7 parasta todistusta panoksista (POS) – sijoittamisen arvoinen

Paras todiste panoksista – sijoittamisen arvoinen

Se on ollut jo jonkin aikaa, että blockchain-tekniikka on ollut olemassa ja mikä on kiehtonut useimmille ihmisille, on sen konsensusmekanismi. Konsensusmekanismi muodostaa erittäin tärkeän osan kaikista lohkoketjuista, koska se varmistaa, että koko verkko hyväksyy kollektiivisesti kirjanpidon sisällön.

Vaikka parempaa yksimielisyysmekanismia on yritetty rakentaa monin tavoin, suosituimmat ovat työn todistusta (PoW) ja todistusta vaarnasta (PoS) käyttävät järjestelmät. Vaikka työn todistus käsitteellistettiin 90-luvun alussa, Satoshi Nakamoto teki siitä kuuluisan, kun hän sisällytti saman Bitcoin-valkoiseen kirjaan.

Vaikka PoW: llä on etu, ajan myötä ihmiset alkoivat etsiä enemmän energiaa kannustavaa kaivosprosessia. Tämä johti Todiste vaarnasta (POS) – järjestelmä, joka osoittautui paljon vihreämmäksi vaihtoehdoksi verrattuna Proof of Work -järjestelmiin. Vihreyden lisäksi Vaarnan todistuksella oli myös taloudellisia kannustimia, jotka voisivat tehdä parempaa työtä verkon terveyden edistämisessä.

Mikä on todiste vaarnasta?

Yleisesti ottaen, Todistus vaarnajärjestelmistä on konsensusmekanismeja, joita käytetään tapahtumien validointiin ja verkon hyväksynnän saavuttamiseen yhdessä. Monet saattavat tuntea sen olevan samanlainen kuin Proof of Work -järjestelmät, mutta sillä ei ole mitään matemaattista pulmaa ratkaistavaksi. Sen sijaan uuden lohkon luoja valitaan deterministisellä tavalla heidän panoksensa perusteella. POS-järjestelmä edellyttää myös, että validoijat omistavat ja tukevat valuuttaa, jonka he tarkistavat, ja edistävät pelin ihoa.

Toinen merkittävä ero todistuksen panoksen ja työn todistuksen välillä on se, että Vaarnan todistamisen alla ei ole kaivosprosessin luomaa uutta kolikkoa. Sen sijaan kaikki kolikot luodaan alusta alkaen. Tämä tarkoittaa, että validoijat on palkittava täysimääräisesti transaktiomaksuilla vastikään lyötyjen kolikoiden sijaan.

Panostaminen panosrahojen todistamiseen

Vaikka kolikoilla on monipuolinen yksimielisyysmekanismi, POS-kolikoiden ostaminen on ollut kiehtova ehdotus monille. POS-kolikoita pidetään energiansäästöominaisuuksiensa vuoksi konsensusmekanismin tulevaisuutena, sijoittajat ajattelevat niitä yleensä kuin osinkoja maksavia osakkeita. Se on kuin jos sijoittaja panostaa enemmän kolikoita, hän saa osinkoja vastaavia panospalkkioita. Varoituksen vuoksi tämä saattaa kuulostaa hieman liian hyvältä ollakseen totta. Siihen menee kuitenkin ylimääräistä dynamiikkaa, josta sijoittajien tulisi olla tietoisia ennen sijoittamista.

Vaikka tätä konsensusmekanismia hyväksyy useita kolikoita, jotkut POS-kolikoista ovat olleet jo sijoittajien rakkaita. Tarkastellaan luetteloa johtavista kolikoista, jotka käyttävät POS-mekanismia.

1. NEO

Aivan kuten Ethereum, myös NEO kuvittelee olevan älykäs sopimusekosysteemi. Koska yksi harvoista POS-kolikoista tarjoaa älykkään sopimusekosysteemin, NEO: sta tulee helppo käynnistysalusta ja täydellinen silta niille, jotka haluavat siirtyä työtodistuksen konsensuksesta hajautettujen sovellusten vaakamekanismiin.

