Bitcoin rikkoo uuden ennätyksen ja ravistelee haarukkapeloja

On turvallista sanoa, että ainakin lyhyellä aikavälillä bitcoiniin ei ole annettu iskuja äskettäin haarautunut tapahtuma joka aiheutti bitcoin-käteisen luomisen. Vain muutama päivä tämän tapahtumisen jälkeen digitaalinen valuutta on onnistunut rikkomaan hintarekisterinsä ja saavuttamaan yli 3300 dollarin arvon yhdelle bitcoinille.

Tällä hetkellä ylöspäin suuntautuva keinu jatkuu ja on mahdollista, että BTC siirtyy tämän merkin $ 3,400: een tai ehkä jopa pidemmälle tulevina tunteina. Kun kauppiaat käyttävät tilaisuutta saada lisää voittoja ja valtavirta tiedottaa menestyksestä, bitcoin-yhteisön jäsenten mielissä on viipyvä kysymys – miltä bitcoin-ekosysteemi näyttää tulevilta kuukausilta, nyt kun bitcoin-käteinen on perustettu.

Tähän monitahoiseen kysymykseen ei ole helppoa vastausta, mutta tässä on joitain tärkeimpiä ongelmia, jotka liittyvät ongelmaan. Tässä ovat myös säikeet, jotka yhdistävät nämä tekijät ja mahdolliset tapat, joilla ne voisivat olla vuorovaikutuksessa toistensa kanssa lähitulevaisuudessa.

Markkinoiden luottamus

Luottamus, jonka kauppiailla ja sijoittajilla oli BTC: ssä, ei ole kadonnut haarautumisen jälkeen – hinnan nousu ja dramaattisen laskun puuttuminen varsinaisen haarautumisen aikana ovat osoitus samasta ajatuksesta. Ennen haarautumista oli helppo kuvitella ainakin väliaikaista epävakautta, kun tämä koskaan nähty ennen tapahtuma bitcoin-lohkoketjussa tapahtui.

Samaan aikaan monet analyytikot varoittivat mahdollisuudesta paljon laajempaan epävakauteen tai jopa BTC-hinnan täydelliseen kaatumiseen. Sama kaatuminen kannustaisi sitä, että sijoittajat ottavat varansa pois turvallisuussyistä ja vetävät siten arvoa alas perinteisellä myynti-tavalla.

Mutta kun haarukka alkoi tapahtua ja bitcoin-käteisen syntymä oli käynnissä, BTC: n hinta pysyi vakaana ja tasaisena, jopa todistamassa lyhyttä arvon räjähdystä. Kaikki tämä tarkoittaa, että hinta ja markkinoiden luottamus BTC: hen eivät ole missään yhteydessä bitcoin-käteisrahojen lanseeraamiseen.

BTC Market Cap

Hinnan lisäksi BTC: n markkina-arvon kokonaisarvo on myös säännöllisesti mainittu verkon vakauden ja vahvuuden tekijä. Vuoden 2017 alusta, siitä tuli erittäin tärkeä, kun monet tajusivat, että paitsi Bitcoinin, myös muiden kryptovaluuttojen yleinen markkina-arvo. Eteri on yksi parhaista esimerkeistä digitaalisesta valuutasta, joka nousi upealla tavalla bitcoinin rinnalla ja jolla on kyky yhdessä vaiheessa ottaa johtoasema tässä suhteessa.

Nyt viimeisin BTC-hinnan nousu on myös lisännyt markkina-arvoa, joka ylitti 50 miljardin dollarin rajan. Tämä on ollut ensimmäinen kerta, kun markkina-arvo ylitti tämän tason. Nyt se on yli 52 miljardia dollaria, jäljittelemällä hintojen kasvua.

Ei ole syytä olla uskomatta, että se voi toimia samalla tavalla kuin hinta lyhyellä aikavälillä. Jos yksi näistä nousee, on varmuus, että myös toinen seuraa.

Bitcoin-kassan läsnäolo

Valtavirran tiedotusvälineiden mukaan yksi tärkeimmistä syistä BTC: n arvon ja markkina-arvon nousulle löytyy yksinkertaisesta tosiasiasta, että se ei romahtanut, kun BCC syntyi. Samassa lausunnossa korostetaan kuitenkin sitä tosiasiaa, että useimmilla digitaalisen valuutan verkkotunnuksen ulkopuolella olevilla henkilöillä on vain vähän tietoja siitä ja sen menettelyistä.

BCC ja BTC eivät ole sotateillä, eikä tässä ole syytä olettaa nollasummapeliä. Yksinkertaisempi tapa havaita BCC oli maalata se vain yhdeksi digitaaliseksi valuutaksi, joka on käynnistämässä. Loppujen lopuksi pienellä vähemmistöllä kaivostyöläisiä, jotka ottivat käyttöön uuden koodin, ei koskaan ollut mitään mahdollisuutta (tai aikomusta) häiritä BTC-peruskoodia ja tapaa, jolla sitä ajetaan SegWit2x-muokkauksen jälkeen.

Kahden digitaalisen valuutan välillä ei ole kilpailua tai kilpailua lukuun ottamatta sitä, jonka kuvittelevat ne, joille asiasta on vähän tietoa. Siksi BCC: llä ei ole valtaa häiritä BTC: tä, eivätkä ihmiset, jotka tukevat sitä, haluavat mitään tällaista riippumatta siitä, kuinka kiihkeä purjehduskeskustelu kävi viime vuosina.

Ethereumin tarina

BTC-hinnan tulevaisuuden suhteen ethereum-verkko voisi toimia hyvänä esimerkkinä. Sen lisäksi, että verkko on itsessään digitaalinen valuutta, se tarjoaa myös älykkäitä sopimusominaisuuksia, joita muut voivat käyttää moniin tarkoituksiin. Tällä tavalla se tarjoaa ainutlaatuisen vaihtoehdon digitaalisilla valuuttamarkkinoilla – sen lisäksi, että sitä käytetään kuten bitcoin pelaamiseen verkossa ja monia muita asioita, se voidaan upottaa osaksi uusia järjestelmiä kirjanpidossa ja kirjanpidon seurannassa.

Lanseerauksen hetkellä yksittäisten ETH-rahakkeiden hinta mitattiin yhtenä dollarina ja tilanne pysyi samana kuukausien ajan. Mutta sitten, kun BTC-hinta laajeni suuresti, myös ETH alkoi nousta. Nyt se on toiseksi suosituin verkko ja sen tulevaisuuden kasvu on varmaa.

Kun molemmat kasvavat omalla dynamiikallaan (ETH laski melkein 40% useita viikkoja sitten, kun taas BTC jatkui vahvana), näiden kahden välillä ei ole häiriötä tai ei ole hajoa saman markkina-arvon jakamista, joka voi siirtyä joko yhteen tai toiseen verkkoon. Jos ne menestyvät, molemmat verkot kasvavat ja jos toinen tai molemmat epäonnistuvat, niiden markkina-arvot heikkenevät ja laskevat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me