkeimman mahdollisen hallinnan tason.

Kupla on kuitenkin kupla, ja tämä prosessi voi helposti päätyä samaksi. Jos kolikko käy läpi huonon tarjouksen, tulokset eivät ole katastrofaalisia. Mutta jos ICO-sarjalla on sama kohtalo, ongelmien mahdollisuus vain kasvaa ja tekee tämän dramaattisella tavalla.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me