COTI ICO -katsaus ja täydellinen analyysi

COTI ICO -katsaus

Hei kaverit,

Lukijamme pyynnöstä olemme valinneet COTI: n seuraavaksi ICO-tarkastuksemme. ICO: n kaltaiselle DAG-tietorakenteelle rakennettu ICO näyttää lupaavalta. Sukelletaan syvälle saadaksemme tarkemman kuvan.

Yleiskatsaus

Nykypäivän verkkomaksuteollisuudessa on miljardeja ihmisiä, joiden transaktiovolyymi on yli biljoona dollari. Tämän odotetaan kasvavan edelleen tulevina vuosina. Vaikka perinteiset verkkomaksujärjestelmät voivat tarjota skaalautuvuutta ja nopeampia tapahtumia, ne veloittavat korkeita maksuja. Digitaaliset valuutat voivat tarjota hämmästyttävän vaihtoehdon parantamalla turvallisuutta ja alhaisia ​​maksuja. Heillä on kuitenkin haasteena skaalautuvuus ja matala hyväksymisaste. Tämän päivän ICO-katsaus koskee yritystä, joka kohdistaa nämä esteet kehittämällä hajautetun verkon, joka yhdistää molempien järjestelmien edut.

Pysy kuulolla COTI ICO -katsauksellamme tietääksesi, miten se aikoo saavuttaa tämän!

Tärkeät päivämäärät

 • Tunnuksen ennakkomyynti alkaa: 4. kesäkuuta
 • Token Presale -valkolista: 21. toukokuuta – 23. toukokuuta
 • Suurin tarjonta: 2 000 000 000
 • Tunnus myytävänä: 600 000 000
 • Kova korkki: 30000000 USD
 • Hinta: 1 COTI = 0,1 USD
 • Hyväksyy: ETH, BTC

COTI: Maksuja varten rakennettu digitaalinen valuutta

COTI (Internetin valuutta) on maksutapahtumaverkko, jota tukee sen alkuperäinen digitaalinen valuutta. Se yhdistää sekä perinteisen maksun että blockchain-tekniikan parhaat puolet asettamaan standardin maksujärjestelmälle.

Se on muutakin kuin vain alustaa tai digitaalista valuuttaa, se on digitaalinen maksuekosysteemi, joka koostuu DAG-pohjaisesta konsensusmallista, välitysjärjestelmästä, valuutanvaihdosta, Trust Scoring Engine -sovelluksesta ja hajautetusta hallinnosta.

Tämä maksuverkosto helpottaa tehokasta maailmanlaajuista kauppaa välittömän, luotettavan ja edullisen maksuratkaisun avulla. Edullinen vaihtoehto sekä kauppiaille että kuluttajille, se kiihdyttää edelleen kysyntämarkkinoita ja matkapuhelinmaksuja samalla kun mahdollistaa digitaalisten valuuttojen massaisen käyttöönoton maksujen suorittamiseen.

Nyt arvioinnin aika!!!

 • Yksityiskohtainen valkopaperi

COTI: lla on yksityiskohtainen tekninen julkaisu sekä kaksi muuta asiakirjaa, jotka kuvaavat liiketoiminnan yleiskatsausta ja symbolista taloutta. Prototyypille pääsy, joka on olennainen osa projektia, puuttuu täältä. Joukkueella ei ole myöskään mitään GitHubissa, mikä ei tarjoa sijoittajille jotain konkreettista, johon he voivat luottaa.

Hankkeeseen sisältyy myös monivaluuttainen lompakko sekä edullisen multisig- ja escrow-tilin palvelut, mutta siitä, mihin alkuperäiset varat menevät, ei ole tietoa.

ICO rahoittaa budjetoinnin

Hanke antaa selkeän erittelyn varoista, jotka kohdentavat suurimman osan varoista eli 30 prosenttia R: lle&D. 15 prosenttia varoista menee markkinointiin, kun se on laillista & vaatimustenmukaisuusosasto saa 15 prosenttia.

Toimivien markkinoiden luomiseksi COTI: lle 7 prosenttia menee markkinatakaajaan, kun taas 8 prosenttia kohdistetaan kauppiaspalveluille, kuten suojauspalveluille. 7 prosenttia varoista kattaa toimintakulut ja vielä 7 prosenttia varataan COTI-rahastolle, kun taas loput 5 prosenttia myyntituotoista kohdistuu kyberturvallisuuteen.

 • Joukkueen profiili

COTI tietää 21 henkilön tiimistä, että ihmiset varmasti tarvitsevat projektin onnistumisen. Tietojenkäsittelystä, tutkimustekniikasta, ohjelmistotekniikasta, rahoituksesta, lakitieteistä & noudattaminen, liiketoiminnan kehittäminen, markkinointi yhteisölle, sosiaalinen & COTI-tiimillä on hyvin laaja kokemus teollisuudesta, ohjelmistokehityksestä ja blockchainista.