NEO: lla on upeita ominaisuuksia, jotka ovat ainutlaatuisia. Käyttäjillä on mahdollisuus panostaa sekä NEO että sen GAS-kolikko. Lisäksi NEO: n pienin osa on yksi ja se on vähimmäismäärä, jota kukaan tarvitsee panostaakseen. Jos sekoitetaan kahden kolikon panostamisesta GAS: n ja NEO: n välillä, ota vain kaasu blockchainin polttoaineeksi, kun taas NEO edustaa osuutta omistuksesta.

2. Viiva

DASH on suosittu kryptovaluutta, joka tunnetaan nimellä digitaalinen käteinen. Se on yksi parhaista kolikoista, joka toteuttaa todistuksen panoksen konsensusmekanismista. Dash on ainutlaatuinen, koska se sijaitsee Bitcoin-ytimessä, mutta sen mukana tulee lisää yksityisyyttä ja nopeita liikenopeuksia- PrivateSend ja InstantSend. Dash asettaa itsensä P-2-P: n hajautetuksi digitaaliseksi rahamuodoksi ja aikoo korvata nykyisen fiatin pysymällä nestemäisenä. DASH sallii myös sen HODLers ansaita osinkoja DASH-muodossa suorittamalla Masternode. Mutta saalis on, että Masternoden suorittamiseen tarvitaan vähintään 1000 DASH-yksikköä.

Vaikka Dashin ympärillä on paljon keskustelua siitä, ettei se ole todellinen osoitus panoksesta, sen Masternodes toimii hyvin samalla tavalla.

3. PIVX

Vuonna 2016 eronnut Dash Fork, PIVX on hitaasti kehittämässä vahvaa POS-kolikkoa, joka houkuttelee sijoittajia. PIVX, yksityisen välittömän vahvistetun tapahtuman lyhenne, on yksityisyyden kolikko, joka antaa käyttäjille mahdollisuuden käyttää pääsolmua sijoittamalla 10000 PIV: ään. PIVX ei vaadi vähimmäispitoa aloittaakseen PIVX: n panostamisen, mikä tekee siitä houkuttelevan matalan estepisteen. Käyttäjän lompakon on kuitenkin oltava aktiivinen panostamista varten.

PIVX-verkkosivusto on melko kattava, kun on kyse kolikon panostusmekanismin selittämisestä. Panostuslaskurin lisäksi sivusto tarjoaa myös pääsolmun oppaan ja panosoppaan, joka on perusteellinen ja tarjoaa upeaa tietoa panostuksen uusille.

PIVX: llä on ainutlaatuinen panostamiseen liittyvä satunnaisuus, jota verrataan usein arpajaisiin, joissa kolikoiden määrä on sama kuin saman määrän arvontaan. PIVX: ssä on tarkoituksellisesti sisäänrakennettu satunnaisuus palkitsemisjärjestelmässä. Kolikon takana oleva joukkue teki tämän turvallisuussyistä, mutta palkkioiden laskemisesta on hankala ehdotus.

4. ammatillinen koulutus (Vechain)

VeChain on toinen kryptovaluuttaprojekti ja -alusta, joka voi helposti tehdä vertailuja Ethereumin ja NEO: n kanssa, koska se toimii myös älykkäiden tapahtumien mahdollistamiseksi. Ammatillinen koulutus keskittyy voimakkaasti toimitusketjuteollisuuteen ja on työskennellyt myös lääketeollisuuden toteutusten parissa. Useat kumppanuudet tässä tilassa ovat tehneet VeChainista surullisen salausyhteisössä. VeChainilla on Proof of Authority blockchain-kolikko, joka on samanlainen kuin Proof of Stake blockchain, mutta eri konsensusmallilla.

Vechainilla on myös kaksi kolikkolähestymistapaa – VET ja VTHO. Ammattikoulutuksen panostamiseksi Masternode vastaanottaa VTHO: ta. Vechainilla VTHO on polttoaine, kun taas ammatillinen koulutus edustaa omistusta. Eri solmutasoilla, taloudellisilla ja bonuksia antavilla X-solmuilla Vechain tekee panostamisesta todella helppoa tyylikkään mobiilisovelluksen avulla.

