Top 3 Bitcoin trading bots

Hvis du ikke allerede er fortrolig med begrebet crypto trading-bots, lad mig uddybe deres generelle formål og arbejdsgang. Bitcoin trading bots bruges til at overtage (det meste) af de erhvervsdrivendes arbejdsbyrde på kryptokurrencymarkederne. Da der er mange forskellige handelsbots, er der mange forskellige implementeringer af teknikker for at nå målet om en automatiseret pengeautomat. 

Nogle programmer overtager handel helt, og brugeren vælger bare et par, som derefter bruges til at handle videre med programmets faste algoritme. Andre tillader et par flere ændringer for mere erfarne handlende, der har deres egne ideer og strategier, som de gerne vil derefter automatisere. 

  Før jeg skrev denne artikel, gik jeg videre og testede nogle af de vigtigste bitcoin-handelsbots på markedet (Haasbot, Gunbot, & ProfitTrailer). Jeg tror, ​​at der er en slags sølvforing, som alle har til fælles. Hvis du tror, ​​at at købe en af ​​disse bots betyder, at du ikke kan gøre noget og bare tjene penge på fortjeneste, tager du fejl.  

Disse programmer har brug for gode indstillinger og regelmæssig tilpasning for at sikre, at de fungerer som du ønsker i den nuværende markedssituation. Betyder det at bruge en bot ikke er det værd? Absolut ikke. Som jeg sagde før, vil det hjælpe en erhvervsdrivende med at automatisere sine handler, tilføje nogle funktioner til handlingen, der næsten er umulige manuelt og give ham chancen for at styre handlingen passivt uden at skulle se diagrammer hele dagen lang. 

 En perfekt blanding? 

 Hvis du er en almindelig erhvervsdrivende med viden om, hvordan markedet opfører sig eller med den hensigt at lære det, kan disse programmer være noget for dig. Disse bitcoin trading bots skal ses som en midlertidig udvidelse af dig selv. Som du måske ved, sover markedet aldrig. På den anden side har du som menneske brug for at sove, spise, deltage i sociale begivenheder osv. Det er praktisk taget umuligt at være tilgængelig 24/7 for at udnytte den mulighed, du ventede på. Disse programmer hjælper med at sikre, at du ikke går glip af disse muligheder.

Det går dog længere end bare at købe eller sælge, disse kryptobots hjælper også med at læse markedet osv. Jeg opfordrer dig til at læse resten af ​​artiklen for at lære lidt mere om de forskellige bots og se på hvilke en passer dig bedst, da de er helt forskellige. 

Forskellige Bitcoin trading bots:

  Haasbot 

 Lad os starte det med vores første handels bot: Haasbot. Denne platform har eksisteret i lang tid nu og har et stort samfund af tilfredse kunder (forum & telegramchat). Bot har en lang række strategier, handelssignaler og indikatorer til at tilpasse din handel (Bollinger-bånd, Fibonacci, Ichimoku-skyer & meget mere). De tilbyder ikke kun strategier og handelssignaler, men også ‘forsikringer’! Disse muligheder, som det aldrig ville være muligt at realisere manuelt, kan hjælpe den erhvervsdrivende meget. Det kan forhindre dig i at miste for meget på en handel eller købe for højt for eksempel. Jeg vil ikke gå nærmere ind på detaljerne, jeg opfordrer dig til at kontrollere de forskellige funktioner i linket under artiklen.  

Bitcoin Trading bot Haasonline

Som jeg sagde før, tilbyder Haasbot en række strategier og indikatorer, der kan appellere til mere erfarne forhandlere.  

Betyder det, at du ikke kan bruge Haasbot som begynder? Absolut ikke. På trods af de mange forskellige indstillinger tilbyder Haasbot en række ‘strategier’, der kan bruges af mindre erfarne forhandlere. 

Det er normalt, at brugerne har spørgsmål om deres handelsstrategier eller mulige fejl, så det er vigtigt at have en god kundeservice, når du vælger din handelsbot. Haasbot giver sine brugere mulighed for at indsende en supportbillet og har et aktivt samfund på sociale medier i tilfælde af problemer. For de mere almindelige problemer er der en wiki og en FAQ, der kan findes på deres hjemmeside. 

Desværre, i modsætning til andre bitcoin-handelsbots, skal Haasbot-brugere betale et abonnement for at fortsætte med at bruge programmet. At vide, at abonnementet er ret dyrt, er dette den største ulempe ved handelsprogrammet. (Priserne varierer fra 0,04 BTC til 0,11 BTC i 3 måneder eller 0,12 BTC til 0,3 BTC i et år) 

 Gunbot 

 Efter screening af de forskellige funktioner i de forskellige bitcoin trading bots præsenterer jeg min personlige favorit: Gunbot.  

Som en mere lidenskabelig erhvervsdrivende havde jeg brug for et program, der gav mig så meget frihed i indstillingerne som muligt. Gunbot giver brugerne mulighed for at tilpasse deres handel til et niveau, som ingen anden handelsbot kan tilbyde. Næsten alle de strategier og signaler, som manuelle handlende bruger dagligt, kan findes i Gunbot og bruges til at handle automatisk. En anden positiv funktion ved Gunbot er, at det er en engangsbetaling, der ikke er behov for at forny hver måned (betal en gang og få alle fremtidige opdateringer gratis)!  