COTI ICO Review – Tiimi

Shahaf Bar-Geffen – Toimitusjohtaja, Shahaf on aiemmin perustanut digitaalisen median mainosyrityksen, ja hänellä on kandidaatin tutkinto biotekniikasta ja taloustieteestä Tel Avivin yliopistosta sekä Israelin ilmavoimien upseeri (majuri, reservit).

Tohtori Nir Haloani – CTO: lla, joka on koneoppimisen, tekoälyn ja tietojen pakkaamisen innovaattori, Nirillä on yli 19 vuoden kokemus johtavista tutkimus- ja kehitystiimeistä. Hänellä on tutkinto tietojenkäsittelytieteistä ja matematiikasta sekä tohtorin tutkinto. soveltavassa matematiikassa.

Idan Lakritz – Blockchain Expert, Idan on ollut blockchain-tilassa vuodesta 2013 lähtien, ja hänellä on kokemusta CPA: sta PwC: ssä ja E: ssä&Y.

COTI ICO Review – Yksityiskohdat

 • Bisnesmalli

Aluksi ERC20-rahakkeita myönnetään, jotta niillä olisi virallinen kirja myydyistä rahakkeista. Kun sen Mainnet käynnistyy, ERC20-tunnukset muunnetaan COTI: n tunnuksiksi. On myös odotettu, että ERC20-rahakkeet listataan ainakin yhteen merkittävään pörssiin ennen syyskuun 2018 loppua.

COTI: n oma valuutta johtaa verkkoa ja kauppiaiden, välittäjien, kuluttajien ja solmuoperaattoreiden välistä vuorovaikutusta. Tätä valuuttaa voidaan käyttää useisiin tarkoituksiin:

Vaikka COTI-verkko tukee muita digitaalisia ja fiat-valuuttoja, COTI tarjoaa alhaisista nollapisteisiin transaktiomaksuja. Sovittelua varten tarvitaan COTI-kolikoita, ja solmuoperaattoreita kannustetaan myös alkuperäisvaluutassa, ja he tarvitsevat niitä myös vahvistamaan kaikki solmuaktiviteetit. Lisäksi kaikki palkkiot voidaan maksaa vain COTI-kolikoilla, ja myös näissä kolikoissa on liikkeeseen laskettavia liikkuvia varoja.

 • Taustatekniikka

COTI: n hajautettu pääkirja perustuu suunnatun asyklisen kuvaajan (DAG) tietorakenteeseen, samanlainen kuin IOTA. Tämän rakenteen ansiosta COTI voi suorittaa yli 10000 tapahtumaa sekunnissa.

Projektissa noudatetaan asiakkaan tuntemista koskevia toimenpiteitä sekä rahanpesun vastaisia ​​standardeja.

Rajoitettujen alueiden osalta COTI ei salli melko suuren määrän maita osallistua tähän ICO: han. Kiinan kansantasavalta, Afganistan, Bosnia ja Hertsegovina, Keski-Afrikan tasavalta, Kuuba, Kongon demokraattinen tasavalta, Korean demokraattinen kansantasavalta, Eritrea, Etiopia, Guinea-Bissau, Iran, Irak, Israel, Libya, Libanon, Somalia, Etelä-Sudan , Sudan, Syyria, Uganda, Yhdysvallat, Vanuatu ja Jemen, kuten mainitaan sen UKK-sivulla.

Projektissa on kuusi tukijaa ja neuvonantajaa, lukuun ottamatta päätiimiä, johon kuuluvat Dr. Matt McBrady, Steven Heilbron, Avi Chesed, Stas Oskin, Sebastian Stupurac ja Ophir Gertner, jotka ovat asiantuntijoita investointien ja blockchainin alalla.

 • Salausmyynnin joustavuus

COTI on rekisteröity Gibraltarilla, joka on pyrkinyt sääntelemään digitaalisten tunnusten markkinointia, myyntiä ja jakelua. Gibraltar on salausystävällinen valtio, joka pyrkii tarjoamaan riittävää ja tasapainoista tietoa rahakkeita ostaville sijoittajille.

Tunnuksen jakelu: Yhteensä 2 miljardista COTI-rahakkeesta 30 prosenttia käytetään sekä julkisten että yksityisten merkkien myyntiin, ts. 600 miljoonaa. 440 000 000 (22%) COTI-rahaketta saa varauksen ekosysteemin kehitykselle ja vakaudelle.