5. ARK

Jälleen hyvin samanlainen kolikko kuin Dash, Ark tarjoaa ainutlaatuisen kolikon, joka haluaa toimia keinona saavuttaa. Projektin tarkoituksena on linkittää erilliset lohkoketjut yhteen SmartBridge-ratkaisunsa avulla. Tämä ratkaisu käyttäytyy kuin älykäs sopimus, jota erilaiset lohkoketjut voivat käyttää, vaikka niillä olisi täysin erilliset protokollat. Ark-kolikko erottaa itsensä myös käyttämällä delegoitua Proof of Stake -verkkoa. Tämän tyyppisessä järjestelmässä käyttäjät eivät panosta kolikoitaan suoraan. Sen sijaan he panostavat arkkinsa “äänestämään” yhtä 51 edustajasta. Sitten edustajat jakavat lohkopalkinnot niiden puolesta, jotka äänestivät heidän puolesta.

Samoin kuin Dash, Arkilla on yksi varoitus, jonka sijoittajat saattavat löytää hieman raskauttavaksi. Ark sallii jokaisen lompakon vain yhden äänen kerrallaan. Joten monta panosta varten käyttäjä voi jakaa ARK: nsa useisiin lompakkoihin äänestämään useita edustajia. Tämän rajoituksen tarkoituksena on suojata verkkoa vioittumasta ihmisiltä, ​​joilla on paljon Arkkia.

6. Lisk

Lisk tunnetaan usein nimellä tavallisen ihmisen Ethereum, kolikko, jonka avulla voidaan kirjoittaa ja suorittaa hajautettuja sovelluksia, joita kutsutaan myös dAppsiksi. Tämä kolikko käyttää JavaScriptiä sovelluskehityksessä, mikä antaa kolikolle laajemman yleisen käyttäjäkunnan. Arkin tavoin Lisk käyttää delegoitua panostustodistusverkkoa, joka on pieni askel alas puhtaasta vaarnan järjestelmästä. Ne, joilla on LSK, käyttävät sitä äänestääkseen edustajiaan. Vain 101 parasta edustajaa saa väärentää lohkoja, mikä tarkoittaa, että he saavat siihen liittyvät palkkiot.

Käyttäjät tarvitsevat vähintään 4 LSK: ta äänestämään edustajaa. Edustajat voivat valita, miten he haluavat jakaa palkkansa. Nämä tiedot ovat kuitenkin niiden joukkojen käytettävissä, jotka ovat äänestäneet ennen edustajan äänestämistä.

7. Navcoin

NavCoin on avoimen lähdekoodin lohkoketju, jonka pääpaino on yksityisyydessä. Siinä on myös erittäin vahva yhteisöllisyys, mutta Navin tekee mielenkiintoiseksi kolminkertainen ominaisuus. Yksityisyydeksi perustuva kryptovaluutta on yksi, kaksi muuta on, että se on todella nopea lähettää ja halpaa. Se on täysin toimiva POS-salausvaluutta, joka toimii vuodesta 2014 lähtien Bitcoinin ydinkoodin perusteella. kolikko oli yksi ensimmäisistä todisteista vaarnan käyttöönottajista ja se on yksi luotettavimmista kolikoista, jolla ei ole vähimmäisvaatimuksia käyttäjälle, joka haluaa panostaa kolikon.

Vaikka vähimmäisvaatimusta ei olekaan, mitä enemmän kolikkoa käyttäjä panostaa NavCoiniin, sitä suuremmat palkkiot ovat ja sitä nopeammin he saavat. Vuonna 2018 NavCoin lisäsi kylmät panostusominaisuudet, mikä tarkoittaa, että voit helposti ja turvallisesti laittaa kolikkosi kylmästä lompakosta.

Panostuksen tulevaisuutta tukee todennäköisesti myös Ethereumin, joka on tällä hetkellä maailman toiseksi suurin kryptovaluutta markkina-arvon mukaan, siirtyminen PoW: stä PoS: ään. Vaikka panostus on vasta piristymässä, voidaan nähdä jatkuvaa kiinnostusta PoS-järjestelmiin ja olla myös varma, että PoS-malliin tulee lisää innovaatioita ja mukautuksia, kun vanhat kolikot sopeutuvat ja uusia PoS-kolikoita syntyy.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me