Bitcoin Trading bot Gunbot

Jeg ville have, at bot skulle give mig så meget frihed i min handelsstrategi som muligt, hvilket også betyder, at jeg ikke vil være begrænset i mit valg af mønter. Programmet understøtter de store børser, så du kan handle med næsten enhver mønt, du kan lide (Bitmex med marginhandel er også tilgængelig!) Og giver mulighed for at handle på flere børser på samme tid.  

Interfacet er brugervenligt, så alle let kan få fat i det. Ligesom Haasbot er Gunbot velegnet til mere erfarne forhandlere såvel som begyndere; nogle strategier er meget konfigurerbare, mens andre er lettere at bruge. Programmet leveres med masser af strategier, der er meget konfigurerbare og inkluderer forskellige typer forsikringer for at optimere din handel, som forklares på hjemmesiden. 

En stor fordel ved Gunbot er Gunthy-mønt, en funktion, som ingen anden handelsplatform tilbyder. Dette tilføjer så meget mere værdi til din licens, lad mig uddybe: Gunthy-mønt er et token, der tilbydes brugerne, når de køber Gunbot, antallet af tokens, der sendes til køberen, stammer fra den type licens, du erhverver. Hvorfor er dette vigtigt? Forestil dig, at handel ikke er noget for dig og ønsker at sælge din Gunbot-licens, det er muligt med Gunthy-tokens! Dette gav mig meget tillid, før jeg købte boten, jeg vidste, at jeg kunne sælge den, hvis det ikke ville være noget, som jeg havde forventet. 

En af grundene til, at jeg valgte Gunbot som mit go-to-handelsprogram, er den fremragende support, de tilbyder. Hvis du har nogen form for problemer med at installere boten, vælge en handelsstrategi eller nogen form for spørgsmål, hjælper de dig med det samme. Der er også et stort samfund af handlende og Gunbot-brugere, der deler deres indstillinger og hjælper hinanden på sociale medieplatforme, hvilket er et stort plus. 

Hvad med prisen? Som tidligere nævnt kræver Gunbot en engangsbetaling. Der findes 4 forskellige licenser, der spænder fra 0,04 BTC til 0,3 BTC.  

Den sidste funktion, jeg vil kort gennemgå, er BitRage. BitRage er en bot, der kun kan købes af Gunbot-ejere, den er IKKE inkluderet, når man køber en Gunbot. Det scanner forskellige altcoins inden for samme børs og søger efter rentable situationer som et resultat af forskellige prisforhold. Jeg vil ikke gå nærmere i detaljer om BitRage, men vil påpege, at det er en stor fordel at have adgang til den slags software.  

 Cryptohopper 

 Den tredje og sidste handelsbot, som jeg vil diskutere i denne artikel, er ‘Cryptohopper’. Handelsplatformen ramte markedet i 2017 og har kendt en kæmpe succes siden da. Det fungerer som en webbaseret løsning, der er nem at bruge og meget værdsat af brugerne. Ligesom de andre bots inkluderer Cryptohopper en lang række handelsindikatorer og handelssignaler, der hjælper med at forenkle handelsprocessen. Desværre er der ikke meget information tilgængelig om de forskellige strategier, som Cryptohoppers kan bruge. Jeg læste dog mange artikler om det og fandt ud af, at det indeholder nogle interessante funktioner til begyndere, hvilket er grunden til, at jeg valgte at skrive om denne bot. En ‘Cryptohopper Marketplace’ kan findes, hvor ejere af boten kan købe handelssignaler og endda finde nogle gratis. Udover markedet kan begyndere bruge ‘spejlhandel’ til at bruge de samme indstillinger som andre forhandlere.  

Bitcoin Trading bot Cryptohopper

Hovedårsagerne til, at denne handelsplatform ikke er min go-to-bot, er manglen på information på hjemmesiden og prissætningen. Der er 3 forskellige abonnementer tilgængelige, der spænder fra $ 19 til $ 99 pr. Måned. Når jeg ved, at de to første abonnementer begrænser dig meget på dine møntvalg og udløsere, bliver jeg nødt til at få den største til $ 99 / måned, hvilket er en stor investering. 

Konklusion 

Under min søgning efter den ‘bedste’ handelsbot sammenlignede jeg fordelene ved disse programmer. For at illustrere lavede jeg en sammenligningstabel mellem de 3 bots i nedenstående tabel.    

forskellige Bitcoin trading bots

Efter at have sammenlignet de 3 forskellige bitcoin trading bots, kan jeg nu præsentere dig for min personlige favorit: Gunbot. Efter min mening er det den mest komplette handels bot til den bedste pris. Selvfølgelig har alle sin egen måde at handle på og sine egne præferencer og kan altid prøve nyligt optrådte handelsbotalternativer som Tralitet.

Du kan finde linkene til de 3 bitcoin trading bots nedenfor: 

https://www.haasonline.com 

https://www.cryptodailytrading.com/ 

https://www.cryptohopper.com 

Dette er en betalt post. Lav din egen forskning relateret til det promoverede selskab eller et af dets tilknyttede selskaber eller tjenester nævnt i pressemeddelelsen. Coingape.com har ikke noget ansvar for din skade eller tab.

 

 

 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me