Joukkueelle jaetaan 15 prosenttia rahakkeista korvauksena varhaisesta osallistumisesta, joka lukitaan 6 kuukaudeksi ja vapautetaan sitten suhteellisesti neljännesvuosittain.

13 prosenttia rahakkeista menee kauppiaiden, yhteistyökumppaneiden, käyttäjien ja vahvistajien kannustusohjelmaan varhaisessa käyttöönotossa, jolla ei ole lukitusaikaa. Tukijat, yhteistyökumppanit ja neuvonantajat saavat 10 prosenttia rahakkeista, kun taas muut 10 prosenttia osoitetaan likviditeettitoimenpiteiden tarjoamiseen.

Turvallisuus: Valuutanvaihdon turvallisuuden suhteen pörssi toteuttaa monitasoisen turvallisuusarkkitehtuurin, joka rajoittaa hyökkäysvektoreita ja hyökkäyksiä. Kaikki COTI: n keskuksen liikenne on salattu päästä päähän TLS (Transport Layer Security) 1.2: lla (käyttäen SHA256-avaimia) ja kaikki levossa olevat tiedot on suojattu AES-256-salauksella.

 • Yhteisön hyväksyntä

Joukkue noudattaa laajempaa viestintätapaa olemalla käytettävissä useilla alustoilla, kuten Twitter, jolla on 12,4 000 seuraajaa, Facebook, Youtube, jossa on 742 tilaajaa, yli 2 000 seuraajaa LinkedInissä ja noin 29 000 jäsentä Telegramissa. Niitä on myös Steemitissä, Mediumissa, Redditissä, Bitcointalkissa, Bountyoxissa ja GitHubissa.

 • Tiekartta

Projektin vaihe

10 solmun suorittama Alpha-verkko käynnistetään tämän vuoden kolmannella neljänneksellä. Projektin etenemissuunnitelmassa puhutaan myös muista virstanpylväistä, COTI-palvelujen testiverkkoa odotetaan vuoden 2018 viimeisellä neljänneksellä, kun taas pääverkko tulee olemaan vuoden 2019 toisen vuosineljänneksen aikana.

COTI ICO Review – arvostelut

Keskimääräinen arvio: 8,2 / 10

Huomautus sijoittajille

COTI kohdistuu verkkomaksuteollisuuteen, jolla on suuri potentiaali. Tarjoamalla kattavan ratkaisun, joka tarjoaa etuja, kuten hajauttaminen, turvallisuus, alhaiset palkkiot ja skaalautuvuus sekä lisätyn luottamustason ja kotimaan valuutanvaihdon. Kaikki tämä ja dynaaminen tiimi, jolla on rekisteröity salainen ystävällinen Gibraltar, COTI: lla on paljon potentiaalia.

Akuutin ongelma on prototyypin, jonka Alpha-versio julkaistaan ​​vasta ICO: n jälkeen, saatavuus.

Metodologia

ICO: n arvioimiseksi noudatamme luetteloa parametreista, jotka ovat periaatteessa projektin KPI: itä (Key Performance Indicators):

 • Valkoinen paperi – Koodin tai prototyypin saatavuus, varojen jakautuminen, lompakko joukosta
 • Joukkueen profiili – Tiimin vahvuus ja maine
 • Bisnesmalli – Ongelma ratkaistu, tarkoitus & tunnuksen ja taloudellisen mallin hyödyllisyys
 • Taustatekniikka – Blockchain-infrastruktuuri, termien selkeys & ehdot ja token-ohjelmisto
 • Salausmyynnin sietokyky – Perustaminen, tunnusten jakelu, oikeudelliset riskit ja turvallisuusnäkökohdat
 • Yhteisön hyväksyminen – Selkeys & viestinnän taajuus ja sosiaalisen median läsnäolo

Esittämällä oikeita kysymyksiä säilytämme tuotteidemme eheyden ja elinkelpoisuuden ICO-arvostelu samalla kun noudatetaan luokitusmenetelmää, joka perustuu tietyn tekijän kriittisyyteen. Esimerkiksi elementteille, kuten token-apuohjelmalle ja varojen erittelylle, on annettu suurin merkitys, kun taas tiimin jäsenten maine ja suunnitelmat houkutella käyttäjäkantaa ovat keskitason kriittisiä.

Meillä on joukko vankkoja ammattilaisia, jotka arvioivat ICO-projektit täysin puolueettomalla tavalla.

Haluatko, että Coingape tarkistaa ICO: n? Kerro meille

Varoitus: Coingape julkaisee ICO-hankekatsauksia vain tiedotustarkoituksiin. Se ei ole kutsu investointeihin. Kun teet sijoituspäätöksiä, suorita henkilökohtainen arviointisi ja ota yhteyttä neuvonantajaan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me